Bådmagasinets billedgalleri

Masser af fjernsyn fra Volvo Ocean Race

12-10-2005 16:30 Hans Henrik12 Oct 2005 14:30 - Mick Anderson
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Der bliver smæk for skillingen, når VOR går i gang i november. Foto: Rick Tomlinson.

Sunset + Vine skal producere 32 ugentlige programmer på en halv time og otte timelange udsendelser fra det, nogle kalder verdens hårdest kapsejlads - Volvo Ocean Race.

"Vores dækning af Volvo Ocean Race, sendes ud til hele verden og vil præsentere sejlsport i et helt nyt lys. Vi bruge state-of-the-art udstyr til at optage sejlernes eventyr og forhold med hinanden ombord i den trange plads, som båden nu engang har, og deres kamp mod elementerne og de ekstreme forhold.

Vi vil gøre sporten mere tilgængelig for et bredere publikum på samme måde, som vi har forvandlet den måde cricket nu bliver vist på," siger John Leach, direktør i Sunset + Vine, til Volvo Ocean Race.

Sejlerne skal ud på en syv måneder lang kamp mod hinanden og vejret, som kan være ekstremt - både hvad angår varme og kulde, vindstille og storm.

Starten går fra Galicien i Spanien Jorden Rundt via Cape Town, Melbourne, Rio de Janeiro og New York, inden de vender tilbage til mål i Portsmouth til maj næste år.

Hver VOR 70-båd er udstyret med 10 kameraer ombord, som er linket til en satellit, der sender billeder løbende hjem til et studio, som er bygget til udelukkende til VOR, i kapsejladsens hovedcenter i Portsmouth.

www.volvooceanrace.org


Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer