Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13665 artikler | Næste side >>

Dansk GULD og SØLV ved VM i Europajolle

8 point efter 10 sejladser, så suverænt var Anna Livbjerg Kaløvig da det netop overståede VM for Europajolle blev sejlet i franske La Rochelle. Kristine Mauritsen Skovshoved vinder sølv.

Pas nu på det ikke bliver for pænt

Turen til Endelave var også et personlig ønske om, at vise Frederikke disse små danske havne, som grundet alt for mange besøgende, er fuldkommen tørlagt . Besværligt udover alle grænser, men også platformen til megen god kommunikation, hylen og skrigen - og så en masse gode grin.

OK EM: Søen var spejlblank

Der blev ikke sejlet ved EM stævnet for OK joller på Steinhuder søen i Tyskland. To sejladser i dag lørdag skal afgøre mesterskabet ***Opdateret lørdag 19.30*** Også vindstille lørdag - Jørgen Svendsen vinder EM

Båd med tre voksne og tre børn kæntrer nær Møn

En mand forsøgte at svømme i land, da han sammen med to andre voksne og tre børn fredag aften kæntrede. Manden måtte reddes med helikopter

Flotte danske resultater ved Junior Nordisk

Junior Nordisk Mesterskab: I Horten Norge, blev til mange flotte danske resultater - og hele 8 danske medaljer med hjem

Anholt svinger - også

De danske havne er fyldt til briste punktet, og sommeren viser sig fra den allerbedste side. Det har været en forrygende måned, og lige nu meldes der om fest og farver på Anholt.

OK EM: Ny dansker i front

Efter en hård, men super fed, dag på vandet med vindstød op til 12-13 m/s sejlede Jørgen Svendsen sig i front med yderligere to prikker torsdag. Bo Petersen måtte udgå af 6. sejlads - ned som tre'er

Højde – sådan finder du den - del II

Vil du frem, selv i modvind? Kan du godt lide, at din båd sejler optimalt, også på kryds? Højde er en delikat balancegang – her er lidt hjælp til at finde den.

Skidt at være ’skudræd’ i Assens

Morgnen startede i Haderslev, lige over for X yacht, og lige foran nogle af de arkitektoniske eksperimenter der i disse år skyder op i alle de gamle industrihavne. Vellykket i Haderslev? 

OK EM: Forsvarende mester Bo Petersen i front

De danske OK-jolle sejlere satte sig tungt på de første pladser da andendagen ved EM blev afviklet i noget nær optimale forhold. Høj sol, 28 grader og op til 15 knob.

Tuco tilbyder igen vinter-opbevaring af både

Tuco Yacht Værft ApS åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller i Faaborg.

Alarmen kan også bruges som Endomondo for sejlere

To sejlere har udviklet et tracking- og alarmsystem, SuperSail Marine Alarm, der skal gøre op med tidligere systemers mangler og appellere til vores lyst til at fortælle vennerne, hvor vi er.

Bo Petersen eneste dansker i Top-10 ved EM i OK-jolle

Første dag ved EM i OK-jolle på Steinhuder Meer var et mareridt af skiftende vind i bagende varme. Bo Petersen, Hellerup, ligger på tredjepladsen. ***Opdateret***

Sejlsportens eminence har nu titel på sin indflydelse og magt

Efter ansættelsen af Christian Lerche som ny direktør for KDY, har Lassen kigget i sin krystalkugle, hvad bringer fremtiden - med den nye direktør ved roret? 

Fælles monteringsfod til flere grejenheder

Railblaza holdere og StarPort monteringsfod til forskellige former for fiskegrej  og bådudstyr forhandles nu i Danmark.

Verdens ende nr. 2 – godt at jorden ikke er flad!

Kan man få en taxa, når nu bussen kører efter sommer-køreplanen? - Og hvad sker der mon på vej mod Haderslev? Få svaret i Lassens føljeton fra sin sommertur om bord på det gode skib Miss Saigon.

Vejrø - Natur, økologi og kvalitet

Den lille ø Vejrø er sat i stand ’med det hele og inklusive lystbådehavn’. Øen er omlagt til økologisk landbrug, her er bygget hotel, restaurant, orangeri og marina - og Bådmagasinets udsendte er ikke i tvivl: Den er helt sikkert et besøg værd.

Christian Lerche, ny direktør i KDY

Efter Anders Kristensen sagde "Ja" til en ny udfordring i KDY´s norske søsterklub KNS, har KDY´s bestyrelsen søgt efter en kvalificeret afløser

Da Marstal Maersk kom forbi Marstal

Skibet er enormt, og kan næsten ikke beskrives med ord. Det fangede Søren S. Nielsen, som til dagligt skriver for Fyns Amts Avis, også, og lavede derfor denne lille film. Se kæmpen på video her. 

 

Den 35. udgave af Americas Cup uden udfordrer

Americas Cup: Team Australia og Hamilton Island Yacht Club med CEO Ian Murry har trukket sig som udfordrer til den 35. udgave af Americas Cup. Nu kun fire hold forhåndstilmeldt. Hvis yderligere ét hold trækker sig, må alt aflyses!

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13665 artikler | Næste side >>
 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

onlineabo

 
 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer