Foto: Trine Søe

Bagsiden: Niels Svendsen, hvor er du – vi savner dig?

Under overskriften: KDY og SKS i tættere samarbejde, var der en kort historie om, at VIP centrene hos KDY og SKS logisk set nu blev forenet igen. Det fik følelserne i kog hos udvalgte, og nu "efterlyser" vi Niels Svendsen.

11-05-2012 12:30 - Nicolai Lassen

 

Ligegyldigt hvem der går planken ud, vil det gavne dansk sejlsport. Vi har her en begivenhed med masser af TV- og publikumstække. I læsere har noget konkret at diskutere og stemme om, jamen dansk sejlsport har ikke set noget lignende i årtier, hvis nogensinde?

Jeg fornemmer, at den gode Niels Svendsen blevet taget med bukserne godt nede om anklerne? For først forsøgte Niels en taktisk tilbagetrækning med slutbemærkningen: "Min tiltro til jeres objektivitet kan desværre ligge på et meget lille sted"

Det udsagn var som at kaste en håndgranat ind i debatten, med kommentarer som: "Du er da en slapsvans, hvis ikke du tør stå ved din første kommentar", "Vis dig nu som en mand og tag imod Lars Ives udfordring" og klassikeren: "Du er en kyllingerøv".

Som den hædersmand, vi alle tror Niels Svendsen er, kunne han ikke sidde opfordringerne overhørigt.

Søndag kl 17:03 tikkede den ventede kommentar ind fra Niels Svedsen: (Han glemte et "n" i sit eget navn! red.)

"Jeg tager med glæde og sindsro imod udfordringen. Er på ingen måde nervøs for at tabe, men forventer ikke at den gode Herr Ive holder sin del af aftalen..." Og så en gentagelse af, at Herr. Ive er en båtnakke i Niels Svendsens personlige objektiv. Måske har I været juniorer sammen i HS, dengang fjernsynet var en sensation, og Store P det unge juniorleder håb?

Glæden på redaktionen var ubeskrivelig, straks var jeg selv på kommentaren:

"Kære Hr. Niels Svendsen

Det gør af min søndag aften lidt lysere, når du nu fortæller Bådmagasinets læsere, at du tager udfordringen op mod Lars Ive. Jeg er beæret over hvervet som dommer og har allerede booket den 1. maj 2013.

Men nu skal vi vide, hvordan vi kommer i kontakt med dig, jeg forstår og respekterer, at du gerne vil have indflydelse på præmisserne i konkurrencen. Det skal jo hurtigt aftales mellem dig, Lars Ive og vores udmærkede redaktør hr. Øverup. Så du bedes sende dine kontaktoplysninger til redaktøren på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Forsat god aften, i forventning og en sportslig fair konkurrence."

Siden da har vi alle på redaktionen kigget intenst på skærmen, redaktøren har stået der så længe, at han tabte en større portion cigaraske i tastaturet. I sammenligning var den Islandske lavasky, det rene støv ved siden af. Men desværre ingen mail fra Niels Svendsen, ingen henvendelse fra den gode mand, overhovedet. Dræbende tavshed, jamen er det ikke forfærdeligt?

Diskussionerne går på spørgsmålet: Hvorfor? Er det fordi "Niels Svendsen" bare er et synonym for en helt anden sejler? På Krak.dk, kan vi finde en enkel "Niels Svendsen" i Hellerup. Nu spørger vi - er det dig, vi søger?Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

12 Kommentarer

#1 - Sendt d. 05-11-2012 - Kl. 12:56 af Alias Niels Svendsen
Han er set kratluskende og bekymret på Skovshoved Havn med et vandtermometer i hånden. Os der kender ham ved, at han lider af kronisk vandskræk - så det er et svært dillema Lassen har sat Niels i.
#2 - Sendt d. 05-11-2012 - Kl. 14:18 af Niels Svenden
Jeg har "desværre" været på en forretningsrejse, hvor der ingen tid var til at pleje Bådmagasinet´s univers.

Det er tydeligt, at jeg har ramt en nerve, ikke kun hos redaktøren, bagside skribenten og Lars Ive. Det er godt for debatten. Desværre valgte redaktøren ar censurere noget af mit indlæg bort, hvilket har fået mig til at genoverveje min accept af udfordringen.

Kan jeg på nogen måde forvente en fair konkurrence eller behandling, Nej det kan jeg nok ikke.

Så kære Lassen, du må nyde det kolde gys alene eller sammen med Ive, jeg er ikke med mere. Kald mig blot kylling eller tyndben, eller hvad du nu ellers vil finde på. Jeg skal undlade at svare på dine perfide personangreb, som jeg har modtaget tidligere.

Jeg holder fast på, at det er en dårlig idé at klaske de to enheder sammen. For man ændrer ikke på planen, eller på de personer der skal få det til at blive en god forretning for klubberne. Så negativ gange negativ bliver altså ikke positiv, desværre.

Og så en opfordring. Brug nu din bagside til noget fornuftigt, istedet for at forfølge mig.

Jeg tror ikke på jeres løfter om ditte og datten, men min dåbsattest som jeg lige checkede, der står Niels Svendsen og et mellemnavn som jeg ikke vil afsløre her. Men med al den tid du åbenbart har så kan du bruge lidt tid på at tænke over det.

Min gang på havnene i Skovshoved og Hellerup vil jeg fortsætte med, når jeg er hjemme. Det kan være vi ses, du kan genkende mig med den lettere foroverbøjet gang, betinget af en større kuffert på maven, og let kalveknæet. Mit overskæg er blevet hvidt med årerne, ligesom håret på brystet, men ellers er alt som det plejer. Mit øl mærke er kendt i baren hos Thomas, og så nyder jeg "cykelturen" frem og tilbage.

God weekend - fra en debattør, der har skrevet sit sidste indlæg på dette site, og iøvrigt vil hellige mig mere positive sysler nu, såsom at få sejlet og "cyklet" noget mere.

N(...)S
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Baadhuset
Dansk Marine Center A/S
ShipShape