Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13233 artikler | Næste side >>

Roskilde Sejlklub: Vi udtager i vores fire J-22’ere

Sejlsportsliga: Roskilde håber at have fordel af at kunne træne og udtage sit ligahold i en sportsbåd forud for hvert stævne, så flest mulige kan få chancen for at deltage.

Peter Warrer bryder Hellerup dominans

GB Happy Easter Regatta: Det blev til lokal sejre i CB66 og Yngling, men i Melges 24 måtte den lokale helt 'nøjes' med andenpladsen, da det lykkedes Peter Warrer, Aarhus - at stå distance og slutte øverst på skamlen.

Hvordan havner to søstre på samme VOR båd ?

Deres viljestærke udseende matcher, de taler begge med schweizisk accent og sejler på den samme lyserøde Team SCA VOR65 båd. De er de første søstre som deltager i Volvo Ocean Race.

Fantastisk dag 2 i Hellerup

Det var optimalt vejr at få banket vinterrusten af i, da overdommer Christian Lerche sendte bådene ud på dag 2 ved GB Happy Easter Regatta i Hellerup. Opdateret med stort fotogalleri fra dagens sejladser

Toppen af poppen deltager i Hyeres

ISAF World Sailing Cup: Sæsonens tredje world cup stævne finder sted i Hyeres, Sydfrankrig. OL-sejlerlandsholdet er selvfølgelig på plads, sammen med hele verdenseliten. Sejladserne starter på mandag Sej

Stille start på GB Easter Regatta

Hele 17 Melges 24 både var på vandet Langfredag ud for Hellerup hvor starten på årets GB Easter Regatta må betegnes som stille og rolig. Svag til jævn – meget skiftende vind skabte udfordringer for sejlere og baneleder.

Tursejlere søges

Vores trykte udgave af Bådmagasinet vil i fremtiden sætte endnu mere fokus på tursejlads. I den forbindelse søger redaktionen tursejlere, der har lyst til at medvirke i artikler til magasinet.

På stylter ned ad bakke

Det her er sejt. To af sejlsportens seneste 'påfund', foiling og dronevideo. Se surferen Laird Hamilton på stylter ned ad bakke. Det må være det tætteste man kommer på at 'stå på vandet' 

Ben Ainslie er sidst set på Silverstone

OL-guldvinderen i Finn-jolle sejler Extreme 40 i denne sæson og konkurrerer mod SAP Extreme Sailing Team. Senest er han set på en racerbane.

På visit i Sverige

Ikke mange sømil fra de danske kyster ligger der en række af perler i det sydsvenske, som du nemt kan nå på en weekend eller en kort ferie.

Neptun Vejle: udtager hold før hvert stævne

Sejlsportsligaen: Flere af de potentielle Vejle sejlere vil også deltage i andre kapsejladser, og derfor udtager man nyt hold før hvert ligastævne.

Dansk eliteidræt taber terræn på økonomien

Internationalt bliver der investeret stadig mere i eliteidræt. Dog ikke i Danmark, hvor den statslige støtte til eliteidræt er faldet med tre procent over de seneste 10 år. Samtidig skruer vores konkurrenter op for elitebudgetterne. Det bekymrer Team Danmark.

God dansk indsats i Europa Cup for Laser

En gruppe unge danske Laser sejlere har deltaget i årets første Europa Cup for Laser og Laser Radial i Marseille. Det lover godt for fremtiden. **opdateret**

GB Happy Easter Regatta 2014 ud for Hellerup

Årets første kølbådestævne finder som sædvanlig sted ud for Hellerup i påsken for Melges 24, CB-66 samt Yngling.

Maersk Line ny partner for Volvo Ocean Race

Verdens største container rederi Maersk Line er den ideelle shipping partner for Volvo Ocean Race 2014-2015, siger Knut Frostad, CEO for Volvo Ocean Race.

Roskilde Sejlklub testede ny form for duelsejlads

”Lightfighter duellen” foregik fra en plæne og strand øst for Vikingeskibsmuseet, hvor man testede ideer til en ny form for konkurrence mellem unge i klubberne.

Sluttede af - uden luft

Som fædre så sønner, del IV: Den sidste dag fik vi ikke sejlet! Nul luft, og den sejlads der blev forsøgt afviklet, blev skudt af da vi lå ret godt. (ja, den har vi hørt før, red.)

Se hvor god form Peter Wibroe er i

Ingen tvivl om at man skal være i god form for at sejle i Extreme Sailing Series i Extreme 40 katamaranerne. Se hvor krævende det er at være bowman.

Vil du sejle ORCi i 2014 ?

Du kan sejle en række ORCi kapsejladser i Danmark eller VM i Kiel. Første mulighed er ved Palby Fyn Cup. Se hvordan du får din båd målt.

Mindre, hurtigere, sikrere

Den næste generation af Americas Cup katamaraner vil revolutionere taktikken på kryds. De vil ikke tabe fart i vendingerne !

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13233 artikler | Næste side >>

banner300x63

 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer