Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14172 artikler | Næste side >>

Jeg føler mig som 50 – siger 75-årige ’the Don’

Jeg gør det, fordi jeg nyder det. Og der er nogle fantastiske sejlere at sejle mod. Vi konkurrerer alle, og det er en vidunderlig sport at være med i. Så hvorfor stoppe ? Hvis du stadig kan, så gør det !

Flot dansk indsats på St. Barth

Vallensbæksejlerne Penny Wyon og Jan Jensen sluttede på en samlet 17. plads ud af 58 deltagere på St. Barth i Caribien. En fornem og absolut godkendt placering.

Ny stærk alliance bag Chris Craft i Danmark

Motorbåd: Det eksklusive og klassiske amerikanske bådmærke Chris Craft har igen fået forhandler i Danmark. Tempo Bådsalg har indgået partnerskab med MyGarage i Vejle.

Ligaforening skal drive Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen: Ligaforeningen overtager ansvaret for den fremtidige styring af Sejlsportsligaen. Et nyetableret forretningsudvalg har ansvar for de løbende opgaver.

ARC feltet afsted efter et døgns udsættelse

Fire danske både er sammen med 186 andre både nu på vej over Atlanten på 'Atlantic Rally for Cruisers'. Hård blæst og store bølger udsatte starten. 

Martin Hjortlund stopper i Nacra17

Gasten Martin Hjortlund, der det sidste år har sejlet Nacra17 med skipperen Anette Viborg, har grundet manglende motivation valgt at trække sig. Anette Viborg leder efter en ny gast.

Se 9 små spændende tursejler pjecer

Få inspiration til sin næste sommertur. Danske Tursejlere udgiver en serie små pjecer. Du kommer med ”Tursejleren” på opdagelse i de danske farvande og de kystnære områder.

Billigere el sender DMIs supercomputer til Island

DMI lover ikke bedre vejr, men mere præcise vejrudsigter når en ny supercomputer bliver placeret på Island. Den skulle ifølge DMI give bedre og mere præcise prognoser.

Det stærkeste Kiteboarding felt i år

Formula Kite er den 11. disciplin ved ISAF Sailing World Cup Grand Finals i Abu Dhabi, selvom den ikke er olympisk. Målet er at overbevise IOC om flere medaljer til sejlsport.

GC32 - 'state-of-the-art'

GC32 klassen er klar med deres Tour 2015. Det bliver tredje sæson denne super fede foilende katamaran sejler race rundt omkring i Europa - nok tidens mest potente katamaran.

God stemning på uhyggelig baggrund

Sejlsporten lukker, hvis ikke der sker markante forandringer. Sejlsporten står øverst på DIF´s dødeliste blandt de 10 største DIF forbund. Læs Lassens kommentar fra klub konferencen i Vingsted

Hvad syntes sejlerne egentlig om Sejlsportsligaen?

Sejlsportsligaen: Det blev til fire 3-dags stævner, næsten 150 sejladser og 38 klubber har deltaget i år ét for Sejlsportsligaen, inklusiv udtagelsesstævnet. Hvad syntes sejlerne egentlig om konceptet. Se super fed video fra 'året der gik'

Kend dit grej: Ringe - billigere, lettere og stærkere.

Vi så først for alvor de nye trimringe på indhalere til fokkeskødet. Nu breder de sig som ringe i vandet (undskyld) til mange andre trimformål om bord, hvor de ofte erstatter langt dyrere og tungere blokke.

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Highlights fra starten

Volvo Ocean Race: Da starten på anden etape gik ud for Cape Town, var Team Vestas Wind endnu engang håbløs sidst rundt på banen. Var det den falsh mob vi viste igår der stjal fokus, eller? 

Dansk F18'er i karibisk paradis

Pak bikini og badeshorts, flyv til Karibien, rig din båd op og sejl kapsejlads i en uge. Det lyder som opskriften på en god november, og det er netop hvad den danske F18 besætning Jan Jensen og Penny Wyon er igang med.

Finn ”Beton” nomineret til Team Danmarks Talentpris

Trænerlegenden Finn "Beton" Jensen er valgt som én ud af tre kandidater til at modtage Team Danmarks Talentpris 2014.

Maritimt flash mob for Vestas

Den populære gemmick 'flash mob' har nået den maritime verden. Team Vestas Wind blev sendt afsted fra Cape Town hvor nogle både samlede sig og fyrede fede rytmer af til søs. Se video

Bundmaling: Ny forlængelse tæt på vedtagelse

Et skridt tættere på forlænget brug af bundmaling. Uden yderligere bemærkninger har miljøministeren sendt ny bekendtgørelse om bundmaling i høring.

Ida Marie Baad skadet

Et uheld kostede i går en forvredet ankel, og tre ledbånd er forstrakt. Afbud til ISAF World Cup Grand finals i Abu Dhabi

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14172 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer