Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15404 artikler | Næste side >>

Rindom suveræn i La Rochelle

Anne Marie Rindom vinder guld ved EUROSAF stævnet i La Rochelle.

Danskerne fik klø på Bermuda

De to danske teams med henholdsvis Aschenbrenner og Sehested som skippere fik læsterlige klø på Bermuda. Det lykkedes Aschenbrenner at hive én sejr hjem, men Sehested måtte tage til takke med nul!

Gråsten Sejlklub ekskluderet fra Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions bestyrelse har besluttet at ekskludere Gråsten Sejlklub som medlem af Dansk Sejlunion. Eksklusionen har virkning fra den 9. oktober 2015.

Kolding Lystbådehavn er en 'Sikker Havn'

Rednings-, brandsluknings-, forurenings- og førstehjælpsudstyr er på plads i Kolding Lystbådehavn, som netop er blevet certificeret som 'Sikker Havn´.

Det burde vel hedde andet end 'Sejlsport'?

I bilbranchen ville denne her model være pakket ind i zebrastriber. BAR søsætter sin anden testbåd, fyldt med synlige og ikke mindst usynlige ændringer - Foils har definitivt ændret sejlsporten - Se video

'Danish Sailing Awards 2015'

Det skal ikke være kedeligt at træne, og heller ikke når man er sammen om aftenen på DS Landsholdstræningslejr på Skolerne Oure Sport & Performance i næste uge. Så der 'awards show' lørdag aften !

BSI overtager Gori Propeller

BSI A/S har overtaget virksomheden Gori Propeller ApS, efter konkursboet af Steel Team A/S. 

Stor donation til Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Drømmen om et Internationalt Sejlsportscenter på Aarhus Ø får for alvor vind i sejlene med en donation på 10 mio. kr. fra Salling Fondene.

Regentparret hylder Cold Hawaii

Eventmanager Robert Sand fra World Cup'en i Cold Hawaii har fået en royal high five og skal til bal på slottet. Han er rørt og stolt over, at dronningen og prinsgemalen har fået øjet på den positive udvikling langs vestkysten i Thy.

Norske sejlere sætter ny rekord

En norsk Pogo 10.50 har netop tilbagelagt ca. 1.200 sømil fra Norges sydspids til Nordkap i rekordtid.

Rindom fører i La Rochelle

Fire danske Laser Radial sejlere er netop nu i vælten i La Rochelle. Anne-Marie Rindom fører stævnet suverænt.

Bianca 111 på grund

Et sørgeligt syn ud for kysten ved Nivå, hvor en Bianca er strandet meget tæt på land. ***opdateret torsdag 09.40***

Contendertræningslejr i meget let luft

Den danske contenderklasse har en tradition med at afslutte sæsonen med en efterårstræningslejr. I år var der ikke meget efterår over lejren.

Oure døber J/70’ere til kapsejlads og tursejlads

Molen var fyldt på Lundeborg Havn, da Skolerne i Oure indviede deres nye J70-både med dåb, livemusik og et veltilberedt havnemåltid. Bådene skal bruges både til kapsejlads og opdagelser i danske farvande.

Alex Thomson's nye BOSS

Intentionerne er klare hos Alex Thomsom Racing. Med søsætningen af deres hurtigste racer nogensinde, går man efter en sejr ved Vendée Globe med Alex Thomson ved roret.

Uenighed om ansvarsfordelingen flytter Dragernes Gold Cup

Et kortfattet statement ramte pressen mandag aften. Gold Cup 2016 flytter fra Hornbæk til Skovshoved. Bådmagasinet har talt med formanden for den danske Drage klub

Team Aschenbrenner klar til at dyste blandt verdens bedste

Størstedelen af det danske Aschenbrenner-hold er ankommet til Bermuda, hvor de skal deltage i femte afdeling af World Match Racing Tour, Argo Group Gold Cup, som starter i dag med træning i de langkølede IOD både. Inden stævnet kan begynde skal orkanen Joaquin drive over.

SAP-holdet 3’er i Istanbul og 2’er samlet

Extreme Sailing Series: SAP Extreme Sailing Team, som havde haveri lørdag, sluttede som nr. 3 efter 31 sejladser i det trafikerede Bosperus Stræde i Istanbul. The Wave Muscat vandt sæsonens mest overlegne sejr.

Faaborg Sejlklub modtog flot gave

Faaborg Sejlklub afviklede deres klubmesterskab i weekenden, hvor de unge jollesejlere var på vandet i blandet vejrforhold. Den helt store jubel kom dog, da klubben modtog en flot gave fra Sydbank.

Sehested's drøm: at vinde Bermuda Gold Cup

Nicolai Sehesteds og TREFOR Match Racing er klar til at bide skeer med de helt store navne i match racing, når de i denne uge sejler Bermuda Gold Cup.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 15404 artikler | Næste side >>
 

300

 
 

KøbBådmagasinettiltablet oktober

 
 

Find-os-paa-facebook 1

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer