Bådmagasinets billedgalleri

Hempel overvejer at flytte til Polen

22-04-2008 17:30 Hans Henrik22 Apr 2008 15:30 - Claus Midjord
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Udover at producere skibsmalinger er Hempel også kendt som sponsor for dansk sejlsport.

I løbet af de kommende 14 dage vil det blive endeligt afgjort, om Hempel vil flytte sin produktion af maling til Polen. Men vurderet ud fra de udtalelser som CEO for Hempel Gruppen, Pierre-Yves Jullien, allerede har fremsat, er beslutningen reelt truffet.

Ifølge Pierre-Yves Jullien er det simpelthen ikke længere muligt at producere maling i Danmark til konkurrencedygtige priser.

”Vi er derfor kommet i en situation, hvor vi må overveje at flytte produktionen til Polen for at sikre den fremtidige konkurrencedygtighed,” siger Pierre-Yves Jullien. Han konstaterer, at globalt set er Hempel A/S inde i en stærk vækstfase, men at virksomheden opererer i et omskifteligt marked i hård konkurrence med andre internationale producenter af maling.

Ejeren af Hempel A/S, J. C. Hempel’s Fond, har givet virksomheden mandat til at overveje produktionsenhedens fremtid i Lundtofte ved Kgs. Lyngby, og medarbejderne er blevet orienteret.

Hempel er især kendt for sine skibsmalinger, hvor virksomheden er en verdensomspændende aktør. I alt omfatter Hempel Gruppen 20 fabrikker, 47 salgskontorer, 3 centre for forskning og udvikling og flere end 130 lagre rundt om i verden.

De aktuelle flytteplaner omfatter alene produktions- og logistikaktiviteterne. Der er ikke planer om at afvikle Hempel’s øvrige afdelinger i Kgs. Lyngby.2008-04-23 11:53:44 af Christian Stormark

Denne version er redigeret af Bådmagasinets redaktion: Enkelte sejlfimaer  får allerede produceret sejl i Polen, så kunderne kan få sejl op til 40% billigere. Jeg kan varmt anbefale Hempel at benytte sig af de billige produktionsomkostninger i Polen.
Venlig hilsen
Christian Stormark.


Redaktionens bemærkninger: Der er grænser for hvor direkte reklame vi ønsker vores debatforum brugt til.
Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer