Bådmagasinets billedgalleri

DM for Drager til Svendborg

22-03-2007 12:30 Hans Henrik22 Mar 2007 11:30 - Søren Øverup/pressemedd.
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Battle of Jutland slutter på søndag. Arkivfoto: Joakim Rechnitzer.

Årets DM for Drager afholdes med udgangspunkt fra Svendborg Sunds Sejlklubs ”Strandgården” ved Rantzausminde Havn, Svendborg.

Sejladserne afvikles i farvandet vest for Skarø og såfremt vejrforholdene tillader det i farvandet umiddelbart vest for Rantzausminde Havn.

Dragen er jo som bekendt en tidligere olympisk kølbåds klasse, og den er fortsat meget anerkendt stor international klasse. De seneste år har Dragerne faktisk oplevet en pæn fremgang og tiltrukket mange elitesejlere på højt internationalt niveau. Foruden en hel del ”senior” sejlere udfordres klassen nu også af yngre sejlere på højt niveau.

Vi er stolte af at kunne meddele, at hoffet har bekræftet, at HKH Prinsgemalen vil deltage aktivt i stævnet i Svendborg. Ligeledes vil kongeskibet ”Dannebrog” være tilstede i Svendborg og i Svendborg Sund under stævnet.

Vi forventer ca. 45-50 deltagende både med i alt 135-150 aktive sejlere plus familie og venner, hvor af en del vil campere på Svendborg Sunds Sejlklubs arealer ved Strandgården. Sammen med stævne officials og stævne hjælpere forventer vi i alt ca. 200 – 250 involverede personer i stævnet.

Stævnet åbnes d. 27.juni 2007 med en åbningsceremoni og reception ved Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann og stævneleder Franz Christensen.

Alt i alt forventer Svendborg Sunds Sejlklub et stort og flot stævne med megen aktivitet både til lands og til vands samt konkurrence på et højt sportsligt niveau.

Vi henviser til stævnets hjemmeside

Yderligere information og evt. spørgsmål kan rettes til presse ansvarlig Henrik Meulengracht på 4085 5514
www.dmfordrager.dk


Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer