Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14828 artikler | Næste side >>

Palby Fyn Cup live

Bådmagasinet er på pletten og sender live fra havnen i Bogense fredag. Følg kapsejladsen rundt om Fyn i billeder, video og tekst.

Nye J/70’ere til Oure

Skolerne i Oure udvider flåden med to J/70, som skal være med til at styrke den succes, som skolerne oplever på deres sejlkurser. De nye både er klar til sommerens kurser.

Vild med Vand - spændende jobmulighed

Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark søger en projektleder og en projektkonsulent til ansættelse i et ambitiøst projekt: Vild med Vand – Velkommen på havnen.

310 både sejler Palby Fyn Cup

Første start til landets store sejlsportsarrangement går i morgen fredag den 29. Maj for 26. gang. 310 både er klar til at blive sendt af sted på turen rundt omkring Fyn.

Silverrudder bliver på Fyn

Fredericia tabte i kapløbet om at afvikle Silverrudder Challenge. Svendborg er dermed fortsat hjemby for Silverrudder frem til 2018, og det fælles mål er at skabe en folkefest.

Så ramte B38’eren vandet - se de første billeder

Den første af den nye dansk designede match racing båd B38, som i fremtiden skal anvendes ved Stena Match Cup Sweden, er nu søsat i Sverige. **Se billeder af båden**

Welcome back - blue is back !

Volvo Ocean Race: Vestas Wind er ankommet til Lissabon. Nu er ingen længere tvivl om, at de vil være på startlinjen næste lørdag til Inshore race og 8. etape næste søndag.

Harboe Snipe Cup i let og springende vind

29 Snipe joller fra 5 lande dystede i Pinsen ud for Espergærde i let og springende vind. Udenlandske både dominerede, bedste danske båd blev nummer otte.

Blå Flag i 50 havne

Det Blå Flag bliver snart hejst over danske strande og havne som symbol på rent badevand, sikkerhed og gode strandoplevelser. Danmark har netop fået tildelt 247 Blå Flag Strande og 50 Blå Flag Havne.

Sunds Sejlklub inviterer til Spar Nord Cup

Kom til jollestævne på Danmarks største hedesø - Sunds Sø.

Live fra målgangen i Lissabon fra kl. 5.00

Volvo Ocean Race: Syvende etape nærmer sig afslutningen i Lissabon med Team Brunel i en klar fører position. Abu Dhabi slås for at minimere afstanden til Dongfeng. 

Største Regatta nogensinde i Medemblik

2015 Delta Lloyd Regatta: Den 31. udgave af stævnet bliver det største nogensinde med mere end 700 både fra 74 nationer. Men kun relativt få danske deltagere. **Opdateret med resultater**

400 jollesejlere deltog i Sail Extreme

Kerteminde Sejlklub afviklede i pinsedagene jollestævnet Sail Extreme - med stor succes!

Johnie Berntsson vinder Cph May Days

I pinsen blev der sejlet match race stævnet Cph May Days ud for Skovshoved. Nogle dage med spændende og intensive sejladser.

Respittabel klar til Palby Fyn Cup

Så er det på fredag at det går løs til årets Palby Fyn Cup, og tilmeldingerne har rundet 300 både. I lighed med tidligere år, er Quantum klar med såvel taktisk overblik, som indblik i respittiderne.

Aschenbrenner nr. 3 i sit andet World Tour stævne i år

2015 Match Race Germany: En 3.-plads i årets andet World Match Race Tour event er absolut godkendt og en flot start på Aschenbrenners første år med et Tour Card.

Fremtiden var på besøg

Ingen tvivl om Glyngøre var på den anden ende for en god uges tid siden hvor både Sejlerlandsholdet samt et TORM ungdoms Grand Prix satte byen på landkortet. Selv de helt små fik en maritim oplevelse.

Køstner / Gram Hansen slutter tre'er i Oslo

M32 Serien: I årets første M32 stævne sluttede Jes Gram Hansen og Rasmus Køstner med deres Team Trifork som nummer tre. Det lykkedes altså de danske Stadium-race specialister at træde op på podiet. ***Opdateret med video fra sidste dag***

Udlændingen blandede sig i topstriden ved DM i Drage

Det var et Drage DM hvor det skulle vise sig at stærke udenlandske sejlere blandede sig i topstriden. Christensen vinder DM guld, som etter, mens Berg og Schönherr vinder henholdsvis DM sølv og DM bronze som nummer fire og syv.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14828 artikler | Næste side >>

300

 

klik-streamer

 
 
 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World