Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14481 artikler | Næste side >>

Ret og vrang i Tuborg Havn

Advokat Henrik Andersen, tidligere bestyrelsesmedlem i KDY, har sendt Bådmagasinet en dybdegående beskrivelse om udfordringerne i Tuborg Havn – objektiv og sikkert ganske lærerig læsning, for de stridende parter i Tuborg Havn. Kan dette skabe ro, og måske danne grundlag for en mægling, blandt parterne? Vi håber.

Årets talent fortæller om træning ’down under’

Patrick Döpping er lige landet i Danmark til hæderen som årets talent. Han fortæller her om sit to måneders træningsophold i Auckland - "the CIty of Sails".

Team Aschenbrenner sender Tour-ansøgning

Det unge matchracehold med skipper Joachim Aschenbrenner har netop sendt en ansøgning om fast deltagelse på World Match Racing Tour.

Patrick Döpping er Årets Talent 2015

Boat Show 2015 har uddelt prisen som Årets Talent i dansk sejlsport. Vinderchecken på 10.000 kr. gik til U17-verdensmesteren i Laser Radial, Patrick Döpping fra Egå Sejlklub.

Interview Volvo Ocean Race' kapsejladschef

Volvo Ocean Race: Jack Lloyd giver her i Auckland en status for sejladsen, bådene, forventningerne m.v. Vestas Wind klar til at samle. **Se video**

Aarhus Kommune med bevilling til sejlsportscenter

Aarhus Byråd besluttede i går en bevilling til at starte projektering af sejlsportscentret, som skal stå klart til ISAF Worlds i 2018.

Status fra formanden i Danboat

Jan Hansen - formand for brancheforeningen Danboat, fortæller ganske præcist om tilstanden i bådbranchen. Se interview fra Boatshow i Fredericia, hvor SportXstream har været rundt med videokameraet.

Red Bull Foiling Generation til Danmark

Red Bull starter en international serie i den foilinende Phantom 18 for at rekruttere talenter. Serien kommer til Aarhus i 2015. **Se video**

Håndholdt nyhed fra Raymarine

Ocean Scouter er Raymarines nyeste bud på et håndholdt termisk kamera. Det er ikke billigt, men hvor er det bare sejt - Se video, og opdag hvad du vil kunne se ved nat sejlads 

Er MOD 70 fremtidens båd til havkapsejladser ?

Den nye Pheado3 MOD 70, som satte rekord i RORC Caribbean 600, er bygget som en af verdens hurtigste trimaraner – og naturligvis til rekorder.

Ida og Marie sender nogle af pengene videre

De nykårede vindere af Årets Sejlsportspræstation 2014 Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen sender nogle af deres mange præmiepenge videre til rekruttering af børn og unge til sejlsport i Aarhus

Fiskedød i det olympiske farvand

Samtidig med at den internationale olympiske komite var på besøg i Rio, blev der fundet tusinder døde fisk i det olympiske sejlfarvand.

Velbesøgt 1. halvleg af Boatshow

Der var travelhed på messestandene ved dette års første weekend af Boatshow i Fredericia.

Skærbæk Bådeklub får ligasponsor

Palby Marine har valgt at sponsere en Skærbæk Bådeklub i Sejlsportligaen.

Faaborg Sejlklub løber med to priser

Dobbelt hyldest til Faaborg Sejlklub, da klubben blev kåret til årets forening i Faaborg Midtfyns kommune og Formand Jakob Frost modtog "Du gør en forskel prisen".

Oracle og Artemis AC45'ere tester mod hinanden

Americas Cup: Oracle Team USA ser ud til at sejle lidt hurtgere end Team Artemis under træning på San Francisco Bugten. **Se videoer**

Fire etaper - fire vindere

Volvo Ocean Race: afslutningen på fjerde etape blev historisk set en tætteste nogensinde med tre både over mål indenfor 8 minutter efter 5.264 sømil.

Patrick Döpping er Årets ungdomstalent 2015

Egå sejleren har netop modtaget prisen på Boatshow i Fredericia.

Spanske MAPFRE vinder fjerde etape

Volvo Ocean Race: De sidste 300 sømil blev næsten et match race mellem de tre første bade med få sømil mellem, man MAPFRE fastholdt føringen til Auckland.

Årets Sejlsports-præstation 2014

Prisen for Årets sejlsportspræstation præmierer en bemærkelsesværdig dansk sejlsportspræstation udført af enten en besætning eller enkeltperson, med Bådmagasinet som sponsor. I går aftes blev spændningen udløst.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14481 artikler | Næste side >>
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer