Bådmagasinets billedgalleri

Flot andenplads til Nina Bræstrup

10-09-2004 09:05 Hans Henrik10 Sep 2004 7:05 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

ANDENPLADS: Nina Bræstrup tabte finalen til hollandske Zuiderbaan efter en fatal tyvstart på Lago di Ledro i Italien. Franske Claire Leroy tog tredjeplads.

For fjerde år i træk deltog det danske kvindehold i Grade 1 stævnet, der bliver afholdt på en lille sø Lago di Ledro, der ligger placeret lidt nord for Garda-søen 600 meter over havet.

I alt 10 besætninger deltog og formatet bød på en dobbelt round robin afsluttet af semi-finale og finale. Søen, der også går under navnet ”Lago di Lotto” på grund af de nogen gange utilregnelige vindforhold viste sig hele ugen fra sin bedste side. 4-6 m/s og ikke større skift en man kan opleve i Skovshoved!

Team TORM/C&C Design sejlede stabilt og til trods for hård kamp om pladserne var vi allerede før vores sidste to sejladser blev sejret sikret en plads i semifinalen. Vi endte på en tredjeplads i den indledende Round Robin. Vi skulle sejle mod franskmanden Claire Leroy, der i løbet af det sidste år er stormet op af ranglisten. Hun var en farlig konkurrent ikke blot på grund af hendes talent og hendes hidsige temperament, men også fordi vi har mange tidligere opgør mod hende indprentet i hukommelsen. Bl.a. semifinalen til samme stævne sidste år.

”TORM/C&C Design”-matchrace team klarede ærterne. Vi slog Claire Leroy 2-1. I den anden semifinale besejrede Klaartje Zuiderbaan, NED Marie Bjorling, SWE med samme cifre.

Finalesejladserne bød på løjende vind… Efter 3 sejladser førte Klaartje 2-1, men vi lå til en perfekt start, da skuddet gik – havde virkelig passiviseret Klaartje i den forkerte enden af linien. Her skete så hvad der ikke måtte ske, vi var millimeter over linien og det koster dyrt.

Men team TORM/C&C Design med Line Mørkebjerg, Tina Schmidt Christensen, Anne-Sophie Lohse og Nina Bræstrup fik en flot andenplads.

Anette Strøm sluttede på sjettepladsen.

Resultat, Trentino Womens Matchrace
1. Klaartje Zuiderbaan, NED
2. Nina Bræstrup, DEN
3. Claire Leroy, FRA
4. Marie Björling, SWE
5. Jenny Axhede, SWE
6. Anette Strøm, DEN

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer