Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 6 artikler

Lyø og Dyvig - to fantastiske havne

Bubber på sommertur - Efter en dejlig Langelands Festival var det på tide at komme videre. Jeg havde fået selskab af min yngste datter Anna Sofia, og vi tog af sted fra Rudkøbing søndag formiddag. Vi var ikke mere end lige kommet ud af havnen, før vi satte alle sejl. Vinden kom ind foran for tværs. Vi kunne lige akkurat holde Strynø op. Derefter friskede vinden op.

Ind igennem Svendbord Sund for gennaker

Bubber på sommertur - så er der afgang fra Ærøskøbing, vi sejlede ud igennem sejlrende, forbi Hjortø, ind igennem Svendborg Sund og forbi Svendborg. Vi havde kun sat gennakeren, og det var helt fantastisk som vi kunne holde kursen fint igennem sejlrenden og under Svendborg Sundbroen.

Ærøskøbing i sigte

Bubber på sommertur - Bubber sejler rundt i det sydfynske øhav med sin søn Oscar. På nuværende tidspunkt befinder de sig i Marstal, men de har besluttet at stikke til Ærøskøbing.

Marstal - flere ting rammer mig

Bubbers logbog: Friske og veludhvilet vågner vi til en dejlig morgen i Sønderborg. Oscar og jeg får lidt morgenmad inden vi tager afsted. Planen er at sejle til Marstal.

Så er fortøjningerne kastet

Aabenraa - Så indledes første etape af Bubbers sommertogt. Bubber sejler Danmark rundt i en Dehler 35 sammen med sin familie. Bådmagasinet følger Bubber på hans tur.

Vi følger Bubber på sommertur

Bubbers logbog: Den sejlglade tv vært og "børne-ikon" Bubber skal på sommertur med familien. De har lånt en sprit ny Dehler 35 af Reese Marin i Aabenrå, og hvad mere naturligt end at følge den populære sejler rundt i Danmark. Det får du mulighed for her på baadmagasinet.dk

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 6 artikler 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 

dit link til bådbranchen

Dansk Marine Center A/S
Hals Bådcenter
Volvo Penta Europe, Office Denmark