Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15253 artikler | Næste side >>

Amatørismen er grundlaget for væksten

Udsagnet kommer fra Bjørn Westergaard, skipper på den danske 12 meter "Vanity V", og stedet er det årlige Wessel og Vett 12mR stævne i Tuborg Havn, i år krydret med lillebror klassen 5.5 m klassen.

Så tæt er det i M32 serien

Fjerde afdeling af den skandinaviske M32 serie sejles netop nu i Helsinki, Finland. I går åbnede stævnet i et massivt regnvejr, der dog ikke ødelagde spændingen i de tætte sejladser. Se video highlights.

Kaløvig tildeles endnu et vigtigt Zoom8 stævne

I weekenden den 10.-11. oktober afholder Kaløvig det første Europamesterskab i team race nogensinde.

Multi-Cat-DM 2015 i Kaløvig

De tre danske store katamaranklasser var samlet i Kaløvig i denne weekend. F18, A-Cat og Hobie 16 klassen er igen gået sammen om en DM weekend, så i alt 36 både var på banen. Se fotogalleri

Google står til søs

Et ubemandet fartøj med et 360 graders kamera er gået i gang med et større opgave - nemlig at fotografere verdens kystlinjer.

Fri proces afvist i sag om Rungsted Havn

Rungsted Bådelaug og Rungsted Sejlklub havde søgt om fri proces til deres søgsmål mod Hørsholm Kommune. Svaret fra Civilstyrelsen, som kom mandag, var en klar afvisning, idet styrelsen ikke anser, sagen kan vindes. ***opdateret version***

Åbent hus hos X-yachts

Værftet i Haderslev slår dørene op i weekenden, hvor man kan se flere X-både i produktion.

Dét sagde topskipperne efter Göteborg

Den anden Louis Vuitton Americas Cup World Series event blev afholdt i Göteborg. Team New Zealand med skipper Peter Burling vandt og fører nu World Series. **Se video med Burling, Spithil og Ainslie**

Disse sejlere skal dyste i Red Bull Foiling Generation

Nedtællingen til Red Bull Foiling Generation, som afholdes i Aarhus i weekenden, er i gang. Den nye kapsejladsserie er for unge talenter mellem 16-20 år. Intentionen er at hjælpe dem på vej mod en America's Cup karriere.

Årets tema for ØRC er valgt

Lederhosen, dirndle aka Heidikostume og øl i meget store krus forbinder de fleste med Tirolerfest. Og det er netop temaet for velkomstfesten ved dette års ØRC.

Sejlsports- ligaens finalestævne for 2. division i sigte

Sæsonafslutning i Sejlsportsligaen venter i weekenden den 12. og 13 september. Stævnet sejles på Svanemøllebugten, hvor publikum kan følge opgøret mellem de 18 deltagende klubber tæt på.

Oplev Danmarks smukkeste felt

Wessel & Vett Cup vil fra den 3. til den 6. september fylde KDY i Tuborg Havn med ubegribelige skønheder. Ni klassiske 12 mR både, og hele 14 5.5 mR, vil med deres enorme besætninger skabe en intens sitrende stemning.

Highlights fra Faaborg

Sejlsportligaen: 1. Div. blev afviklet forrige weekend i Faaborg. Det er der kommet en herlig video ud af. På tv skal du enten være morgenfrisk eller holde dig længe oppe - men du kan også bare se den her.

Bliv (lidt) klogere på 12 Volt

Endelig en artikel om strøm i båden, som henvender sig til dig, der virkelig ikke aner en hylende fis om det i forvejen. Her er der hjælp at hente for os strøm-novicer.

Red Bull Foiling Generation indtager Aarhus

Så er det i weekenden, at det for alvor går løs i Aarhus. Det danske hold, der skal deltage i Red Bull Foiling Generation World Final, skal findes.

Mestre kåret i Trapez og U19 Yngling

Hellerup Sejlklub afholdt i weekenden DIF-DM for Trapez og U19 DM for Yngling. Stævnet blev præget at meget let vind og havde kun lige præcis nok deltagere til at være officielle mesterskaber.

Kent Kristensen til OneSails

Fra 1. september danner Mads Christensen, Sofus Pedersen og Kent Kristensen partnerskab og tegner OneSails i Danmark. 

Knarr sejlerne fik en tur i Øresunds-karusellen

Dyrehavsbakken lukkede denne weekend, men Taarbæk, som ligger ganske tæt på, sørgede for at give Knarr sejlerne en sidste tur i Øresunds-karrusellen lige inden lukketid.

BB10 guldet til Skive

Endnu en weekend med masser af stævner, og et af disse var DM i BB 10 m.

Mega tæt i toppen af 2. div.

Sejlsportsligaen: Bogense Sejlklub fører nu 2. division i Ligaen, efter at holdet her i weekenden vandt deres andet stævne i serien, som blev afviklet under super fine forhold i Faaborg.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15253 artikler | Næste side >>

300

 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer