Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13653 artikler | Næste side >>

Bo Petersen eneste dansker i Top-10 ved EM i OK-jolle

Første dag ved EM i OK-jolle på Steinhuder Meer var et mareridt af skiftende vind i bagende varme. Bo Petersen, Hellerup, ligger på tredjepladsen.

Sejlsportens eminence har nu titel på sin indflydelse og magt

Efter ansættelsen af Christian Lerche som ny direktør for KDY, har Lassen kigget i sin krystalkugle, hvad bringer fremtiden - med den nye direktør ved roret? 

Fælles monteringsfod til flere grejenheder

Railblaze holdere og StarPort monteringsfod til forskellige former for fiskegrej  og bådudstyr forhandles nu i Danmark.

Verdens ende nr. 2 – godt at jorden ikke er flad!

Kan man få en taxa, når nu bussen kører efter sommer-køreplanen? - Og hvad sker der mon på vej mod Haderslev? Få svaret i Lassens føljeton fra sin sommertur om bord på det gode skib Miss Saigon.

Vejrø - Natur, økologi og kvalitet

Den lille ø Vejrø er sat i stand ’med det hele og inklusive lystbådehavn’. Øen er omlagt til økologisk landbrug, her er bygget hotel, restaurant, orangeri og marina - og Bådmagasinets udsendte er ikke i tvivl: Den er helt sikkert et besøg værd.

Christian Lerche, ny direktør i KDY

Efter Anders Kristensen sagde "Ja" til en ny udfordring i KDY´s norske søsterklub KNS, har KDY´s bestyrelsen søgt efter en kvalificeret afløser

Da Marstal Maersk kom forbi Marstal

Skibet er enormt, og kan næsten ikke beskrives med ord. Det fangede Søren S. Nielsen, som til dagligt skriver for Fyns Amts Avis, også, og lavede derfor denne lille film. Se kæmpen på video her. 

 

Den 35. udgave af Americas Cup uden udfordrer

Americas Cup: Team Australia og Hamilton Island Yacht Club med CEO Ian Murry har trukket sig som udfordrer til den 35. udgave af Americas Cup. Nu kun fire hold forhåndstilmeldt. Hvis yderligere ét hold trækker sig, må alt aflyses!

Marinehjemme-værnet klarer uddannelserne i sommerferien

245 kursusbeviser er målet for Marinehjemmeværnets Uddannelsesuge, som i sidste uge har kørt på Slipshavn. Et miks af hygge og faglighed giver store resultater.

Tillad bodywork i joller

Bådmagasinets Henrik Hansen mener at begrænsningerne for bodywork er forældede i en tid, hvor sejlsport skal have et større islæt af idræt og hvor ekstremsport vinder frem. ”Rock ’n Roll” gør efter hans mening kun jollesejlads sjovere. Specielt i enmandsjollerne.

Underligt som redaktører anlægger de samme vaner?

Trinde Lassen nærmer sig panikalderen og håner de der retter hans stavefejl. Senest har han også haft skiftedag om bord, har grillet muslinger og får smagt på den berømte is fra Skarø. Læs med her om Lassens nyeste meriter.

Bojsen-Møller nr. 5 ved VM

Jørgen og Jacob Bojsen-Møller blev nr. 5 i syvende og sidste sejlads ved VM i Flying Dutchman i Largs i Skotland. Det blev også deres samlede placering.  Især femte sejlads var frustrerende fordi vinden rummede 50 grader. Det fortæller Jørgen Bojsen-Møller om her. 

Fyn Rundt for Bevarings-værdige skibe starter søndag

Søndag d. 20 juli samles 40 store skonnerter, galeaser og jagter i Odense til starten på de store sejlskibes traditionelle kapsejlads rundt om Fyn.  Efter starten mandag bliver der fem etape-stop i en række fynske havne, med en masse aktiviteter og mulighed for at se de flotte sejlskibe 

Hemmeligt våben til Sejlerlandsholdet

I samarbejde med Gleistein Ropes har Riggerne i Svendborg fået specialudviklet et unikt tovværk til fald og skøder. Det er nye tyndere versioner af det avancerede og superstærke Runner Twin, der oprindelig er udviklet til store racere.  

Sejlerne har oplevet succes og fået ny erfaring

Danmark endte på en beskeden 33. plads, blandt de 67 nationer ved Ungdoms-VM i Tavira i Portugal, med Patrick Døppings samlede 6. plads som bedste danske resultat. Holdleder Jan Christiansen giver her sit syn på  resultatet. 

Hellere ha’ det sjovt på vandet end få præmie på havnen

”Husk at blive ved konkurrenterne, når du går god fart”. Det råd har Bådmagasinets Henrik Hansen selv givet masser af gange, men ved DFÆLS sommerstævne i Kerteminde glemte han at følge det gode råd. Alligevel blev det en helt fantastisk dag på vandet. 

Spionerede i skumringen

Torsdag bød på en beskeden dansk fremgang, men desværre kan Patrick Døpping ikke længere nå medaljerne i Laser Radial ved ungdoms-VM i Tavira. Hoildleder Jan Christiansen var med på spiontogt i skumringen og beretter her om de danske sejleres resultater.

Mindst tre stærke danske bud på EM-titlen i OK-jolle

Efter Jørgen Lindhardtsen, Hvidovre,  viste tænder med sin nye jolle og vandt NM, så er han blandt EM-favoritterne sammen med Hellerup-sejlerne Bo Petersen og Stefan Myralf i et kæmpefelt på 116 joller.

Paparazzien er muret inde og lugter fælt

Lassen blæste inde i Marstal og spillede Sims City, mens Sjælland Rundt Single Hand stadig rumsterer i hans hoved, som hos en overtræt single hand efter 48 timer til søs, imens han også får tid til at læse Venøs seneste beretning.

Nyt gult flag og strategisk fejl kostede dyrt

Patrick Døpping er fortsat bedste dansker ved ISAFs ungdoms-VM i Portugal, men er nu nede på 10.pladsen efter endnu et gult flag, en tvystart og en fejlbedømmelse af vinden.  Holdlederen for de danske sejlere, Jan Christiansen, beretter her om onsdagens sejladser i Tavira. 

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13653 artikler | Næste side >>
 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

onlineabo

 
 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer