Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15389 artikler | Næste side >>

Uenighed om ansvarsfordelingen flytter Dragernes Gold Cup

Et kortfattet statement ramte pressen mandag aften. Gold Cup 2016 flytter fra Hornbæk til Skovshoved. Bådmagasinet har talt med formanden for den danske Drage klub

Team Aschenbrenner klar til at dyste blandt verdens bedste

Størstedelen af det danske Aschenbrenner-hold er ankommet til Bermuda, hvor de skal deltage i femte afdeling af World Match Racing Tour, Argo Group Gold Cup, som starter i dag med træning i de langkølede IOD både. Inden stævnet kan begynde skal orkanen Joaquin drive over.

SAP-holdet 3’er i Istanbul og 2’er samlet

Extreme Sailing Series: SAP Extreme Sailing Team, som havde haveri lørdag, sluttede som nr. 3 efter 31 sejladser i det trafikerede Bosperus Stræde i Istanbul. The Wave Muscat vandt sæsonens mest overlegne sejr.

Faaborg Sejlklub modtog flot gave

Faaborg Sejlklub afviklede deres klubmesterskab i weekenden, hvor de unge jollesejlere var på vandet i blandet vejrforhold. Den helt store jubel kom dog, da klubben modtog en flot gave fra Sydbank.

Sehested's drøm: at vinde Bermuda Gold Cup

Nicolai Sehesteds og TREFOR Match Racing er klar til at bide skeer med de helt store navne i match racing, når de i denne uge sejler Bermuda Gold Cup.

Sejlsporten får gode betingelser i Aarhus

Et nyt 3.100 m2 stort sejlsportscenter midt på Aarhus Ø skal fra september 2017 gøre sejlsport endnu lettere tilgængeligt og attraktivt, især de yngste ”ikke-sejlere”. Centret vil også være et naturligt centrum for dansk sejlsport.

Der Morten haben andere methoden

Morten Nielsen, Niels Henrik Borch og Claus Rossing fra Roskilde Sejlklub blev i weekenden Nordtysk Mester i H-båd.

Beneteau Flyer 8.8 fuldender Flyer serien

Franske Beneteau er klar med deres største model i Flyer serien. Modellen er perfekt til dagssejlads og små korte ture.

Skiff DM'erne - som slet ikke blev til DM'er ?

Det største Skiff DM nogensinde for 29er, 49er og 49erFX fik kun sejlet fire sejladser lørdag. Det endte med, at DS ikke godkendte mesterskaberne. Der var mange skuffede sejlere på Hellerup Havn - læs hvorfor

TORM prisen søger kandidater

Kandidater til årets TORM pris eftersøges netop nu. Kender du en i din klub, der bør anderkendes for sit stor arbejde, så indstil vedkommende til prisen.

Jeanneau Leader 36 - sporty cruiser med nytænkt indretning

Jeanneau Leader 36 er årets nye lillesøster til sidste års vellykkede Leader 40 i værftets serie af sporty cruisere. Den nye lillesøster har fået en usædvanlig rummelig og funktionel aptering.

Problemer med storsejladsfald hos SAP-holdet

Extreme Sailing Series, Istanbul: Problemer med storsejladsfaldet betød, at holdet ikke kunne sejle de første to af lørdagens sejladser. Dermed rykkede de ned på tredjepladsen før søndagens finale.

EM-sølv til Nørregaard og Viborg

Viborg og Nørregaard sluttede lørdag på stævnets tredjeplads, men da to'eren var fra Australien løb den danske båd med sølv ved EM for Nacra 17. Spanske Iker Martinez taber endnu en protest mod dansk sejler, og misser Medal Race ..!

Følg Extreme Sailing Series live

Med Red Bull's maste havari fredag er spændningen øget gevaldigt om årets andenplads i den samlede serie. The Wave Muscat er suveræn étter, men kampen om anden og tredje er et opgør mellem danske Team SAP og netop Red Bull. Har SAP fået en match bold i den kamp her ? Følg lørdagens sejladser fra Istanbul live her

”Extreme” Drama i Istanbul

SAP Extreme Sailing Team ligger stadig nr. 2 efter dagens dramatiske sejladser, hvor et af topholdene brækkede masten. Danskerne vandt tre af dagens sejladser, men der er stadig et stykke op til førstepladsen.

To danske både klar til Nacra EM-finale

To danske Nacra-besætninger er klar til EM-finalen, der sejles i eftermiddag. Efter to dages venten kom sejlerne endelig på vandet i går. Nørregaard og Viborg vandt to af gårsdagens sejladser.

Ung dansk Finn-sejler træner med Jonas Høgh

Jonas Høgh-Christensen bor nu i New York og træner med de bedste sejlere i Nordamerika. Andre Højen Christiansen har fået mulighed for at være med i Jonas træningsgruppe.

Live fra Extreme Sailing Series

Så går det igen løs fra Istanbul, hvor 7. act af Extreme Sailing Series sejles. Følg sejladserne live og se, hvordan det går med danske SAP Extreme Sailing Team.

Quicksilver Captor 905 Pilothouse - skabt til småbådsfiskere

En rigtig fiskebåd kan man betegne Pilothousebådene, der er blevet testet og beskrevet før, men nu er der kommet et medlem mere til Pilothousefamilien. En stor storebror kan man vist godt kalde den nye model.

Nemmere bane ved Stelton Cup

Efterårsklassiskeren Stelton Cup sejles nu på søndag. Vejrudsigten lover flot vejr, dog med meget lidt vind. Deltagerne er dog klar, og arrangørerne har gjort banen nemmere.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15389 artikler | Næste side >>
 

300

 
 

KøbBådmagasinettiltablet oktober

 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer