Bådmagasinets billedgalleri

Matchrace sommerskole på Fyn

16-06-2006 13:00 Hans Henrik16 Jun 2006 11:00 - Jesper Brejning
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I sommerskolen trænes der match race i DS matchracere og Match28. Billedet er fra Grill Cup 2006. Foto: TMC

Desværre er det ofte i ungdomsårene at sejlerne falder fra og får nye interesser. Det er derfor vigtigt at stimulere de unges sejlerinteresse. Der er mange måder at gøre det på, og dette er blot en mulighed blandt mange.

Målet er at få 40 unge sejlere på vandet hver dag i to uger. Der vil blive trænet teamwork, taktik og boathandling i seks DS matchracere og fire Match28. Om man er begynder, øvet eller ekspert er underordnet. Det vigtigste er at de unge får en oplevelse uden lige.

Som en del af træningslejren bliver der afholdt et grade 5 stævne, de unge får mulighed for at komme på verdensranglisten. Derudover vil der være natsejlads og regelkursus.

Sejlerne bliver indkvarteret på Strib Idrætsefterskole, hvor der vil blive arrangeret en masse aktiviteter, så som klatring, orienteringsløb, hockey og en lang række andre aktiviteter.

"Med dette nye tiltag, håber vi at flere vil blive i sporten. Netop derfor håber vi også at høre fra bådejere, der mangler gaster efter sommerferien. På den måde vil det blive lettere, for de unge at komme videre", siger Niels Kinch fra TMC.


De unge bliver trænet i teamwork, taktik, boathandling og kapsejladsregler.

Se mere på
PDF folder om sommerskolen www.tmc-matchrace.dk
http://www.tmc-matchrace.dk/Files/Filer/Sommerskole/foldertmc-sommerkursus.pdf


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer