Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14660 artikler | Næste side >>

Nyt actionkamera fra Garmin

Under mottoet - uden data, er det jo blot en video, lancerer Garmin deres nyeste actionkamera.

Sarah Gunni lægger ansigt til kampagne for Danmark

Laser Radial sejleren, Sarah Gunni, er det nye ansigt på en kampagne, som Sport Event Denmark netop har lanceret. Målet er at få flere store internationale sport events til Danmark.

Alt skal måles og mærkes

De danske landholdssejlere melder klar i Hyéres. I går blev bådene registreret og mærket.

Omlægning af forsikringsafgiften?

Det ser ud til at sejlernes organisationer måske har opgivet at få fjernet den forhadte forsikringsafgift. Der tales første gang om en ’omlægning’.

Wouters fortælling om Vestas forlis

Enestående chance: North Sails arrangerer i samarbejde med Bådmagasinet 'årets foredrag'. Kom og hør Team Vestas Wind forhenværende navigatør Wouter Verbraak om den skæbnesvangre nat, hvor Vestas VO65'er endte på et rev i Det Indiske Ocean. Begrænsede antal pladser - 'først til mølle' ...

Fin maritim gave til Dronningen

I anledningen af H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag i sidste uge har KDY givet en fin maritim gave i form af et unika kunsttryk af Kongeskibet Dannebrog.

Skøn træning i Hyères

De danske landsholdssejlere er samlet i Hyères i Sydfrankring, hvor der sejles 2. afdelingen af World Cup'en om få dage. Til en forandrig bor sejlerne tæt sammen - en øvelse i hvordan det bliver at være til OL.

Dragør 2Star - nu med tursejlerløb

En skøn tur rundt om Salthom - lyder det ikke fristende?

Følg starten på 6. etape til Newport

Se med live fra kl. 18.45 - når Volvo Ocean Race begiver sig ud på etapen fra Itajaí til Newport RI.

Gunboat G4 kæntret - se video

Gunboat G4 er en ny 'foilende crusing cat'. Båden deltager for første gang i en kapsejlads Les Voiles de Saint Barth - men her gik det galt - Se video hvor G4 kæntre 

Tid til at forny kapsejladslicensen

Hvis du sejler kapsejlads i kølbåd, er det blevet tid til at indløse kapsejladslicens for 2015.

Nye sejlere budt velkommen i Fredericia

Optimst Class Denmarks nye simulator til en optimistjolle gør allerede lykke ude i sejlklubberne. I Fredericia Sejlklub blev den brugt, da nye sejlere blev budt velkommen.

Åbent hus hos pro-safe

Overvejer du at købe en RIB båd, så kan du prøvesejle flere modeller ved dette arrangement.

Team Brunel vinder Brasiliansk in-port race

Volvo Ocean Race: Itajaí in-port race blev svigtet af vinden. Det var en sejlads hvor der skulle listes rundt på banen. Se video highlights fra lørdagens 'race' hvor Dongfeng var 'back in the game' ...

Fredericia Motorbådsklub forlader Dansk Sejlunion

300 medlemmer i Fredericia Motorbådsklub føler de får for lidt ud af deres medlemsskab af Dansk Sejlunion - de har nu truffet en beslutning og forlader unionen.

Aggersund spærret for sejlads

Energinet.dk planlægger at nedtage 400 kV-luftledningen på tværs af Aggersund. I forbindelse med nedtagningsarbejdet vil Aggersund blive afspærret for sejllads i slutningen af april.

Team Vestas Wind: Vi ses i Lissabon!

Vestas Wind skipper, Chris Nicholson og shore manager, Niel Cox tror nu på, at de vil være på startlinjen i Lissabon den 6. juni til den ottende etape.

Den Blå Rambla indviet

Nyt maritimt samarbejde indviet i Aarhus. Den Blå Rambla skal sætte fokus på maritime oplevelser og samle de forskellige foreninger på tværs af maritime idrætsgrene.

Jena & Katja får ny sponsor

Med en ny sponsor om bord bliver det lettere at komme rundt i Europa. Pigerne er begejstret for deres nye samarbejdspartner.

Kender du sejlsportens etiske kodeks ?

Der opstår uenigheder i klubber og omkring kapsejladser. Et etisk kodeks skal skabe nogle 'leveregler', som sikrer gensidig respekt og forståelse mellem alle aktører omkring en kapsejlads. 

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14660 artikler | Næste side >>

Wouter-Verbraak

 
 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer