Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13918 artikler | Næste side >>

Høgh'en og 49erFX europamestrene i top

ISAF Worlds 2014: 49erFX europa- og ungdomsverdensmestrene i front og Jonas Høegh nr. 3. Rindom kan fortsat nå medal race i morgen.

Jonas Høgh chokerer konkurrenterne

ISAF Worlds 2014: Selvom der kun er sejlet én sejlads i Finn-jolle, så har Jonas gjort et helt vildt comeback med en 2.-plads i sin fleet, og ligger 3 samlet.

Godt udlæg i 49erFX da vinden kom

ISAF Worlds 2014: Efter at ventet hele mandagen, kom 49erFX endelig i gang. God start til både søstrene Schütt og Team Katja & Lena. Flot 10.-plads til Sebastian Fleischer i RS:X

TORM junior- og ungdoms DM blev en stor succes

TORM junior- og ungdoms DM: I weekenden var Kaløvig Bådelaug vært for over 300 unge sejlere, deres trænere og familier. Det var et imponerende skue lørdag morgen da alle sejlerne skulle på vandet !

Strandet kutter skabte anderledes kulisse

Cold Hawaii, Klitmøller: Verdens bedste surfere 'dansede' om den strandede kutter som ligger få meter fra kysten - lige netop hvor surferne afvikler deres World Cup

Nyt strategisk samarbejde skal øge storbåds-sejlads

Egå Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub har netop indgået en samarbejdsaftale for at styrke storbådskapsejlads med fokus på ORCi i Danmark.

Se video-resume fra en (vind) stille mandag

ISAF Worlds 2014: Alle venter og venter, sejlere, arrangør, medier m.v. Se ISAF video sammendrag fra mandag inkl. flere interviews med top sejlere.

To danske J/80 til German Open - sluttede á point

Der blev i weekenden afviklet åbent tysk mesterskab for J/80 med deltagelse af 24 både, og DM-vinder og to´eren endte i ny tæt duel, denne gang uden for podiet.

Sebastian Fleischer fortæller om sin RS:X satsning

ISAF Worlds 2014: 20-årige Sebastian Fleischer har overrasket med top 10 placeringer. Se interview hvor han fortæller om træningspartnere, hvad han er blevet bedre til teknisk, grej samt VM stævnet.

Det var ikke de danske 49ers dag

ISAF Worlds 2014: Kun få klasser fik sejlet i Santander i dag, heriblandt 49erne som fik 2 sejladser i den lette vind. Det var ikke danskernes 'kop the'.

Kronprinsen ønskede Team Vestas go’ Vind

HKH kronprins Frederik var et smut forbi Tuborg Havn for at ønske Team Vestas god vind jorden rundt. Det var et par trætte, men super glade sejlere, Bådmagasinet lige fik vendt et par ord med oven på 'Leg 0' succesen.

Allan Nørregaards fjerde OL-kampagne og tredje bådtype

ISAF Worlds 2014: I dag begynder Nacra 17 klassens VM. Kommer der blæst i Santander er Allan Nørregaard og Line Just et godt bud på en dansk topplacering.

Grundstødt kutter skaber problemer for World Cup

Cold Hawaii: En fiskekutter ligger 50 meter fra stranden i Klitmøller - lige dér, hvor verdens bedste bølgevindsurfere kl. 13 begynder årets World Cup i Cold Hawaii. Det svarer til at der ligger i kutter midt i Parken, siger eventchefen.

Motivationen kommer fordi jeg elsker sejlsporten

ISAF Worlds 2014: Mange af Finn-jolle sejlerne var overraskede, da Jonas pludselig stod på VM deltagerlisten. Og de tænker, kan Jonas lave en ”2009’er”. **Læs interview i Santander**

Sebastian Fleischer havde en super dag ved VM

ISAF Worlds 2014: RS:X windsurfer Sebastian Fleischer blev nr. 4 og 7 i dagens to sejladser. Og rykker samlet frem som nr. 19. OL-billetten inden for rækkevidde. 

Oprejsning til Team SAP

Extreme Sailing Series: En flot flot dag af Team SAP resulterede i en samlet femte plads i Istanbul, og holdet rykker også frem i den samlede stilling.

Sejlerne nyder titusinder mennesker ved havneområdet

Solen skinner, let vind, perfekt vejr for de titusinder af mennesker som har omgivet sejlerne her i weekenden - langs event området og boatparks, samt på promenaden ved bugten. Santander elsker at have sejlerne i Byen ! 

Danmarks første OL-nationsplads er sikret

Et lidt heldigt udfald af de indledende sejladser betyder, at antallet af nationer i Laser guldfeltet præcis svarer til antallet af OL-pladser. Og Danmark er med!

Hatten af for Team Vestas Wind

Den danske båd overraskede alle på 'Leg 0' træningssejladsen til Mallorca t/r og vandt 10 sekunder foran Brunel, den anden båd med danskere ombord. 

Endnu en rutsje tur til team SAP

Extreme Sailing Series: Danske Team SAP kan bare ikke holde kadencen over fire dage. Det danske team kommer som regel godt fra start, men herefter kender teamet kun én vej.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13918 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer