Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13683 artikler | Næste side >>

Match Race stævne i Svendborgsund gentages

Svendborg afholder igen sammen med KDY, og i samarbejde med Hotel Christiansminde et matchrace stævne i Svendborg den 9. og 10. august.

Zoom8 VM: Sebastian Norup i solid føring

Vinden driller arrangører samt sejlerne ved VM i Zoom8 som afvikles fra Kaløvig Bådelaug, men med tilpas tålmodighed er det lykkedes at få en del sejladser i hus.

Nyt blad på gaden

Så er den seneste udgave af Bådmagasinet udkommet. Køb bladet i din kiosk, tankstation eller lign. - eller køb det i elektronisk form, direkte her. Er du ved en computer eller tablet, ja så har du altid dit bådblad lige ved hånden. Smart og praktisk i en ferietid

Sommer Camp melder om liv og glade dage

Sommer Sejler Campen i Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter melder om 'liv og glade dage' - Campen fortsætter frem til den 1. august på Frederikssund Lystbådehavn.

Overraskelsen står malet i Frederikkes ansigt

Sommerturs beretningen skrevet før ulykken. Historien er skrevet før "Miss Saigon grundstødte søndag, den 27. juli. (Lassen er i bedring, red.) - god læselyst Redaktionen

Luffe 3.6 – en kommende klassiker?

Bådmagasinet har prøvesejlet den nye Luffe 3.6. Og ja, journalisten blev ret forelsket. For denne båd er skabt med hjertet, og med et skarpt blik for hvad der bare er rigtigt i en båd.

Sygdom slog Kornum ud

Fjerde afdeling af det tyske mesterskab blev sejlet i sidste uge. Sebastian Kornum førte stævnet men måtte træde et skridt ned på skamlen da det hele var overstået.

Patrick Shaughnessy, Farr Design: ”Noget bliver der gjort for dig”

I alle andre brancher er det den vej udviklingen går: Ting bliver gjort for dig. Du skal ikke fortælle båden, hvad den skal gøre, siger Pat Shaughnessy. Båden skal fortælle dig det.

Finn 'Beton' fylder rundt

Finn 'Beton' - nok en af de mest betydningsfulde, flittige - og blandt de dygtigste træner kapaciteter i dansk sejlsport, kan i dag fejre sin 60 års fødselsdag.

Svendborg – springbræt til sommer-sejlads

Sækkepipe-koncert på kajen og direkte adgang til Danmarks svar på skærgården...

Klar til Zoom8 VM på Aarhus bugten

Kaløvig er i samarbejde med Sailing Aarhus vært for dette års VM i Zoom8 som over 100 joller fra 9 nationer. De danske sejlere stiller talstærkt op, og udgør næsten halvdelen af feltet

Aschenbrenner skrev historie

For første gang i historien blev der afviklet ISAF Youth Match Racing World Championship, og den dansk skipper Joachim Aschenbrenner satte sig usvigeligt sikkert på tronen.

Er du ikke lidt patonisk?

Søndag kl. cirka 18, sætter jeg "Miss Saigon" på en bunke sten på vej ind mod Hundested, hvordan er fortsat mig en stor gåde? Vi er 2,3 sømil nordvest for det punkt jeg har plottet ind. Grønnerevlen har vi på styrbord, og der er 4 meter vand under kølen.

Sprit ny Swan 90 på grund

En helt ny Swan 90 sejlede i den gale retning og endte på sandbunden uden for Tuborg Havn

Miss Saigon grundstødt og Lassen er tilskadekommen

Med afgang fra Samsø, skulle Lassen sejle Miss Saigon efter planen til enten Sejerø eller Havnebyen ved Sjællands Odde - men det værste skete, Miss Saigon voldsomt på grund og Lassen er ilde tilredt

Team Ulrikkeholm tager sejr

Verdensranglistens nummer ét Camilla Ulrikkeholm viste hvorfor hun netop indtager denne plads. Efter en 'scarring' indledende Round Robin, viste Team Ulrikkeholm klasse ved at vinde stævnet i Frankrig.

OK EM: Jørgen Svendsen løb med guldet

Det blev de indledende sejladser der afgjorde EM i OK jolle i tyske Steinhude, da der på grund af vindstille, hverken blev sejlet fredag eller lørdag.

De danske både lige uden for medaljerækken

VM i Yngling: To af de fire startende danske Ynglinge ved VM i Travemünde slutte lige akurat uden for skamlen. 40 både deltog ved dette års mesterskab. Holland tog de første tre pladser

Dansk GULD og SØLV ved VM i Europajolle

8 point efter 10 sejladser, så suverænt var Anna Livbjerg Kaløvig da det netop overståede VM for Europajolle blev sejlet i franske La Rochelle. Kristine Mauritsen Skovshoved vinder sølv.

Pas nu på det ikke bliver for pænt

Turen til Endelave var også et personlig ønske om, at vise Frederikke disse små danske havne, som grundet alt for mange besøgende, er fuldkommen tørlagt . Besværligt udover alle grænser, men også platformen til megen god kommunikation, hylen og skrigen - og så en masse gode grin.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13683 artikler | Næste side >>
 

 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

onlineabo

 
 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer