Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13240 artikler | Næste side >>

Warrer/Lang sejlede sig i top ti

Med to prikker i dagens to første sejladser lykkedes det Jonas Warrer og Peter Lang at nå top ti (næsten). Dagens rapport fra World Cuppen i Hyeres. ***Opdateret med fotogalleri fra dagens sejladser***

Ulrikkeholm igen nr. 1 på verdensranglisten

Team Ulrikkeholm tager hul på sæson 2014 som nr. 1 på verdensranglisten. Første internationale stævne bliver VM i Irland primo juni.

Hyeres slut for Jena Mai

Mandag styrtede 49erFX pigerne Jena og Katja. Jenas fod sad fast i stroppen med en forstuvet fod til følge. Onsdag flyves Jena hjem for at få undersøgt skaden. 

Match Race træning på Øresund

TREFOR Match Racing træner hele denne uge ud for Skovshoved som optakt til en hektisk sæson. De ligger nr. 6 på verdensranglisten, men fik ikke noget Tour Card.

Lodsvæsenet kan komme på udenlandske hænder

Det danske lodsvæsen er i dag 100 % på danske hænder – og lodserne igennem danske farvande er danske. Hvis et nyt lovforslag vedtages, vil det betyde liberalisering af lodsvæsenet – og adgang for udenlandske lodser igennem danske farvande.

Op og nedture i Hyeres - mest ned!

Det blev en dag med blandede følelser for landsholdet i Hyeres. Styrt, både i 49'er og i 49erFX kostede dyrt, flere sejlere skadet! Pigerne i 49erFX bedst efter dagens sejladser. Se stort billedgalleri fra Per Heegaard

Hyeres – here we go

Den sidste af ISAF World cup serien 2013/14 starter i dag i Franske Hyeres. Få et hurtigt overblik over ugen der kommer.

Roskilde Sejlklub: Vi udtager i vores fire J-22’ere

Sejlsportsliga: Roskilde håber at have fordel af at kunne træne og udtage sit ligahold i en sportsbåd forud for hvert stævne, så flest mulige kan få chancen for at deltage.

Peter Warrer bryder Hellerup dominans

GB Happy Easter Regatta: Det blev til lokal sejre i CB66 og Yngling, men i Melges 24 måtte den lokale helt 'nøjes' med andenpladsen, da det lykkedes Peter Warrer, Aarhus - at stå distance og slutte øverst på skamlen.

Hvordan havner to søstre på samme VOR båd ?

Deres viljestærke udseende matcher, de taler begge med schweizisk accent og sejler på den samme lyserøde Team SCA VOR65 båd. De er de første søstre som deltager i Volvo Ocean Race.

Fantastisk dag 2 i Hellerup

Det var optimalt vejr at få banket vinterrusten af i, da overdommer Christian Lerche sendte bådene ud på dag 2 ved GB Happy Easter Regatta i Hellerup. Opdateret med stort fotogalleri fra dagens sejladser

Toppen af poppen deltager i Hyeres

ISAF World Sailing Cup: Sæsonens tredje world cup stævne finder sted i Hyeres, Sydfrankrig. OL-sejlerlandsholdet er selvfølgelig på plads, sammen med hele verdenseliten. Sejladserne starter på mandag Sej

Stille start på GB Easter Regatta

Hele 17 Melges 24 både var på vandet Langfredag ud for Hellerup hvor starten på årets GB Easter Regatta må betegnes som stille og rolig. Svag til jævn – meget skiftende vind skabte udfordringer for sejlere og baneleder.

Tursejlere søges

Vores trykte udgave af Bådmagasinet vil i fremtiden sætte endnu mere fokus på tursejlads. I den forbindelse søger redaktionen tursejlere, der har lyst til at medvirke i artikler til magasinet.

På stylter ned ad bakke

Det her er sejt. To af sejlsportens seneste 'påfund', foiling og dronevideo. Se surferen Laird Hamilton på stylter ned ad bakke. Det må være det tætteste man kommer på at 'stå på vandet' 

Ben Ainslie er sidst set på Silverstone

OL-guldvinderen i Finn-jolle sejler Extreme 40 i denne sæson og konkurrerer mod SAP Extreme Sailing Team. Senest er han set på en racerbane.

På visit i Sverige

Ikke mange sømil fra de danske kyster ligger der en række af perler i det sydsvenske, som du nemt kan nå på en weekend eller en kort ferie.

Neptun Vejle: udtager hold før hvert stævne

Sejlsportsligaen: Flere af de potentielle Vejle sejlere vil også deltage i andre kapsejladser, og derfor udtager man nyt hold før hvert ligastævne.

Dansk eliteidræt taber terræn på økonomien

Internationalt bliver der investeret stadig mere i eliteidræt. Dog ikke i Danmark, hvor den statslige støtte til eliteidræt er faldet med tre procent over de seneste 10 år. Samtidig skruer vores konkurrenter op for elitebudgetterne. Det bekymrer Team Danmark.

God dansk indsats i Europa Cup for Laser

En gruppe unge danske Laser sejlere har deltaget i årets første Europa Cup for Laser og Laser Radial i Marseille. Det lover godt for fremtiden. **opdateret**

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 13240 artikler | Næste side >>

banner300x63

 

300

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer