Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13950 artikler | Næste side >>

To sølv til Danmark – og på gensyn i Aarhus 2018

To gange VM Sølv til Ida Marie Baad/Marie Thusgaard i 49erFX samt Jonas Warrer/Anders Thomsen i 49er markerede afslutningen på dansk succes ved ISAF Worlds 2014. VM flaget overdraget til Aarhus.

Sølv efter dramatisk afslutning i 49er

ISAF Worlds 2014: Jonas og Anders var vildt glade: ’Det var et crazy race, vi fik en god start, kontrollerede dem, men derefter skiftede føringen – vi gav den alt vi kunne og det lykkedes - på mållinjen.’ ***Opdateret med On Sport video interview med begge VM-sølv-besætninger***

Guld til Brasilien, sølv til Danmark

ISAF Worlds 2014: De vandt nu – vi vinder i Rio. Det er vores bedste resultat nogensinde, selvom vi taber guldet og er ærgerlige, siger Ida & Marie.

Se danskerne vinde VM-medaljer

ISAF Worlds 2013: Det er sidste dag for VM i Santander, og danskerne skal kæmpe om medaljer i 49er og 49erFX. En er sikker - to er absolut muligt - **Se live på Bådmagasinet**

Rekord antal klubber til Champions League

Sailing Champions League: Den internationale sejlsportsliga vil få præmiere i København i oktober. Der er nu 23 europæiske klubber, heraf én fra USA.

Sportschefen er allerede super tilfreds

ISAF Worlds 2014: Sportschef Thomas Jacobsens fik opfyldt sit 'ønske' om OL-kvalifkation i syv klasser. Nu kan sejlerne koncentrere sig om OL forberedelser og indbyrdes kvalifikation de næste to år.

Sølvet er hjemme i 49erFX, nu skal guldet i hus

ISAF Worlds 2014: Indtil for en halv time siden, stod brasilianerne noteret for en diskvalifikation. De er nu i stedet noteret for en 2.-plads, kun to point efter Ida & Marie. Tre danske både i 49erFX medal race.

ØRC: Festen er i gang

Årets ØRC 2014 kom afsted i meget stille og tåget vejr, men der er nok andet end vejret der bliver en smule tåget i løbet af turen. Nyd Per Heegaards foto-galleri her på Bådmagasinet, del 1 og del 2

Højspændt tidspres ved Cold Hawaii

Er der fundet en vinder af World Cuppen, når solen går ned søndag aften?

’Aarhus 2018’ besøger Santander 2014

ISAF Worlds 2014: ’Sailing Aarhus’ vandt i maj retten til at holde det store ISAF VM i 2018. Forberedelserne er i fuld gang. Vi fik en snak teamet i Santander - mens vi venter på vinden.

Sailing Champions League foran Operaen, bliver ’stort’

30 førende sejlklubber fra 20 sejlernationer over hele verden er inviteret til at deltage i den allerførste SAILING Champions League, der afvikles foran Operaen i Københavns Havn fra 17. til 19. oktober.

SUP ekspedition til ØRC

Det kunne lyde som en hemmelig mission, men Caralina Malling, dreven Stand Up padler tilføjer en ny dimension til årets store sejlerbegivenhed " Øresund Rally For Cruisers 2014", Hellerup – Malmø på SUP under ØRC, for en bedre børneverden

Silverrudder trækker ud

Vejrguderne er som bekendt ikke nemme at have med at gøre. Svag til jævn vind, har strakt feltet ud fra Storebælt til Æbleø. Første båd under Storebælt i morges kl. 6.30.

Warrer/Thomsen på medaljekurs

ISAF Worlds 2014: En super stabil serie i dag, sender Jonas Warrer & Anders Thomsen på medaljekurs med 20 points forspring til nr. 4. Læs også om Nacra 17, 470, RS:X og OL-nationspladser

Ida & Marie udbygger føringen i 49erFX

ISAF Worlds 2014: Efter dagens fire sejladser i 49erFX guld feltet, har Ida Marie Baad og Marie Thusgaard udbygget føringen. Fortsat tre danske både i top 10.

Andenplads til Jonas Høgh

ISAF Worlds 2014: Jonas tog et stort 'hop' op ad resultatlisten efter en flot første sejlads i dag. Nu nr. 11, tæt på OL-nationsplads og medal race.

Stor TV dækning fra VM

Hele 21 TV selskaber sender direkte fra VM, tror i kære læsere - at Danmark er i blandt?

505: Dansk Sejr ved NM

Sidste weekend blev der sejlet Nordisk Mesterskab for 505 joller i Helsinki, med deltagelse at bl.a. tidligere verdensmester fra GBR Ian Pinnell som til lejligheden havde teamet op med Johannes Tellen fra GER.

Morten Arndal vinder 'Express-Cuppen'

Morten Arndal kunne efter sidste weekends tyske mesterskab, lukke sæsonen med den samlede sejr i det nyetablerede "North European Express Championship Cup" - NEECC.

Ida & Marie i gult efter to førstepladser

ISAF Worlds 2014: To sikre første pladser af Ida Marie Baad & Marie Thusgaard i 49erFX var en overbevisende præstation.Tre danske FX'ere i top 10. Tre OL-nationspladser klar. **opdateret med video**

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13950 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer