Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15123 artikler | Næste side >>

SUP Marathon - Steinfath hurtigst

Danmarks længste Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" blev i går, lørdag den 1. august afviklet for fjerde år i træk. Steinfath forsvarede titlen

OK VM-bronze til Bo Petersen

Med en 13.- og 9.-plads lørdag sikrede Bo Petersen VM-bronze. Stefan Myralf blev nr. 5 med den bedste serie af samtlige deltagere i de sidste fire sejladser. En BFD tidligere på ugen blev dyr.

Artemis slutter lige uden for podiet

RC44 Marstrand Cup: Inden lørdagens sidste sejladser lå der hele 6 både og kæmpede om podiepladserne. Artemis var en af dem der trak det korte strå. Se super fed highlight video fra lørdagens sejladser.

Nicolai Sehested vinder World Tour stævne i Polen

Efter ét års fravær i international match race, har Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold fået et fænomenalt comeback i World Match Race Tour. 2-0 i finalen over 5-dobbelt verdensmester.

Unge sejlere kan nu tilmelde sig Red Bull Foiling Generation

Red Bull Foiling Generation, en ny kapsejladsserie i 18 fods Flying Phantom katamaraner for unge (16-20 år, red.) talenter, kommer til Aarhus til september. Tilmeldingen til den opsigtsvækkende konkurrence er nu åben. 

Oure - den fedste måde at lære at sejle på

Et hold Oure elever har været igennem et 12 ugers sejlerkursus, som blev afsluttet med 12 dages sejlads Danmark Rundt. To tredjedel havde aldrig sejlet tidligere – og de har nu mod på sejlerliv og eventyr.

VM 5.-plads til Søren Dulong Andreasen

Danskerne kom aldrig for alvor med i kampen om medaljer, men flotte placeringer som nr. 5 til Søren Dulong Andreasen og nr. 6 til Jesper Nielsen i et blæsende VM-stævne.

OL-sejlerpiger i top 3 på verdensranglisten

ISAF World Rankings: De danske kvindelige OL-besætninger holder fanen højt på verdensranglisten med 49erFX’erne som nr. 2, 3 og 9 samt Laser Radial som nr. 3. Warrer/Thomsen bedste mandlige som nr. 7. 

Tur aktiviteter, dine under-holdnings muligheder på turen

Bådmagasinet lancerer i samarbejde med Kulturnaut en helt ny service på vores site. Hvad sker der, i netop den havn du ligger i lige nu? Jazz, teater, havnefester, eller findes der et cirkus i nærheden?

Thurø Sejlklub går efter 75 både til Øhavet Rundt

Thurø Sejlklub indbyder igen i år til den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt, som afvikles lørdag den 15. august med start fra Thurø.

Artemis med Chr. Kamp hænger på

RC44 Marstrand Cup: Den svenske RC44 Artemis med Christian Kamp om bord hænger på i toppen efter to dages med fleet sejladser. Se video highlights fra torsdagens fleet sejladser ud for Marstrand

Begge danskere kan nå kvartfinalerne

World Match Racing Tour, Polen: Nicolai Sehested ligger nr. 4 og Joachim Aschenbrenner nr. 8. Torsdagens sejladser foregik i op til 30 knobs vind med 'chinese gybe' og en brækket mast.

VM medaljer i sigte i OK og Contender

Bo Petersen og Jørgen Svendsen ligger helholdsvis nr. 3 og 4 ved OK VM før de sidste to dage. I Contender ligger Søren Dulong Andreasen og Jesper Nielsen fortsat nr. 5 og 6.

En af sejlsportens store ildsjæle er sejlet bort

'PG' er nu sejlet mod ukendte horisonter. Sejleren, Optimistkongen, kapsejladsdommeren, klubformanden og organisationsmanden, fhv. skoleinspektør Poul Gustav Hansen sov stille ind i Hvidovre som 99-årig.

Casper Steinfath forsvarer titlen i SUP Marathon

Danmarks længste og meget hårde Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" afholdes den 1.-2. august og deltagerne står over for en barsk 44 km. tur på åbent hav mellem Jylland og Sjælland. 

Svendsen to'er, Petersen tyvstarter

OK-jolle VM, Polen: Jørgen Svendsen lavede to topplaceringer onsdag og rykkede op på 2.-pladsen. Bo Petersen fik sort flag i den ene sejlads, og røg ned som nr. 21.

RC44 i Marstrand - Chr. Kamp vinder dagens første sejlads

Tredje afdeling af årets RC44 Tour er nået til Marstrand. Chr. Kamp om bord på Artemis er med helt fremme. Se video Highlights fra dag 1.

Sehested klar til World Tour debut

Efter Volvo Ocean Race er Nicolai Sehested nu tilbage i World Match Race Tour, og det første stævne er Energa Sopot Match Race i Polen. Joachim Aschenbrenner er også med på startlinjen.

Watski1-2-3 nærmer sig

Årets Watski 'fler-stars' nærmer sig, og det kunne tyde på vejrguderne er med sejlerne som har valgt at deltage. Nyt koncept med fest på Flakfortet. Du kan sagtens nå at tilmelde dig.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15123 artikler | Næste side >>
 

3for69 2

 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

300

 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer