Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14178 artikler | Næste side >>

Danske Tursejlere med 5 % medlemsfremgang

Sejlerfolket bliver ældre, der er mange flere tursejlere end kapsejlere, og det har betydet vækst hos Dansk Tursejlere, som nu åbner nyt kontor i Nyborg.

Nyt Bådmagasinet på gaden

Så er december udgaven af Bådmagasinet på gaden, og det er med GODE nyheder. Der bygges og udvides havnepladser som aldrig før. Køb magasinet, elektronisk her på sitet, eller køb din egen julegave - og få det gratis ...

KDY satser på klubhuset i Rungsted

Rungsted er det største og vigtigste center for KDY’s aktiviteter, og klubbens bestyrelse vil styrke arbejdet gennem udvikling af faciliteterne.

Tre danskere til World Cup finale i Abu Dhabi

ISAF Sailing World Cup Grand Finals starter i Abu Dhabi torsdag. Danmark er med i Laser Radial og 49erFX. Der sejles om førstepræmier på 50.000 kr.

Værtsbyer for ligastævner i 2015 fastlagt

Skive, Horsens, Faaborg og Skovshoved er de fire værter for den kommende sæsons stævner i Sejlsportsligaen. Kun 2. division hvis finansiering kan findes.

Americas Cup World Series til Göteborg og Portsmouth

De to første World Series events i Europa bliver i Göteborg og Portsmouth. Artemis Racing og Christian Kamp glæder sig til at sejle på hjemmebane foran et svensk publikum.

Jeg føler mig som 50 – siger 75-årige ’the Don’

Jeg gør det, fordi jeg nyder det. Og der er nogle fantastiske sejlere at sejle mod. Vi konkurrerer alle, og det er en vidunderlig sport at være med i. Så hvorfor stoppe ? Hvis du stadig kan, så gør det !

Flot dansk indsats på St. Barth

Vallensbæksejlerne Penny Wyon og Jan Jensen sluttede på en samlet 17. plads ud af 58 deltagere på St. Barth i Caribien. En fornem og absolut godkendt placering.

Ny stærk alliance bag Chris Craft i Danmark

Motorbåd: Det eksklusive og klassiske amerikanske bådmærke Chris Craft har igen fået forhandler i Danmark. Tempo Bådsalg har indgået partnerskab med MyGarage i Vejle.

Ligaforening skal drive Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen: Ligaforeningen overtager ansvaret for den fremtidige styring af Sejlsportsligaen. Et nyetableret forretningsudvalg har ansvar for de løbende opgaver.

ARC feltet afsted efter et døgns udsættelse

Fire danske både er sammen med 186 andre både nu på vej over Atlanten på 'Atlantic Rally for Cruisers'. Hård blæst og store bølger udsatte starten. 

Martin Hjortlund stopper i Nacra17

Gasten Martin Hjortlund, der det sidste år har sejlet Nacra17 med skipperen Anette Viborg, har grundet manglende motivation valgt at trække sig. Anette Viborg leder efter en ny gast.

Se 9 små spændende tursejler pjecer

Få inspiration til sin næste sommertur. Danske Tursejlere udgiver en serie små pjecer. Du kommer med ”Tursejleren” på opdagelse i de danske farvande og de kystnære områder.

Billigere el sender DMIs supercomputer til Island

DMI lover ikke bedre vejr, men mere præcise vejrudsigter når en ny supercomputer bliver placeret på Island. Den skulle ifølge DMI give bedre og mere præcise prognoser.

Det stærkeste Kiteboarding felt i år

Formula Kite er den 11. disciplin ved ISAF Sailing World Cup Grand Finals i Abu Dhabi, selvom den ikke er olympisk. Målet er at overbevise IOC om flere medaljer til sejlsport.

GC32 - 'state-of-the-art'

GC32 klassen er klar med deres Tour 2015. Det bliver tredje sæson denne super fede foilende katamaran sejler race rundt omkring i Europa - nok tidens mest potente katamaran.

God stemning på uhyggelig baggrund

Sejlsporten lukker, hvis ikke der sker markante forandringer. Sejlsporten står øverst på DIF´s dødeliste blandt de 10 største DIF forbund. Læs Lassens kommentar fra klub konferencen i Vingsted

Hvad syntes sejlerne egentlig om Sejlsportsligaen?

Sejlsportsligaen: Det blev til fire 3-dags stævner, næsten 150 sejladser og 38 klubber har deltaget i år ét for Sejlsportsligaen, inklusiv udtagelsesstævnet. Hvad syntes sejlerne egentlig om konceptet. Se super fed video fra 'året der gik'

Kend dit grej: Ringe - billigere, lettere og stærkere.

Vi så først for alvor de nye trimringe på indhalere til fokkeskødet. Nu breder de sig som ringe i vandet (undskyld) til mange andre trimformål om bord, hvor de ofte erstatter langt dyrere og tungere blokke.

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14178 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer