Ipad til søs: 20 gode apps til båden

Bådmagasinet der er på gaden lige nu, kigger på Ipad/tablet til søs i ny artikel: Bådens nye informationscentral har nu utrolig mange brugsområder. Vi viser vej til enkle, billige muligheder, og tipser om 20 gode apps til sejlere.

26-04-2012 09:28 - Øyvind BordalKilde: Bådmagasinet

Den kan mere og mere, den lille fikse plade - og der udvikles flere og flere værktøjer i form af nye apps. Nu er udviklingen nået et punkt, hvor Ipad og dens Android-baserede fætre kan overtage en hel del funktioner fra traditionel maritim elektronik. Det ser vi nærmere på i en artikel i det nye Bådmagasinet, der er på gaden nu.

Kan integreres med eksisterende instrumenter

I artiklen taler vi med norske eksperter – i Norge har brugen af Ipad/tablet til søs nærmest eksploderet igennem de seneste par sæsoner. Vi viser også et udsnit af det enorme marked for apps til maritime formål, og ser kort på de muligheder der er for at integrere med eksisterende instrumenter.

Artiklen, sammen med listen over de 20 nyttige apps kan du læse i bladet, som kan findes på gaden nu, som online- eller iPad-magasin her på Bådmagasient.dk.

Er du abonnent kan du blot logge ind og læse magasinet i dag undet MIT BÅDMAGASINET. Er du ikke betalende abonnent, kan du oprette dig her intropris 299 kr. Læs mere om abonnementsmulighederne her

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

banner300x63

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

Tilmeld nyhedbrev

 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

ULLMAN SAILS DENMARK
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Vestfyns Marinecenter