America's Cup
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 563 artikler | Næste side >>

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Americas Cup til Bermuda?

På Metz dukker der en masse spændende nyheder op – også om den næste Americas Cup

Oracle Team USA bliver 'flyvende'

Oracle Team USA indgår teknologi aftale med AIRBUS, som verdens førende producent af fly, og styrker dermed muligheden for et succesfuldt forsvar i 2017.Americas Cup havnen i Valencia 7 år efter

Den 32. Americas Cup i Valencia blev en sportslig succes med 11 deltagere i udfordrer serien samt forsvarende Alinghi. Der var 17 danske sejlere med. Hvad bruges havnen til i dag ?

Kampen om værtsrollen

America's Cup: Arrangørerne af den 35. udgave skal snart træffe en afgørende beslutning om hvor den næste Cup skal sejls. To locations er tilbage i udvælgelsesproceduren - San Diego og Bermuda. Se her San Diego's bud på hvorfor valget skal falde på dem

Oracle på vej gennem San Fransisco's gader

Ét år efter sejren og det succesfulde forsvar af Americas Cup er Oracle Team USA båden på vej gennem gaderne i San Fransisco. **Se video**

Live fra pressemødet i London

Americas Cup: Klokken 12 dansk tid holder de seks hold der er klar til den næste Americas Cup pressemøde som vi sender direkte her på Bådmagasinet. 

Americas Cup: Seks hold med i AC World Series

Americas Cup: Fem hold har nu officielt tilmeldt sig den 35. udgave af Americas Cup, fem hold som alle skal kæmpe om at møde Oracle Team USA i finalen om The Auld Mug.

Christian Kamp fortæller om kommende aktiviteter

Artemis Racing lancerede tirsdag deres Americas Cup udfordring i Stockholm. Holdets træningsbase vil fortsat være i San Francisco med foilende AC45’erne.

’Christian’ klar til ’Kamp’ på svenske Artemis

Americas Cup: "Artemis Racing’s mål er at dominere Americas Cup arenaen de næste 10 år". Dette var meldingen ved dagens pressekonference i Stockholm, hvor Christian Kamp var med som sejler.

Stærkt hold af udfordrere til Americas Cup

Americas Cup har i dag meldt ud, at der er tilmeldt et stærkt felt af udfordrere inden deadline ved midnat den 8. august. Men uden at nævne nogen hold.

Den 35. udgave af Americas Cup uden udfordrer

Americas Cup: Team Australia og Hamilton Island Yacht Club med CEO Ian Murry har trukket sig som udfordrer til den 35. udgave af Americas Cup. Nu kun fire hold forhåndstilmeldt. Hvis yderligere ét hold trækker sig, må alt aflyses!

Americas Cup forsvar i eller uden for USA ?

35th Americas Cup: Først blev San Francisco droppet, herefter blev Chicago droppet. Spørgsmålet er nu om Oracle Team USA skal forsvare Cup’en i USA eller udenfor ?

Britisk AC projekt med offentlige midler

Americas Cup: Premierministeren vil have hele England til at støtte AC kampagne.Ben Ainslie Racing modtager 7,5 mio. £ fra den engelske regering til etablering af permanent base i Portsmouth.

Luna Rossa også klar til AC 35

Det bliver femte gang det Italienske Luna Rossa team stiller til en Americas Cup start, når den 35. udgave skal afvikles med finale i 2017.  - Se video

Americas Cup: San Francisco er ude

Det er blevet bekræftet af medier i San Francisco, at Oracle Team USA’s CEO, Russel Coutts har elimineret San Francisco som potentiel værtsby for den 35. Americas Cup

Halv pris for den nye AC62 ?

Mindst lige så hurtig til halv pris, siger eksperter om den hurtige, foilende, vingemastede AC62 fods katamaran, der skal sejle den næste Americas Cup. Se hvad udfordrerne siger i video. 

Sir Ben Ainslie klar med sit Americas Cup hold

Den fik alt hvad den kunne trække af prominente 'gæster' da Ben Ainslie i dag løftede sløret for sin satsning i Americas Cup - Se video

Americas Cup ordkrig om protokollen

Jimmy Spithill i offensiven omkring AC protokollen: ”Måske er det de forkerte folk som sidder i ledelsen af Team New Zealand.”

AC 35. udgave: AC62 katamaran med foils og vingesejl

Den 35. Americas Cup bliver baseret på de succesfulde elementer i den seneste Americas Cup - hurtige, spændende sejladser i foiling katamaraner, som er udfordrende for de bedste sejlere i verden og attraktive for tilskuere.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 563 artikler | Næste side >>

300x250

 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

John Mast
Quantum Sail Design Groupe
Schultz Sejlmageri