Den Spækhugger som Allan Borgstrøm senere købte, prydede i 2010 forsiden af Bådmagsainet. Foto: Per Heegaard (arkiv)

Undskyldningen var givet!

09-10-2012 11:10 Søren Øverup08-10-2012 14:10 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Vi har fra besætningen om bord på Spækhuggeren "Søhesten" modtaget dette svar, på det angreb som den forurettede Allan Borgstrøm fremsatte i sit læserbrev her på sitet.

Besætningen på "Søhesten" skriver:

Hej Søren.

Som du kan læse nedenfor, er vi lidt kede af, at du ikke har givet os mulighed for at svare på Allan Borgstrøms indlæg, inden det "gik i trykken".

Vi vil derfor bede dig bringe nedenstående svar i sin helhed på lige fod med de to øvrige indlæg.

Med venlig hilsen

Lykke Hald Kjærsgaard

Vi er lidt fortørnede over at se Allan Borgstrøms indlæg på baadmagasinet.dk. Ikke mindst fordi vi, som involveret part, ikke er blevet tilbudt at tage til genmæle. Vi vil derfor bede om, at også vort svar bliver bragt.

At Allan Borgstrøm ikke har fået en undskyldning fra os er ganske enkelt usandt. Samtlige involverede(Peter Wolsing, Grith Ingerslev og undertegnede)

- resten af kollektivet, Charlotte Andersen og Mette Svendsen, var ikke ombord ved påsejlingen) har pågældende aften personligt undskyldt overfor Allan Borgstrøm, ligesom der dagen efter, i en telefonsamtale omhandlende forsikringssagen, blev givet endnu en uforbeholden undskyldning fra vor side. Da dette tilsyneladende ikke er noteret, benytter vi nu lejligheden til atter og en gang for alle at sige undskyld. Der er ingen, der - fraset Allan Borgstrøm naturligvis - er mere kede af den påsejling, end vi er.

Hvad Allan Borgstrøm i øvrigt mener at vide om vores evner for sejlads, om Søhestens beskaffenhed og om hvad der foregår og ikke foregår ombord på vores båd, vil vi ikke her kommentere yderligere på, da det i vor optik ikke tjener et konstruktivt formål.

Vi vil også gerne understrege, at vi giver vore fulde støtte til Peter Wolsings projekt og artikel. Vi blev gladere kapsejlere. Men glæden kan vise sig at blive kort, hvis en ordentlig tone iblandt os og i omtalen af hinanden ikke kan holdes.

På Søhestens vegne

Lykke Hald Kjærsgaard


Læs også:Allans Borgstrøms læserbrev

Jeg skal beklage at besætningen ikke også fik lejlighed til at bringe deres svar på tiltalen. Dette havde jeg i god tro overladt til Peter Wolsing, som jo også bragte en undskyldning på egne og besætningens vegne, men dette var åbenbart ikke tilstrækkeligt, beklager.

Med sejler hilsen

Søren Øverup

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer