Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14250 artikler | Næste side >>

Blev Team Danmaks direktør Michael Andersen 'slagtet' politisk?

Michael Andersen, som har været direktør i otte år, fratræder med omgående virkning. Han kalder den nye direktør for et idrætspolitisk valg, og er både skuffet og rasende. Bådmagasinet har talt med Michael Andersen.

Endnu en rystende brand

Det er ikke mere end få uger siden en stor hal med både udbrændte i Tyskland, hvor 40 helt nye både af forskellige mærker gik op i røg. Nu er det sket igen, denne gang i Holland. Se video

Dongfeng var også faretruende tæt på revet

Volvo Ocean Race: Specielt Dongfeng kom meget tæt på revet, før de opdagede det i dagslys. Læs også Sail-World interviews med Chris Nicholson.

Flotte Extreme 40 sejlbilleder fra Sydney

Extreme Sailing Series sluttede i weekenden med den 8. Act foran Operahuset i Sydney. SAP Extreme Sailing Team sluttede skuffende som nr. 8 i år. Ser vi holdet igen i 2015 ?

SUP-sportens indtog i sejlsporten

Flere klubber er gået sammen om en ”Vinter Surf Cup”. 25 surf- og sejlklubber har nu SUP på programmet. Det skaber aktiviteter og medlemstilbud.

Warrer/Thomsen fejrer årsskiftet på førstepladsen

ISAF World Cup: Efter årets sidste stævne, som blev afviklet i Melbourne i den forgangne uge, så har ISAF netop udsendt den seneste verdensrangliste. 49'eren med Warrer/Thomsen (Lang) topper.

Ekstremt heldigt ingen kom til skade, da vi ramte revet

Vestas Wind: Nicolai Sehested og Peter Wibroe er nu i Danmark. Her fortæller Nicolai til Bådmagasinet om de dramatiske timer på revet, fra øjeblikket da grundstødningen skete og hele natten, indtil de gik i redningsbåden.

Formandsskifte i KDY & hæder til sejlere

KDY afholdt generalforsamling i sidste uge. Lars Ive afløste Flemming Ipsen som formand. En række sejlere blev hædret for flotte resultater samt initiativer.

Tysk efterårsferie rykker Hanseboot

Hamborgs store Inbternationale bådudstilling - Hanseboot 2015, flytter en uge i kalenderen. Med respekt for de tyske regioners skoleferier i området, rykker arrangørerne den traditionsrige udstilling.

Quicksilver Captur 555 Pilot-house: Ny model til Danmark

Bådmagasinet har testet Quicksilvers seneste model i Captur Pilothouse-serie, og der er tale om en lille lillebror til Captur 755 Pilothouse, som har været revolutionerende til tursejlads og ikke mindst lystfiskeri.

Act 8: Sydney i overskrifter

Extreme Sailing Series: Seriens sidste act er overstået, og det blev som forventet Alinghi der løb med den samlede sejr. Søndagen bød på en enkelt kæntring og super 'Stadium sejlads' foran den så berømte Opera - se tilbage på weekenden i Sydney

Dolmer: Det var 6000 sømil match race

Volvo Ocean Race: Afgørelsen kom kort før mål, Brunel var hurtigere til at omstille sig, da søbrisen kom, og sejlede med 1,5 knob gennem læen på Dongfeng. Bådmagasinet har talt med Jens Dolmer, læs interview. 

Team SAP slutter 8'er overalt

Extreme Sailing Series: Se søndagens og stævnets sidste dag re-live her. Team SAP startede søndag på en flot femte plads, men må tage til takke med en 7. i Sydney, og ryger en baglæns i den samlede stilling til en skuffende 8. plads overalt.

Team Brunel vinder Leg 2

Volvo Ocean Race: Team Brunel, med danske Jens Dolmer og skipper Bouwe Bekking vinder anden etape fra Cape Town til Abu Dhabi. 23 dage, 16 timer og 25 minutter var teamet om turen. Årets overraskels i VOR Dongfeng kom i mål kun 16 minutter efter.

Live fra Abu Dhabi

Volvo Ocean Race: De første både ankommer til Abu Dhabi. De seneste par døgn har været vanvittige spændende. Det ser ud til Brunel trækker det længste strå. Se med live ...

'Rindom insights' om World Cup finalen

Anne-Marie Rindom: “Stævnet i Abu Dhabi var et kæmpe selvtillids boost for mig”. Hun sluttede sæson 2014 flot af med World Cup bronze for én måned siden.

Re-live fra lørdagens sejladser i Sydney

Extreme Sailing Series: Re-live fra Sydney. Efter lørdagens fire andenpladser i dagens otte sejladser, rykker danske Team SAP op i top-4. Alinghi, der også fører den samlede stilling, er i front.

Politiet beder om hjælp

To litauiske varebiler er blevet set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan.

Verdenspremiere på Fredericia

Olsens Alu-Cat er en lidt særpræget katamaran med mange anvendelsesmuligheder får verdenspremiere, når Fredericia Boat Show slår dørene op i februar.

Vestas: 'Vores kapløb slutter ikke med Volvo Ocean Race'

"It’s Vestas’ clear mission to get Team Vestas Wind back into the Volvo Ocean Race." - meldingen fra Vestas er klar og entydig. Mon ikke de allerede er i gang med den nye båd?

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 14250 artikler | Næste side >>
 

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer