Bådmagasinets billedgalleri

Tørstige håndpumper til båd, kælder og opvaskemaskine

15-01-2007 16:30 Hans Henrik15 Jan 2007 15:30 - Jakob Johannsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Den professionelle model til redningsbåde og erhvervsfartøjer.

Det amerikanske firma Beckson Marine Inc har udviklet en ny håndpumpe, der virker efter det gode gammeldags system, men tager alle tekniske landvindinger med i købet. Den amerikanske Coast Guard har da også godkendt de nye pumper både til lystbåde, redningsbåde og professionelle fartøjer.

Thirsty Mate High Capacity Super er konstrueret til at virke, når alt andet glipper og situationen er kritisk. Med sit 7,6 cm i diameter flytter pumpen op til 85 liter i minuttet – afhængig af den pumpende persons kondition og kræfter.

Der er to modeller begge med en sugeslange på en meters penge og en udpumpningslange (den der går ud over rælingen) på 3 meter. Håndtaget er i støbt aluminium, skaftet er i rustfrit stål og den suger 1, 4 liter for hvert pumpeslag. Og så er begge modeller forsynet med forbeslag, hvor man kan stikke spidsen af sin fod ind, mens man pumper.

Firmaet Beckson skriver i sit materiale om de nye pumper, at sejlere anbefales enten at købe to pumper eller i det mindste tage pumpen med hjem, når sejlsæsonen er slut, hvis opvaskemaskinen skulle løbe over, eller hvis kælderen pludselig skulle stå fuld af vand. Ikke mindst det sidste er værd at have i tankerne i disse tider, hvor global opvarmning giver ekstreme vejrforhold.

Pumperne koster ca. 1.500 kr plus moms og forsendelse. Kontakt: Beckson Marine, 165 Holland Ave., Bridgeport, CT 06605 USA. intlsales@beckson.com

Pumpen til lystsejlads kan også pumpe 1,4 liter pr. pumpetagwww.beckson.com


Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer