Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13832 artikler | Næste side >>

Kenneth Danielsen vil vaske pletten væk

Surf: For Danmarks bedste bølgewindsurfer Kenneth Danielsen handler årets KIA Cold Hawaii PWA World Cup i Klitmøller kun om en ting: At vaske sidste års skuffelse væk

Close race ved Retro Cup i Hvidovre

Hvidovre Retro Cup:  Stævnet som afvikles i både designet før 1990 blev sejlet i 2,4 mR både, bedre kendt som mini 12 m. Sejladsen blev afviklet som heat-sejlads, med tre både på banen af gangen og direkte dømning af en umpire.

’Havhingsten’ og vikinger indtager Berlin

Vikingeskibsmuseets 30 meter lange krigsskib skal til Berlin, hvor den udstilles og skal ud på en10 km lang rotur gennem Berlins centrum

15 klubber klar til liga-kval

Sejlsportsligaen: Mindst 15 klubber skal i slutningen af oktober dyste om fem oprykningspladser til Sejlsportsligaen. Din klub kan nå at være med endnu - tilmeldingsfristen er forlænget til 15. september.

OK-jolle, sejlklar for under 15.000 kr.

Vrag blev kapsejladsklar for under 15.000 kr. Med knofedt, opfindsomhed og ihærdighed kan man sagtens komme godt og billigt ud at sejle.

Sebastian Kornum Nordisk Mester

50 Formula windsurfere fra Sverige, Norge og Danmark - plus den tyske mester Vincent Langer, blev sat godt og grundigt på plads af den nye mester.

Her er Sehested og Wibroe's jorden rundt besætning

Vestas Wind: Så er der sat navn på støvlerne, og Bådmagasinet kan som de første løfte sløret for de otte besætningsmedlemmer, der består af 5 erfarne VOR sejlere og tre debutanter - hertil fotograf og pressemand.

Farvel Southampton - Vi ses i Alicante

Vestas Wind har kastet fortøjningerne i Southampton og er i gang med deres obligatoriske 2.000 sømils test, inden de stævner ind i Alicante og mødes med de seks andre båd.

Nu lukker 'min havn' - Skovshoved Havn udbygges

"Vi", havnen og mig har haft en kærlighedsaffære der strækker sig mere en 50 år tilbage. Nok helt tilbage fra jeg kunne udtrykke behovet for en 'iskage', med den fornødne pondus til at iskagen blev indkøbt og overdraget til min ubetingelsesløse store fornøjelse.

Kaløvig med flest podiepladser

Aarhus Sailing Week: 1. halvleg af Aarhus Sailing Week, som er forbeholdt jollerne, er vel overstået. Nu venter endnu en travl uge for kølbådene, ligesom finalen i Sejlsportsligaen skal sejles kommende weekend i smilets by.

Kraftige regnbyger satte kolorit på DM weekend

26 spækhuggere og 21 J-80 kæmpede om DM-titlerne på Nivå Flak. Der var ikke nok Trapez-joller til et officielt DM. Mere end 200 sejlere var på vandet.

Har Rio forbedret vandkvaliteten med 50 % ?

Myndighederne fastholder markante forbedringer i vandkvalitet. Modsigende siger man samtidig, at flytning er udelukket, selv hvis der sker en forringelse frem mod OL! Bådmagasinet har talt med brasilianske sejlsportsledere om problemet.

Mission completed

Fra Moss i Norge til Nyhavn i København – i robåd. Næsten 700 km – 260.000 åretag og 60 dage, det var hvad 71 årige Ulf skulle bruge for at fejrer sin fødselsdag med maner

Kvindepower og stjernestøv til 'Woman 2014'

Ca. 100 danske power-kvinder var på vandet ud for Middelfart Marina for at udvikle deres evner inden for kommunikation og samarbejde. Matchrace var kodeordet, og i år med besøg af Lise Rønne

Int. Distriktmesterskab i Troense

Starbåden: Troense Baadelaug afholder næste weekend distriktsmesterskab for Int. Starboat Class, som sejles på Lunkebugten, med deltagelse af fra Tyskland, Holland, Polen og selvfølgelig Danmark.

Sejlerskolen i Hellerup fejrer 40 års jubilæum

I går, Lørdag d. 30. august kunne sejlerskolen i Hellerup Sejlklub fejrer 40 års jubilæum.

Mange prøver 'nye' joller på Aarhus bugten

Lørdag gik starten på Aarhus Sailing Week i Aarhus Lystbådehavn. I alt 9 bådtyper er repræsenteret ved stævnet i Aarhus, der forløber over weekenden som start på Aarhus Festuge.

Nu blive der snart sat navn på benene

Vestas Wind: Træningen på havet er i fuld gang, søredningskurserne er overstået, og holdet stikker snart ud i Atlanterhavet på de obligatoriske 2.000 sømil. Se flotte sejlbilleder.

Hans Natorp fylder 50

Sejlsportsvenner fra nær og fjern kom forbi, da Hans Natorp markerede sin 50 års førdselsdag ved en reception i Dragør Sejlklub.

Verdensrekorder faldt på stribe i England-Irland rundt

Årets “2014 Sevenstars Round Britain and Ireland Race” på næsten 1800 sømil var præget af kraftig blæst – hvilket resulterede i en række verdensrekorder.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13832 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer