Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13676 artikler | Næste side >>

Patrick Shaughnessy, Farr Design: ”Noget bliver gjort for dig”

I alle andre brancher er det den vej udviklingen går: Ting bliver gjort for dig. Du skal ikke fortælle båden, hvad den skal gøre, siger Pat Shaughnessy. Båden skal fortælle dig det.

Finn 'Beton' fylder rundt

Finn 'Beton' - nok en af de mest betydningsfulde, flittige - og blandt de dygtigste træner kapaciteter i dansk sejlsport, kan i dag fejre sin 60 års fødselsdag.

Svendborg – springbræt til sommer-sejlads

Sækkepipe-koncert på kajen og direkte adgang til Danmarks svar på skærgården...

Klar til Zoom8 VM på Aarhus bugten

Kaløvig er i samarbejde med Sailing Aarhus vært for dette års VM i Zoom8 som over 100 joller fra 9 nationer. De danske sejlere stiller talstærkt op, og udgør næsten halvdelen af feltet

Aschenbrenner skrev historie

For første gang i historien blev der afviklet ISAF Youth Match Racing World Championship, og den dansk skipper Joachim Aschenbrenner satte sig usvigeligt sikkert på tronen.

Er du ikke lidt patonisk?

Søndag kl. cirka 18, sætter jeg "Miss Saigon" på en bunke sten på vej ind mod Hundested, hvordan er fortsat mig en stor gåde? Vi er 2,3 sømil nordvest for det punkt jeg har plottet ind. Grønnerevlen har vi på styrbord, og der er 4 meter vand under kølen.

Sprit ny Swan 90 på grund

En helt ny Swan 90 sejlede i den gale retning og endte på sandbunden uden for Tuborg Havn

Miss Saigon grundstødt og Lassen er tilskadekommen

Med afgang fra Samsø, skulle Lassen sejle Miss Saigon efter planen til enten Sejerø eller Havnebyen ved Sjællands Odde - men det værste skete, Miss Saigon voldsomt på grund og Lassen er ilde tilredt

Team Ulrikkeholm tager sejr

Verdensranglistens nummer ét Camilla Ulrikkeholm viste hvorfor hun netop indtager denne plads. Efter en 'scarring' indledende Round Robin, viste Team Ulrikkeholm klasse ved at vinde stævnet i Frankrig.

OK EM: Jørgen Svendsen løb med guldet

Det blev de indledende sejladser der afgjorde EM i OK jolle i tyske Steinhude, da der på grund af vindstille, hverken blev sejlet fredag eller lørdag.

De danske både lige uden for medaljerækken

VM i Yngling: To af de fire startende danske Ynglinge ved VM i Travemünde slutte lige akurat uden for skamlen. 40 både deltog ved dette års mesterskab. Holland tog de første tre pladser

Dansk GULD og SØLV ved VM i Europajolle

8 point efter 10 sejladser, så suverænt var Anna Livbjerg Kaløvig da det netop overståede VM for Europajolle blev sejlet i franske La Rochelle. Kristine Mauritsen Skovshoved vinder sølv.

Pas nu på det ikke bliver for pænt

Turen til Endelave var også et personlig ønske om, at vise Frederikke disse små danske havne, som grundet alt for mange besøgende, er fuldkommen tørlagt . Besværligt udover alle grænser, men også platformen til megen god kommunikation, hylen og skrigen - og så en masse gode grin.

OK EM: Søen var spejlblank

Der blev ikke sejlet ved EM stævnet for OK joller på Steinhuder søen i Tyskland. To sejladser i dag lørdag skal afgøre mesterskabet ***Opdateret lørdag 19.30*** Også vindstille lørdag - Jørgen Svendsen vinder EM

Båd med tre voksne og tre børn kæntrer nær Møn

En mand forsøgte at svømme i land, da han sammen med to andre voksne og tre børn fredag aften kæntrede. Manden måtte reddes med helikopter

Flotte danske resultater ved Junior Nordisk

Junior Nordisk Mesterskab: I Horten Norge, blev til mange flotte danske resultater - og hele 8 danske medaljer med hjem

Anholt svinger - også

De danske havne er fyldt til briste punktet, og sommeren viser sig fra den allerbedste side. Det har været en forrygende måned, og lige nu meldes der om fest og farver på Anholt.

OK EM: Ny dansker i front

Efter en hård, men super fed, dag på vandet med vindstød op til 12-13 m/s sejlede Jørgen Svendsen sig i front med yderligere to prikker torsdag. Bo Petersen måtte udgå af 6. sejlads - ned som tre'er

Højde – sådan finder du den - del II

Vil du frem, selv i modvind? Kan du godt lide, at din båd sejler optimalt, også på kryds? Højde er en delikat balancegang – her er lidt hjælp til at finde den.

Skidt at være ’skudræd’ i Assens

Morgnen startede i Haderslev, lige over for X yacht, og lige foran nogle af de arkitektoniske eksperimenter der i disse år skyder op i alle de gamle industrihavne. Vellykket i Haderslev? 

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13676 artikler | Næste side >>
 

 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

onlineabo

 
 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer