Der er stor forskel på et beskidt og et rent sejl.

Rene sejl med Vacu Wash

23-10-2012 13:04 Trine Søe23-10-2012 11:04 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Hvis du er træt af at se på dine brugte sejle og presenninger, fordi der er mug og andre områder med snavs og rigtigt godt kunne tænke dig at se dem pæne og rene, næsten som da de var nye. Ja, så har du muligheden, fordi Vacu Wash introduceres på det europæiske marked.

Nu er der rent faktisk en mulighed for, at du kan give dine sejl et andet liv, ikke faconmæssigt, men på udseensmæssigt. Det betyder jo en del at sætte sine sejl eller presenning, og det hele ser rimeligt pænt ud.

Effektiv vakuum rens

Vacu Wash er markedets førende vasketeknologi til rengøring af såvel vævet som lamineret materiale. Hvor andre bruger mekaniske virkemidler såsom børster eller skrubber, anvender Vacu Wash en skånsom metode baseret på vakuum indsugning af rensemidler. Denne metode sikrer, at sejlet ikke alene rengøres på begge sider, men også duglagene inde i forstærkninger og så videre rengøres.

vacuwash jpg

Vacum Washs vaskeri

Metoden er ligeledes meget miljørigtig, fordi rensevæsken føres tilbage i en beholder og genbruges igen og igen. Der sker altså ikke noget udskylning af rensemiddel fra processen.

Mulighed for overfladebehandling

Hvis du efter en Vacu Wash vil give dit sejl en overfladebehandling – SailKote Plus – sikrer du, at sejlet bevarer sin modstandsdygtighed mod fremtidig mug og snavs. Lidt ligesom en bil, der får en voksbehandling efter en vask, hvis man vil rigtig god ved bilens lak.

Kontakt din sejlmager

Hvis du synes, at dit sejl kunne trænge til en rengøring, så tag en snak med din sejlmager – han kender til Vacu Wash og kan rådgive dig bedst mulig med behandlingsomfang og pris. Metoden er gennemprøvet og har gået sin sejrsgang i Amerika igennem mange år.

Kontakt din lokale sejlmager og hør, hvordan du kan få vasket. Hvis du aflevere inden den 20. december 2012, kan du have rene sejl klar til starten af den nye sæson.

Hvis du vil vide mere, så kig forbi www.vacuwash.com

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer