Bådmagasinets billedgalleri

Tidligere top-sejler åbner sejlloft

13-03-2008 08:30 Hans Henrik13 Mar 2008 7:30 - Jakob Johannsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Chr.Rasmussen, 39 årig Hellerup-sejler, coach for de russiske Ynglinge-sejlere, som i sidste uge rykkede op på 1. pladsen på Verdensranglisten.

Den forhenværende danske topsejler og kapsejladscoach Christian Rasmussen kan nu også kalde sig sejlmager og chef for ”Christian-Rasmussen-Sejl”. Udover at sy sejl til de unge russiske Ynglinge sejlere, er han også agent i Danmark for et polsk sejlloft Vector Sails.

Chr. Rasmussen siger til Bådmagasinet: ”Som både kap- og familiesejler, har jeg oplevet, hvor svært det kan være at finde gode kvalitetssejl til en rimelig pris. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg prøvede Vector Sails.

Jeg er international topsejler og coach, men også familiefar med en Knarr og en Wayfarer. Og som agent for Vector Sails er jeg glad for at kunne tilbyde disse sejl til danske sejlere, der både har sans for kvalitet og økonomi”, siger han.

Sejlene er produceret i Polen hvor produktionsomkostningerne er væsentligt lavere end i Danmark. Det kan betyde en besparelse på op til 40% på et sejl. Sejlene er computerdesignede og sejldugen er af den bedste kvalitet fra Contender Holland og Dimension/Polyant Tyskland.

Christian-Rasmussen-Sejl leverer sejl i alle størrelser og til alle bådtyper. Udover storsejl, fok, genua, spiler og asymmetrisk spiler, kan Christian-Rasmussen-Sejl også tilbyde bom og cockpitpresenninger. Hos Vector Sails har man desuden erfaring i at levere sejl til gamle træskibe.

Christian Rasmussen har lige oplevet den glæde, at hans ”piger”, de russiske Ynglinge-sejlere, med Ekaterina Skudina ved roret, er rykket op som nr. 1 på Verdensranglisten efter han har været deres personlige coach i halvandet år. I den tid er det blevet til et EM og en bronze til For-OL for de russiske piger.

Tidligere var Christian landstræner for de tyske Starbåde og Ynglinge i 6 år. Det blev til et EM-guld i Star og EM guld og sølv i Yngling plus et par VM-sølvmedaljer. Endnu tidligere var han i fem år ansat som sejllærer på Oure Idræts Efter- og Højskole.

Christian Rasmussen er selv verdensmester i H-båd og Yngling, europamester og VM bronze i Starbåd, Hans første internationale top-resultat var VM sølv i Optimistjoll i 1982, da han var 13 år. Christian Rasmussen er 39 år og bor i Hellerup, hvor han har sejlloft oven på sin bolig.

Et polsk storsejl fra Vector Sails


www.christianrasmussensejl.dk


2008-03-13 11:28:16 af advertigo.com

For dem som ikke kender adressen på hjemmesiden for Christians nye sejlfirma er den her: 


Redigeret! iht. vores betingelser for debat!


2008-03-13 11:30:59 af Christian Stormark

Jeg kan varmt anbefale Christian Rasmussens Vector sejl. Dugen er bedstekvalitet og forarbejdningen er den bedste, som fås. Desuden er sejlene billige og Christian kommer gerne og giver råd til trim.


Redigeret! iht. vores betingelser for debat!
2008-03-13 17:46:16 af advertigo.com

Redigeret! iht. vores betingelser for debat!


2008-11-04 22:20:29 af Christian Rasmussen

Sejlmager Christian-Rasmussen-Sejl har nu to web sites:


Redigeret! iht. vores betingelser for debat!


Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer