God sommer – opfør jer ordentlig

Deres Bagside skribent skal på sommerferie. Mange jubler, inklusiv den cigarrygende redaktør i hjørnekontoret, der måske også trænger til luft! Bagsiden er elsket af mange – hadet af lige så mange, og tusind tak for det.

22-06-2012 11:06 - Nicolai Lassen

Den sidste uge research bekræfter, at Sailing Denmark, med Sandeep Sander i spidsen, er suveræn danmarksmester i den ædle kunst at samle mange penge ind, og det er jo bestemt ikke ulovligt. Det kan ingen kritisere, heller ikke jeg. Måske kan jeg stille spørgsmål om moral og det etiske i metoderne? Ingen kender det eksakte beløb de seneste 3 år, men vi snakker millioner af kroner – ikke mange millioner, men nok en del mere end, hvad andre med interesse i ungdomsarbejdet har magtet i dansk sejlsport.

Jeg læser, at alle penge også er delt ud igen. Regnskaberne fortæller ikke om nogen større opsparing i Sailing Denmark. Så i den sammenhæng, må der være rigtig mange glade unge sejlere og sejlklubber – som virkelig har fået et kvalitetsløft af Sailing Denmark og Sandeep Sander? Klubberne må flyde over med masser af nyt udstyr? Eller gør de? Er Sailing Denmark et rigtigt seriøst alternativ til TORM fonden?

Ærligt talt, så ved jeg det ikke – ingen på Bådmagasinet ved det. Ingen kan finde gavelister med alle de mange glade modtagere, der har modtaget økonomisk støtte fra Sailing Denmark. Billedarkiverne er støvsuget for glade børn sammen med formand Sandeep Sander, der gavmildt deler de mange penge ud. Diskretion er åbenbart en dyd - i hvert fald hos Sailing Denmark.

Hvorfor? Det vil jeg gerne spørge Sandeep Sander og hans bestyrelse samt rådgivere om.

Vigtigst af alt, ingen er skyldige, før de er dømt – det gælder også Sandeep Sander og hans bestyrelse i Sailing Denmark. Ugens research giver uhyggelige mange spørgsmål – desværre kun få svar. Selv om vi har læst gamle pressemeddelelser om sponsorer og deres gavmildhed, har vi desværre også mødt undrende marketingfolk som ikke helt forstod, hvordan de var involveret i Sailing Denmark. Vi har mødt virksomheder som aldrig har sponsoreret Sailing Denmark, men alligevel er de kædet direkte sammen med konkrete aktiviteter. Hvorfor?

Jeg ser, sammen med redaktør Øverup, frem til dette store interview. Et interview hvor Sandeep er omgivet af sin bestyrelse, med specielt Lene Lynge Kampmann som er kasserer i Sailing Denmark. John Menå, statsautoriseret revisor hos Deloitte, og ansvarlig for Sailing Denmarks regnskaber, og Robin Philip som er juridisk rådgiver og partner i advokatfirmaet Bruun & Hjejle. Det er jo alle dygtige folk, som sikkert har klare svar på alle vores spørgsmål? Men grundet udenlandsrejse for Sandeep Sander går der nok et par uger, før vi får interviewet. Det vil være godt for hele processen at få svar på alle vores spørgsmål, men også godt for dansk sejlsport. Mange myter og rygter kan enten blive be- eller afkræftet.Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

15 Kommentarer

#1 - Sendt d. 06-22-2012 - Kl. 11:18 af Jens Kristensen
Øverup det gør du ikke mod dine læsere......Du sender ikke LASSEN OG BAGSIDEN PÅ SOMMERFERIE...
Du kan ikke mene, at vi mange sejlere skal undvære vores ugentlig fredags fix? Hvor længe?, Er Lassen reelt fyret eller hvad? Kom ind i kampen, vi vil have Lassen på med sine betragtninger HVER FREDAG.. Hvad helvede skal vi ellers grine af, brokke os over eller bare blive sure på. Lassen forlad os ikke - det skylder du os sejlere i Danmark
#2 - Sendt d. 06-22-2012 - Kl. 19:02 af Anders Gotschalk
Et skridt af gangen.. (Åbenbart)

Come on Øverup..

Uanset årsagen er det nok fint at Mr. Old news aka Lassen er på standby et par fredage..

Jeg vil da gerne eftergive at bagsiden til tider er ganske morsom læsning.. Når det så er sagt:

Dejligt at tonen nu er mere åben og mindre dømmende omkring SD og SS :) Jeg har ingen umiddelbar holdning til SD ej heller har jeg modtaget nogen støtte.. Jeg har vist engang vundet en billedramme fra stelton sponseret af SD men det er også det..

I øvrigt en fin og velformuleret og ikke mindst ærlig artikel ovenfor, dejligt!

Dog savner jeg en passage i stil med:

"efter megen research har det ikke været muligt at finde et eneste vidne der kan genkende den episode hvor Jørgen Ring har opført sig voldeligt"

ELLLER:

"alt tyder på at Jørgen Ring ikke har ageret voldeligt endsige upassende hvorfor vi nok her på bagsiden må erkende at vi var lidt hurtige på aftrækkeren..."

ELLER:

"da der ingen beviser er fremkommet om en voldelig episode i Áustralien må vi konstatere at Hellerup Sejlklub har smidt om sig med ubegrundet anklager.."

Uanset manglen på ovenstående passager er det da en god start at lægge den fordømmende stil på hylden..

Afslutningsvis vil jeg gerne sige til Lassen:

På gensyn i august måned. God sommer, opfør DIG nu ordentlig – det fortjener dansk sejlsport.

De vådeste hilsner

Anders Gotschalk (Live fra "sejlerdanmark" )

PS. I er begge (Øverup og Lassen) Velkommen til at kigge forbi den virkelige (sejler)verden :)
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bojsen Møller Sails
M-center
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris