Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15411 artikler | Næste side >>

Lukning af klapbroer er en sag for sejlklubber

Flere klapbroer i Danmark bliver lukket, og det kan være til gene for os sejlere. Derfor er det vigtigt, at sejlklubberne reagerer, når myndighederne vasler lukninger.

Målet er nået: 78,5 mio. kr. til Aarhus Int. Sejlsportscenter

Danmark får nu et topmoderne sejlsportscenter i en international målestok i Aarhus, til gavn for såvel elite som bredde. Det vil stå klart som et fyrtårn for dansk sejlsport og ISAF Worlds 2018.

Tyskerne var for stærke

19 A-cats var i weekenden samlet i Wismar, Tyskland for at sejle årets sidste Nordeuropæiske stævne i klassen. Tyskerne var dog stærke på hjemmebanen.

Årets afdansningsbal for de store både

Pantaenius Autumn Regatta blev sejlet i weekenden. 35 både var på vandet til forrygende sejlads i flot efterårsvejr. ***Se galleri***

Minoprio vinder på Bermuda

Tidligere ISAF Match Race verdensmester fra 2009 Adam Minorprio vinder med sit BlackMatch team fra New Zealand Argo Group på Bermuda. Det var Minorprios første stæven i år!

VM for store kølbåde på Øresund i 2016

For alle med en større konkurrencedygtig kølbåd er der en unik for mulighed for at være med i et VM i Danmark. KDY og Egå sejlklub har åbnet for tilmeldingen til ORC Worlds 2016.

Se højdepunkter fra Sejlsportsligaens finalestævne

Gik du glip af de vigtigste højdepunkter fra Sejlsportsligaens finalestævne ved Langelinie? - Her er et 45 min langt videosammendrag.

Rindom suveræn i La Rochelle

Anne-Marie Rindom vinder guld ved EUROSAF Champions Sailing Cup stævnet i La Rochelle. Stævnet var 'opvarmning' inden VM i Oman, hvor OL-udtagelsen starter for Laser Radial. **opdateret**

Danskerne fik klø på Bermuda

De to danske teams med henholdsvis Aschenbrenner og Sehested som skippere fik læsterlige klø på Bermuda. Det lykkedes Aschenbrenner at hive én sejr hjem, men Sehested måtte tage til takke med nul!

Gråsten Sejlklub ekskluderet fra Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions bestyrelse har besluttet at ekskludere Gråsten Sejlklub som medlem af Dansk Sejlunion. Eksklusionen har virkning fra den 9. oktober 2015.

Kolding Lystbådehavn er en 'Sikker Havn'

Rednings-, brandsluknings-, forurenings- og førstehjælpsudstyr er på plads i Kolding Lystbådehavn, som netop er blevet certificeret som 'Sikker Havn´.

Det burde vel hedde andet end 'Sejlsport'?

I bilbranchen ville denne her model være pakket ind i zebrastriber. BAR søsætter sin anden testbåd, fyldt med synlige og ikke mindst usynlige ændringer - Foils har definitivt ændret sejlsporten - Se video

'Danish Sailing Awards 2015'

Det skal ikke være kedeligt at træne, og heller ikke når man er sammen om aftenen på DS Landsholdstræningslejr på Skolerne Oure Sport & Performance i næste uge. Så der 'awards show' lørdag aften !

BSI overtager Gori Propeller

BSI A/S har overtaget virksomheden Gori Propeller ApS, efter konkursboet af Steel Team A/S. 

Stor donation til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Drømmen om et Internationalt Sejlsportscenter på Aarhus Ø får for alvor vind i sejlene med en donation på 10 mio. kr. fra Salling Fondene.

Regentparret hylder Cold Hawaii

Eventmanager Robert Sand fra World Cup'en i Cold Hawaii har fået en royal high five og skal til bal på slottet. Han er rørt og stolt over, at dronningen og prinsgemalen har fået øjet på den positive udvikling langs vestkysten i Thy.

Norske sejlere sætter ny rekord

En norsk Pogo 10.50 har netop tilbagelagt ca. 1.200 sømil fra Norges sydspids til Nordkap i rekordtid.

Rindom fører i La Rochelle

Fire danske Laser Radial sejlere er netop nu i vælten i La Rochelle. Anne-Marie Rindom fører stævnet suverænt.

Bianca 111 på grund

Et sørgeligt syn ud for kysten ved Nivå, hvor en Bianca er strandet meget tæt på land. ***opdateret torsdag 09.40***

Contendertræningslejr i meget let luft

Den danske contenderklasse har en tradition med at afslutte sæsonen med en efterårstræningslejr. I år var der ikke meget efterår over lejren.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15411 artikler | Næste side >>
 

300

 
 

KøbBådmagasinettiltablet oktober

 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer