Tursejlads
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 105 artikler | Næste side >>

Dansk langtursejler omkommet under tragiske omstændigheder

Den erfarne danske langtursejler Erik Rasmussen omkom søndag den 19/7, under sejlads mellem Riga og Tallinn da han under meget dårlige vejrforhold og grov sø blev slået overbord under bjærgning af sejl fra fordækket af sin sejlbåd.

Georg Stage klar til togt 2015

63 nye elever har påmønstret skoleskibet, der skal ud på et spændende togt hen over sommeren. 

Fra Italien til Danmark på 31 dage

Video: Storm, havblik, hagl, regn og bølger så store som toetagers bygninger var bare nogle af de ting, der stod på menukortet.

Gastebørs til tursejlads

Mange bådejere har brug for gaster. Og mange gaster søger gasteplads på en båd. Sejlerne har nu mulighed for at komme i kontakt med hinanden via Dansk Sejlunions gastebørs.

Pirater slår til i Middelhavet – motor yacht savnes fortsat

Den første lystbåd er blevet kapret i Middelhavet af bevæbnede pirater tæt ved fredelige Corsika. Besætningen blev sat i en lille båd og er reddet.

Hundested Havn er Årets Havn 2013

Danske Tursejlere kårede i dag for 7. gang Åres Havn, hvilket foregik på CHP Maritime Festival i Lokomotivværkstedet.

Græsk skat på lystfartøjer udsat

Betaling af skat for især tursejlere i græske farvande, er blevet udsat af den græske regering.

Sail away..

Læs en dejlig fortælling i Caspers dagbog fra første uge på det store åbne ocean. Rapport fra Bådmagasinets mand Casper Sparsø, som lige nu er på vej over Atlanten i årets ARC - og glad for ikke at lide af søsyge...

Nyt skandinavisk site for langturssejlere

Storbyferie i båd - med skærgården som bagtæppe

Sommerturen er forbi for de fleste. Med vemod kigger vi tilbage - men hvad med at starte drømmene om næste års togt allerede nu? Vi bringer billeder, tips og inspiration fra skærgård og storby. I dag Aker brygge, Oslo.

Ny bog om langtursejlads

Dansker alene nonstop jorden rundt

Christian H. Liebergreen har allerede nået "the roaring forties" - han forlod Danmark i diskretion allerede 18. juli. Det er kun anden gang, en skandinavisk sejler gennemfører en nonstop solo jorden-rundt sejlads. 

Heineken Cup 2013

Munter kapsejlads og fest i Caribien. Distancekapsejladsen er "Serious Fun", og man kommer hele vejen rundt om St. Maarten i løbet af arrangementet. Tilmelding er åben.

Frk. Meyer på farten - 100 siders magasin - online

Bådmagasinet har gennem de seneste år fulgt den hyggelige motorbåd "Frk. Meyer" på dens vej gennem Europa. Vi har samlet alle artikler i et dia af et værk. Få små 100 sider fantastisk læsning – nu elektronisk.

”Hvor f... er min X-55?”

Tyrkiske "Filizim", en X-55, sejlede ARC i år. Bagefter skulle den transporteres hjem. Men i lufthavnen fik ejeren en sms, der fik ham til at holde op med at trække vejret.

ARC – historier fra dækket

ARC er manges drøm – men hvordan er det egentlig at gøre det? I Bådmagasinet kan du mærke smagen af det store eventyr...

16-årige Laura – verdens yngste jordomsejler

Selvom Laura Dekker er den yngste nogensinde til at sejle jorden rundt anderkendes rekorden ikke. Selv de hollandske myndigheder forsøgte at stoppe sejleren.

Rekorden er i hus – opdateret kl. 23.40

Loïck Peyron kommer i mål fredag aften kl. 23.35 og sætter ny genlyds rekord, og skærer næsten 3 døgn af den gamle. 45 dage er gået og Banque Populaire mangler kun lige over 300 sømil til mål og en ny Jules Verne rekord som hurtigste båd under en jordomsejling.

ARC: fantastiske billeder og video

Allan Borch Madsen deltog i ARC med den danske båd Tao. Undervejs blev der taget masser af billeder og video – se dem her.

ARC: Død mand om bord!

19 år gamle Benjamin Götke er omsider landet på St. Lucia, efter 21 dage på Atlanterhavet. Deres båd klarede turen problemfrit – men ikke alle deltagere var lige heldige.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 105 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

First Marine Lystfartøjsforsikring
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige
ULLMAN SAILS DENMARK