Mark Turner - manden bag Extreme Sailing Series, er sejlsportens svar på Formula 1’s Bernie Ecclestone, men hudløst ærligt, der er lysår mellem Formel 1 og sejlsport generelt!

Bagsiden: Hvad skal vi nu kaste os over?

Ugen har stået i SAP Extreme Challanger, SAP som ny sponsor og sejladserne i Qingdao, Kina. Ved hårdt arbejde og det fornødne held er projektet, der hvor de er i dag. Stort tillykke Jes og Rasmus.

20-04-2012 08:38 - Nicolai Lassen

For "Bagsiden" er det jo "Mission Completet" - opgaven er løst.

Første gang emnet var oppe og vende var med overskriften: "Bagsiden: Kære sejler og erhvervs-mand" den 17. juni sidste år.

Budskabet var, at der skulle være en sund økonomi i projektet. Det er lykkedes nu. Ugen har vist at dansk sejlsport stadig kæmper med den gode danske "Jantelov"? Alle de mange negative, "øv og bøv" kommentarer her på sitet, hvor er de trættende, især når der ikke kommer alternativer. Den stuearrest I har fået, er fuldt fortjent – lad den vare længe, langt ind i næste uge. I får tid til eftertanke, hvilket der er stort behov for. Det ærgerlige er at jeg denne fredag stille rigtig mange spørgsmål – spørgsmål som i kære læsere ikke har mulighed for at svare på!

Hvad skal "Bagsiden" så kaste sig over - fremad-rettet? Spørgsmålet er ret enkelt: Hvor vil I kære læsere, have at dansk sejlsport skal bevæge sig hen? Hvor skal "Bagsiden" sætte sit markante aftryk?

Skal vi den retning som jeg beskrev den 9, september, efter mit døgn med Mark Turner, som hans udvalgte limousine chauffør? Mark er international professionel sejlsports svar på Formula 1's Bernie Ecclestone og svart på bagmanden bag TV showene "X-factor", englænderen Simon Cowell.

Fælles for de 3 herrer er, at de har fået en rigtig god ide. Den har de ført ud i livet, skaffede aktører, sponsorer og fået millioner af mennesker til at elske deres initiativer.

Med sin organisation har Mark løst den gordiske knude, så sejlsport i hans stævner er blevet en ekstrem stor folkesport. Se selv billeder fra Kina, der er fyldt med kinesere på lægterne. Stævnet har fået masser af omtale og timevis af TV, i lille Danmark arbejder vi fortsat hårdt på opgaven.


  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ULLMAN SAILS DENMARK
ShipShape
First Marine Lystfartøjsforsikring