Bådmagasinets billedgalleri

Rand Picnic bådene fra Tuco har været en succes i København, nu venter resten af Europa. Foto: Tuco

Tuco klar til at udbrede elbåde i Europa

22-02-2015 12:00 Søren Øverup22-02-2015 07:00 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Tuco Marine Group starter eksport af bådtypen Rand Picnic, som sidste år lanceredes af Rand Boats og firmaet Goboat med en udlejningsbase i København. Der er allerede etableret kontakt til en række europæiske forhandlere som ønsker at forhandle Rand Picnic på lokale markeder.

Succes i København

Sammen med Rand Yachts lancerede Tuco Yacht Værft i sommeren 2014 Rand Picnic som en miljøvenlig og lydløs båd, et innovativt livsstilsprodukt, der kombinerer et unikt design med en elektrisk motor. Efterfølgende har Tuco Yacht Værft produceret disse både til det succesfulde GoBoat-projekt i Københavns havn, hvor man kan leje en elektrisk båd til en maritim picnic i Københavns havn og kanaler.

GoBoat-side-highres

En maritim picnic i Københavns Havn med en elbåd

Tuco Yacht Værft er producent og eneforhandler af Rand Picnic. Efter den succesfulde start sidste sommer er værftet nu klar til at indlede eksport til det europæiske marked. Tuco Yacht Værft er i positiv dialog med en række europæiske bådforhandlere om opbygning af et europæisk forhandlernet.

Perfekt til Europas søer og kanaler

Ud over markedsføring over for traditionelt bådinteresserede giver det eksklusive design kombineret med den lette håndtering og lydløse fremdrift også en mulighed for at markedsføre Rand Picnic mod kunder uden sejlererfaring og kunder, der ønsker at sejle i områder, hvor traditionelle motorbåde er forbudt i henhold til lokale støjregulativer på f.eks. søer og kanaler.

"Hos Tuco Marine Group har vi de senere år fokuseret vores indsats og markedsføring omkring meget lette både til det professionelle marked, og det er fortsat et område, som vi ser store muligheder i. Rand Picnic er dog et så spændende og innovativt produkt, at vi har besluttet sammen med Carl Kai Rand at tage dette videre ud på det europæiske marked efter den succesfulde lancering i København sidste år", udtaler direktør i Tuco Marine Group, Jonas Pedersen.

Priserne på bådene er omkring 10.000 € i standard-versionen og 12.000 € i sports-version med rat. Begge priser uden motor og batterier.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer