Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14688 artikler | Næste side >>

Americas Cup's flyvende fartmaskiner

For eller imod mindre Americas Cup både? Kampen på ord fortsætter. Her får du et indblik i, hvad en af verdens mest erfarne flerskrogssejlere mener.

Skælskør Amatør-Sejlklub fyldte 100 år

I går fyldte Skælskør Amatør-Sejlklub 100 år. Det blev fejret med Flotillesejlads og fest. Selvom man er gammel, kan man godt have planer for fremtiden.

At flyve eller ikke flyve, det er spørgsmålet...

Efter weekendens stævne på Schweriner See var svaret - flyv, men kun når vinden er mellem 5 og 8 m/s. Vi har modtaget følgende beretning fra A-cat sejler Lars Schrøder.

Lindhardtsen Classic v7.0: Imponerende

Intet mindre, stort set alle barndommens sejlerikoner var i Hellerup for at hylde Jørgen Lindhardtsen, der rundede de 70 år med sit eget 1 dags stævne - Lindhardtsen Classic v7.0. Se galleri og video.

World Cup guld til Ida & Marie

Efter dansk dominans i starten af ugen i flere, blev det kun til medalje i 49erFX til Ida Baad og Marie Thusgaard. I Laser Radial endte Anne-Marie Rindom på den ærgerlige 4.-plads.

Ny forening for flerskrogsbåde

I torsdags var der stiftende generalforsamling i en ny forening til fremme af sportssejlads i flerskrogsbåde. Foreningen har allerede modtaget et flot sponsorat.

Følg Medal Race i Hyères

Dagens medal race sendes live. Hep på de danske sejlere!

Husk at give vesten et tjek

Inden du frejdigt hopper om bord og er klar til at tage hul på en ny sæson, ja så bør du lige tjekke din selvoppustelige redningsvest.

Fem både finaleklar i Hyères

I 49erFX-klassen er Ida Marie Baad og Marie Thusgaard klar til finalesejlads om sejren ved World Cup'en i Hyères. I Laser Radial ligger Anne-Marie Rindom til en podieplads.

ISAF World Cup på ’ret kurs’

ISAF’s chef for world cup’en fortæller i et video interview om arbejdet med at få profileret og struktureret serien, som først i 2017 vil være fuldt implementeret.

Bavaria 51 Cruiser: Nyt vellykket design og smartere aptering.

Den nye 50 fods Bavaria Cruiser 51 er ambitiøst optimeret overalt med bedre kvalitet, funktionalitet og cruisingkomfort. Når båden bliver fyldt op med luksusgrej, som den testede båd, så kan prisen holdes omkring 3 millioner kr.

1000 både forventes klar til 'Færderseilasen'

Den 12.-14. juni 2015 sejles den 68. Færdersejlads, som er verdens største regatta. Der er lagt op til store festligheder.

2xLars i spritnye OK joller

Lars Stenfeldt og Lars Hendriksen stiller begge to op i to spritnye OK joller fra Vejle Yacht Service i Lindhardtsen Classic v7.0 i Hellerup, hvor mere end 60 joller stiller til start i dag.

Let vind i Hyères er udfordrende

Vindforholdene i Hyères satte igen i dag sejlernes tålmodighed på prøve, og da de endelig blev sendt på vandet, var det til sejlads i meget let vind.

EU godkender skat på lystbåde i Grækenland

De græske myndigheder har fået EU’s godkendelse af den skat, de indførte i 2013 på alle både i græske farvande på mere end 7 meter LOA.

Spækhugger og Albin Express afholder fælles DM

Allerede sidste år blev Spækhuggerklubben og Expressklub Danmark enige om, at 2015 skulle være året, hvor de slog sig sammen om at afholde et fælles DM i Aarhus.

Hyères - danskerne med helt fremme

Sejlerne måtte i går vente på stabil vind i Hyères, hvor de sejler World Cup. Da den kom, blev det til ganske fine danske resultater.

Nye regler for sejlads i det Sydøstjydske

I det østjydske er der kommet nye regler for motorbåde og brætsejlads.

Går det nu så godt for dansk sejlsport ?

Jonas Döpping, sejlerfar og et meget aktivt medlem i Egå sejlklub, er frustreret over udviklingen i dansk sejlsport. Læs hans indlæg, der næsten er et nødråb.

Sejlerne venter på stabil vind i Hyères

Vejret er smukt i det sydfranske Hyères, hvor de danske sejlere venter på stabil vind. Se stort galleri fra Per Heegaard.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14688 artikler | Næste side >>

Wouter-Verbraak

 
 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer