Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14978 artikler | Næste side >>

'HANSEN' i top ved ORCi VM

En af Danmarks hurtigste kapsejladsbåde, X-37'eren 'HANSEN' deltager i denne uge i de store bådes ORCi VM ud for Barcelona og ligger nr. 2.

Unge sejlere kan nu tilmelde sig Red Bull Foiling Generation

Red Bull Foiling Generation, som er er en ny kapsejladsserie i 18 fods Flying Phantom katamaraner for unge talenter, kommer til Aarhus til september. Tilmeldingen til den opsigtsvækkende konkurrence er nu åben for sejlere i alderen 16-20 år.

Steinfurth & Christiansen med flot start ved UVM

I Valencia sejles der netop nu Junior VM i Finnjolle. De danske sejlere gør rigtig god figur med flotte placeringer.

Live fra Melges 24 VM

DMI lover mellem 5-7 m/s og høj sol i Middelfart, hvor der sejles Melges 24 VM. 95 hold dyster om VM titlen. Følg sejladserne live.

To danskere dyster ved Stena Match Cup Sweden

I Marstrand, Sverige, sejles der netop nu Stena Match Cup Sweden, der er en del af World Match Racing Tour. To danske skippere deltager.

Let luft på 1. dagen ved Melges 24 VM

Maskineriet kørte som smurt i letvindsolie i dag, hvor 95 både fik tre sejladser på resultattavlen. Michael Hestbæk hænger godt med i toppen, som bedstplacerede dansker.

Volvo Ocean Race - hvad nu?

Bådmagasinet var i Göteborg, hvor vi har talt med de danske sejlere, der deltog i sejladsen. Hvad bringer fremtiden, og skal de sejle VOR igen?

Expresser sejlede Nordisk Mesterskab i Hankø

DEN 654 og DEN 271 sejlede torsdag-lørdag Nordisk Mesterskab for Albin Express ved Hankø Race Week i Norge. 45 både deltog.

Melges 24 VM live

96 både skal kæmpe om VM-guld i Middelfart. Følg sejladserne live.

Kun én dansk klassesejr i Kielerugen

Kielerugen sluttede søndag, blandt andet med hel række top 10 placeringer, heriblandt flere medaljer. Kun én samlet dansk sejr i Contender.

Aarhus - sejlsportens by

Aarhus har travlt de næste måneder med afholdelse af flere store stævner. Se her en TV reportage om sejlsporten og Aarhus.

Kvindepower Sjælland Rundt

Fire sejlerglade piger deltog i Sjælland Rundt - deres jomfrutur. Det var Kvindelig Sejlklubs spækhugger Hajos første Sjælland Rundt siden 1992.

Tuborg Yachtklub tager kapsejlere som ’gidsler’

Striden i Tuborg havn mellem KDY og den nystiftede forening Tuborg Yachtklub tager en ny drejning. Bestyrelsen i Yachtklubben opfordrer pladsejere til at obstruere X-Gold Cup ved ikke at flytte deres både!

Så starter Melges 24 VM

Så er det i dag, at VM for Melges 24 skydes i gang ved middagstid. 96 både skal kæmpe om VM guld i Middelfart.

EM 9.-plads til Sebastian Fleischer

RS:X Europamesterskaberne sluttede søndag, hvor Sebastian Fleischer blev nr. 9 i Medal Race og nr. 9 samlet. Lærke Buhl-Hansen blev nr. 27.

Kinesisk America's Cup udfordrer?

Rygter cirkulerer om, at endnu en America's Cup udfordring kan være på vej – nemlig fra Kina. Hvad peger i den retning ? Bådmagasinet giver dig en generel AC-update her

Dansk Kite-stunt fra Abu Dhabi mast

Måske inspireret af Alex Thomson's 'Walk the Mast' om bord på HUGO BOSS, ja så har den danske Kite surfer Nick Jakobsen hoppet fra toppen af den 30 meter høje mast på Abu Dhabi - Se video med fedt 'stunt' - lykkes det?

'Laaang' Sjælland Rundt

Sjælland Rundt er naturligvis ikke længere end den plejer at være, men det, der startede så godt med frisk vind, endte i løjt luft. Ca. halvdelen af de startende både er kommet i mål. Se stor fotogalleri

Sailing Aarhus starter søndag travl 'OL-kapsejlads' sommer

Smilets by lægger hen over sommeren vand til hele tre sejlevents i olympiske klasser: EM i 470-Jolle, VM i Nacra 17-klassen og EM i Laser og Laser Radial. Det første stævne starter i dag.

Vind en Jorden rundt båd - gratis!

Støt en jorden rundt båd i næste Vendee Globe, følg med i sejladsen og få chancen for at vinde båden ”FaceOcean” – så kan du selv deltage i 2020 !

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14978 artikler | Næste side >>

klik-streamer

 
 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer