Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13924 artikler | Næste side >>

To danske 49erFX med helt i top

ISAF Worlds 2014: Ida & Marie på delt første plads og Team Jena & Katja på delt fjerdeplads. Jonas Høgh falder tilbage som nr. 11.

Warrer og Thomsen mestrede den hårde vind

ISAF Worlds 2014: Superdag for danske OL-sejlere. Jonas Warrer & Anders Thomsen med tre 3.-pladser på stribe. Anne-Marie Rindom i medal race som nr. 6 og sikrer anden OL-plads. **Se to video interviews**

Team Danmark besøger sejlerne i Santander

ISAF Worlds 2014: Endelig kom vinden, men så kraftig at det kostede brækkede master hos 49erFX’erne. Vi fik en snak med direktøren for Team Danmark. **Se video**

Silverrudder i ny rekord

Fredag starter verdens største Singlehand sejlads – fra Svendborg, hvor starten går for over 200 både som deltager i årets Silverrudder. Vejrudsigten lover svag til jævn vind med masser af sol.

Ida og Marie fortæller om første dags sejladser

De dobbelte europamestre samt ungdoms-verdensmestre fik den bedst tænkelige start på VM. Bådmagasinet talte med dem lige efter sejladsen i går. **Se video**

Strandet båd på Bornholm

Det er ikke kun i Klitmøller at både sejler på grund. På Bornholm ligger nu på femte døgn en Bavaria og bliver smadret i klipperne.

Høgh'en og 49erFX europamestrene i top

ISAF Worlds 2014: 49erFX europa- og ungdomsverdensmestrene i front og Jonas Høegh nr. 3. Rindom kan fortsat nå medal race i morgen.

Jonas Høgh chokerer konkurrenterne

ISAF Worlds 2014: Selvom der kun er sejlet én sejlads i Finn-jolle, så har Jonas gjort et helt vildt comeback med en 2.-plads i sin fleet, og ligger 3 samlet.

Godt udlæg i 49erFX da vinden kom

ISAF Worlds 2014: Efter at ventet hele mandagen, kom 49erFX endelig i gang. God start til både søstrene Schütt og Team Katja & Lena. Flot 10.-plads til Sebastian Fleischer i RS:X

TORM junior- og ungdoms DM blev en stor succes

TORM junior- og ungdoms DM: I weekenden var Kaløvig Bådelaug vært for over 300 unge sejlere, deres trænere og familier. Det var et imponerende skue lørdag morgen da alle sejlerne skulle på vandet !

Strandet kutter skabte anderledes kulisse

Cold Hawaii, Klitmøller: Verdens bedste surfere 'dansede' om den strandede kutter som ligger få meter fra kysten - lige netop hvor surferne afvikler deres World Cup

Nyt strategisk samarbejde skal øge storbåds-sejlads

Egå Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub har netop indgået en samarbejdsaftale for at styrke storbådskapsejlads med fokus på ORCi i Danmark.

Se video-resume fra en (vind) stille mandag

ISAF Worlds 2014: Alle venter og venter, sejlere, arrangør, medier m.v. Se ISAF video sammendrag fra mandag inkl. flere interviews med top sejlere.

To danske J/80 til German Open - sluttede á point

Der blev i weekenden afviklet åbent tysk mesterskab for J/80 med deltagelse af 24 både, og DM-vinder og to´eren endte i ny tæt duel, denne gang uden for podiet.

Sebastian Fleischer fortæller om sin RS:X satsning

ISAF Worlds 2014: 20-årige Sebastian Fleischer har overrasket med top 10 placeringer. Se interview hvor han fortæller om træningspartnere, hvad han er blevet bedre til teknisk, grej samt VM stævnet.

Det var ikke de danske 49ers dag

ISAF Worlds 2014: Kun få klasser fik sejlet i Santander i dag, heriblandt 49erne som fik 2 sejladser i den lette vind. Det var ikke danskernes 'kop the'.

Kronprinsen ønskede Team Vestas go’ Vind

HKH kronprins Frederik var et smut forbi Tuborg Havn for at ønske Team Vestas god vind jorden rundt. Det var et par trætte, men super glade sejlere, Bådmagasinet lige fik vendt et par ord med oven på 'Leg 0' succesen.

Allan Nørregaards fjerde OL-kampagne og tredje bådtype

ISAF Worlds 2014: I dag begynder Nacra 17 klassens VM. Kommer der blæst i Santander er Allan Nørregaard og Line Just et godt bud på en dansk topplacering.

Grundstødt kutter skaber problemer for World Cup

Cold Hawaii: En fiskekutter ligger 50 meter fra stranden i Klitmøller - lige dér, hvor verdens bedste bølgevindsurfere kl. 13 begynder årets World Cup i Cold Hawaii. Det svarer til at der ligger i kutter midt i Parken, siger eventchefen.

Motivationen kommer fordi jeg elsker sejlsporten

ISAF Worlds 2014: Mange af Finn-jolle sejlerne var overraskede, da Jonas pludselig stod på VM deltagerlisten. Og de tænker, kan Jonas lave en ”2009’er”. **Læs interview i Santander**

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13924 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer