Bådmagasinets billedgalleri

Søsikkerheden på spil!

23-10-2012 16:30 Trine Søe23-10-2012 14:30 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

"Sikkerhed er alvorligt og skal tages alvorligt, men det må gerne fortælles med humor, for man husker meget bedre, når man har paraderne lidt nede og lige har grinet", siger sekretariatsleder for Søsportens Sikkerhedsråd Sten Emborg, der står bag filmen "Fiskeren og pigen med badestigen".

"Hvert år dør der mennesker, der falder over bord og ikke kan komme op i båden igen. Selv hvis der er en anden på båden, kan det være svært at hive en op, der er faldet over bord. Men med redningsvest og stige vil de fleste overleve. Jeg håber, at folk synes, at filmen er sjov, men det er ikke for sjov, at vi laver den. Ser fritidsfiskerne den ikke selv, håber vi børnene eller børnebørnene vil. Vi tror, at den vil redde liv", understreger Sten Emborg.

Supplement til pjecerne

Filmen er ment som et lystigt supplement til de mange pjecer fra Søsportens Sikkerhedsråd. "Pjecerne samler meget viden. Men for nogle kan de blive for korrekte og seriøse. Vi håber, at filmen kan fange nogle af dem, der ikke orker at høre på velmenende råd - men bare vil se, hvor sjovt det kan være at være på vandet - især med det rigtige udstyr", slutter Sten Emborg.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer