Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14681 artikler | Næste side >>

Husk at give vesten et tjek

Inden du frejdigt hopper om bord og er klar til at tage hul på en ny sæson, ja så bør du lige tjekke din selvoppustelige redningsvest.

Fem både finaleklar i Hyères

I 49erFX-klassen er Ida Marie Baad og Marie Thusgaard klar til finalesejlads om sejren ved World Cup'en i Hyères. I Laser Radial ligger Anne-Marie Rindom til en podieplads.

ISAF World Cup på ’ret kurs’

ISAF’s chef for world cup’en fortæller i et video interview om arbejdet med at få profileret og struktureret serien, som først i 2017 vil være fuldt implementeret.

Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering.

Den nye 50 fods Bavaria Cruiser 51 er ambitiøst optimeret overalt med bedre kvalitet, funktionalitet og cruisingkomfort. Når båden bliver fyldt op med luksusgrej, som den testede båd, så kan prisen holdes omkring 3 millioner kr.

1000 både forventes klar til 'Færderseilasen'

Den 12.-14. juni 2015 sejles den 68. Færdersejlads, som er verdens største regatta. Der er lagt op til store festligheder.

2xLars i spritnye OK joller

Lars Stenfeldt og Lars Hendriksen stiller begge to op i to spritnye OK joller fra Vejle Yacht Service i Lindhardtsen Classic v7.0 i Hellerup, hvor mere end 60 joller stiller til start i dag.

Let vind i Hyères er udfordrende

Vindforholdene i Hyères satte igen i dag sejlernes tålmodighed på prøve, og da de endelig blev sendt på vandet, var det til sejlads i meget let vind.

EU godkender skat på lystbåde i Grækenland

De græske myndigheder har fået EU’s godkendelse af den skat, de indførte i 2013 på alle både i græske farvande på mere end 7 meter LOA.

Spækhugger og Albin Express afholder fælles DM

Allerede sidste år blev Spækhuggerklubben og Expressklub Danmark enige om, at 2015 skulle være året, hvor de slog sig sammen om at afholde et fælles DM i Aarhus.

Hyères - danskerne med helt fremme

Sejlerne måtte i går vente på stabil vind i Hyères, hvor de sejler World Cup. Da den kom, blev det til ganske fine danske resultater.

Nye regler for sejlads i det Sydøstjydske

I det østjydske er der kommet nye regler for motorbåde og brætsejlads.

Går det nu så godt for dansk sejlsport ?

Jonas Döpping, sejlerfar og et meget aktivt medlem i Egå sejlklub, er frustreret over udviklingen i dansk sejlsport. Læs hans indlæg, der næsten er et nødråb.

Sejlerne venter på stabil vind i Hyères

Vejret er smukt i det sydfranske Hyères, hvor de danske sejlere venter på stabil vind. Se stort galleri fra Per Heegaard.

Tanker fra en Nacra-gast

Anette Viborg Andreasen har fået chance som gast hos Allan Nørregaard i Nacraen. Læs Anettes mange tanker her.

Jonas Warrer får debut i Extreme Sailing Series

Extreme Sailing Series: "En Champ vender hjem" - det lyder som titlen på en go' roman, men ikke desto mindre handler det om OL Guldvinderen Jonas Warrer som får debut i den professionelle Extreme Sailing Series i Quingdao som sejles fra 30. april til 3. maj

Første ISAF World Cup med pengepræmier

ISAF Sailing World Cup, Hyeres: Alle olympiske og Paralympiske klasser har startet sejladserne i dag, med max 40 både i hver klasse og pengepræmier.

Sejlerne låner igen til bådkøb

Under finanskrisen var det svært at låne penge til at finansiere båddrømmen, men der er heldigvis nye tider nu, hvor det igen er muligt at låne penge. En ny aktør har meldt sig på banen.

Thyborøn Lystbådehavn klar med nye faciliteter

Lystbådehavnen i Thyborøn har nu fået et grundigt face lift og byder nu lystsejlere velkommen til faciliteter som er blevet løftet til et væsentlig højere niveau.

Sejl Gilleleje Cup - en del af Holger Cup

Gilleleje Sejlklub gentager succesen og afholder det populære stævne - Gilleleje Cup for femte gang.

Lynæs Havn afholder brugtbådsmarked

Lynæs Havn gentager succesen fra sidste år og arrangerer et nyt brugtbådsmarked. Tilmeldingen åben hvis du vil sælge din båd.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14681 artikler | Næste side >>

Wouter-Verbraak

 
 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer