Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14972 artikler | Næste side >>

Volvo Ocean Race - hvad nu?

Bådmagasinet var i Göteborg, hvor vi har talt med de danske sejlere, der deltog i sejladsen. Hvad bringer fremtiden, og skal de sejle VOR igen?

Expresser sejlede Nordisk Mesterskab i Hankø

DEN 654 og DEN 271 sejlede torsdag-lørdag Nordisk Mesterskab for Albin Express ved Hankø Race Week i Norge. 45 både deltog.

Melges 24 VM live

96 både skal kæmpe om VM-guld i Middelfart. Følg sejladserne live.

Kun én dansk klassesejr i Kielerugen

Kielerugen sluttede søndag, blandt andet med hel række top 10 placeringer, heriblandt flere medaljer. Kun én samlet dansk sejr i Contender.

Aarhus - sejlsportens by

Aarhus har travlt de næste måneder med afholdelse af flere store stævner. Se her en TV reportage om sejlsporten og Aarhus.

Kvindepower Sjælland Rundt

Fire sejlerglade piger deltog i Sjælland Rundt - deres jomfrutur. Det var Kvindelig Sejlklubs spækhugger Hajos første Sjælland Rundt siden 1992.

Tuborg Yachtklub tager kapsejlere som ’gidsler’

Striden i Tuborg havn mellem KDY og den nystiftede forening Tuborg Yachtklub tager en ny drejning. Bestyrelsen i Yachtklubben opfordrer pladsejere til at obstruere X-Gold Cup ved ikke at flytte deres både!

Så starter Melges 24 VM

Så er det i dag, at VM for Melges 24 skydes i gang ved middagstid. 96 både skal kæmpe om VM guld i Middelfart.

EM 9.-plads til Sebastian Fleischer

RS:X Europamesterskaberne sluttede søndag, hvor Sebastian Fleischer blev nr. 9 i Medal Race og nr. 9 samlet. Lærke Buhl-Hansen blev nr. 27.

Kinesisk America's Cup udfordrer?

Rygter cirkulerer om, at endnu en America's Cup udfordring kan være på vej – nemlig fra Kina. Hvad peger i den retning ? Bådmagasinet giver dig en generel AC-update her

Dansk Kite-stunt fra Abu Dhabi mast

Måske inspireret af Alex Thomson's 'Walk the Mast' om bord på HUGO BOSS, ja så har den danske Kite surfer Nick Jakobsen hoppet fra toppen af den 30 meter høje mast på Abu Dhabi - Se video med fedt 'stunt' - lykkes det?

'Laaang' Sjælland Rundt

Sjælland Rundt er naturligvis ikke længere end den plejer at være, men det, der startede så godt med frisk vind, endte i løjt luft. Ca. halvdelen af de startende både er kommet i mål. Se stor fotogalleri

Sailing Aarhus starter søndag travl 'OL-kapsejlads' sommer

Smilets by lægger hen over sommeren vand til hele tre sejlevents i olympiske klasser: EM i 470-Jolle, VM i Nacra 17-klassen og EM i Laser og Laser Radial. Det første stævne starter i dag.

Vind en Jorden rundt båd - gratis!

Støt en jorden rundt båd i næste Vendee Globe, følg med i sejladsen og få chancen for at vinde båden ”FaceOcean” – så kan du selv deltage i 2020 !

Lisbeths skyld – alt sammen

Volvo Ocean Race: Egentlig havde jeg lovet redaktør Hr. Øverup en spændende reportage fra Race Village, der er bygget op for at markere afslutningen på Volvo Ocean Race i Gøteborg. Jeg kender alt til den gamle redaktørs udtrykte vrede, men der var reelt intet at skrive om.

Søkortenes gordiske knude løses

Søkortsagen: Søfartsstyrelsen har ændret holdning, der findes ikke et lovkrav til søkort om bord på lystbåde.Geodatastyrelsen er godt i gang med at finde en løsning, så lystsejlerne fremover kan få opdateret deres elektroniske søkort i kortplotteren.

Ny båd til Ida Marie & Marie

De to aarhusianske sejlere har netop holdt dåb for deres spritnye 49er FX. Navnet til båden har pigerne hentet fra den nordiske mytologi.

Quantum Sails 45 første båd i mål

Sjælland Rundt: Jan B. Hansen og Helle Jespersen kom om bord på Hansens Qunatum Sails 45 i mål som første båd. De to garvede Twohanded sejlere krydsede mållinjen kl. 04.12 lørdag morgen

Foilende GC32’ere når måske 40 knob

Årets GC32 Tour er i fuld gang, og skaber stor opmærksomhed da bådene - ligesom AC45’erne - er foilende. Se video med de lynhurtige foilende katamaraner.

M32 Serien køber World Match Racing Tour

Det er ikke kun blandt virksomheder, man fortiden oplever konsolideringer i bådbranchen. Også i kapsejlads-verden sker opkøb. M32 Serien køber World Match Racing Tour. 

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14972 artikler | Næste side >>

klik-streamer

 
 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer