America's Cup
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 590 artikler | Næste side >>

Kinesisk America's Cup udfordrer?

Rygter cirkulerer om, at endnu en America's Cup udfordring kan være på vej – nemlig fra Kina. Hvad peger i den retning ? Bådmagasinet giver dig en generel AC-update her

En dag med en AC sejler og et GoPro kamera

Americas Cup: Oracle Team USA's trimmer Joey Newton viser med et GoPro kamera, hvordan hans dag forløber på Bermuda med AC45S sejlads.

Dean Barker skal sejle mod Team New Zealand

Americas Cup: Den nye japanske udfordrer i Americas Cup, Softbank Team Japan får new zealandske Dean Barker som skipper og CEO, og dermed 20 års AC erfaring.

'Sejlere' skal snart omdøbes til piloter

Oracle Team USA var mandag på en 'flyvende' test-tur i deres nye AC45 på Bermuda - en foilende katamaran, som jo ikke er meget mindre end de varslede 48 fods, man skal sejle i til Americas Cup. Se video

Japan ny Americas Cup udfordrer

Kansai Yacht Club har annonceret, at de bliver ny udfordrer, når Americas Cup skal sejles i Bermuda. Det ser ud til at være et resultat af de mindre AC48’ere.

Americas Cup's flyvende fartmaskiner

For eller imod mindre Americas Cup både? Kampen på ord fortsætter. Her får du et indblik i, hvad en af verdens mest erfarne flerskrogssejlere mener.

En skændsel for Americas Cup

Det er de færreste, og i sær i sejlsport, der bifalder forandringer! De seneste af slagsen i Americas Cup har da også sat sindene i kog hos alverdens sejlsports skribenter, hvor nok en af de mest respekterede af alle Bob Fischer har talt med store bogstaver. 

Første AC World Series stævne aflyst

Efter at Luna Rossa trak sin udfordring i sidste uge, er den første Americas Cup World Series event i Gagliari, Sardinien nu aflyst. Rygter om japansk udfordring.

Italienerne trækker sig fra Americas Cup

Luna Rossa trækker sig efter at Americas Cup offentliggjorde beslutningen om at droppe AC62 og istedet sejle i en meget mindre katamaran, en AC48. Følger new zealænderne efter ?

To hold truer med at trække sig fra Americas Cup

Nu ligner Americas Cup sig selv. Uenigheder, trusler og modtræk. Det handler om besparelser og om Cup’ens fremtid, men der ønskes enighed om ændringerne.

Skal Americas Cup sejles i endnu mindre båd ?

Intense diskussioner er i gang om man skal sejle i en endnu mindre båd i 2017 for at reducere omkostningerne. Skal det være en AC54 i stedet for AC62 ?

Luna Rossa’s AC 72 på museum i Milano

Et af verdens mest moderne sejlfarttøjer er allerede på museum for videnskab og teknologi. Det viser hvor hurtigt udviklingen går i vores sport i dag.

Danish Youth Vikings går efter drømmen

Drømmen om at sejle Youth America's Cup lever stadig for Danish Youth Vikings. I 2017 skal der igen sejles udtagelsesstævne - og denne her gang vil de unge vikinger lykkes med kvalifikationen.

Politiet tilbageholder Oracle AC45’er

Oracle Team USA var ved at sende containere med AC45’er til Bermuda, men de er nu være tilbageholdt af politiet i forbindelse med et søgsmål mod Oracle.

Dean Barker forlader Team NZ efter 20 år

Det New Zealandske Americas Cup hold bekræfter, at holdets mangeårige skipper Dean Barker takker nej til jobbet som Performance Manager/Coach.

Red Bull Foiling Generation til Danmark

Red Bull starter en international serie i den foilinende Phantom 18 for at rekruttere talenter. Serien kommer til Aarhus i 2015. **Se video**

Oracle og Artemis AC45'ere tester mod hinanden

Americas Cup: Oracle Team USA ser ud til at sejle lidt hurtgere end Team Artemis under træning på San Francisco Bugten. **Se videoer**

Oracle og Artemis mødtes på San Francisco bugten

Oracle's nye foilende AC45 kom på vandet i denne uge. Atemis Racing har længe trænet på bugten. **Se videoer**

J Class både skal deltage i Americas Cup

Americas Cup news: De fantastiske J Class både fra 1930’erne skal sejle på Bermuda’s Great Sound under Americas Cup.

Ben Ainslie flyver på Great Sound

Ben Ainslie Racing blev det første hold, som kom 'op og flyve' på Great Sound i Bermuda., hvor Americas Cup banen skal ligge. **Se video**

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 590 artikler | Næste side >>

klik-streamer

 
 

300

 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
 
 
 

 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
Dansk Marine Center A/S
Kaleche Smeden