Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14804 artikler | Næste side >>

'Vestas has left the building'

Vestas på vej mod Lissabon. Skipper Chris Nicholson ved ikke rigtig om det egentlig er en ny eller gammel båd de stiger om bord på, men det er vel en kombinationer som han siger. Prøv og find Kong Neptun, som også lige var med ved afrejsen fra Italien.

Aarhus Sejlklub - nu med SUP afdeling

Sejlere og SUP surfere kan sagtens være i samme klub. Det kan endda udvikle god synergieffekt. Aarhus Sejlklub har nu fået en særdeles aktiv SUP afdeling.

Stort træskibs-stævne i Lemvig

Lemvig er i pinsedagene vært for træskibenes pinsestævne. Der er festligheder hele weekenden på haven.

Per Heegaard fylder 60 år - TILLYKKE ...

Sejlsportsfotografen Per Heegaard runder et 'topmærke' og fylder 60 år i dag. Bådmagasinet ønsker Per hjerteligt tillykke med dagen og siger tak for tusinder sejlsportsfotos gennem tiderne.

Drage DM starter fredag

I år sejles DIF-DM for Drager på Øresund. Der er lagt op til en pinse med gode sejladser, hygge og røverhistorier. ***Opdateret*** med fotos fra fredagens tre sejladser*** 

Gang i salget

Pinse-levering af to stk. Marex motorbåde til samme havn i Wieck på øen Rügen. Imponerende vogn-tog, og et tydeligt bevis på at der er kommet gang i salget.

Vestas først til Lissabon

Ja, bare det var så vel - men omvendt er det jo ikke forkert. 

Dean Barker skal sejle mod Team New Zealand

Americas Cup: Den nye japanske udfordrer i Americas Cup, Softbank Team Japan får new zealandske Dean Barker som skipper og CEO, og dermed 20 års AC erfaring.

Syddansk Universitet vinder Oxbridge on Alssund

Der blev kæmpet i J80ere til den store guldmedalje, da uddannelsesinstitutionerne omkring den dansk/tyske grænse udfordrede hinanden på vandet.

Sehested/Wibroe forlænger aftale med TREFOR

TREFOR Match Race Team sætter fuld fart på, når Volvo Ocean Race er slut i juni. Så skal ambitionen om at blive et af verdens bedste match race teams forfølges.

Ny spændende ordre til Tuco

To både fra den nyudviklede ProZero serie er blevet bestilt - de vil gå i charter for Siemens. Skrogets design er baseret på de gennemprøvede og veltestede skrog fra Tucos Guard fartøjer, som Tuco løbende har produceret og udviklet siden 2002.

Aschenbrenner ser frem til Match Race Germany

Joachim Achenbrenner sluttede på en sjette plads ved første stævne på World Match Racing Tour, der blev sejlet i Long Beach, Californien. Nu venter Match Racing Germany, der starter i dag.

Oxbridge dyst for 9. gang på Alssund

Når studerende fra syv danske og tyske uddannelsesinstitutioner i dag stævner ud til kapsejladsen "Oxbridge on Alssund" i Sønderborg, vil kappestriden igen blive afviklet direkte foran Alsion, hvor publikum kan sejladsen på nært hold.

Team Ulrikkeholm vil vinde VM samt WIM Series

Sidste års vinder af kvindernes Tour, Camilla Ulrikkeholm går efter at vinde både VM samt den WIM Series her i 2015. VM’et afholdes i Middelfart.

Præmie til båd nummer 300

Arrangørerne bag Palby Fyn Cup venter på, at båd nummer 300 tilmelder sig. Skal det være dig? - der er en fin præmie på højkant.

Hallberg-Rassy klub vokser

En mand, en mission - at samle så mange Hallberg-Rassy både som muligt.

Boatflex støtter sejlsporten

Flere på vandet - støt ungdommen og din sejlklub. Den målsætning og ambition er fantastisk at bakke op, og det er lige netop hvad Jonas Høgh Christensen gør med Boatflex. Det er der kommet en fin video ud af - se den her

Helly Hansen Cup - Finn VM udtagelses-stævne

Helly Hansen Cup i Rungsted den 5.-6. Juni bliver officiel Dansk Finnjolle VM udtagelsesstævne. Jonas Høgh-Christensen stiller til start.

Hellerup pigerne er nr. 2 på ISAF´s rangliste

Sejle olympisk er som at pleje et kærlighedsforhold udtaler Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen. De to piger ligger toer på ISAF's rangliste over verdens bedste 49er Fx sejlere.

Sejlsport og surf en del af ny stor Outdoor messe

København bliver i januar 2016 hjemsted for Danmarks største Outdoor messe. En to dages festival, hvor de besøgende kan opleve og tjekke alt det nyeste inden for udendørs sport og aktiviteter.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14804 artikler | Næste side >>

300

 

klik-streamer

 
 
 
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World