Lassens fødselsdag, så skal Dannebrog til tops. Det er gode ønsker den kære Bagside skribent har.

Bagsiden: I dag er det min fødselsdag

I en tid med masser af bekendelseslitteratur, skal jeg gerne røbe at den gamle cigarrygende redaktør Hr. Øverup faktisk havde fødselsdag i tirsdags. Når jeg igen og igen kalder redaktøren for gammel, så er hans udmærkede bagside skribent – mig - faktisk 3 år ældre

18-05-2012 07:53 - Nicolai Lassen

Hele 55 år fylder jeg i dag, altså snart inde i slutspurten mod de 60 år. Dybt skræmmende, faktisk nok til en lille rask depression. Modsat også en god mulighed for at kræve flere ønsker, til dansk sejlsport og "Bagsiden".

Mit første ønske er lige så meget en opfordring: Jeg accepterer præmissen, at en god "Bagside" afføder følelsesladede indlæg, med hårde ytringer mod ugens aktuelle indhold og dansk sejlsport. Det ligger også i præmissen, at når jeg sætter bagdelen på stegepanden, så er der mange som sætter plus på varmen, og sender byger af hårde ytringer mod mig – både som person og kommentator på "Bagsiden".

Som mit første ønske, vil jeg appellere til at I mere debattere på indholdet, end på min person? Hvad skal vi i dansk sejlsport gøre? Hvad er vejen frem, hvis sejlsporten skal have en fremtid? Alt sammen i respekt for sejlsportens lange historie?

I må hjertens gerne svine mig til. Men prøv som minimum også at kigge konstruktivt på fremtiden. Jeg tror, at alle med kærlighed til livet i havnen og på havet – uanset opfattelse – har brug for et fællesskab omkring vores elskede sport, der stadig har en position i det danske samfund? Nemt bliver det ikke, men vi få sejlere der er tilbage, skal kæmpe hårdt for en fælles fremtid.

Mit andet ønske, er baseret på en fed oplevelse jeg har haft de seneste uger med CB66 klassen. Der skulle være ABAX regatta i Gilleleje, og sponsor – ABAX, der førende leverandør af elektroniske køre bøger, ville gerne gøre lidt ekstra for klassen og klubben i Gilleleje. Det blev en kæmpe succes.

I tiden fremover vil jeg så gerne sætte fokus på den frivillige hjælp, vi trods alle dommedags profetierne, ser rundt om i landet. Tag blot et stævne som ABAX CB66 stævnet i Gilleleje. Her var der cirka 20 hjælpere, hvor flere knoklede næste døgnet rundt - for at sejlere kunne have det sjovt. Det eneste de fik som belønning var nogle pølser, godt nok den gode slags fra Lyngby Station, grillet af mig selv med kartoffelsalat. Men alligevel?Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

7 Kommentarer

#1 - Sendt d. 05-18-2012 - Kl. 10:35 af Frederik
TILLYKKE LASSEN, skræmmede at den mest progressive og nytænkende person i dansk sejlsport er 55 år
#2 - Sendt d. 05-18-2012 - Kl. 10:36 af Niels Jensen
Også stort tillykke herfra, gode ønsker du for din fødselsdag - håber de bliver opfyldt
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Djurs Polstring Nyt til din båd.
Hellers
Schultz Sejlmageri