Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14565 artikler | Næste side >>

Saugman & Karbo fik en 4. plads ved for-VM

Jan Saugmann fortæller om 505 jollernes for-VM , der netop er blevet sejlet i Sydafrika. Jan og makkeren Jakob Karbo er eneste danske besætning. I dag starter VM for alvor.

To hold truer med at trække sig fra Americas Cup

Nu ligner Americas Cup sig selv. Uenigheder, trusler og modtræk. Det handler om besparelser og om Cup’ens fremtid, men der ønskes enighed om ændringerne.

Ø-rigeste fjord - med flere nationale seværdigheder

Som bekendt har kært barn mange navne. Med sine 10 øer og holme kaldes Nakskov Fjord således for Danmarks ø-rigeste fjord.

Vil du være Sejlsportsligaens 'tracker'?

Er du interesseret i nyskabende teknologi indenfor sejlsport – med SAP Sailing Analytics, GPS tracking, mobil apps og live resultatberegning?

Essex Girl tilbage i Danmark med kampgejst

Team Essex Girl er tilbage i Danmark og klar på at udfordre de danske storbådsteams.

Jeg elsker at sejle - det er det fedeste i verden

Jyllandsposten breakede nyheden i går aftes, og Bådmagasinet bragte her til morgen et interview med Jonas. Her kan du også læse Sejlunionens pressemeddelse.

Jonas: OL-satsning er den ultimative udfordring

OL-sølvvinderen fra 2012, Jonas Høgh-Christensen sætter kursen mod Rio og sin fjerde olympiske deltagelse. OL-kampagnen starter i Palma i påsken. 

Christian Lerche fratræder som KDY's direktør

Christian Lerche har indgivet sin opsigelse som KDY's direktør. Grunden er de seneste måneders stridigheder, der har tærret hårdt på Christian Lerche.

Skal Americas Cup sejles i endnu mindre båd ?

Intense diskussioner er i gang om man skal sejle i en endnu mindre båd i 2017 for at reducere omkostningerne. Skal det være en AC54 i stedet for AC62 ?

Ildsjæl tildelt TORM prisen

Med baggrund i en årelang kæmpeindsats for børn og unge i Skælskør Amatør-Sejlklub er Claus Møller Christensen tildelt TORM Prisen 2015. Prisen er på 30.000 kr.

Melges 24 - over 100 både tilmeldt VM

Sæsonen i Melges 24 starter lige om hjørnet med Happy Easter Regatta i Hellerup. Flere besætninger træner ihærdigt - for sidst i juni måned sejles der VM i Middelfart. Allerede nu er over 100 både tilmeldt VM.

Nyt Bådmagasinet på gaden

April udgaven af Bådmagasinet byder på mange timers spændende læsning. Få en stor guide til forårsklargøring af din båd. Få styr på at skifte impeller på drevet og inspiration til turssejlads. Køb bladet elektronisk her på sitet.

Nicolai Sehested glad og overrasket over Tour Card

TREFOR Match Racing Team har fået adgang til årets Tour, men det kom lidt uventet for holdet, idet Sehested og Wibroe fortsat er på Team Vestas Wind indtil sommeren.

Vestas genopbygning - del II

Volvo Ocean Race: En skoleklasse fra New York følger genopbygningen af Vestas VO65'er og har sendt en masse tegninger til teamet. Nicolai Sehested taler med klassen - 'what a surprise' - Sehested er hudløs ærlig: citat: 'så velopdraget eller høflig var jeg ikke da jeg var 8 år'- se video ...

Natorp gør status efter general-forsamlingen

Gråsten-sagen og Sejlsportsligaen var to emner, der prægede debatten ved Dansk Sejlunions generalforsamling. Formand Hans Natorp reflekterer over weekendens generalforsamling.

Middelfart Sejlklub: Lær at sejle

Flere sejlerskoler tilbyder, at man kan lære eller blive bedre at sejle. Middelfart Sejlklub afholder informationsaften om deres sejlerskole.

Luna Rossa’s AC 72 på museum i Milano

Et af verdens mest moderne sejlfarttøjer er allerede på museum for videnskab og teknologi. Det viser hvor hurtigt udviklingen går i vores sport i dag.

MAPFRE i en ægte 'chinese jibe'

Volvo Ocean Race: Bådene buldre afsted i syd-havet, på vej mod 'de brølende 40'ere' - det er nu fårene skilles fra bukkene, hvilket MAPFRE får at føle - se teamet lavet en ægte Chinise jibe - med kølen til luv og klodshalet fok, er båden svær at få rejst op...

Dansk firma skal forhandle Melges i Skandinavien

Melges Europe har valgt danske Sails Support som forhandler af den populære amerikanske sportsbåd i Skandinavien.

I aften sættes Kurs mod fjerne kyster

Mikkel Beha Erichsen er sammen med sin hustru og deres tre sønner ude på en tre år lang sejlads jorden rundt. I aften anløber familien Tahiti i Fransk Polynesien. Se med i aften klokken 20.00.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14565 artikler | Næste side >>
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer