Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14098 artikler | Næste side >>

Opvarmning: 5000 km. i robåd

I denne weekend sætter ekstremsportsmanden Mads Fabricius kursen mod Gran Canaria – ikke for at slikke sol og drikke Margaritas, men for at gøre klar til en temmelig usædvanlig maritim færd.

Palby støtter Sjælland Rundt

Sjælland Rundt har været sejlet hele 68 gange og havde i sin storhedstid i midten af 80´erne mere end 2000 både. Siden er deltagerantallet dalet markant. Nu sker der noget.  

OK’erne gør det endnu

Dem som troede sæsonen var slut, må tro om igen. I morgen lørdag mødes over 30 OK joller for at dyste om klubmesterskabet i landets mest vindende sejlklub gennem tiderne, Hellerup Sejlklub.

'Som at spille fodbold i gummistøvler'

Den helt igennem geniale overskrift skal tillægges OK og Melges sejleren Rene Bruun, i en kommentar han skrev de fantastiske or den 29. oktober 2013, altså for kun et år siden. Læs aktuel kommentar af Nicolai Lassen

Route du Rhum forventer 2 mio. tilskuere

Verdens mest anerkendte og populære singlehand sejlads starter på søndag med 91 både på startlinjen, heriblandt 8 ekstreme katamaraner i 'giganternes kamp'.

Nyt blad på gaden

Så er den seneste udgave af Bådmagasinet udkommet. Køb bladet i din kiosk eller på tankstationen. Du kan også købe det i elektronisk form, direkte her. Er du ved en computer eller tablet, ja så har du altid dit Bådmagasin lige ved hånden. 

Hærværk på Hellerup Havn

En 49'er udbrændte i de tidlige morgentimer. Toiletterne også udsat for hærværk.

VOR bådene må nu ikke sejle for langt mod syd

Volvo Ocean Race har specificeret en ”Ice Gate” i det sydlige ocean, som alle VO65’erne skal holde sig nord for og have på deres styrbord side.

ADDRESS, Danmarks flotteste klubrestaurant?

KDY Tuborg´s klubhus ligner "Månebase Alfa", landet på en af hovedstadens ypperste beliggenheder – lige midt i "2900" ghettoen på spidsen af Tuborg Havn. Ny indretning, nye spændende muligheder

Bryd isen og forlæng sæsonen

Familien Thomsen nyder at have Tunø for sig selv og spise morgenmad med luffer på…

Sank med 1200 flasker vin ombord

Den galease-riggede bæltbåd Skibet, der sank under en dramatisk bjærgningsaktion i Spodsbjerg havn med 1200 flasker tysk vin om bord, er nu på værft.

200 forslag til behandling på ISAF årsmøde

’2014 ISAF Annual Conference’ finder sted i Palma de Mallorca fra den 1.-8. november. Her træffes beslutninger som har betydning for alle sejlere.

Danmark slået ud i kvartfinalen

VM for Optimist sejles i Buenos Aires, Argentina, med danskerne på sekundære placeringer, både i holdsejlads og individuelt.

Hanseboot fint fra start

Messen i Hamborg kom fint fra start med en smule flere besøgende første weekend, end sidste år.

Video fra 'kval-stævnet'

Sejlsportsligaen 2014 er slut. Vinderne blev fundet tidligere på efteråret, men i sidste weekend kæmpede hele 20 klubber om at blive de nye fem som skal deltage i næste års liga. Se video med begejstrede sejlere

Oracle Team USA bliver 'flyvende'

Oracle Team USA indgår teknologi aftale med AIRBUS, som verdens førende producent af fly, og styrker dermed muligheden for et succesfuldt forsvar i 2017.Dansk vinder af Junior Gold Cup på Bermuda

Christian Spodsberg vandt suverænt ReanaissanceRe Junionr Gold Cup i Optimist, sejlet samtidig med 2014 Argo Gold Cup i match race.

Dansk deltagelse i Catamaran Cup i Grækenland

En dansk-græsk besætning blev nr. 3 i International Catamaran Cup ved Athen. Besætningen hjemtog fire pokaler.

OL kandidat hædret i Horsens

Det blev Laser Radial sejleren Anne Marie Rindom som blev hædret med titlen 'Nykredit Sailor of the year 2014' i Horsens.

Fem nye klubber klar til Sejlsportsligaen 2015

Sejlsportsligaen: Skærbæk, Horsens, Lynæs, Frederikshavn og Hadsund bliver de fem nye klubber, når Sejlsportsligaens 2015-sæson går i gang. Tæt opløb om pladserne ved stævnet i Svanemøllen, der sluttede med jysk dominans. ***Se kæmpe fotogalleri fra dagens sejladser***

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14098 artikler | Næste side >>
 

 

 
 

 

 

 

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer