Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14059 artikler | Næste side >>

Fem danske Opti-drenge klar til VM

Årets VM i Optimist afvikles i Argentina, og starter med sejladser onsdag. I dag mandag, har stævnet officiel åbning. Fem danske sejlere er klar – og hvad har isbåd sejlads lige med VM i opti at gøre? Få svaret fra pressemødet.

HS’ J/70’ere på overarbejde

Kval-stævnet til næste års Sejlsportsliga nærmer sig, og interessen for at træne op til stævnet er stor. Hellerup Sejlklubs to J/70'ere er udlejet ugen ud, til træningsivrige klubber.

Vi troede på det efter de første sejladser søndag morgen

Rorsmand Michael Hestbæk fortæller her om søndagens sejladser, hvor KDY holdet indhentede italienernes store point forspring og slog dem i den sidste og afgørende sejlads.

KDY VINDER CHAMPIONS LEAQUE

Sejladsen som afgjorde Champions Leaque er netop slut her søndag kl. 14.40, og KDY kunne træde øverst op på podiet som vinder af verdens første Champions Leaque i sejlsport. Et stærk comeback af Hestbæk og Co. sikrede KDY titlen 

Volvo Ocean Race er navigatørernes race

Det er sømil efter sømil, time efter time. Det kræver konstant koncentration og optimering, mange manøvrer, minimering af fejl. Se også video.

SAILING Champions League live fra kl. 11.45

I dag afgøres Sailing Champions League i København. Alle tre danske hold er i top ti og har mulighed for at ende i toppen. Se stort fotogalleri fra lørdagens sejladser her og - Følg Sejladserne live fra 11.45

Varmen kommer indefra

Efteråret har indfundet sig, men der er stadig mulighed for at få nogle flotte dage på vandet. Sørg dog for den rette påklædning. Kapsejlere kender 'lag-på-lag' strategien, men er du tursejler kan det være svært at holde varmen - men her er et godt bud, Innerheat.

Konkurrencen er vild

Ordene er Casper Engen Peetz, som er gast hos Mads Christensen. De tre danske klubber er alle i top 10, KDY nr. 3, Hellerup nr. 6 og Kerteminde nr. 7.

5,5 mio. kr. til nyt Ungdoms Søsportscenter i Frederikssund

Kommunalbestyrelsen i Frederikssund har bevilget 5,5 miol kr. til etablering af et nyt fælles søsportscenter for sejlsporten og søspejdere på lystbådehavnen.

KDY vandt to ud af deres tre første sejladser

SAILING Champions League: Kraftigt regnvejr over København kunne ikke forhindre en god start på verdenspræmieren fredag, selvom nogen sejlere syntes det var både koldt og vådt. **Se live her lørdag fra kl. 11.45**

Ben Ainslie’s sælger OL vindersejl fra 2004, 2008 og 2012

Hvis du er Finn-jolle sejler – eller samler – så er her muligheden for at købe nogle sejl, som har vundet olympisk guld.

Bornholms største marina oplever forfald

Solskinsøens største marina og lystbådehavn Nørrekaas Baadehavn oplever et forfald, som startede med kommunesammenlægningen. Det handler naturligvis, fristes jeg til at skrive, om økonomi.

SAILING Champions Sailing League live fra kl. 14.00

Sejlerne fra de varmere himmelstrøg synes ikke det danske efterårsvejr er ideelt til sejlsport. Regn i dag, bedre vejr i weekenden for tilskuerne. Se sejladserne LIVE.

Jens Dolmer kan ikke lide fisk

Volvo Ocean Race – Dag 5 ombord på Team Brunel – Jens Dolmer ser sig rastløst omkring, noget er galt - Pludselig trækker han en kniv.

Rusland er klar til at møde verden foran ”Den Lille Havfrue”

Saint Petersburg Yacht Club og Royal Yacht Club Moscow skal møde 22 andre sejlklubber fra Europa og Mellemøsten de næste tre dage i Københavns Havn.

Vestas Wind problemer med svingkøl og mistet antenne

Volvo Ocean Race: Vi kan leve med bristede drømme, men ikke med en havareret båd ! Efter uvejret har Vestas Wind knoklet med at fikse haverier.

Ulrikkeholm nr. 1 og Aschenbrenner nr. 7 på verdensranglisten

ISAF verdensranglisten: Ulrikkeholm fastholder førstepladsen og Meldgaard nr. 4. Ungdomsverdensmesteren Joachim Aschenbrenner avancerer fra nr. 13 til 7 på match race verdensranglisten.

Trine Palludan taber petit-finalen til Kjellberg, men vinder WIM-serien overalt

Team Ulrikkeholm/Palludan slutter som den samlede vinder af WIM-serien 2014 - men Trine Palludan med Team Ulrikkeholm taber dog petit-finalen i Busan 0 - 2 til svenske Anna Kjellberg. En petit-finale der skulle vise sig at være uden betydning for den samlede stilling.   

Jeanneau Leader 40 Sportop - hurtig og praktisk

Den nye Jeanneau Leader 40 er Leader-seriens nye 40 fods flagskib, der også markerer en fornyelse af det franske værfts familievenlige sportscruisere. Vi har prøvet nyheden på Middelhavet.

Lotto-fald koster idrætten millioner

Idrættens indtægter fra Lotto-overskuddet er stærkt dalende. Politikerne er klar til dialog med idrætten om problemstillingen. Dansk Sejlunion risikerer færre DIF-midler.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14059 artikler | Næste side >>
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer