Bådmagasinets billedgalleri

Hvad koster det at have træbåd? - få

Kjøbenhavnske Træsejlere inviterer til temaaften om køb af træbåd

18-03-2013 11:25 Trine Søe18-03-2013 10:25 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Kom og få tips og rådgivning og en idé om, hvad det koster at have træbåd. Kjøbenhavnske Træsejlere vil fortælle, hvorfor du ikke bare skal hoppe ud i den første den bedste glasfiberbåd. En god og sund træbåd kan nemlig være et bedre, smukkere og langt billigere alternativ. Der vil være flere meget hjælpsomme træbådsejere til stede for at give dig svar på dine spørgsmål.

Flere og flere træbådssejlere er ude for nysgerrige spørgsmål fra folk, der overvejer egen båd og som egentlig helst vil kigge efter en båd, der er bygget af naturlige materialer. Men ofte har de overdrevne forestillinger om, at det nok er "farligt": pæleorme, råddent træ og så videre. At glasfiberpest (osmose) også kan være et meget dyrt bekendtskab, er måske ikke faldet dem ind.

En træbåd er selvfølgelig et bredt begreb (ligesom en glasfiberbåd er det), og det er derfor både erfarne og nye ejere af små og store, gamle og nyere træbåde, der vil give informationer og fiduser videre. Efter mødet vil du helt sikkert have et godt indtryk af, hvad det indebærer at eje en ægte, unik båd bygget af træ.

Aflivning af myterne om pæleorme, "det enormt store arbejde" samt oplysninger om materialer og gør-det-selv-reparationer mm. vil også indgå i programmet. Aftenen vil desuden være spækket med billeder, og arrangørerne vil endelig gennemgå et par aktuelle annoncer for træbåde til salg og vurdere, hvad man får for sine penge – også set i forhold til aktuelle priser på sammenlignelige glasfiberbåde.

Træbådsaftenen er i morgen den 19. marts 2013 kl. 19.00 i K.A.S. Klublokale, Strandvænget 43, 1. sal. Alle er velkomne uanset klub, og tilmelding er ikke nødvendig.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer