Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14652 artikler | Næste side >>

Følg starten på 6. etape til Newport

Se med live fra kl. 18.45 - når Volvo Ocean Race begiver sig ud på etapen fra Itajaí til Newport RI.

Gunboat G4 kæntret - se video

Gunboat G4 er en ny 'foilende crusing cat'. Båden deltager for første gang i en kapsejlads Les Voiles de Saint Barth - men her gik det galt - Se video hvor G4 kæntre 

Tid til at forny kapsejladslicensen

Hvis du sejler kapsejlads i kølbåd, er det blevet tid til at indløse kapsejladslicens for 2015.

Nye sejlere budt velkommen i Fredericia

Optimst Class Denmarks nye simulator til en optimistjolle gør allerede lykke ude i sejlklubberne. I Fredericia Sejlklub blev den brugt, da nye sejlere blev budt velkommen.

Åbent hus hos pro-safe

Overvejer du at købe en RIB båd, så kan du prøvesejle flere modeller ved dette arrangement.

Team Brunel vinder Brasiliansk in-port race

Volvo Ocean Race: Itajaí in-port race blev svigtet af vinden. Det var en sejlads hvor der skulle listes rundt på banen. Se video highlights fra lørdagens 'race' hvor Dongfeng var 'back in the game' ...

Fredericia Motorbådsklub forlader Dansk Sejlunion

300 medlemmer i Fredericia Motorbådsklub føler de får for lidt ud af deres medlemsskab af Dansk Sejlunion - de har nu truffet en beslutning og forlader unionen.

Aggersund spærret for sejlads

Energinet.dk planlægger at nedtage 400 kV-luftledningen på tværs af Aggersund. I forbindelse med nedtagningsarbejdet vil Aggersund blive afspærret for sejllads i slutningen af april.

Team Vestas Wind: Vi ses i Lissabon!

Vestas Wind skipper, Chris Nicholson og shore manager, Niel Cox tror nu på, at de vil være på startlinjen i Lissabon den 6. juni til den ottende etape.

Den Blå Rambla indviet

Nyt maritimt samarbejde indviet i Aarhus. Den Blå Rambla skal sætte fokus på maritime oplevelser og samle de forskellige foreninger på tværs af maritime idrætsgrene.

Jena & Katja får ny sponsor

Med en ny sponsor om bord bliver det lettere at komme rundt i Europa. Pigerne er begejstret for deres nye samarbejdspartner.

Kender du sejlsportens etiske kodeks ?

Der opstår uenigheder i klubber og omkring kapsejladser. Et etisk kodeks skal skabe nogle 'leveregler', som sikrer gensidig respekt og forståelse mellem alle aktører omkring en kapsejlads. 

Bådmarkedet rykker - vi giver dig gode råd ved bådhandel

Der er langt om længe kommet rigtig godt gang i bådhandlen. Mange brugte både til salg til yderst fornuftige priser. Vi giver dig 10 gode råd ved bådhandel.

Quicksilver Captur Arvor 690 & 730 - mere power i to nye modeller

Arvorbådene i sig selv er jo ingen nyhed, men der er kommet en ny version. Der er både tale om en omfattende ændring af design plus en kraftigere motorer i bådene.

Verdenspremiere: Taktisk overblik lige ved hånden

Verdenspremiere: TackingMaster™ - Bådmagasinet kan som de første løfte sløret for denne spændende nyhed. Fart i båden og besætningens samarbejde er en vigtig del af opskriften på at komme først i mål – men du vinder aldrig, hvis du sejler hurtigst i den forkerte retning.

De danske sejlere klar til Hyères

Verdenseliten gør klar til samling i Hyères, Frankrig, hvor der skal sejles ISAF Sailing World Cup.

Et lettelsens suk for Dongfeng

Volvo Ocean Race: Dongfeng ankom i sidste øjeblik mandag til Itajai, Brasilien efter to ugers sejlads for nødrig og motor. Nu regner de med at starte In-port race lørdag. **Se video**

AFI Marine tvinges til at lukke

De seneste uger har rygter spredt sig blandt lystsejlerne på Aarhus Havn - AFI Marine lukker. Kommunen har opsagt lejemålet.

North Sails forstærker salgsstyrken I Danmark

Ny mand hos North Sails skal forstærke indsatsen i Danmark.

Teleskopisk bådshage med smart greb

Tror alle sejlere har stået og fumlet lidt med fortøjningerne, når der skal anløbes en bro eller kaj. Denne bådshage gør livet meget nemmere. Se video.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14652 artikler | Næste side >>
 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer