Bådmagasinets billedgalleri

Fredag afgørelsens dag for matchracere

11-01-2005 03:15 Hans Henrik11 Jan 2005 2:15 - Mick Anderson
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Lotte Meldgaard ligger nummer tre på verdensranglisten i matchrace, der opdateres på fredag.

Den 14. januar udkommer den opdaterede verdensrangliste for de kvindelige matchracere. Og placeringen på listen bliver afgørende for, hvilke sejlere der modtager en invitation til det kommende VM i matchrace, der finder sted 12.-18. juni i Royal Bermuda Yacht Club i Hamilton på Bermuda.

Lotte Meldgaard Pedersen og Nina Bræstrup - og deres besætninger - er inden den nye liste offentliggøres de eneste to danske besætninger ud de 14, som skal sejle mod den forsvarende mester, Sally Barkow, og en lokal skipper fra Bermuda, der er udtaget på forhånd.

Strøm lige ved og næsten
Proceduren er således, at man inviterer fra nummer et på listen og nedefter. Siger en besætning 'nej tak', inviteres den næste.

Og som listen, der sidst blev opdateret 26. november, ser ud før den kommende opdatering, ligger danske Annette Strøm som den første udenfor invitationsrækken med 221 point færre end Paula Lewin fra Bermuda.

Det bliver altså utroligt spændende at se, hvilke rokeringer, der er sket mellem de forreste, siden sidste verdensrangliste blev offentliggjort.

Sverige og Frankrig har hver fire besætninger i top 14, mens USA har tre og Danmark 2.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer