Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14261 artikler | Næste side >>

Det er spændende, intenst, hårdt - men også sjovt

Nicolai sehested fortæller om, hvordan det er at sejle med ”team tough”, som new zealænderne kaldes. Han ser her tilbage på, hvordan det var at sejle sin første Volvo Ocean Race etape.

Vestas skipper om dramaet og muligt comeback

Læs også det mest omfattende interview med Chris Nicholson på Bådmagasinets internationale website Sail-World.com – Tre artikler med masser af billeder. 

Optimisme at spore hos Elvstrøms Sails

For første gang i syv år leverer Elvstrøm Sails overskud. Om end der ikke er tale om store tal, ser administrerende direktør Niels Bjerregaard dog med positive øjne på udviklingen.

Super bakterie fundet i Rio's olympiske farvand

Danske sejlere i Laser Radial, Nacra 17 samt RS:X træner i Rio. Samtidig indrømmer myndighederne, at der er store problemer med OL-farvandet.

Sejlerne starter OL-udtagelse i 2015

Hver bådklasse sejler fire stævner, for at finde dansk sejlsports deltagere ved OL i Rio. Første klasse bliver Nacra 17 ved VM i Aarhus. 

VOR panel skal udarbejde rapport om forliset

Volvo Ocean Race ledelsen har annonceret, at der vil blive udarbejdet en uvildig rapport om Vestas Wind’s forlis på revet. Rapporten bliver offentliggjort i Auckland.

Optimister træner - voksne match race sejlere blev på land

Det udløste følgende tilbud til de voksne: ”I kan komme på overlevelseskursus hos os. Vi har flere gode instruktører på 12-13 år !”

Vestas har en plan

Torsdag kom det frem at planen for at fjerne Vestas vraget på revet i det Indiske Ocean er klar. Man får næsten lyst til at skrive, 'skiiiide godt Vestas...'

Intet midlertidig forbud mod Hørsholm Kommune

Det lykkedes ikke Rungsted Baadelaug og Rungsted Sejlklub at få nedlagt midlertidigt forbud mod Hørsholm Kommunes hjemtagelse af Rungsted Havn. Retten i Helsingør afsagde deres kendelse torsdag, lige over middag.

49erFX sejlerne er Danmarks stærkeste kort i 2015

Med tre besætninger i top-10 ved VM er 49erFX-klassen dansk sejlsports stærkeste kort før den kommende sæson, hvor OL-udtagelserne bliver indledt.

Søstrene Schütt nyder træningen i Miami

Sejlerlandsholdet: Maiken & Anne-Julie Schütt er i Miami, hvor Jonas Warer Jer træner for dem. Der er jo noget bedre vejr end i Danmark.

Blev Team Danmaks direktør Michael Andersen 'slagtet' politisk?

Michael Andersen, som har været direktør i otte år, fratræder med omgående virkning. Han kalder den nye direktør for et idrætspolitisk valg, og er både skuffet og rasende. Bådmagasinet har talt med Michael Andersen.

Endnu en rystende brand

Det er ikke mere end få uger siden en stor hal med både udbrændte i Tyskland, hvor 40 helt nye både af forskellige mærker gik op i røg. Nu er det sket igen, denne gang i Holland. Se video

Dongfeng var også faretruende tæt på revet

Volvo Ocean Race: Specielt Dongfeng kom meget tæt på revet, før de opdagede det i dagslys. Læs også Sail-World interviews med Chris Nicholson.

Flotte Extreme 40 sejlbilleder fra Sydney

Extreme Sailing Series sluttede i weekenden med den 8. Act foran Operahuset i Sydney. SAP Extreme Sailing Team sluttede skuffende som nr. 8 i år. Ser vi holdet igen i 2015 ?

SUP-sportens indtog i sejlsporten

Flere klubber er gået sammen om en ”Vinter Surf Cup”. 25 surf- og sejlklubber har nu SUP på programmet. Det skaber aktiviteter og medlemstilbud.

Warrer/Thomsen fejrer årsskiftet på førstepladsen

ISAF World Cup: Efter årets sidste stævne, som blev afviklet i Melbourne i den forgangne uge, så har ISAF netop udsendt den seneste verdensrangliste. 49'eren med Warrer/Thomsen (Lang) topper.

Ekstremt heldigt ingen kom til skade, da vi ramte revet

Vestas Wind: Nicolai Sehested og Peter Wibroe er nu i Danmark. Her fortæller Nicolai til Bådmagasinet om de dramatiske timer på revet, fra øjeblikket da grundstødningen skete og hele natten, indtil de gik i redningsbåden.

Formandsskifte i KDY & hæder til sejlere

KDY afholdt generalforsamling i sidste uge. Lars Ive afløste Flemming Ipsen som formand. En række sejlere blev hædret for flotte resultater samt initiativer.

Tysk efterårsferie rykker Hanseboot

Hamborgs store Inbternationale bådudstilling - Hanseboot 2015, flytter en uge i kalenderen. Med respekt for de tyske regioners skoleferier i området, rykker arrangørerne den traditionsrige udstilling.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14261 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer