Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15009 artikler | Næste side >>

Marbæk Sejl- og Motorbådsklubs klubhus brændt

Natten til mandag opstod en tagbrand i Marbæk Sejl- og Motorbådsklubs klubhus og værksted i Frederikssund. Klubhuset er nedbrændt.

Tre danske både i top 10

Skal Ida Marie Baad og Marie Thusgaard genvinde deres 49er FX EM titel? Netop nu sejles der EM, og tre danske både er med i top ti.

To sejladser i hus ved Nacra VM

VM i Nacra 17 er endelig startet. Bedste danske båd er Allan Nørregaard & Anette Viborg, der ligger nummer syv.

Faaborg byder på frilufts-aktiviteter for hele familien

Når Sejlsportsligaen stævner ud fra Faaborg den 21.-23. august, er der meget mere end spændende sejlsport på programmet.

Troense byder ind på Star VM

Det danske starbådsfleet har, på opfordring fra Starbådsorganisationen, tilbudt sig som arrangør af VM 2017. Troense Baadelaug har påtaget sig opgaven som vært.

Ishøj flydende må tage større areal i brug

Det lader bestemt til at årets flydende bådudstilling rammer plet. Udsolgt landstande betyder, at nye arealer tages i brug.

Claus Høj Jensen vinder H-båds DM

Vejle lagde rammer til et fantastisk stævne, hvor en stærk sejlende Claus Høj Jensen vinder sit syvende DM i H-båd.

Ny generation Finn sejlere viser lovende takter

Finn Silver Cup 2015: De unge danske Finn-jolle sejlere Stig Steinfurth og Andre Højen Christiansen var i top 10 hele ugen, og blev nr. 5 og 7 ved ungdoms VM.

Christopher Rast får guldet med til Schweiz

Melges 24 VM: Der var stående applaus til den suveræne Rast, da han blev udråbt som ny verdensmester. Ingen kan huske en mere suveræn sejr. Danskerne er skuffede over egen indsats.

Super Knarr stævne i Præstø

Præstø sejlklub og den Danske Knarr Klub har igen været vært for det årlige sommerstævne med 11 både til start.

Melges 24 VM: Christopher Rast (SUI) vinder suverænt

Schweizeren har sejlet så godt, at han og besætningen kan blive på land, selv om der er planlagt to sejladser søndag. Stadig kamp om sølv og bronze. Hestbæk i top ti

VM Nacra 17: OL-aspiranter klar til start

To danske landsholdsbesætninger satser på at blande sig i topstriden under den kommende uges VM i Kaløvig. Dog har en person-skade spoleret VM-forberedelserne for den ene af bådene.

Dansk sølvmedalje triumf ved ORCi VM

ORCi World Championship: Michael Møllmann & besætning i X-37’eren HANSEN sluttede en flot VM uge med en 3.-plads, og vinder sølv ved ORCi VM.

New Zealand træner med Ben Ainslie

Emirates Team New Zealand var første udenlandske båd, som træner på The Solent, her tre uger inden Americas Cup World Series starter i Portsmouth. **se video interview**

Hvor langt rækker din VHF radio?

Mange sejler omkring med en VHF-rækkevidde, der er reduceret med mere end halvdelen - uden at vide det. Her er forklaringen, og hvad du kan gøre ved det.

Claus Høj Jensen i front

DM H-båd: Claus Høj Jensen har indtaget førstepladsen ved H-båds DM, der sejles i Vejle. Kampen om pladserne derefter er tætte.

Aarhus Sea Shop på nye hænder

Aarhus Sea Shop får nye ejere og flytter samtidig til nye og større lokaler.

Ingen sejladser i dag ved Melges 24 VM

Det lykkedes i dag ikke at gennemføre nogen sejladser ved VM i Melges 24, som bliver sejlet ud for Middelfart. Vejrudsigten var risikabel fra morgenstunden, og den viste sig for en gangs skyld at holde.

12 mR EM i Flensborg efter tune up i Dyvig

14 klassiske 12 metere er samlet i Glücksburg i Flensburg Segel Club – FSC. Fire danske både er med: VIM – Vanity V – Thea – Evaine.

'HANSEN' vinder offshore sejlads og fører VM

ORCi World Championship: Michael Møhlmann og besætning kom ind i nat kl. 01.17 som vinder af offshore sejladsen, efter mange timer i meget let vind. De fører nu ORCi Klasse C.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15009 artikler | Næste side >>

klik-streamer

 

3for69

 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer