Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15535 artikler | Næste side >>

Gyserafslutning på VM

Anne-Marie Rindom ligger på en delt førsteplads VM - à point med Evi Van Acher fra Belgien. I morgen bliver en gyserafslutning.

Høghen er optimistisk

Jonas Høgh-Christensen er ved godt mod efter dagens sejlads ved VM i New Zealand. Bådmagasinet har talt med ham.

Årets Havn kåres

Senere i dag løftes sløret for, hvilken havn der kan smykke sig med titlen som Årets Havn 2015.

VM: Rindom bevarer føringen

To danske sejlere er med i top ti ved VM i Laser Radial. Anne-Marie Rindom kan være tilfreds, idet hun fører stævnet.

Nordea: Salget af lystbåde hitter

Privatforbruget er for alvor på vej tilbage som vækstmotor i dansk økonomi, og salget af lystbåde går markant frem. Det skriver Børsen tirsdag.

Høghen skidt fra start

Efter førstedagen ved VM i Finnjolle i New Zealand, må Jonas Høgh tage til takke med sekundære placeringer. Med en 23. og en 30. plads ligger Jonas 27 samlet! Se video fra førstedagens to sejladser. 

Australsk hold varmer op til Extreme Sailing Series

Når ottende act af Extreme Sailing Series sejles i december, vil den erfarne skipper Katie Spitthill står i spidsen for et lokalt australsk hold. Lige nu står den dog på træning.

Har du styr på 'kran og vogn' så er der ledigt job

Har du lyst til at arbejde på en havn med masser af aktivitet, så har du chancen nu. Tempo Bådsalg på Ishøj havn søger kranfører.

Bjørn Westergaard ny skipper for KDYs virksomhedssejlads

Bjørn Westergaard ny skipper for KDY Sejlsport, som er den royale klubs nye version 3.0 af virksomheds-sejlads. Fra 2016 tilbyde udover landsdækkende også mulighed for internationale events.

Jonas Høgh endelig klar til VM

Høghen tæt på at starte VM med hul i båden! I morgen går det løs ved VM i Finjolle som sejles i New Zealand, men sikke en optakt! Buler, og en meget ujævn bund i en helt ny jolle, og i går fandt Jonas sågar et hul i bunden!  Men – hullet er lappet og Jonas er klar. Se video

Rindom i front efter 6 sejladser

Efter søndagens to sejladser hvor Anne Marie Rindom laver en 7-5 serie er hun stadig i front dog a point med nummer to. Hviledag mandag - guld fleet fra på tirsdag.

Sejlersommerlejren for børn og voksne

Den første uge i sommerferien var Emil Gundborg fra Birkerød Sejlklub på sejlerlejr, Herslev sejlerlejr. Det var hans far, Jesper, også. En stor oplevelse for dem begge.

Flot tilslutning til Laser træningslejr

23 Laser sejlere var samlet i Egå til træningslejr, hvor flere af dem sejlede i Laser 4.7. Alle sejlerne var begejstret for en veltilrettelagt weekend.

'Vi er sindsygt glade og lettede'

VM 49erFX: Sejladserne i Buernos Aires er slut, og der har været op- og nedture. For Ida og Marie endte turen med at gå op - men først i Medal Race

Dansk VM bronze til Ida Baad og Marie Thusgaard

VM 49er & 49erFX: De har ført hele ugen, i går gik det galt – lørdag sluttede alligevel med en optur for den Aarhusianske båd. Tre danske 49erFX både i top syv - mændene missede totalt!

Ny håndholdt GPS fra Garmin

Garmin præsenterer GPS 73, der er en ny håndholdt GPS til de sejlere, der ønsker en enkel, robust og pålidelig navigationsløsning til søs.

Ida og Marie med spinkel VM-føring før finaledag

Sejrskurven knækkede, men Ida Marie Baad og Marie Thusgaard er fortsat i front ved VM i Buenos Aires. Tæt topstilling, nu kun fire point ned til nummer to, før afslutning lørdag. Se video med de danske 49erFX teams - hvorfor gør de danske FX sejlere det så godt ?

Anne-Marie Rindom i front ved Laser Radial VM

Sådan ser Bavarias nye motorbåd ud

Nye detaljer og billeder er offentliggjort af Bavarias nye model, der får et navn til januar på Boot i Düsseldorf. Foreløbig er båden kendt som Projekt DA10.

Våd dag i Buenos Aires

Det blev en lang dag for de danske sejlere i Buenos Aires, hvor der sejles 49er og 49erFX VM. Sejladserne måtte vige for regn, lyn og torden.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15535 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer