Quality Maritime Insurance stopper udbetalinger

25-09-2012 12:30 Christina25-09-2012 10:30 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Har du som kunde tegnet en bådforsikring hos Quality Maritime Insurance AS, bør du vurdere og genoverveje din forsikringsdækning - du kan være bedst tjent med at tegne en ny forsikring i et andet selskab for at sikre forsikringsdækning, hvis uheldet skulle være ude.

Det norske finanstilsyn har oplyst, at Quality Maritime Insurance AS ikke længere udbetaler forsikringspenge, hvis der sker en skade på en forsikret båd.

2.500 danskere forsikret hos Quality Maritime Insurance

Quality Maritime Insurance er en grænsekrydsende forsikringsselskab, der har hjemsted på Gibraltar, Storbritannien. Virksomheden har dog opereret i Norge, hvor flere danskere har tegnet deres bådforsikring. En kilde tæt på Bådmagasinet oplyser, at der cirka sejler 2.500 danske både rundt med en forsikring fra Quality Maritime Insurance AS.

Hvorledes skal man forholde sig?

Bådmagasinet har forsøgt at få en kommentar fra den norske agent Stein Victor Svendsen, men desværre uden held. Vi ville gerne have hørt ham, hvordan de danske sejlere, der har tegnet forsikring hos Quality Maritime Insurance, skal forholde sig.

I følge det norske Finanstilsyn vil Quality Maritime Insurance AS lægge en vejledning ud på deres hjemmeside, hvor der skulle stå, hvordan kunderne skal forholde sig - den er dog ikke online i skrivende stund.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer