Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14820 artikler | Næste side >>

Harboe Snipe Cup i let og springende vind

29 Snipe joller fra 5 lande dystede i Pinsen ud for Espergærde i let og springende vind. Udenlandske både dominerede, bedste danske båd blev nummer otte.

Blå Flag i 50 havne

Det Blå Flag bliver snart hejst over danske strande og havne som symbol på rent badevand, sikkerhed og gode strandoplevelser. Danmark har netop fået tildelt 247 Blå Flag Strande og 50 Blå Flag Havne.

Sunds Sejlklub inviterer til Spar Nord Cup

Kom til jollestævne på Danmarks største hedesø - Sunds Sø.

Live fra målgangen i Lissabon fra kl. 5.00

Volvo Ocean Race: Syvende etape nærmer sig afslutningen i Lissabon med Team Brunel i en klar fører position. Abu Dhabi slås for at minimere afstanden til Dongfeng. 

Største Regatta nogensinde i Medemblik

2015 Delta Lloyd Regatta: Den 31. udgave af stævnet bliver det største nogensinde med mere end 700 både fra 74 nationer. Men kun relativt få danske deltagere. **Opdateret med resultater**

400 jollesejlere deltog i Sail Extreme

Kerteminde Sejlklub afviklede i pinsedagene jollestævnet Sail Extreme - med stor succes!

Johnie Berntsson vinder Cph May Days

I pinsen blev der sejlet match race stævnet Cph May Days ud for Skovshoved. Nogle dage med spændende og intensive sejladser.

Respittabel klar til Palby Fyn Cup

Så er det på fredag at det går løs til årets Palby Fyn Cup, og tilmeldingerne har rundet 300 både. I lighed med tidligere år, er Quantum klar med såvel taktisk overblik, som indblik i respittiderne.

Aschenbrenner nr. 3 i sit andet World Tour stævne i år

2015 Match Race Germany: En 3.-plads i årets andet World Match Race Tour event er absolut godkendt og en flot start på Aschenbrenners første år med et Tour Card.

Fremtiden var på besøg

Ingen tvivl om Glyngøre var på den anden ende for en god uges tid siden hvor både Sejlerlandsholdet samt et TORM ungdoms Grand Prix satte byen på landkortet. Selv de helt små fik en maritim oplevelse.

Køstner / Gram Hansen slutter tre'er i Oslo

M32 Serien: I årets første M32 stævne sluttede Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner med deres Team Trifork som nummer tre. Det lykkedes altså de danske Stadium-race specialister at træde op på podiet. ***Opdateret med video fra sidste dag***

Udlændingen blandede sig i topstriden ved DM i Drage

Det var et Drage DM hvor det skulle vise sig at stærke udenlandske sejlere blandede sig i topstriden. Christensen vinder DM guld, som etter, mens Berg og Schönherr vinder henholdsvis DM sølv og DM bronze som nummer fire og syv.

Én måned til Sjælland Rundt

25. juni går starten til årets Sjælland Rundt. 59 både er tilmeldt, du kan sagtens nå det endnu, og alle kan deltage. Vi mener alle - bare de fører sejl.

Vestas Wind sejler til Lissabon

Det er dog ikke for egen køl, men om bord på et skib fra Savonna, Italien til Setubal i Portugal, og med et sidste stykke på landevejen i Portugal. Forventet ankomst senest den 29. maj.

Prøv noget nyt

Arrangementet i Hellerup henvender sig både til den nysgerrige sejler og interesserede begyndere, der har lyst til at prøve kræfter med en af sejlklubbens både.

M32 Serien i Oslo

M32 Serien Scandinavian: Rasmus Køstner og Jes Gram Hansen er med deres Trifork team en tur i Oslo, hvor M32 Serien Scandinavian, afvikler sæsonens første stævne. Se sammendrag med fed aktion fra dag 2

'Vestas has left the building'

Vestas på vej mod Lissabon. Skipper Chris Nicholson ved ikke rigtig om det egentlig er en ny eller gammel båd de stiger om bord på, men det er vel en kombinationer som han siger. Prøv at finde Kong Neptun, som også lige var med ved afrejsen fra Italien.

Aarhus Sejlklub - nu med SUP afdeling

Sejlere og SUP surfere kan sagtens være i samme klub. Det kan endda udvikle god synergieffekt. Aarhus Sejlklub har nu fået en særdeles aktiv SUP afdeling.

Stort træskibs-stævne i Lemvig

Lemvig er i pinsedagene vært for træskibenes pinsestævne. Der er festligheder hele weekenden på haven.

Per Heegaard fylder 60 år - TILLYKKE ...

Sejlsportsfotografen Per Heegaard runder et 'topmærke' og fylder 60 år i dag. Bådmagasinet ønsker Per hjerteligt tillykke med dagen og siger tak for tusinder sejlsportsfotos gennem tiderne.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14820 artikler | Næste side >>

300

 

klik-streamer

 
 
 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World