Bådmagasinets billedgalleri

Ny forhandler af Beneteau Motorbåde

11-02-2008 08:27 Hans Henrik11 Feb 2008 7:27 - Jakob Johannsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Beneteau Monte Carlo

Det nye firma Boatlife A/S, i Faaborg har fået forhandlingen af Beneteau Motorbåde i Danmark. Firmaet ejes af Yachtbroker og Sejlerbutikkerne i Svendborg og Faaborg.

BENETEAU i Frankrig er verdens største producent af lystbåde og har produceret motorbåde siden 1912. Sejlbådene forhandles hos Bådkommissæren i Kerteminde, og nu altså motorbåde i alle størrelse hos BOATLIFE i Faaborg.

Bådene er bygget til at kunne sejle på den barske franske vestkyst, og samtidig udstråler de elegance og Europæisk design, når det er bedst.

En af firmaets stiftere Jakob Groth siger: "Jeg har set og sejlet mange forskellige både, jeg sejler selv kapsejlads på et rimeligt højt niveau, og er medejer af et charter firma med flere både til udlejning i Middelhavet, og hos BENETEAU ser jeg både, der er bygget til at holde i mange år."
Beneteau's motorbådsserie omhandler i 2008 - 28 forskellige modeller fordelt på 4 Bådserier:

FLYER, bestående af åbne både med udenbordsmotor på nær den største, FLYER 12 der har Volvo Penta motor og efter ønske kan fås med det nye Volvo IPS-system.

ANTARES, alle med indenbordsmotor og kabine, og for de størstes vedkommende også med flybridge. Denne serie har modeller både til cruising og til fiskeri.

MONTE CARLO rækker fra en 27 fods åben daycruiser til en 37 fods offshore-cruiser med hardtop, som det ypperste. Monte Carlo serien er nydesignede sportscruisere til det åbne farvand med det unikke airstep system, der giver dem gode sejlegenskaber kombineret med høj fart og god økonomi.

Beneteau SWIFT TRAWLER der findes i en 42 og 52 fods udgave. Trawleren er til sejleren der lægger stor vægt på komfort og stilfuld elegance.

Et stemningsfyldt billede af Beneteau AntaresBeneteau bygger også trawler-typerwww.boatlife.dk
www.beneteau.com


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer