Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14352 artikler | Næste side >>

Mangler du også en moms kvittering ?

"Hvor mange lystsejlere er i besiddelse af moms kvittering på deres båd helt tilbage til 1985? - Ikke jeg", skriver en af Bådmagasinets læsere.

Hvordan støtter klubben unge sejleres bådkøb ?

Hellerup Sejlklub har siden 1939 haft en støttefond, hvor unge talentfulde sejlere kan låne rentefrit til delvis finansiering af bådkøb.

Spithill glæder sig til at sejle i Bermuda

ORACLE TEAM USA skipper Jimmy Spithill er på Bermuda i denne uge for at forberede holdets flytning af base fra San Francisco til Bermuda.

Bruger du havnebooking?

Vi har fra en læser modtaget et åbent brev til samtlige havnefogeder rundt omkring i landet. Læseren har en bøn - tving os nu ikke til computeren for at få plads - bruger du havnebooking, og er systemtet godt eller skidt? Deltag i debatten.

Sejlsporten flot nomineret i Aarhus

Når DM festen 2014 løber af stablen på lørdag i Musikhuset Aarhus, er der flotte nomineringer til den lokale sejlsport - hele fire priser på højkant. Se hvem der er nomineret.

Seascape 27 - sjov sejlads med UFATTELIG STABILITET

Mon det virkelig er muligt at bygge en vild og lynhurtig båd, der samtidig er krængningsfleksibel, stabil og nem at sejle? Det har vi testet med den nye trailerbare sænkekølsbåd Seascape 27.

Team Vestas Wind fyrer navigatør

Volvo Ocean Race: Wouter Verbraak er fortid som navigatør hos Team Vestas Wind. En ikke dateret 'update' fra Team Vestas Wind har i nat kl. 02.00 fundet vej til nettet...

49erFX pigerne var udfordret i Miami

Tre danske FX besætninger sejlede et træningsstævne inden World Cup’en starter. De blev udfordret i den meget lette vind, men alle endte dog i top 10.

Politiet beder sejlerne om hjælp

Fik du stjålet en Tohatsu påhængsmotor på 3.5 hk, i sommeren 2013, vil Politiet gerne tale med dig. Hjælp med at opklare en stor sag.

Prinsesse Sofia Cup nu også med Drage og 'Kite'

Det store stævne på Palmabugten på Mallorca er blevet en del af EUROSAF Champions Sailing Cup i stedet for ISAF World Cup’en, og der bliver plads til nye klasser i 2015.

Watski 1-2-3 Star med pitstop på Flakfortet

KDY og Watski udvikler koncept og introducerer anderledes kapsejladstype i Danmark med enten 1, 2 eller 3 personer for kølbåde samt flerskrog - både racing og cruising - som en del af Øresundsugen

Hvem er de otte 'Extreme' teams i 2015 ?

Extreme Sailing Series: På boot Düsseldorf blev de otte teams samt de otte værts byer for 2015 offentliggjort. To AC hold har trukket sig.

SAP forlænger aftale - Hestbæk ny træner

Extreme Sailing Series: Team SAP starter deres fjerde sæson i Singapoore om tre uger. Michael Hestbæk bliver ny træner. Mads Emil 'SMIL' Lübeck er ny amatørgast.

Danish Nacra Team træner i Brasilien

Nacra 17 sejlerne er ikke til World Cup i Miami. De træner i stedet i Buzios, Brasilien, sol, 35 grader, masser af vind - og desværre også grejnedbrud den sidste uge.

Øverup hjææææælp

Nu gik det lige så godt, med den trinde redaktør i spidsen har hans ydmyge redaktionelle disciple, Dan Ibsen, Lars Kiær og deres udsendte taget pyjamasflyveren ud af København kl 06.30.

Landsholdet og TORM Grand Prix i Glyngøre

Glyngøre og Limfjorden vil til maj være på den anden ende. Både landsholdssamling og TORM Grand Prix stæven skal afvikles til maj. Arrangørerne glæder sig og lover arrangementer ud over det sædvanlige 

Løsningen, måske et maritimt 'Hungergame'?

Der var indkaldt til "Klassens time", søndag den 18. januar i Kerteminde Sejlklub. Deltagelsen var flot, over 40 elever fra mere end 27 af de mange bådklasser *) som kæmper for overlevelse i sejlsportens gråhårede verden.

Volvo bådene har fået vind igen

Volvo Ocean Race: Efter 3 døgn med næsten ingen vind, så er der kommet gang i VO65’erne igen. Dongfeng fører stadig. Resten af bådene ligger tæt sammen.

Få din bådplads i Sundet – mens der stadig er ledige!

Skovshoved og Vedbæk havne er i gang med en omfattende udvidelse, der vil tilføre ikke mindre end 550 nye bådpladser til hovedstadsområdet. Der skulle stadig være bådpladser tilbage, hvis du vil have plads i år.

Topmøde i klasse-organisationerne

Imponerende opbakning til dagens topmøde, hvor over 27 special-klubber er repræsenteret af over 40 tilmeldte. En flot 'delegation' fra DS på seks mand møder op for at drøfte de fremtidige muligheder.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14352 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer