America's Cup
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 571 artikler | Næste side >>

Ben Ainslie flyver på Great Sound

Ben Ainslie Racing blev det første hold, som kom 'op og flyve' på Great Sound i Bermuda., hvor Americas Cup banen skal ligge. **Se video**

Spithill glæder sig til at sejle i Bermuda

ORACLE TEAM USA skipper Jimmy Spithill er på Bermuda i denne uge for at forberede holdets flytning af base fra San Francisco til Bermuda.

Bermuda: Event fee 15 mio. $ - garanti 25 mio. $

Den gamle Americas Cup floskel ’Hvis du ønsker at kende sandheden, følg pengene’ har været ’spot-on’ med den kommercielle beslutning om at tildele ’the Match’ til Bermuda.

Bermuda - We did it!!

Americas Cup ankom onsdag til Bermuda og blev modtaget af en entusiastisk befolkning. Se billeder fra begivenheden samt grafiske animationer af Americas Cup Village.

Americas Cup 2017 sejles på Bermuda

Americas Cup: For første gang nogensinde skal et amerikansk hold ikke forsvare Cup’en i USA. Valget af Bermuda er på den måde overraskende. Samtidig er det et fantstisk sted at sejle. ***Se flot promotion video***

Bekræftes rygterne om Bermuda på tirsdag ?

America’s Cup Event organisationen afholder pressekonference i New York tirsdag den 2. december om, hvor Americas Cup skal sejles i 2017. Måske også svar på andre vigtige spørgsmål.

Hvad siger San Diego Yacht Clubs præsident ?

America’s Cup: Interview med præsidenten for San Diego Yacht Club om valget af den kommende lokation for den 35. Americas Cup Match. **Se Video**

Americas Cup World Series til Göteborg og Portsmouth

De to første World Series events i Europa bliver i Göteborg og Portsmouth. Artemis Racing og Christian Kamp glæder sig til at sejle på hjemmebane foran et svensk publikum.

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Americas Cup til Bermuda?

På Metz dukker der en masse spændende nyheder op – også om den næste Americas Cup

Oracle Team USA bliver 'flyvende'

Oracle Team USA indgår teknologi aftale med AIRBUS, som verdens førende producent af fly, og styrker dermed muligheden for et succesfuldt forsvar i 2017.Americas Cup havnen i Valencia 7 år efter

Den 32. Americas Cup i Valencia blev en sportslig succes med 11 deltagere i udfordrer serien samt forsvarende Alinghi. Der var 17 danske sejlere med. Hvad bruges havnen til i dag ?

Kampen om værtsrollen

America's Cup: Arrangørerne af den 35. udgave skal snart træffe en afgørende beslutning om hvor den næste Cup skal sejls. To locations er tilbage i udvælgelsesproceduren - San Diego og Bermuda. Se her San Diego's bud på hvorfor valget skal falde på dem

Oracle på vej gennem San Fransisco's gader

Ét år efter sejren og det succesfulde forsvar af Americas Cup er Oracle Team USA båden på vej gennem gaderne i San Fransisco. **Se video**

Live fra pressemødet i London

Americas Cup: Klokken 12 dansk tid holder de seks hold der er klar til den næste Americas Cup pressemøde som vi sender direkte her på Bådmagasinet. 

Americas Cup: Seks hold med i AC World Series

Americas Cup: Fem hold har nu officielt tilmeldt sig den 35. udgave af Americas Cup, fem hold som alle skal kæmpe om at møde Oracle Team USA i finalen om The Auld Mug.

Christian Kamp fortæller om kommende aktiviteter

Artemis Racing lancerede tirsdag deres Americas Cup udfordring i Stockholm. Holdets træningsbase vil fortsat være i San Francisco med foilende AC45’erne.

’Christian’ klar til ’Kamp’ på svenske Artemis

Americas Cup: "Artemis Racing’s mål er at dominere Americas Cup arenaen de næste 10 år". Dette var meldingen ved dagens pressekonference i Stockholm, hvor Christian Kamp var med som sejler.

Stærkt hold af udfordrere til Americas Cup

Americas Cup har i dag meldt ud, at der er tilmeldt et stærkt felt af udfordrere inden deadline ved midnat den 8. august. Men uden at nævne nogen hold.

Den 35. udgave af Americas Cup uden udfordrer

Americas Cup: Team Australia og Hamilton Island Yacht Club med CEO Ian Murry har trukket sig som udfordrer til den 35. udgave af Americas Cup. Nu kun fire hold forhåndstilmeldt. Hvis yderligere ét hold trækker sig, må alt aflyses!

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 571 artikler | Næste side >>
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Gransegel
Køge Boat Center
Bøge´s Trailer & Både - M-CENTERET i centrum af Danmark