Bådens nye informations-central - Ipad til søs: 20 gode apps til båden

Bådmagasinet der er på gaden lige nu, kigger på Ipad/tablet til søs i ny artikel: Bådens nye informationscentral har nu utrolig mange brugsområder. Vi viser vej til enkle, billige muligheder, og tipser om 20 gode apps til sejlere.

26-04-2012 09:28 - Øyvind BordalKilde: Bådmagasinet

Den kan mere og mere, den lille fikse plade - og der udvikles flere og flere værktøjer i form af nye apps. Nu er udviklingen nået et punkt, hvor Ipad og dens Android-baserede fætre kan overtage en hel del funktioner fra traditionel maritim elektronik. Det ser vi nærmere på i en artikel i det nye Bådmagasinet, der er på gaden nu.

Kan integreres med eksisterende instrumenter

I artiklen taler vi med norske eksperter – i Norge har brugen af Ipad/tablet til søs nærmest eksploderet igennem de seneste par sæsoner. Vi viser også et udsnit af det enorme marked for apps til maritime formål, og ser kort på de muligheder der er for at integrere med eksisterende instrumenter.

Artiklen, sammen med listen over de 20 nyttige apps kan du læse i bladet, som kan findes på gaden nu, som online- eller iPad-magasin her på Bådmagasient.dk.

Download artiklen som pdf - klik her.

BETINGELSER FOR DOWNLOAD: Denne artikel er beskyttet af gældende dansk lovgivning om ophavsret og leveret underlagt følgende betingelser: Det er ikke tilladt at kopiere, videreformidle eller på anden måde gengive materialet uden skriftlig tilladelse fra Bådmagasinet ApS.

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Quantum Sail Design Groupe
Green Sails
Baadhuset