Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15246 artikler | Næste side >>

Dét sagde topskipperne efter Göteborg

Den anden Louis Vuitton Americas Cup World Series event blev afholdt i Göteborg. Team New Zealand med skipper Peter Burling vandt og fører nu World Series. **Se video med Burling, Spithil og Ainslie**

Disse sejlere skal dyste i Red Bull Foiling Generation

Nedtællingen til Red Bull Foiling Generation, som afholdes i Aarhus i weekenden, er i gang. Den nye kapsejladsserie er for unge talenter mellem 16-20 år. Intentionen er at hjælpe dem på vej mod en America's Cup karriere.

Årets tema for ØRC er valgt

Lederhosen, dirndle aka Heidikostume og øl i meget store krus forbinder de fleste med Tirolerfest. Og det er netop temaet for velkomstfesten ved dette års ØRC.

Sejlsports- ligaens finalestævne for 2. division i sigte

Sæsonafslutning i Sejlsportsligaen venter i weekenden den 12. og 13 september. Stævnet sejles på Svanemøllebugten, hvor publikum kan følge opgøret mellem de 18 deltagende klubber tæt på.

Oplev Danmarks smukkeste felt

Wessel & Vett Cup vil fra den 3. til den 6. september fylde KDY i Tuborg Havn med ubegribelige skønheder. Ni klassiske 12 mR både, og hele 14 5.5 mR, vil med deres enorme besætninger skabe en intens sitrende stemning.

Highlights fra Faaborg

Sejlsportligaen: 1. Div. blev afviklet forrige weekend i Faaborg. Det er der kommet en herlig video ud af. På tv skal du enten være morgenfrisk eller holde dig længe oppe - men du kan også bare se den her.

Bliv (lidt) klogere på 12 Volt

Endelig en artikel om strøm i båden, som henvender sig til dig, der virkelig ikke aner en hylende fis om det i forvejen. Her er der hjælp at hente for os strøm-novicer.

Red Bull Foiling Generation indtager Aarhus

Så er det i weekenden, at det for alvor går løs i Aarhus. Det danske hold, der skal deltage i Red Bull Foiling Generation World Final, skal findes.

Mestre kåret i Trapez og U19 Yngling

Hellerup Sejlklub afholdt i weekenden DIF-DM for Trapez og U19 DM for Yngling. Stævnet blev præget at meget let vind og havde kun lige præcis nok deltagere til at være officielle mesterskaber.

Kent Kristensen til OneSails

Fra 1. september danner Mads Christensen, Sofus Pedersen og Kent Kristensen partnerskab og tegner OneSails i Danmark. 

Knarr sejlerne fik en tur i Øresunds-karusellen

Dyrehavsbakken lukkede denne weekend, men Taarbæk, som ligger ganske tæt på, sørgede for at give Knarr sejlerne en sidste tur i Øresunds-karrusellen lige inden lukketid.

BB10 guldet til Skive

Endnu en weekend med masser af stævner, og et af disse var DM i BB 10 m.

Mega tæt i toppen af 2. div.

Sejlsportsligaen: Bogense Sejlklub fører nu 2. division i Ligaen, efter at holdet her i weekenden vandt deres andet stævne i serien, som blev afviklet under super fine forhold i Faaborg.

49er bronze-vinder på hospital efter Rio

Den tyske 49er rorsmand Erik Heil vandt bronze ved For-OL, men ligger nu på hospital i Berlin med alvorlige infektioner i benene og den ene hofte. Skyldes de forureningen ? ISAF i kontakt med den tyske sejlunion.

Drukneulykker sker oftest i havnene

En fjerdedel af alle drukneulykker siden 2001 i Danmark er sket i havnebassiner. Hvad kan vi som sejlere gøre ved det? Se indslag fra TV2/Fyn

Se video fra Ishøj Flydende

Rigtig mange mennesker lagde vejen forbi Ishøj Havn denne lørdag for at besøge den flydende båudstilling. Se stemningsvideo.

Yngling og Trapezjolle DM sejles nu

Der sejles åbent Junior DM i Yngling og DM i Trapezjolle i Hellerup denne weekend. Flot vejr til gode sejladser.

Flot førstedag i Ishøj Havn

Stemning er god, udstillingsområdet er optimalt, der er smukke både i vandet og masser af nyt udstyr. Kig forbi Ishøj Havn i weekenden og få en på opleveren. Der er gratis adgang og parkering.

DTU satser på overlevelse i Ligaen

DTU sejlsport er det eneste universitet i Danmark der er repræsenteret i Sejlsportsligaen. I denne sæson sejler DTU med i 2. division, og målet er 'at overleve'

Artemis vil have revanche

Artemis fik læsterlige klø i England, hvor første act af The Louis Vuitton America's Cup World Series fandt sted tilbage i juli. Nu satser det svenske team på at gøre det bedre på hjemmebanen i Göteborg. Fredagens træning kostede dog en kæntring.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15246 artikler | Næste side >>

300

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer