Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15227 artikler | Næste side >>

Artemis vil have revanche

Artemis fik læsterlige klø i England, hvor første act af The Louis Vuitton America's Cup World Series fandt sted tilbage i juli. Nu satser det svenske team på at gøre det bedre på hjemmebanen i Göteborg. Fredagens træning kostede dog en kæntring.

Ishøj Flydende er åben

De næste tre dage summer Ishøj Havn af liv. Stort set hele den maritime branche er samlet ved åretes flydende bådudstilling. Her fredag formiddag er udstillingen allerede godt besøgt

Begejstring over sejlads på skoleskemaet

I går var de første elever i Aarhus Kommune på vandet i forbindelse med den aftale, som kommunen indgik med blandt andet fem lokale sejlklubber og Dansk Sejlunion tidligere på året.

Fem danske drenge deltager i Opti VM

Joachim Achenbrenner er holdleder for de danske optimstsejlere, der deltager i VM, der sejles netop nu i Dziwnow, Polen.

Havne pristjek i Det Sydfynske Ø-hav

Hvor er det billigst og dyrest at overnatte i Det Sydfynske Ø-hav? Vi har foretaget et pristjek.

Sejlsportsligagens højdepunkter på Eurosport

Gik du glip af sidste weekends opgør i Sejlsportsligaens 1. division, så kan de ses på Eurosport DK. Se programoversigten her.

Tracking med smartphone ved DM for BB 10 meter

Når starten til årets DM for BB 10 meter går i morgen torsdag på Køge Bugt, så kan de 15 deltagere følges på et nyt dansk trackingsystem.

Nyt blad på gaden

Vi bringer en test med 10 kikkerter i priskategorien under 2.000 kroner. Læs hvilke der klarer testen bedst i Bådmagasinets september udgave.

Køb bladet hvor du køber blade eller køb det her på sitet, og læs det online med det samme.

Som turist i din egen hovedstad

En god udflugt for sejlere fra Øresundsområdet her i sensommeren. Vi har netop været på en af vores utallige ture med Leda IV fra Skovshoved til Københavns Havn. Læs herlig reportage fra Philip Skafte Holm.

Optakt til 'AC' i Göteborg

I morgen går det løs. Stævnet  med det knap så mundrette navn 'THE LOUIS VUITTON AMERICA’S CUP WORLD SERIES' sejles ud for Göteborg torsdag til søndag. Mon Artemis kan rejse sig på hjemmebane?

ShipShape ny forhandler af Dufour og Rhea

De lækre franske sejlbåde fra Dufour Yachts og de flotte motorbåde fra Rhea har fået ny dansk forhandler beliggende på Rungsted Havn.

Mænd der ♥ kvinder vinder CB66 DM

Mænd der ♥ kvinder genvandt DM titlen i Faaborg. ***Se billeder fra sejladserne***

Skive Sejlklub indbyder til jollestævne

Spar Nord Cup, som stævnet hedder, er ligeledes Jysk Mesterskab for Zoom8 og Europa joller.

Brdr. Hovgaard og Henrik K. Larsen vandt i Bogense

Brødrene Hovgaard og Henrik Larsen levede op til favoritværdigheden, da Bogense Sejlklub afviklede VM udtagelsesstævne for H-både i weekenden.

Erik Venøbo sejler Danmark Rundt Inshore - alene

Kl. 18.11 mandag startede singlehandsejler Erik Venøbo, sejladsen "Danmark Rundt Inshore". Starten gik fra Bønnerup på Norddjursland, og Venøbo forventer at gennemføre sejladsen på seks døgn.

Sejlsportsligaen kommer på Eurosport

Sejlsportsligaen: Højdepunkter fra weekendens ligastævne i Faaborg bliver på fredag - og med senere genudsendelser - vist i en timelang reportage på Eurosports nye danske kanal, Eurosport DK.

Der knokles i Ishøj Havn

På fredag åbner den flydende bådudstilling i Ishøj Havn. Lige nu arbejdes der på højtryk med at få bådene og standene klar. Se programmet for udstillingen.

Extreme Sailing Series sejler GC32 fra 2016

Som Bådmagasinet kunne løfte sløret for i sidste uge, bliver Extreme 40 katamaranen pensioneret, og tilbage i juni måned kom nyheden fra OC Sport, at Extreme skulle foile fra 2016 - nu har man fundet sin 'samarbejds-partner'. Se video

Frederikshavner-drengene vinder Melges 24 DM

Kris Houmann og hans besætning vinder DM i Melges 24, der er blevet sejlet på Øresund i weekenden.

Vellykket handicapstævne

I lørdags var Sønderborg Yacht Club værter for et nationalt breddestævne i handicapsejlads. En super dag, hvor der blev sejlet i Olsen Twin både.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15227 artikler | Næste side >>

4 for en hund 2015 300x250px

 
 

300

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer