Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14161 artikler | Næste side >>

Hvad syntes sejlerne egentlig om Sejlsportsligaen?

Sejlsportsligaen: Det blev til fire 3-dags stævner, næsten 150 sejladser og 38 klubber har deltaget i år ét for Sejlsportsligaen, inklusiv udtagelsesstævnet. Hvad syntes sejlerne egentlig om konceptet. Se super fed video fra 'året der gik'

Kend dit grej: Ringe - billigere, lettere og stærkere.

Vi så først for alvor de nye trimringe på indhalere til fokkeskødet. Nu breder de sig som ringe i vandet (undskyld) til mange andre trimformål om bord, hvor de ofte erstatter langt dyrere og tungere blokke.

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Highlights fra starten

Volvo Ocean Race: Da starten på anden etape gik ud for Cape Town, var Team Vestas Wind endnu engang håbløs sidst rundt på banen. Var det den falsh mob vi viste igår der stjal fokus, eller? 

Dansk F18'er i karibisk paradis

Pak bikini og badeshorts, flyv til Karibien, rig din båd op og sejl kapsejlads i en uge. Det lyder som opskriften på en god november, og det er netop hvad den danske F18 besætning Jan Jensen og Penny Wyon er igang med.

Finn ”Beton” nomineret til Team Danmarks Talentpris

Trænerlegenden Finn "Beton" Jensen er valgt som én ud af tre kandidater til at modtage Team Danmarks Talentpris 2014.

Maritimt flash mob for Vestas

Den populære gemmick 'flash mob' har nået den maritime verden. Team Vestas Wind blev sendt afsted fra Cape Town hvor nogle både samlede sig og fyrede fede rytmer af til søs. Se video

Bundmaling: Ny forlængelse tæt på vedtagelse

Et skridt tættere på forlænget brug af bundmaling. Uden yderligere bemærkninger har miljøministeren sendt ny bekendtgørelse om bundmaling i høring.

Ida Marie Baad skadet

Et uheld kostede i går en forvredet ankel, og tre ledbånd er forstrakt. Afbud til ISAF World Cup Grand finals i Abu Dhabi

Americas Cup til Bermuda?

På Metz dukker der en masse spændende nyheder op – også om den næste Americas Cup

Neilpryde Pro Racingcenter i Danmark

Windsurfingsportens største sejlmærke opruster med planer om racecenter i Danmark. Neilpryde vil arrangere både nationale og internationale trænings-samlinger, og støtte afvikling af stævner i Danmark.

Ingen pirater men cyklon sæsonen venter

Volvo Ocean Race: Onsdag kl. 18.00 i Cape Town (17.00 dansk tid) går startskuddet på anden etape fra Cape Town til Abu Dhabi. Vejrmæssige udfordringer venter.

Brugtbåd Yngling: Ideel lille og sporty dagsejler

Yngling er rendyrket sejlglæde til dagsejlads og kapsejlads for alle aldersklasser. Det er en solid og billig båd, med brugtpriser fra typisk 20.000 kr. for en brugbar og sejlklar båd og op til 60.000 kr.

JEFA vinder designpris

Danske JEFA som er kendt for at lave rorlejer og styresystemer er netop blevet kåret som overalt vinder af designprisen DAME AWARD på udstyrsmessen METZ i Amsterdam.  Se video med det nye system 

Stem på verdens bedste sejlsportsfoto

Bådmagasinet bringer som mediepartner i Mirabaud Yacht Racing Image en mulighed for dig at stemme på verdens bedste sejlsportsfoto. Se et par af de fantastiske billeder her 

’Synkefri’ Drage gik til bunds!

En helt ny Petticrow Drage er sunket ud for Cascais. Det er ikke første gang en Drage synker i de store bølger ud for Portugals kyst. 

Du kan få indflydelse på Dansk Sejlunions Talentkoncept

Talentudvikler Jan Christiansen er ved at lægge sidste hånd på Talentkoncept 2015-2018. Du kan også få indflydelse – men du skal høre af dig nu.

Ægte sømand går i land

Bådkonsulent John Kristensen er netop fyldt 80 år og er gået på pension efter et langt arbejdsliv i bådbranchen. Det blev fejret med reception i Sejlklubben Frem.

Live streaming fra International Sailing Summit

Mandag kl.10.00 kan du følge en hel dags spændende seminarer i Amsterdam om modernisering og udvikling af sejlsporten for at tiltrække og fastholde udøvere.

Fremgang blandt Opti-sejlerne

OCD - Opti Class Danmark, har især indenfor det seneste år ydet en meget bredere indsats for at inkludere alle sejlere lige fra de næsten nye C sejlere til de bedste A sejlere. Det har givet pote - nu over 200 sejlende medlemmer.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14161 artikler | Næste side >>

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer