Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14366 artikler | Næste side >>

Hvor sikkert er det at sejle?

Ovenstående er et spørgsmål som kan afstedkomme mange diskussioner. Og selv fagfolk er langt fra enige. Søsportens Sikkerhedsråd udgiver statistikker over dødsfald på havet. Lad os kigge på de sidste 8 år (2014 indtil september er inkluderet), og se hvor mange sejlere har mistet livet..

Kend dit grej - Komfurer og ovne

Mange ældre både trænger til nyt komfur og måske også en ovn. Udvalget er stort, så her guider vi dig rundt i udbuddet. Der skal allerførst vælges mellem gas, sprit og el som energikilde.

Mads og Bettina: Sommertur på svensk

Vi skrev første gang om Mads og Bettina i Bådmagasinet August nummeret 2014.Nu har vi fulgt op for at høre, hvordan deres sejler-sommer er gået.Mads og Bettina sejler alt det, de kan – både i hverdagen og i weekender.Her i sommer har de været afsted i tre en halv uge helt op til det nordlige Sverige.

Brugtbådstest: Tango 30 - En og fyldig cruiser

Polske Tango 30 er en ægte familiebåd med masser af plads og fuld cruisingkomfort. Bådens usædvanlige bredde agter giver plads til en agterkahyt med dobbeltkøje om bagbords og god stuveplads om styrbord.

Langtur– bag facaden del 3 - Biscayen den bidske vagthund

Først syd for Biscayen bliver man langtur-sejler. Den kvindelige del af Miss X’s besætning beskriver overfarten Plymouth-La Coruna som en manddomsprøve - og en storslået oplevelse.

Vestas Wind nu i Italien

Container skibet Maersk Stockholm har nu afleveret Vestas Wind skroget i Genoa, næsten samtidig med at de andre seks VO65’ere gik i mål i Kina.

Oplev Cris Craft på Boat Show

For rigtig mange sejlere starter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Fredericia. Her kan man i magsvejr se alle de nye både og alt det nye udstyr, og Tempo Bådsalg viser "nyklassikere" og Danmarkspremierer

Masterne knækkede som tændstikker

Blæsende dag 1 i Miami. Anne-Marie Rindom godt fra start. Ida & Marie udgår fra 1.-plads. Sebastian Fleischer imponerer.

De første både i mål

Volvo Ocean Race: Se re-live fra målgangen i Sanya, hvor Dongfeng som forventet blev første båd i mål, med Abu Dhabi som to'er. Nicolai Sehested er i Volvo-studiet, se video - 'spol' til 1.45 før der sker noget...

Kæmpe opbakning til Øresundsugen

Tirsdag aften mødes 70-80 interesserede sejlere på Schæffergaarden i Gentofte, til et info-møde om sommerens Øresundsuge. Dansk Sejlunion bakker op, Mads Kolte-Olsen er blandt de tilmeldte.

Klapsalverne kunne høres i Miami !

Ida Marie Baad & Marie Thusgaard vandt hele tre priser, og Sailing Aarhus/Aarhus Sejlklub/Sejlklubben Bugten vandt arrangements pris under byens store DM-fest lørdag.

Sverige klar med Sejlsportsliga

Sveriges 'Segelforbund' er nu klar med deres version af Sejlsportsligaen, som naturligvis skal hedde Allsvenskan. Liga-formatet må siges at have opnået det helt store internationale gennembrud. 

Verdenspremiere på ny match racing båd

Ny generations match racing båd, B38 Match præsenteres på Boat Show i Göteborg, og skal i fremtiden anvendes til Stena Match Cup på Marstrand.

'Good morning, Vietnam'

Volvo Ocean Race: Dongfeng ligner afgjort en vinder på tredje etape. Forventes i mål tirsdag og fører med godt 55+ sømil. Se video hvor bådene sejler natsejlads mellem fiskerbåde - der skal holdes behørigt udkig.

Mangler du også en moms kvittering ?

"Hvor mange lystsejlere er i besiddelse af moms kvittering på deres båd helt tilbage til 1985? - Ikke jeg", skriver en af Bådmagasinets læsere.

Hvordan støtter klubben unge sejleres bådkøb ?

Hellerup Sejlklub har siden 1939 haft en støttefond, hvor unge talentfulde sejlere kan låne rentefrit til delvis finansiering af bådkøb.

Spithill glæder sig til at sejle i Bermuda

ORACLE TEAM USA skipper Jimmy Spithill er på Bermuda i denne uge for at forberede holdets flytning af base fra San Francisco til Bermuda.

Bruger du havnebooking?

Vi har fra en læser modtaget et åbent brev til samtlige havnefogeder rundt omkring i landet. Læseren har en bøn - tving os nu ikke til computeren for at få plads - bruger du havnebooking, og er systemtet godt eller skidt? Deltag i debatten.

Sejlsporten flot nomineret i Aarhus

Når DM festen 2014 løber af stablen på lørdag i Musikhuset Aarhus, er der flotte nomineringer til den lokale sejlsport - hele fire priser på højkant. Se hvem der er nomineret.

Seascape 27 - sjov sejlads med UFATTELIG STABILITET

Mon det virkelig er muligt at bygge en vild og lynhurtig båd, der samtidig er krængningsfleksibel, stabil og nem at sejle? Det har vi testet med den nye trailerbare sænkekølsbåd Seascape 27.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14366 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer