Scan-kap 99 - 10 meter ægte sejlglæde

Scan-kap 99 er efter 35 år stadig så aktuel, at der fortsat bygges nye både til klassen. Scan-kap 99 blev tegnet i 1977 af Jan Torben Larsen, der arbejdede på Helsingør Skibsværft. Scan-kap 99 er stadig en populær tur- og kapsejler, fordi den er en hurtig, tryg og solid båd, der giver suveræne sejleroplevelser. Vi har set nærmere på Scan-kap 99.

14-09-2012 11:00 - Henrik Hansen

Hemmeligheden bag succesen er, at Scan-kap 99 er en alsidig båd, der byder på helt elementær sejlglæde, et stærkt klassefelt og lige akkurat den fornødne komfort til familiesejlads. Sejlglæden er her komponeret af lige dele høj fart, en herlig fartfornemmelse, en god balance på roret og ikke mindst har båden et utroligt pålideligt temperament.

Scankap 04

Nok er Scan-kap 99 tegnet i 1970erne, men bådmodellen byder stadig på ægte sejlglæde

Det tæller også med, at båden bjærger sig fint i al slags vejr, at den er nem at håndtere fra det store enkle cockpit og at man kan sejle den alene. På tursejlads har man glæde af bådens smalle bredde på 2,65 m og en relativ lav dybgang på 1,57 m. Dermed er det lettere at finde plads i de små hyggelige havne end med en moderne bred båd.

Læs mere om Scan-kap 99 i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen Scan-kap 99 - 10 meter ægte sejlglæde. Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Princess Danmark
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
Walsteds Baadeværft