Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13993 artikler | Næste side >>

Kronprinsen i front

Les Voiles des St. Tropez: Efter tre sejladser ligger Kronprins Frederik og hans Team Nanoq med gæstegast Spithill i spidsen for deres løb. Sejladserne fortsætter ugen ud.

Boatshow 2015 med optimisme i højsædet

På Fredericia Boat Show fornemmer man optimismen.  De besøgende får blandt andet mulighed for at se hele fire både fra X-Yachts. Reese Marin er naturligvis også på plads, og viser to flotte modeller fra Marex og Dehler

Den sidste første hjælps træning før starten

Volvo Ocean Race: Sejlerne skal kunne håndtere ulykker undervejs, og det er det uhyre vigtigt at lære, hvordan man kan behandle et alvorligt skadet besætningsmedlem. **Se video**

Flyak - ny olympisk disciplin ?

Foils har fået sejlbåde til at flyve - nu bliver det også lidt kedeligt at ro i en almindelig kajak. **Se video**

Ægtepar fandt drømmebåden i deres egen båd

Bjørn Granli og Liv Reidun, Norge, var i flere år på jagt efter en nyere afløser for deres Maxi 108, men valgte i stedet at få renoveret Maxi’en hos Walsteds Baadeværft på Thurø. Læs om der es dramatiske kursskifte.

Aarhus Big Boat siger tak for i år og på gensyn i 2015

Egå Sejlklub ser allerede nu frem mod 2015. Vi vil gerne informere sejlerne allerede nu inden det sidste ORCi-stævne i år i Rungsted, så der kan lægges planer med mandskab og disponeres mens sæsonen endnu er i gang.

Årets næstsidste stævne i Nice for SAP holdet

Extreme Sailing Series: Torsdag starter den næstsidste Act i årets serie. SAP Holdet ligger nr. 6 med mulighed for avancement - men det kræver en topplacering.

Pokalen retur til Kolding

Årets åbne klubmesterskab for Nordisk Folkebåd i Kolding Sejlklub er stævnet, der er sæsonens sidste store chance for at møde sine sejlervenner på vandet. Denne gang blev pokalen i klubben efter to dage med otte eminente sejladser. 

Oracle på vej gennem San Fransisco's gader

Ét år efter sejren og det succesfulde forsvar af Americas Cup er Oracle Team USA båden på vej gennem gaderne i San Fransisco. **Se video**

Sejlsport nåede ud til 182 mio husstande

ISAF fik succes med TV dækningen fra ISAF Worlds i Santander, og slog alle tidligere rekorder for TV-dækning med 24 TV-stationer og 182 mio. husstande

Kronprinsen får James Spithill om bord

Team Nanoq deltager i denne uge i Le Voiles des St. Tropez, hvor Farr40 teamet Nanoq har lejet en TP52, og har Americas Cup vinder James Spithill med om bord.

En epoke er slut

Da den sidste pølse havde forladt grillen i forbindelse med afviklingen af Contender og A-Cat DM, sluttede en livslang epoke i Hellerup Sejlklub.

Laser mestre kåret på Aarhusbugten

Unge og voksne Laser sejlere kæmpede i weekenden om titlerne i Laser og LAser Radial DM, UDM og klassemesterskab arrangeret af Egå Sejlklub.

Suveræne klassemestre i Contender og A-Cat

Hellerup Sejlklub afviklede i weekenden klassemesterskaber for 23 Contender og 16 A-Cat. De fleste førstepladser gik til de klassevinderne. ***Opdateret med to stk. fotogalleri***

300 sejlere fik sejlet mere end 100 sejladser

Perfekt vejr til efterårsstævnet i Skælskør, hvor Harboe Cup 2014 blev succesfuldt afholdt for de mere end 300 både fra hele landet.

HUSK: ansvars-forsikringen dækker ikke hændelige uheld

Alt for mange bådejere har tiltro til, at bådens ansvarsforsikring dækker på samme måde som bilens. Bådens ansvarsforsikring dækker dog kun ved uagtsomhed, og ikke ved hændelige uheld. Læs her om principperne for ansvars-dækning.

Meldgaard vinder gyser-finale i USA

'Det var fuldstændig vanvittigt, sidste sejlads blev vundet med en halv bådslængde, og i de andre finalesejladser kendte vi først vinderen, når vi så flaget over på dommerbåden', citat Lotte Meldgaard

Danskere vandt i Drage i Regattes Royale

Sejladserne sluttede lørdag og 'Blue Haze' med Claus Olesen og Lars Hendriksen om bord vandt suverænt i en mahogni Drage fra årene omkring Cuba krisen i Svinebugten.

Harboe Cup - jollernes efterårsklasiker i flot vejr

Skælskør Amatør-Sejlklub afholder årets traditionsrige Harboe Cup, og tog lørdag hul på det traditionsrige efterårsstævne med mange klasser i et fantastisk efterårsvejr.

Contender næsten nok til DM – i fremtiden

Klassemesterskaber i Contender og A-Cat sejles lørdag og søndag ud for Hellerup. Lørdagens sejladser blev afviklet i hård vind.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13993 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer