Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 36 artikler | Næste side >>

COWI rapport - Landbaseret lodsning giver mindre sejladssikkerhed

Den danske Søfartsstyrelse er i øjeblikket ved at undersøge mulighederne for, at lodsen rådgiver de store handelsskibe fra land – via tekniske hjælpemidler.Det giver ’ridser’ i sikkerheden – så pas på derude!

Den dyre besparelse - Fakta om discountsejl

Mange leverandører fra eksotiske steder i verden, tilbyder sejl langt under de danske markedspriser. Men der er sjældent tale om en besparelse. For ofte slides sejlene på ingen tid, hvis de da overhovedet fungerer?

Frederik Lööf - Ind i den boble!

I 24 år har svenske Fredrik Lööf sejlet OL-sejlads på fuld tid. Efter seks OL og tre medaljer er han stadig sulten. Hvad tænker sådan en mand?

Klumme: Vi ser tilbage – og frem

Sus & Schütt - To måneder efter de første starter til OL blev igangsat, skriver Sus & Schütt deres afsluttende klumme, hvor de ser tilbage på OL-rejsen. Eksklusivt for denne klumme gives ligeledes en billedserie.

Klumme: Final Count Down

Om en måned har Susanne Boidin gået indmarch og skal til at sejle sin første match ved OL i England. Der reflekteres om legene og Bådmagasinets læsere får et kig ind i Match Race pigernes sidste forberedelser...

Klumme: Fra power pads til trapez-”ble”

Noget af det charmerende og samtidigt frustrende ved sejlsport er, at man kan bruge det meste af sit liv på sporten og alligevel kun have beskæftiget sig med en meget lille del af, hvad sejlsport kan byde på.

Klumme: Blod er tykkere end saltvand

Hvem er der for én når alting i livet sejler? Sus & Schütt, der henholdsvis er i gang med forberedelser til OL og en afgørende OL-kval hylder i denne klumme deres søskende.

Klumme: ”Regatta”-spillet

De sidste forberedelser til årets World Cup stævne på Mallorca er i fuld gang. Samtidig er det snart påskeferie, hvilket betyder at mange har fri og tid til masser af sejlsport. Hvis ikke man skal på vandet, så har vi et forslag til en anden måde, hvorpå man også kan samles om sejlsport – vi har testet spillet ”Regatta”.

Klumme: OL-udtagelser – set indefra

Sus & Schütt er henholdsvis i gang eller færdige med deres udtagelser. Et format der hæfter sig ved objektive udtagelse, som er sportschefen Thomas Jacobsens mærkesag. Vi har talt med sportschefen og du får her hans mening - men hvordan føles det indadtil?

Klumme: Dreams do come true!

En gyser af en petitfinale var knald eller fald for Sus’s store drøm i Miami i sidste uge. Efter en 2-2 stilling vandt hun og hendes team sidste afgørende sejlads og bronze, hvormed de sikrede en dansk plads ved OL til sommer i Match Race.

Klumme: Happy 2012

Sus & Schütt runder året af med en opsummering af årets sejlsportshøjdepunkter. Der konkluderes og sættes sejl til videre research i 2012.

Klumme: Breaking News – Doktoren er fundet!

Sus og Schütts sejleraktiviteter er slut til VM i Perth, men dette har ikke fået dem til at opgive håbet om at møde den famøse Fremantle Doktor. De tog sagen i egen hånd og tog en for holdet!

Klumme: Er doktoren en macho?

Bådmagasinets klummepiger er i fuld sving til VM i Perth og har i måneder forberedt sig på den længe ventede date med the Freo Doctor. De beskriver her deres førstehåndsindtryk af "ham".

Klumme: Hvor bliver I af drenge?

Som november måned langsomt lakker mod enden, må vi ærligt talt indrømme, at vi er lidt skuffede over, at der ikke er dukket en bemærkelsesværdig MOVEMBER-historie op i den danske sejlerverden.

Klumme: Anbefaling af taktik- og strategibøger

Kunne du tænke dig fortsat at forbedre dine sejladsegenskaber, selvom det bliver mørkt og koldt udenfor, eller mangler du en god julegaveidé til en sejler, så bliv inspireret her.

Klumme: Life is a bitch!

Lasermaster, gafler og nu også ribben. Fælles for de tre er, at de knækker ved gentagne stræk og bøj bevægelser. Læs hvad der er hændt landsholdssejler Maiken Schütt.

Klumme: It’s showtime!

Hvad kan vi tage i lære fra andre sportsgrene når det drejer sig om at underholde folk? Hvad kan booste sejlsportens opmærksomhed? Hvilke alternative strategier skal der tænkes i? Glæd jer til denne uges bud på nytænkning.

Klumme fra en veninde

Sus & Schütt har outsourcet klummeopgaven til deres journaliststuderende sejlerveninde. Få et unikt billede af pigerne udefra til TD-løb i Dyrehaven. Foruden sammenlignes sejlsport med anden elitesport...

Klumme: Stemmer du rød eller grøn fløj?

Det er ikke meget sport der bliver diskuteret i valgkampen. Torsdag er der valg i vores lille kongerige og vi ser nærmere på hvilke forudsætninger vi sportsfolk har i dagens Danmark og hvad de forskellige partier kan imponere os med.

Klumme: Kom med på landsholdssamling

Sus & Schütt’s klumme står nu i det sociale tegn. Sociale medier er blevet populære og vi tænker ikke at lade muligheden gå forbi, så vi vover os ud på dybt vand…
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 36 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 

dit link til bådbranchen

Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
Køge Boat Center
Yamaha Motor Denmark A/S