Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15541 artikler | Næste side >>

En verdensmester lander i Cph

Den nykårende verdensmester i Laser Radial, Anne-Marie Rindom, lander i Københavns Lufthavn Kastrup klokken 13.00. Dansk Sejlunion opfordrer alle sejlerfans til at tage imod Rindom.

Rindom ny verdensmester

Anne-Marie Rindom gik hele vejen. Efter stort set at have ført stævnet fra dag ét lykkedes det med mindst mulig margin at hive VM guldet hjem - men det var efter en gyser...

Palby i ny stærk alliance - Helleskov ny direktør

Et løbende generationsskifte i en af bådbranchens største virksomheder tager nu et afgørende skridt. Peter Helleskov bliver hovedaktionær og partner op med Norges største grossist.

Kerteminde Marina er Årets Havn 2015

Danske Tursejlere kårede for ottende gang Årets Havn. I år havde medlemmerne valgt at prisen skulle gå til Kerteminde Marina.

KDY med million-underskud

Den royale sejlklub KDY har netop offentliggjort deres regnskab for regnskabsåret 2014/15. Over 1.6 million i underskud. Bådmagasinet fangede formanden Lars Ive for en kommentar.

December udgaven af Bådmagasinet er på gaden

Vi ser nærmere på, hvordan de forskellige forsikringsselskaber dækker ved solosejlads. Et indblik i fremtiden giver vi dig i artiklen om nanostål. Derudover både motor- og sejlbådstest.

Gyserafslutning på VM

Anne-Marie Rindom ligger på en delt førsteplads VM - à point med Evi Van Acher fra Belgien. I morgen bliver en gyserafslutning.

Høghen er optimistisk

Jonas Høgh-Christensen er ved godt mod efter dagens sejlads ved VM i New Zealand. Bådmagasinet har talt med ham.

Årets Havn kåres

Senere i dag løftes sløret for, hvilken havn der kan smykke sig med titlen som Årets Havn 2015.

VM: Rindom bevarer føringen

To danske sejlere er med i top ti ved VM i Laser Radial. Anne-Marie Rindom kan være tilfreds, idet hun fører stævnet.

Nordea: Salget af lystbåde hitter

Privatforbruget er for alvor på vej tilbage som vækstmotor i dansk økonomi, og salget af lystbåde går markant frem. Det skriver Børsen tirsdag.

Høghen skidt fra start

Efter førstedagen ved VM i Finnjolle i New Zealand, må Jonas Høgh tage til takke med sekundære placeringer. Med en 23. og en 30. plads ligger Jonas 27 samlet! Se video fra førstedagens to sejladser. 

Australsk hold varmer op til Extreme Sailing Series

Når ottende act af Extreme Sailing Series sejles i december, vil den erfarne skipper Katie Spitthill står i spidsen for et lokalt australsk hold. Lige nu står den dog på træning.

Har du styr på 'kran og vogn' så er der ledigt job

Har du lyst til at arbejde på en havn med masser af aktivitet, så har du chancen nu. Tempo Bådsalg på Ishøj havn søger kranfører.

Bjørn Westergaard ny skipper for KDYs virksomhedssejlads

Bjørn Westergaard ny skipper for KDY Sejlsport, som er den royale klubs nye version 3.0 af virksomheds-sejlads. Fra 2016 tilbyde udover landsdækkende også mulighed for internationale events.

Jonas Høgh endelig klar til VM

Høghen tæt på at starte VM med hul i båden! I morgen går det løs ved VM i Finjolle som sejles i New Zealand, men sikke en optakt! Buler, og en meget ujævn bund i en helt ny jolle, og i går fandt Jonas sågar et hul i bunden!  Men – hullet er lappet og Jonas er klar. Se video

Rindom i front efter 6 sejladser

Efter søndagens to sejladser hvor Anne Marie Rindom laver en 7-5 serie er hun stadig i front dog a point med nummer to. Hviledag mandag - guld fleet fra på tirsdag.

Sejlersommerlejren for børn og voksne

Den første uge i sommerferien var Emil Gundborg fra Birkerød Sejlklub på sejlerlejr, Herslev sejlerlejr. Det var hans far, Jesper, også. En stor oplevelse for dem begge.

Flot tilslutning til Laser træningslejr

23 Laser sejlere var samlet i Egå til træningslejr, hvor flere af dem sejlede i Laser 4.7. Alle sejlerne var begejstret for en veltilrettelagt weekend.

'Vi er sindsygt glade og lettede'

VM 49erFX: Sejladserne i Buernos Aires er slut, og der har været op- og nedture. For Ida og Marie endte turen med at gå op - men først i Medal Race

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15541 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer