Krydsklip fra helikopter, onboard kamera, følgebåde...grafisk fremstilling - det kører rigtig, rigtig godt med formidlingen. Her screendump fra filmen.

America's Cup: Die Hard på vandet!

I Neapel, Italien er seneste afdeling af America's Cup World Series nu i gang. Hård vind og ustyrlige AC 45 katamaraner på meget lidt plads skabte en hel "Die Hard"-film på vandet. Se selv...

13-04-2012 09:29 - Øyvind Bordal

I Neapel er der nu roligere forhold, og mere civiliserede omstændigheder end tilfældet var på åbningsdagen. Det kan du se mere af på www.americascup.com.

Skader for 750.000

Men her hos Bådmagasinet er vi altid sultne efter det sensationelle, så vi bringer en adrenalin-pumpet film med højdepunkter fra førstedagen. Her opstod efter sigende materielle skader for 750.000 kroner på få timer. Men film og foto fra dagen bringes i medier over hele verden...så mon ikke det er alle pengene værd?

Er det noget de kan i America's Cup, så er det nemlig formidling. Sådan skal det gøres! Hører I, der inde i de nedstøvede ISAF-saloner? Check det her ud:

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 04-14-2012 - Kl. 08:04 af Jesper Andersen
Det har sgu ikke meget med sejlsport at gøre, man burde kalde det noget andet! Den der i tidernes morgen skabte "the auld mug" roterer i graven :-)
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau
Schultz Sejlmageri