America's Cup
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 601 artikler | Næste side >>

Dét sagde topskipperne efter Göteborg

Den anden Louis Vuitton Americas Cup World Series event blev afholdt i Göteborg. Team New Zealand med skipper Peter Burling vandt og fører nu World Series. **Se video med Burling, Spithil og Ainslie**

Artemis vil have revanche

Artemis fik læsterlige klø i England, hvor første act af The Louis Vuitton America's Cup World Series fandt sted tilbage i juli. Nu satser det svenske team på at gøre det bedre på hjemmebanen i Göteborg. Fredagens træning kostede dog en kæntring.

Optakt til 'AC' i Göteborg

I morgen går det løs. Stævnet  med det knap så mundrette navn 'THE LOUIS VUITTON AMERICA’S CUP WORLD SERIES' sejles ud for Göteborg torsdag til søndag. Mon Artemis kan rejse sig på hjemmebane?

Americas Cup World Series - hvad synes I ?

Den første af de højt profilerede AC World Series stævner, blev sejlet i weekenden. Der var planlagt to, men det blev kun til én sejladsdag med to sejladser. Er det sejlsport eller show ? Så du med i weekenden - hvis ikke får du et sammendrag her  **Se video**

Ben Ainslie vinder første AC World Series

Americas Cup World Series: Der var lagt op til en helt store weekend i Portsmouth med mere end 50.000 solgte billetter, men det blev kun til én dags sejladser i The Solent.

Americas Cup og ISAF støtter ungdommen

Americas Cup og ISAF blev efter et års stridigheder enige, og ISAF har nu sanktioneret America's Cup sejladserne, startende fra AC World Series i Portsmouth.

Spithill: Ainslie sejler hurtigst

Americas Cup World Series: Holdene har trænet sammen i ugens løb, og de andre hold udnævner Ben Ainslie som favorit for weekendens sejladser. Der er officielle testsejladser fredag, før weekendens 4 sejladser.

AC World Series bane på kun 2,3 sømil

Louis Vuitton Americas Cup World Series ud for Portsmouth sejles i slutningen af ugen ud for Portsmouth på overraskende kort bane. Læs her om bane formatet.

Americas Cup på TV i Kina

Gennembrud for Americas Cup’s kommercielle direktør med en TV-aftale som betyder, at Americas Cup nu bliver vist eksklusivt for det største TV-publikum i verden.

Startskud til Americas Cup

Om en uge sejles den første ’Louis Vuitton Americas Cup World Series’ event i Portsmouth. Tidligere holdkammerater bliver nu rivaler. **Se video-interview med Ainslie og Spithill**

New Zealand træner med Ben Ainslie

Emirates Team New Zealand var første udenlandske båd, som træner på The Solent, her tre uger inden Americas Cup World Series starter i Portsmouth. **se video interview**

Kinesisk America's Cup udfordrer?

Rygter cirkulerer om, at endnu en America's Cup udfordring kan være på vej – nemlig fra Kina. Hvad peger i den retning ? Bådmagasinet giver dig en generel AC-update her

En dag med en AC sejler og et GoPro kamera

Americas Cup: Oracle Team USA's trimmer Joey Newton viser med et GoPro kamera, hvordan hans dag forløber på Bermuda med AC45S sejlads.

Dean Barker skal sejle mod Team New Zealand

Americas Cup: Den nye japanske udfordrer i Americas Cup, Softbank Team Japan får new zealandske Dean Barker som skipper og CEO, og dermed 20 års AC erfaring.

'Sejlere' skal snart omdøbes til piloter

Oracle Team USA var mandag på en 'flyvende' test-tur i deres nye AC45 på Bermuda - en foilende katamaran, som jo ikke er meget mindre end de varslede 48 fods, man skal sejle i til Americas Cup. Se video

Japan ny Americas Cup udfordrer

Kansai Yacht Club har annonceret, at de bliver ny udfordrer, når Americas Cup skal sejles i Bermuda. Det ser ud til at være et resultat af de mindre AC48’ere.

Americas Cup's flyvende fartmaskiner

For eller imod mindre Americas Cup både? Kampen på ord fortsætter. Her får du et indblik i, hvad en af verdens mest erfarne flerskrogssejlere mener.

En skændsel for Americas Cup

Det er de færreste, og i sær i sejlsport, der bifalder forandringer! De seneste af slagsen i Americas Cup har da også sat sindene i kog hos alverdens sejlsports skribenter, hvor nok en af de mest respekterede af alle Bob Fischer har talt med store bogstaver. 

Første AC World Series stævne aflyst

Efter at Luna Rossa trak sin udfordring i sidste uge, er den første Americas Cup World Series event i Gagliari, Sardinien nu aflyst. Rygter om japansk udfordring.

Italienerne trækker sig fra Americas Cup

Luna Rossa trækker sig efter at Americas Cup offentliggjorde beslutningen om at droppe AC62 og istedet sejle i en meget mindre katamaran, en AC48. Følger new zealænderne efter ?

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 601 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Engstrøm Biler og Både
Pantaenius Lystfartøjsforsikring
Marineland