Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14581 artikler | Næste side >>

One Sails åbner sejlloft i Danmark

"Vi vil komme på havnene, være den lokale sejlmager, snakke med sejlerne og styrke service begrebet", siger Mads & Sofus, som 1. april åbner One Sails loft på Rungsted Havn.

Danske lyspunkter på en lang dag i Palma

Trofeo Princesa Sofia: Palmabugten bød på endnu en lang dag med udfordrende sejladser. De sidste både var først i land da det blev mørkt.

Natorp: Brug tiden til at overveje løsninger, Gråsten

Formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp, svarer her på den pressemeddelelse som Gråsten Sejlklub udsendte i går omkring eksklusionssagen.

Nu venter Verdens største opti-stævne

Tre optimistjollesejlere fra Faaborg har i dag afsluttet tre dages træningslejr på Gardasøen i det nordlige Italien, og de er nu klar til Verdens største optimistjollestævne, som over Påsken sejles på søen.

10 vigtige forårstjek af båd og rig

Husk at tjekke turbåden grundigt, inden den søsættes, rigges og motoren bliver startet. Undgå ubehagelige overraskelser på familieturene med de følgende 10 vigtige tjek på båden, riggen og motoren. Forårstjekkene dækker både sejl- og motorbåde.

Tuco Marine testsejler skærgårdsfartøj

En fartøj beregnet til sejlads i den norske skærgård testes i øjeblikket i Faaborg. Det er Tuco, der står bag det nye fartøj.

Crazy dag på vandet !

Trofeo Princesa Sofia: Førstedagen havde fra 40 knob til let og springende vind. Mandag var en udfordrende dag for sejlerme på Palmabugten. ***Se også Per Heegaards store billedgalleri***

Volvo bådene er i ’bunden af verden’

Volvo Ocean Race: Fire af feltets seks VO65’ere er nu gennem Sydhavet og ved at runde Kap Horn, som er berømt, berygtet og frygtet blandt sømænd og sejlere.

Gråsten Sejlklub må forlade Dansk Sejlunion

Gråsten Sejlklub vil ikke lade det ekskluderede medlem genindtræde i klubben, og må derfor for lade Dansk Sejlunion som beskyldes for at have håndteret sagen uprofessionelt – ja ordensudvalgets efterforskning, betegnes ligefrem som "kaotisk, ustruktureret og ringe".

Dongfeng brækker masten 240 sømil fra Kap Horn

Volvo Ocean Race: Feltet er på vej mod Kap Horn i en veritabel match race i hård vind, da det første alvorlige haveri sker på en af VO65’erne.**Se video**

Hellerup Havn godt i gang med kystsikring

Inspirationen til Hellerup Havns kystsikring er hentet fra Lemvig. Arbejdet skrider lige så stille fremad.

1200 sejlere fra 65 nationer sejler i Palma

Trofeo Princesa Sofia: Årets første olympiske stævne i Europa sejles i påsken i Palma de Mallorca. 21 danske både på startlinjen.

Nye fritidssejlerrute i Københavns Havn

Når fritidssejlerne passerer området langs den afmærkede fritidssejlerrute, ved de store skibe, hvor de kan forvente fritidssejlere. Og samtidig sikrer fritidssejleren sig selv bedst ved ikke at befinde sig i det område, som de store skibe anvender til at besejle Københavns havn.

Ranum Efterskole rigger bådene til ny sæson

Der står sejlads på skoleskemaet for de elever, der har valgt profilfaget sejlads. Det betyder også, at eleverne er med ved tilrigning af skolens både.

Saugmann & Karbo på 7. pladsen efter førstedagen

505 VM sejles netop nu i Sydafrika. Hellerupsejlerne Jan Saugmann og Jakob Karbo er eneste danske besætning. I går blev der sejlet to sejladser.

Tjek på radar?

Vil du vide mere om radar? - kom til et enkeltaftens arrangement hos Furuno, hvor der vil blive gennemgået teori og betjening af de mest gængse funktioner.

Saugman & Karbo fik en 4. plads ved for-VM

Jan Saugmann fortæller om 505 jollernes for-VM , der netop er blevet sejlet i Sydafrika. Jan og makkeren Jakob Karbo er eneste danske besætning. I dag starter VM for alvor.

To hold truer med at trække sig fra Americas Cup

Nu ligner Americas Cup sig selv. Uenigheder, trusler og modtræk. Det handler om besparelser og om Cup’ens fremtid, men der ønskes enighed om ændringerne.

Ø-rigeste fjord - med flere nationale seværdigheder

Som bekendt har kært barn mange navne. Med sine 10 øer og holme kaldes Nakskov Fjord således for Danmarks ø-rigeste fjord.

Vil du være Sejlsportsligaens 'tracker'?

Er du interesseret i nyskabende teknologi indenfor sejlsport – med SAP Sailing Analytics, GPS tracking, mobil apps og live resultatberegning?

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14581 artikler | Næste side >>
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer