Bådmagasinets billedgalleri

Mascalzone Latino vandt EM for Farr 40

01-09-2008 12:54 Hans Henrik01 Sep 2008 10:54 - Claus Midjord
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Billedet viser Vincenzo Onorato og den øvrige besætning på vinderbåden.

Mandskabet om bord på Malcalzone Latino viste et særdeles højt og stabilt niveau igennem hele stævnet. Det blev til fem førstepladser, to andenpladser og en enkelt fjerde, sjette og ottendeplads. Dermed sluttede verdensmestrene med 27 point, mens ærkerivalerne i Joe Fly med skipper Giovanni Maspero blev nr. 2 med 28 point.

Med om bord på den vindende båd var Adrian Stead (taktiker) og Matteo Savelli , Andrea Ballico, Davide Scarpa , Gerry Mittchell, Marco Cornacchia, Tim Burnell, Adriano Figone og Roberta de Paul Ambrosi.

På bronzepladsen kom Olli-Pekka fra Finland med 37 point, mens tyske Struntje med Wolfgang Schaefer blev nr. 4 med 49 point. Den danske båd, Asterisk med Ole van der Heide, sluttede som nr. 5, og en anden dansk båd, Backbone, med Thomas Kiær blev nr. 6.

Stævnet blev sejlet ud for Travemünde.

Europamesterskabet var det sidste stævne, hvor Vincenzo Onoratto stiller op i den veltjente båd, Mascalzone Latino, der har vundet så mange sejre. Når VM-titlen skal forsvares til næste år, vil han sejle i en ny båd, der er ved at blive bygget.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer