Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15130 artikler | Næste side >>

Team Hydra vild med M32

Det var en begejstret Michael Hestbæk som Bådmagasinet talte med, efter vi havde bragt nyheden om deres nye M32 Hydra Team. Et super spændende Team med masser af flerskorgs-erfaring.

Vinder Ulrikkeholm sin femte titel i Lysekil ?

Anden afdeling af WIM Series starter i dag i Lysekil, og Team Ulrikkeholm er meget opsat på at vinde Lysekil Women’s Match for femte gang. De ligger nr. 1 på verdensranglisten efter VM-sølvet.

Michael Hestbæk med i nyt dansk M32 team

M32 Cup: Hestbæk skipper på Hydra Sailing Team.  Et nyt dansk team stiller til start i næste uge, hvor M32 Cup sejles ud for Tuborg Havn. Se de første fotos af den nye båd her

ISAF vil nu selv teste for virus i OL-farvand

WHO har anmodet IOC om at analysere virus niveauerne i Rio’s olympiske farvand, hvilket de brasilianske myndigheder indtil nu har afvist. ISAF har nu endelig besluttet selv at tage action.

Overraskelsen lurer

Mandag morgen er der absolut vindstille. Knarrlandsbyen syder af forventning, mens morgenmaden indtages sammen med gårsdagens oplevelser – både på vandet og i det sociale i landsbyen.

Gilleleje 'tyvstartede' deres Vild med Vand

Lørdag d. 1. august blev en fantastisk sommerdag på Gilleleje Havn, både ved, på, og i vandet, hvor alle sejl var sat til. Se dejlige foto i galleriet

Dragerne klar til at kæmpe om EM

57 Drager, her af 11 danske, er klar til at dyste om EM titlen på vandet ud for Båstad. Nykårede svensk mester Lars Hendriksen blandt top favoritterne til titlen.

SUP Marathon - Steinfath hurtigst i ny rekord

Danmarks længste Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" blev i går, lørdag den 1. august afviklet for fjerde år i træk. Steinfath forsvarede titlen og satte ny rekord.

OK VM-bronze til Bo Petersen

Med en 13.- og 9.-plads lørdag sikrede Bo Petersen VM-bronze. Stefan Myralf blev nr. 5 med den bedste serie af samtlige deltagere i de sidste fire sejladser. En BFD tidligere på ugen blev dyr.

Artemis slutter lige uden for podiet

RC44 Marstrand Cup: Inden lørdagens sidste sejladser lå der hele 6 både og kæmpede om podiepladserne. Artemis var en af dem der trak det korte strå. Se super fed highlight video fra lørdagens sejladser.

Nicolai Sehested vinder World Tour stævne i Polen

Efter ét års fravær i international match race, har Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold fået et fænomenalt comeback i World Match Race Tour. 2-0 i finalen over 5-dobbelt verdensmester.

Unge sejlere kan nu tilmelde sig Red Bull Foiling Generation

Red Bull Foiling Generation, en ny kapsejladsserie i 18 fods Flying Phantom katamaraner for unge (16-20 år, red.) talenter, kommer til Aarhus til september. Tilmeldingen til den opsigtsvækkende konkurrence er nu åben. 

Oure - den fedste måde at lære at sejle på

Et hold Oure elever har været igennem et 12 ugers sejlerkursus, som blev afsluttet med 12 dages sejlads Danmark Rundt. To tredjedel havde aldrig sejlet tidligere – og de har nu mod på sejlerliv og eventyr.

VM 5.-plads til Søren Dulong Andreasen

Danskerne kom aldrig for alvor med i kampen om medaljer, men flotte placeringer som nr. 5 til Søren Dulong Andreasen og nr. 6 til Jesper Nielsen i et blæsende VM-stævne.

OL-sejlerpiger i top 3 på verdensranglisten

ISAF World Rankings: De danske kvindelige OL-besætninger holder fanen højt på verdensranglisten med 49erFX’erne som nr. 2, 3 og 9 samt Laser Radial som nr. 3. Warrer/Thomsen bedste mandlige som nr. 7. 

Tur aktiviteter, dine under-holdnings muligheder på turen

Bådmagasinet lancerer i samarbejde med Kulturnaut en helt ny service på vores site. Hvad sker der, i netop den havn du ligger i lige nu? Jazz, teater, havnefester, eller findes der et cirkus i nærheden?

Thurø Sejlklub går efter 75 både til Øhavet Rundt

Thurø Sejlklub indbyder igen i år til den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt, som afvikles lørdag den 15. august med start fra Thurø.

Artemis med Chr. Kamp hænger på

RC44 Marstrand Cup: Den svenske RC44 Artemis med Christian Kamp om bord hænger på i toppen efter to dages med fleet sejladser. Se video highlights fra torsdagens fleet sejladser ud for Marstrand

Begge danskere kan nå kvartfinalerne

World Match Racing Tour, Polen: Nicolai Sehested ligger nr. 4 og Joachim Aschenbrenner nr. 8. Torsdagens sejladser foregik i op til 30 knobs vind med 'chinese gybe' og en brækket mast.

VM medaljer i sigte i OK og Contender

Bo Petersen og Jørgen Svendsen ligger helholdsvis nr. 3 og 4 ved OK VM før de sidste to dage. I Contender ligger Søren Dulong Andreasen og Jesper Nielsen fortsat nr. 5 og 6.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15130 artikler | Næste side >>
 

300

 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer