America's Cup
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 580 artikler | Næste side >>

Skal Americas Cup sejles i endnu mindre båd ?

Intense diskussioner er i gang om man skal sejle i en endnu mindre båd i 2017 for at reducere omkostningerne. Skal det være en AC54 i stedet for AC62 ?

Luna Rossa’s AC 72 på museum i Milano

Et af verdens mest moderne sejlfarttøjer er allerede på museum for videnskab og teknologi. Det viser hvor hurtigt udviklingen går i vores sport i dag.

Danish Youth Vikings går efter drømmen

Drømmen om at sejle Youth America's Cup lever stadig for Danish Youth Vikings. I 2017 skal der igen sejles udtagelsesstævne - og denne her gang vil de unge vikinger lykkes med kvalifikationen.

Politiet tilbageholder Oracle AC45’er

Oracle Team USA var ved at sende containere med AC45’er til Bermuda, men de er nu være tilbageholdt af politiet i forbindelse med et søgsmål mod Oracle.

Dean Barker forlader Team NZ efter 20 år

Det New Zealandske Americas Cup hold bekræfter, at holdets mangeårige skipper Dean Barker takker nej til jobbet som Performance Manager/Coach.

Red Bull Foiling Generation til Danmark

Red Bull starter en international serie i den foilinende Phantom 18 for at rekruttere talenter. Serien kommer til Aarhus i 2015. **Se video**

Oracle og Artemis AC45'ere tester mod hinanden

Americas Cup: Oracle Team USA ser ud til at sejle lidt hurtgere end Team Artemis under træning på San Francisco Bugten. **Se videoer**

Oracle og Artemis mødtes på San Francisco bugten

Oracle's nye foilende AC45 kom på vandet i denne uge. Atemis Racing har længe trænet på bugten. **Se videoer**

J Class både skal deltage i Americas Cup

Americas Cup news: De fantastiske J Class både fra 1930’erne skal sejle på Bermuda’s Great Sound under Americas Cup.

Ben Ainslie flyver på Great Sound

Ben Ainslie Racing blev det første hold, som kom 'op og flyve' på Great Sound i Bermuda., hvor Americas Cup banen skal ligge. **Se video**

Spithill glæder sig til at sejle i Bermuda

ORACLE TEAM USA skipper Jimmy Spithill er på Bermuda i denne uge for at forberede holdets flytning af base fra San Francisco til Bermuda.

Bermuda: Event fee 15 mio. $ - garanti 25 mio. $

Den gamle Americas Cup floskel ’Hvis du ønsker at kende sandheden, følg pengene’ har været ’spot-on’ med den kommercielle beslutning om at tildele ’the Match’ til Bermuda.

Bermuda - We did it!!

Americas Cup ankom onsdag til Bermuda og blev modtaget af en entusiastisk befolkning. Se billeder fra begivenheden samt grafiske animationer af Americas Cup Village.

Americas Cup 2017 sejles på Bermuda

Americas Cup: For første gang nogensinde skal et amerikansk hold ikke forsvare Cup’en i USA. Valget af Bermuda er på den måde overraskende. Samtidig er det et fantstisk sted at sejle. ***Se flot promotion video***

Bekræftes rygterne om Bermuda på tirsdag ?

America’s Cup Event organisationen afholder pressekonference i New York tirsdag den 2. december om, hvor Americas Cup skal sejles i 2017. Måske også svar på andre vigtige spørgsmål.

Hvad siger San Diego Yacht Clubs præsident ?

America’s Cup: Interview med præsidenten for San Diego Yacht Club om valget af den kommende lokation for den 35. Americas Cup Match. **Se Video**

Americas Cup World Series til Göteborg og Portsmouth

De to første World Series events i Europa bliver i Göteborg og Portsmouth. Artemis Racing og Christian Kamp glæder sig til at sejle på hjemmebane foran et svensk publikum.

Americas Cup rygter om Bermuda bekræftes

Flere medier bekræfter nu de forlydender om valget af Bermuda til Americas Cup, som Bådmagasinet og Sail-World.com bragte frem tidligere på ugen under METS udstillingen.

Americas Cup til Bermuda?

På Metz dukker der en masse spændende nyheder op – også om den næste Americas Cup

Oracle Team USA bliver 'flyvende'

Oracle Team USA indgår teknologi aftale med AIRBUS, som verdens førende producent af fly, og styrker dermed muligheden for et succesfuldt forsvar i 2017.Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 580 artikler | Næste side >>
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Floor/Lund Marine
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
	Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde