Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15115 artikler | Næste side >>

Tur aktiviteter, dine under-holdnings muligheder på turen

Bådmagasinet lancerer i samarbejde med Kulturnaut en helt ny service på vores site. Hvad sker der, i netop den havn du ligger i lige nu? Jazz, teater, havnefester, eller findes der et cirkus i nærheden?

Thurø Sejlklub går efter 75 både til Øhavet Rundt

Thurø Sejlklub indbyder igen i år til den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt, som afvikles lørdag den 15. august med start fra Thurø.

Artemis med Chr. Kamp hænger på

RC44 Marstrand Cup: Den svenske RC44 Artemis med Christian Kamp om bord hænger på i toppen efter to dages med fleet sejladser. Se video highlights fra torsdagens fleet sejladser ud for Marstrand

Begge danskere kan nå kvartfinalerne

World Match Racing Tour, Polen: Nicolai Sehested ligger nr. 4 og Joachim Aschenbrenner nr. 8. Torsdagens sejladser foregik i op til 30 knobs vind med 'chinese gybe' og en brækket mast.

VM medaljer i sigte i OK og Contender

Bo Petersen og Jørgen Svendsen ligger helholdsvis nr. 3 og 4 ved OK VM før de sidste to dage. I Contender ligger Søren Dulong Andreasen og Jesper Nielsen fortsat nr. 5 og 6.

En af sejlsportens store ildsjæle er sejlet bort

'PG' er nu sejlet mod ukendte horisonter. Sejleren, Optimistkongen, kapsejladsdommeren, klubformanden og organisationsmanden, fhv. skoleinspektør Poul Gustav Hansen sov stille ind i Hvidovre som 99-årig.

Casper Steinfath forsvarer titlen i SUP Marathon

Danmarks længste og meget hårde Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" afholdes den 1.-2. august og deltagerne står over for en barsk 44 km. tur på åbent hav mellem Jylland og Sjælland. 

Svendsen to'er, Petersen tyvstarter

OK-jolle VM, Polen: Jørgen Svendsen lavede to topplaceringer onsdag og rykkede op på 2.-pladsen. Bo Petersen fik sort flag i den ene sejlads, og røg ned som nr. 21.

RC44 i Marstrand - Chr. Kamp vinder dagens første sejlads

Tredje afdeling af årets RC44 Tour er nået til Marstrand. Chr. Kamp om bord på Artemis er med helt fremme. Se video Highlights fra dag 1.

Sehested klar til World Tour debut

Efter Volvo Ocean Race er Nicolai Sehested nu tilbage i World Match Race Tour, og det første stævne er Energa Sopot Match Race i Polen. Joachim Aschenbrenner er også med på startlinjen.

Watski1-2-3 nærmer sig

Årets Watski 'fler-stars' nærmer sig, og det kunne tyde på vejrguderne er med sejlerne som har valgt at deltage. Nyt koncept med fest på Flakfortet. Du kan sagtens nå at tilmelde dig.

J/80 DM til Dragør

Traditionen tro afvikler Dragør Sejlklub igen i år et DM. I år finder mesterskabet sted den 14.-16. august, og er for J80 - en bådklasse som Dragør tidligere har afholdt VM for.

Danskere med i front ved VM for OK og Contender

VM OK-joller i Polen og VM Contender i Holland: Begge mesterskaber er godt i gang, og der er danskere med i toppen af begge mesterskaber efter de første sejladser. Lindhartsen 'black-flagget' i anden sejlads!

Americas Cup World Series - hvad synes I ?

Den første af de højt profilerede AC World Series stævner, blev sejlet i weekenden. Der var planlagt to, men det blev kun til én sejladsdag med to sejladser. Er det sejlsport eller show ? Så du med i weekenden - hvis ikke får du et sammendrag her  **Se video**

Kornum vinder slalom VM sølv

Den tyske ferieø Sylt har de seneste fem dage lagt vand og land til IFCA Slalom VM. Kornum tager sølv, efter en yderst stabil serie

VM Guld, Sølv og Bronze til Danmark

Danske Europe sejlere triumferer ved VM i Norge med guld til Anna Livbjerg og bronze til Anna Munch hos kvinderne, og sølv til Emil Munch hos mændene.

Hestbæk fortæller om dramatisk afslutningsdag

Team SAP's coach Mikael Hestbæk siger om sidste dag i Hamburg: 'Her kommer lige en forklaring, som ikke fremgår af de tørre facts på en resultat liste, som kun består af tal lagt sammen til en totalsum.'

Ben Ainslie vinder første AC World Series

Americas Cup World Series: Der var lagt op til en helt store weekend i Portsmouth med mere end 50.000 solgte billetter, men det blev kun til én dags sejladser i The Solent.

OK VM blev åbnet med manér

107 OK-jolle sejlere er tilmeldt dette års VM som afvikles i Puck, Polen. 17 danske både stiller til start, hvoraf flere kan blande sig i topstriden.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15115 artikler | Næste side >>
 

3for69 2

 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer