Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15108 artikler | Næste side >>

Svendsen to'er, Petersen tyvstarter

OK-jolle VM, Polen: Jørgen Svendsen lavede to topplaceringer onsdag og rykkede op på 2.-pladsen. Bo Petersen fik sort flag i den ene sejlads, og røg ned som nr. 21.

RC44 i Marstrand - Chr. Kamp vinder dagens første sejlads

Tredje afdeling af årets RC44 Tour er nået til Marstrand. Chr. Kamp om bord på Artemis er med helt fremme. Se video Highlights fra dag 1.

Sehested klar til World Tour debut

Efter Volvo Ocean Race er Nicolai Sehested nu tilbage i World Match Race Tour, og det første stævne er Energa Sopot Match Race i Polen. Joachim Aschenbrenner er også med på startlinjen.

Watski1-2-3 nærmer sig

Årets Watski 'fler-stars' nærmer sig, og det kunne tyde på vejrguderne er med sejlerne som har valgt at deltage. Nyt koncept med fest på Flakfortet. Du kan sagtens nå at tilmelde dig.

J/80 DM til Dragør

Traditionen tro afvikler Dragør Sejlklub igen i år et DM. I år finder mesterskabet sted den 14.-16. august, og er for J80 - en bådklasse som Dragør tidligere har afholdt VM for.

Danskere med i front ved VM for OK og Contender

VM OK-joller i Polen og VM Contender i Holland: Begge mesterskaber er godt i gang, og der er danskere med i toppen af begge mesterskaber efter de første sejladser. Lindhartsen 'black-flagget' i anden sejlads!

Americas Cup World Series - hvad synes I ?

Den første af de højt profilerede AC World Series stævner, blev sejlet i weekenden. Der var planlagt to, men det blev kun til én sejladsdag med to sejladser. Er det sejlsport eller show ? Så du med i weekenden - hvis ikke får du et sammendrag her  **Se video**

Kornum vinder slalom VM sølv

Den tyske ferieø Sylt har de seneste fem dage lagt vand og land til IFCA Slalom VM. Kornum tager sølv, efter en yderst stabil serie

VM Guld, Sølv og Bronze til Danmark

Danske Europe sejlere triumferer ved VM i Norge med guld til Anna Livbjerg og bronze til Anna Munch hos kvinderne, og sølv til Emil Munch hos mændene.

Hestbæk fortæller om dramatisk afslutningsdag

Team SAP's coach Mikael Hestbæk siger om sidste dag i Hamburg: 'Her kommer lige en forklaring, som ikke fremgår af de tørre facts på en resultat liste, som kun består af tal lagt sammen til en totalsum.'

Ben Ainslie vinder første AC World Series

Americas Cup World Series: Der var lagt op til en helt store weekend i Portsmouth med mere end 50.000 solgte billetter, men det blev kun til én dags sejladser i The Solent.

OK VM blev åbnet med manér

107 OK-jolle sejlere er tilmeldt dette års VM som afvikles i Puck, Polen. 17 danske både stiller til start, hvoraf flere kan blande sig i topstriden.

Det blev ikke Team SAP’s dag i Hamborg

Extreme Sailing Series: Søndag morgen startede det danske Team ud som etter, godt nok kun ét sølle point foran nummer to, men dagen skulle vise sig at blive kostbar. Team SAP sluttede tre'er overalt.

Extreme Sailing Series Live fra Hamborg

Tordenvejr, blæst og drama var i luften ved gårsdagens sejladser på Elben i Hamborg. Følg med 15.30 når livesending fra Hamborg starter.

'Mænd der ♥ kvinder' vinder svensk mesterskab

Hellerupsejlerne Søren Pehrsson, Niels Bjerregaard og Nikolaj Bjørnholm vinder CB66 stævne i Marstrand.

Americas Cup og ISAF støtter ungdommen

Americas Cup og ISAF blev efter et års stridigheder enige, og ISAF har nu sanktioneret America's Cup sejladserne, startende fra AC World Series i Portsmouth.

SAP holdet kæntrer efter 'nose dive'

Extreme Sailing Series: I løbet af lørdagen sejlede det danske hold sig op på førstepladsen med en komfortabel føring, men den blev sat over styr med en ærgerlig kæntring.

Hellerup besætning vinder VM i Yngling

Lucas Lier, Konrad Floryan og Frederik Højgaard Berg vinder Yngling VM i Bergen. En stabil serie med en 5.-plads som dårligste resultat behøvede de ikke at sejle sidste sejlads.

Se med live fra Hamborg

Extreme Sailing Series er kommet til Hamborg, hvor sejladserne transmitteres live fra klokken 15.30 dansk tid.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15108 artikler | Næste side >>
 

3for69 2

 

300

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer