Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13224 artikler | Næste side >>

På visit i Sverige

Ikke mange sømil fra de danske kyster ligger der en række af perler i det sydsvenske, som du nemt kan nå på en weekend eller en kort ferie.

Neptun Vejle: udtager hold før hvert stævne

Sejlsportsligaen: Flere af de potentielle Vejle sejlere vil også deltage i andre kapsejladser, og derfor udtager man nyt hold før hvert ligastævne.

Dansk eliteidræt taber terræn på økonomien

Internationalt bliver der investeret stadig mere i eliteidræt. Dog ikke i Danmark, hvor den statslige støtte til eliteidræt er faldet med tre procent over de seneste 10 år. Samtidig skruer vores konkurrenter op for elitebudgetterne. Det bekymrer Team Danmark.

God dansk indsats i Europa Cup for Laser

En gruppe unge danske Laser sejlere har deltaget i årets første Europa Cup for Laser og Laser Radial i Marseille. Det lover godt for fremtiden. **opdateret**

GB Happy Easter Regatta 2014 ud for Hellerup

Årets første kølbådestævne finder som sædvanlig sted ud for Hellerup i påsken for Melges 24, CB-66 samt Yngling.

Maersk Line ny partner for Volvo Ocean Race

Verdens største container rederi Maersk Line er den ideelle shipping partner for Volvo Ocean Race 2014-2015, siger Knut Frostad, CEO for Volvo Ocean Race.

Roskilde Sejlklub testede ny form for duelsejlads

”Lightfighter duellen” foregik fra en plæne og strand øst for Vikingeskibsmuseet, hvor man testede ideer til en ny form for konkurrence mellem unge i klubberne.

Sluttede af - uden luft

Som fædre så sønner, del IV: Den sidste dag fik vi ikke sejlet! Nul luft, og den sejlads der blev forsøgt afviklet, blev skudt af da vi lå ret godt. (ja, den har vi hørt før, red.)

Se hvor god form Peter Wibroe er i

Ingen tvivl om at man skal være i god form for at sejle i Extreme Sailing Series i Extreme 40 katamaranerne. Se hvor krævende det er at være bowman.

Vil du sejle ORCi i 2014 ?

Du kan sejle en række ORCi kapsejladser i Danmark eller VM i Kiel. Første mulighed er ved Palby Fyn Cup. Se hvordan du får din båd målt.

Mindre, hurtigere, sikrere

Den næste generation af Americas Cup katamaraner vil revolutionere taktikken på kryds. De vil ikke tabe fart i vendingerne !

Anders glæder sig til jobbet i Norge

KDY’s direktør Anders Kristensen siden efteråret 2010, er stolt over alt det, som er lykkedes i KDY. Og glæder sig til nye spændende udfordringer i Kongelig Norsk Seilforening. Samt til at sejle Færdersejladsen !

Surfer-søskende mødes på Hawaii

Stejl læringskurve

Som fædre så sønner, del III: Det går bestemt den rigtig vej, så store fremskridt at vi faktisk løfter vores målsætning. De ká endnu de gamle ræve.

Superyacht Cup Palma 2014

The Superyacht Cup Palma har den ideelle kombination af professionelle kapsejlads besætninger og et afslappet, socialt program for alle – hvis du altså ejer en superyacht ! 

Dag 1: Dagens østers var det bedste

Som fædre så sønner, del II: Der skal kæmpes for at nå målet, ikke at blive sidst! Men hjelmen spændes og alt er talt igennem

I Horsens tør de drømme stort

Midt på ugen blev der afholdt et kick-off sponsormøde i Horsens Sejlklub, hvor projektet, On Board Horsens til OL Rio 2016, blev præsenteret. Christian Kamp holdt et spændende foredrag.

Flenburg Yacht Club afholdt Bundesliga med 61 hold

I sidste weekend afholdt den tyske sejlsportsliga sit store kvalifikationsstævne, der kvalificerede 5 oprykkere til 1. division samt 18 hold til 2. division.

Forårstjek: Påhængsmotoren

Et serviceeftersyn på autoriseret værksted eller eget tjek af vitale dele og funktioner på påhængsmotoren kan hindre ubehagelige motorstop og forebygge skader på motoren. Derfor er forårstjekket så vigtigt.

Egå Sejlklub: Udtager liga bruttohold i Drabant 24

Sejlsportsliga: Egå sejlklub har udtagelsesstævne i den kommende weekend. Der udtages et bruttohold, og ud fra det sættes holdet til de fire liga weekender i løbet af sæson 2014.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13224 artikler | Næste side >>

banner300x63

 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer