Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14155 artikler | Næste side >>

Maritimt flash mob for Vestas

Den populære gemmick 'flash mob' har nået den maritime verden. Team Vestas Wind blev sendt afsted fra Cape Town hvor nogle både samlede sig og fyrede fede rytmer af til søs. Se video

Bundmaling: Ny forlængelse tæt på vedtagelse

Et skridt tættere på forlænget brug af bundmaling. Uden yderligere bemærkninger har miljøministeren sendt ny bekendtgørelse om bundmaling i høring.

Ida Marie Baad skadet

Et uheld kostede i går en forvredet ankel, og tre ledbånd er forstrakt. Afbud til ISAF World Cup Grand finals i Abu Dhabi

Americas Cup til Bermuda?

På Metz dukker der en masse spændende nyheder op – også om den næste Americas Cup

Neilpryde Pro Racingcenter i Danmark

Windsurfingsportens største sejlmærke opruster med planer om racecenter i Danmark. Neilpryde vil arrangere både nationale og internationale trænings-samlinger, og støtte afvikling af stævner i Danmark.

Ingen pirater men cyklon sæsonen venter

Volvo Ocean Race: Onsdag kl. 18.00 i Cape Town (17.00 dansk tid) går startskuddet på anden etape fra Cape Town til Abu Dhabi. Vejrmæssige udfordringer venter.

Brugtbåd Yngling: Ideel lille og sporty dagsejler

Yngling er rendyrket sejlglæde til dagsejlads og kapsejlads for alle aldersklasser. Det er en solid og billig båd, med brugtpriser fra typisk 20.000 kr. for en brugbar og sejlklar båd og op til 60.000 kr.

JEFA vinder designpris

Danske JEFA som er kendt for at lave rorlejer og styresystemer er netop blevet kåret som overalt vinder af designprisen DAME AWARD på udstyrsmessen METZ i Amsterdam.  Se video med det nye system 

Stem på verdens bedste sejlsportsfoto

Bådmagasinet bringer som mediepartner i Mirabaud Yacht Racing Image en mulighed for dig at stemme på verdens bedste sejlsportsfoto. Se et par af de fantastiske billeder her 

’Synkefri’ Drage gik til bunds!

En helt ny Petticrow Drage er sunket ud for Cascais. Det er ikke første gang en Drage synker i de store bølger ud for Portugals kyst. 

Du kan få indflydelse på Dansk Sejlunions Talentkoncept

Talentudvikler Jan Christiansen er ved at lægge sidste hånd på Talentkoncept 2015-2018. Du kan også få indflydelse – men du skal høre af dig nu.

Ægte sømand går i land

Bådkonsulent John Kristensen er netop fyldt 80 år og er gået på pension efter et langt arbejdsliv i bådbranchen. Det blev fejret med reception i Sejlklubben Frem.

Live streaming fra International Sailing Summit

Mandag kl.10.00 kan du følge en hel dags spændende seminarer i Amsterdam om modernisering og udvikling af sejlsporten for at tiltrække og fastholde udøvere.

Fremgang blandt Opti-sejlerne

OCD - Opti Class Danmark, har især indenfor det seneste år ydet en meget bredere indsats for at inkludere alle sejlere lige fra de næsten nye C sejlere til de bedste A sejlere. Det har givet pote - nu over 200 sejlende medlemmer.

VHF/SRC onlinekursus gør det nemt

For sejlere med en travl hverdag, er det nemt med et online kursus med autoriserede SRC-spørgsmål og tests, før du tilmelder dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve.

In Port Race - Highlight fra Cape Town

Volvo Ocean Race: Lørdag blev der sejlet In Port Race i Cape Town, hvor VOR bådene dyster på korte baner ud for havnen på Table. **Se Highlights fra In Port her**

Abu Dhabi vinder også In Port Race - Vestas Wind nr. 5

Volvo Ocean Race: Cape Town In Port race blev sejlet i dag i meget skiftende vind ud for havnen og vinden blevet meget påvirket af det 1000 m høje Table Mountain.

Bundmaling: Ny dispensation på vej

Miljøstyrelsen lægger op til yderligere tre år med brug af biocidholdige bundmalinger. Danmark afventer stadig på en EU-biocidforordning.

Jena og Katja vinder i Rio

Tre danske 49erFX top teams samt en enkelt 49er, træner - meget fornuftigt - i disse uger på den anden side af jorden, nøjagtig hvor der skal sejles OL om 1½ år – i Rio. 

Cold Hawaii kandidat til Danskernes Idrætspris

Surfparadiset Cold Hawaii i Klitmøller er netop udpeget som Midt- og Vestjyllands repræsentant til Danskernes Idrætspris. Uddeles på DR SPORT 2014 show.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14155 artikler | Næste side >>

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer