Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15379 artikler | Næste side >>

Jeanneau Leader 36 - sporty cruiser med nytænkt indretning

Jeanneau Leader 36 er årets nye lillesøster til sidste års vellykkede Leader 40 i værftets serie af sporty cruisere. Den nye lillesøster har fået en usædvanlig rummelig og funktionel aptering.

Problemer med storsejladsfald hos SAP-holdet

Extreme Sailing Series, Istanbul: Problemer med storsejladsfaldet betød, at holdet ikke kunne sejle de første to af lørdagens sejladser. Dermed rykkede de ned på tredjepladsen før søndagens finale.

EM-sølv til Nørregaard og Viborg

Viborg og Nørregaard sluttede lørdag på stævnets tredjeplads, men da to'eren var fra Australien løb den danske båd med sølv ved EM for Nacra 17. Spanske Iker Martinez taber endnu en protest mod dansk sejler, og misser Medal Race ..!

Følg Extreme Sailing Series live

Med Red Bull's maste havari fredag er spændningen øget gevaldigt om årets andenplads i den samlede serie. The Wave Muscat er suveræn étter, men kampen om anden og tredje er et opgør mellem danske Team SAP og netop Red Bull. Har SAP fået en match bold i den kamp her ? Følg lørdagens sejladser fra Istanbul live her

”Extreme” Drama i Istanbul

SAP Extreme Sailing Team ligger stadig nr. 2 efter dagens dramatiske sejladser, hvor et af topholdene brækkede masten. Danskerne vandt tre af dagens sejladser, men der er stadig et stykke op til førstepladsen.

To danske både klar til Nacra EM-finale

To danske Nacra-besætninger er klar til EM-finalen, der sejles i eftermiddag. Efter to dages venten kom sejlerne endelig på vandet i går. Nørregaard og Viborg vandt to af gårsdagens sejladser.

Ung dansk Finn-sejler træner med Jonas Høgh

Jonas Høgh-Christensen bor nu i New York og træner med de bedste sejlere i Nordamerika. Andre Højen Christiansen har fået mulighed for at være med i Jonas træningsgruppe.

Live fra Extreme Sailing Series

Så går det igen løs fra Istanbul, hvor 7. act af Extreme Sailing Series sejles. Følg sejladserne live og se, hvordan det går med danske SAP Extreme Sailing Team.

Quicksilver Captor 905 Pilothouse - skabt til småbådsfiskere

En rigtig fiskebåd kan man betegne Pilothousebådene, der er blevet testet og beskrevet før, men nu er der kommet et medlem mere til Pilothousefamilien. En stor storebror kan man vist godt kalde den nye model.

Nemmere bane ved Stelton Cup

Efterårsklassiskeren Stelton Cup sejles nu på søndag. Vejrudsigten lover flot vejr, dog med meget lidt vind. Deltagerne er dog klar, og arrangørerne har gjort banen nemmere.

Nyt termisk overvågnings-system fra Raymarine

Raymarine lancerer et nyt system, der kan hjælpe dig med at overvåge dit mekaniske system på båden.

Involvering af unge skal fremtidssikre klubberne

Unge vil gerne involveres i klubbestyrelsesarbejde, men synes det kan være svært at komme i gang. DS klubkonference vil sætte fokus på, hvor vigtig de unges indflydelse er for klubbernes udvikling og demokrati.

Så er kampen om OL pladserne i gang

Efter de første dages sejladser ligger bedste danske båd på en syvendeplads ved Nacra 17-klassens EM i Barcelona. Stævnet indleder samtidig et otte måneder langt udskilningsløb om billetterne til OL i Rio.

Extreme Sailing Series live fra Istanbul

Syvende act af Extreme Sailing Series sejles netop nu i Istanbul, Tyrkiet. Se med live fra klokken 13.30.

Disse er favoritter til DM titlerne

I weekenden skal 49er, 49er FX og 29er skiffjollerne dyster om Danmarksmesterskabet ved Danish Open. Det hele foregår på Øresund.

Blæst og bølger aflyste EM-sejladserne

Der blev slet ikke sejlet ved EM i Nacra 17 i går, hvor sejladserne blev aflyst grundet kraftig blæst og enormt store bølger.

49er, 49erFX og 29er mesterskaber i Hellerup

Det summer af liv på Hellerup Havn i denne uge, hvor både danske og internationale sejlere træner frem mod DM i skiff-joller i den kommende weekend med 60 joller.

Harboe Cup i perfekt sejlervejr

Skælskør Amatør-Sejlklub har i år 100 års jubilæum og afholdt i weekenden et af de flotteste efterårsstævner længe set.

Pantaenius Autumn Regatta kalder

Traditionen tro afslutter de store kølbåde sæsonen i Rungsted med Pantaenius Cup den 10.-11. oktober.

Åbent hus hos Luffe Yachts

Kom og se nærmere på de slanke både fra danske Luffe Yachts, når værftet holder åbent hus sidst i oktober måned.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15379 artikler | Næste side >>
 

300

 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer