Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15242 artikler | Næste side >>

Oplev Danmarks smukkeste felt

Wessel & Vett Cup vil fra den 3. til den 6. september fylde KDY i Tuborg Havn med ubegribelige skønheder. Ni klassiske 12 mR både, og hele 14 5.5 mR, vil med deres enorme besætninger skabe en intens sitrende stemning.

Highlights fra Faaborg

Sejlsportligaen: 1. Div. blev afviklet forrige weekend i Faaborg. Det er der kommet en herlig video ud af. På tv skal du enten være morgenfrisk eller holde dig længe oppe - men du kan også bare se den her.

Bliv (lidt) klogere på 12 Volt

Endelig en artikel om strøm i båden, som henvender sig til dig, der virkelig ikke aner en hylende fis om det i forvejen. Her er der hjælp at hente for os strøm-novicer.

Red Bull Foiling Generation indtager Aarhus

Så er det i weekenden, at det for alvor går løs i Aarhus. Det danske hold, der skal deltage i Red Bull Foiling Generation World Final, skal findes.

Mestre kåret i Trapez og U19 Yngling

Hellerup Sejlklub afholdt i weekenden DIF-DM for Trapez og U19 DM for Yngling. Stævnet blev præget at meget let vind og havde kun lige præcis nok deltagere til at være officielle mesterskaber.

Kent Kristensen til OneSails

Fra 1. september danner Mads Christensen, Sofus Pedersen og Kent Kristensen partnerskab og tegner OneSails i Danmark. 

Knarr sejlerne fik en tur i Øresunds-karusellen

Dyrehavsbakken lukkede denne weekend, men Taarbæk, som ligger ganske tæt på, sørgede for at give Knarr sejlerne en sidste tur i Øresunds-karrusellen lige inden lukketid.

BB10 guldet til Skive

Endnu en weekend med masser af stævner, og et af disse var DM i BB 10 m.

Mega tæt i toppen af 2. div.

Sejlsportsligaen: Bogense Sejlklub fører nu 2. division i Ligaen, efter at holdet her i weekenden vandt deres andet stævne i serien, som blev afviklet under super fine forhold i Faaborg.

49er bronze-vinder på hospital efter Rio

Den tyske 49er rorsmand Erik Heil vandt bronze ved For-OL, men ligger nu på hospital i Berlin med alvorlige infektioner i benene og den ene hofte. Skyldes de forureningen ? ISAF i kontakt med den tyske sejlunion.

Drukneulykker sker oftest i havnene

En fjerdedel af alle drukneulykker siden 2001 i Danmark er sket i havnebassiner. Hvad kan vi som sejlere gøre ved det? Se indslag fra TV2/Fyn

Se video fra Ishøj Flydende

Rigtig mange mennesker lagde vejen forbi Ishøj Havn denne lørdag for at besøge den flydende båudstilling. Se stemningsvideo.

Yngling og Trapezjolle DM sejles nu

Der sejles åbent Junior DM i Yngling og DM i Trapezjolle i Hellerup denne weekend. Flot vejr til gode sejladser.

Flot førstedag i Ishøj Havn

Stemning er god, udstillingsområdet er optimalt, der er smukke både i vandet og masser af nyt udstyr. Kig forbi Ishøj Havn i weekenden og få en på opleveren. Der er gratis adgang og parkering.

DTU satser på overlevelse i Ligaen

DTU sejlsport er det eneste universitet i Danmark der er repræsenteret i Sejlsportsligaen. I denne sæson sejler DTU med i 2. division, og målet er 'at overleve'

Artemis vil have revanche

Artemis fik læsterlige klø i England, hvor første act af The Louis Vuitton America's Cup World Series fandt sted tilbage i juli. Nu satser det svenske team på at gøre det bedre på hjemmebanen i Göteborg. Fredagens træning kostede dog en kæntring.

Ishøj Flydende er åben

De næste tre dage summer Ishøj Havn af liv. Stort set hele den maritime branche er samlet ved åretes flydende bådudstilling. Her fredag formiddag er udstillingen allerede godt besøgt

Begejstring over sejlads på skoleskemaet

I går var de første elever i Aarhus Kommune på vandet i forbindelse med den aftale, som kommunen indgik med blandt andet fem lokale sejlklubber og Dansk Sejlunion tidligere på året.

Fem danske drenge deltager i Opti VM

Joachim Achenbrenner er holdleder for de danske optimstsejlere, der deltager i VM, der sejles netop nu i Dziwnow, Polen.

Havne pristjek i Det Sydfynske Ø-hav

Hvor er det billigst og dyrest at overnatte i Det Sydfynske Ø-hav? Vi har foretaget et pristjek.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15242 artikler | Næste side >>

300

 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer