Bådmagasinets billedgalleri

Bådmagasinet på gaden i dag

25-10-2007 17:30 Hans Henrik25 Oct 2007 15:30 - Jakob Johannsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Italienske Cippa Lippa, en Cookson 50 med svingkøl brager gennem en sø under denne uges Middle Sea Race ved Malta. Foto: Rolex/Carlo Borlenghi

Abonnenterne har allerede kunne læse det i et par dage, og fra i dag ligger Bådmagasinet nr. 11 klar til resten af Danmarks sejlere i landets velassorterede udsalg for magasiner og tidsskrifter.

Det store tema i dette November-nummer er solbeskinnet chartersejlads. 26 sider med tips til charter og beretninger fra sejlads med lejede både i bl.a. Caribien, Grækenland, Mallorca, Tyrkiet og ikke mindst i danske farvande.

I lederen ”Doping, dumhed og uvidenhed” efterlyses en debat blandt sejlerne, klubberne og unionen om doping i debat-forum på www.baadmagasinet.dk. Her kan man også finde artikelen ”Dopingfri zone” netop om doping og sejlsport, som Bådmagasinet allerede satte fokus på for mere end to år siden. Artiklen kan du læse ved at trykke på nedenstående link .

Den storsælgende familiesejlbåd Jeanneau Sun Odyssey 36i er blevet prøvesejlet sammen med motorbåden Svendborg Classic, Sea Ray Sundancer 325 med midterkahyt, de nye Yamarin 68 med og uden kabine, og et helt nyt amerikansk mærke Bryant 190 Bowrider. Og vi har været på vandet med den 50 årige Mor-mor-jolle Wayfarer, der nærmer sig kultstatus.

Hvad ved du om Nanorør – verdens stærkeste bådbygningmateriale, og hvad er det egentlig talt America's Cup sejlerne slås om i retssalene. Alt det og meget mere kan du læse om i det nye Bådmagasinet. Og du kan i denne måned få en smagsprøve, ved at blade i det elektroniske Bådmagasinet, som du finder her på siden.


www.baadmagasinet.dk/online/content/v3/index.php?SectionID=88&ContentID=7774


2007-10-27 08:15:46 af Søren Øverup

Vi har fra KDY modtaget nedenstående kommentar:

Som du kan se via dette link http://www.kdy.dk/news_reader.php4?uniq_id=1129 så sætter KDY fokus på dette – så det er ikke kun Bådmagasinet der tager emnet op.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer