Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14992 artikler | Næste side >>

Ingen sejladser i dag ved Melges 24 VM

Det lykkedes i dag ikke at gennemføre nogen sejladser ved VM i Melges 24, som bliver sejlet ud for Middelfart. Vejrudsigten var risikabel fra morgenstunden, og den viste sig for en gangs skyld at holde.

12 mR EM i Flensborg efter tune up i Dyvig

14 klassiske 12 metere er samlet i Glücksburg i Flensburg Segel Club – FSC. Fire danske både er med: VIM – Vanity V – Thea – Evaine.

'HANSEN' vinder offshore sejlads og fører VM

ORCi World Championship: Michael Møhlmann og besætning kom ind i nat kl. 01.17 som vinder af offshore sejladsen, efter mange timer i meget let vind. De fører nu ORCi Klasse C.

To danskere i top 10

UVM Finnjolle: To danske sejlere er med i toppen ved ungdoms VM i Finnjolle, der sejles netop nu i Valencia.

Status fra H-båds DM

De danske H-båds sejlere er samlet i Vejle for at dyste om dette års Danmarksmesterskab.

Aarhus klar til Nacra VM

Aarhus Bugten danner rammen om Nacra 17 VM, der starter i weekenden. Syv danske både er klar.

Hestbæk med i kæmpecrash

Da vinden endelig tog til ved Melges 24 VM i Middelfart, var det en schweizer, som stak af med tre sejre på stribe. Hestbæk med i sammenstød, der gennemhullede norsk båd.

Missede kvartfinalen i Marstrand

Stena Match Cup Sweden: Joachim Ashenbrenner & besætning tabte alle dagens tre sejladser, og nåede dermed ikke kvartfinalen pga. af en ærgerlig "tie".

Tuborg Yachtklub ønsker at skabe liv i Tuborg havn

Den nystiftede forening Tuborg Yachtklub har indgået en samarbejdsaftale med Extreme Challenger primært med fokus på det kommende M32 stævne i Tuborg Havn.

Hven - en cykel-ø i Øresund

Der er højt til himlen, grønt på markerne og blåt til alle sider. Hven ligger fin, naturskøn og svensk lige midt i Øresund. På en klar dag er der udsigt til Kronborg mod nord og København mod syd.

Live fra Melges 24 VM

Følg sejladserne i Middelfart live.

Chefen for VM i sejlads er fundet

Det bliver en erfaren projektleder, der får opgaven med at bringe VM sikkert i havn, når Aarhus og Danmark i 2018 er vært for ISAF Worlds – VM i samtlige olympiske bådklasser.

Små fejl er dyrt i placeringer

Sejlsport har aldrig været let, men svære forhold i dagens sejladser ved VM i Melges 24 i Middelfart var nok til at give selv de professionelle grå hår i hovedet. ***Se galleri***

Team Aschenbrenner tæt på kvartfinale

Stena Match Cup Sweden: Joachim Aschenbrenner & besætning er tæt på kvartfinaleplads, og ligger efter tredje dag i Round Robin på 6.-pladsen.

'HANSEN' i top ved ORCi VM

En af Danmarks hurtigste kapsejladsbåde, X-37'eren 'HANSEN' deltager i denne uge i de store bådes ORCi VM ud for Barcelona og ligger nr. 2. **opdateret**

Unge sejlere kan nu tilmelde sig Red Bull Foiling Generation

Red Bull Foiling Generation, som er er en ny kapsejladsserie i 18 fods Flying Phantom katamaraner for unge talenter, kommer til Aarhus til september. Tilmeldingen til den opsigtsvækkende konkurrence er nu åben for sejlere i alderen 16-20 år.

Steinfurth & Christiansen med flot start ved UVM

I Valencia sejles der netop nu Junior VM i Finnjolle. De danske sejlere gør rigtig god figur med flotte placeringer.

Live fra Melges 24 VM

DMI lover mellem 5-7 m/s og høj sol i Middelfart, hvor der sejles Melges 24 VM. 95 hold dyster om VM titlen. Følg sejladserne live.

To danskere dyster ved Stena Match Cup Sweden

I Marstrand, Sverige, sejles der netop nu Stena Match Cup Sweden, der er en del af World Match Racing Tour. To danske skippere deltager.

Let luft på 1. dagen ved Melges 24 VM

Maskineriet kørte som smurt i letvindsolie i dag, hvor 95 både fik tre sejladser på resultattavlen. Michael Hestbæk hænger godt med i toppen, som bedstplacerede dansker.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14992 artikler | Næste side >>

klik-streamer

 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer