Bagsiden
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 101 artikler | Næste side >>

Bagsiden Nr. 100: Normalitets-forbandelsen i dansk sejlsport. Lassen takker af...

Du har kun 7 dage!

Bagsiden - Skulle jeg som redaktør for Bådmagasinet nogensinde få muligheden for at forsøge mig som "Bagsideskribent", så er tiden vist inde nu. Den opmærksomme læser vil vide, at Lassen nærmer sig 100, og det er ikke på badevægten, nææ Bagside nummer 100 er nært forestående.

Egå Sejlklub: Har I lagt hjernen på hattehylden?

Bagsiden - En af ugens overskrifter hed: "Egå Sejlklub sender egne medlemmer på flugt". Ikke at det er nogen sensation, at der er uro i en sportsklub i al almindelighed og i en sejlklub i særdeleshed, men her har vi igen historien om ledelsessvigt fra bestyrelsen og forældrene i dansk sejlsport.

Forhåbentlig vågner patienten?

Bagsiden - Hjernedødskriteriet har de sidste uger været til heftig debat, hvornår er patienten hinsides, hvornår er der fortsat håb? Dansk storbådssejlads har i rigtig mange år været på grænsen af reel eksistensberettigelse, set i forhold til hvad vores nærmeste naboer nord og syd for de hjemmelige farvande præsterer.

Bagsiden: Dum, Dummere, Dummest?

Nu har vi snart sluttet sæsonen 2012. Mumm Stelton Cup var trods rigelig vind og et sunket mærke en succes. Historien om de to spækhuggers nærkamp har forhåbentlig også fundet en salomonisk afslutning? Tiden er inde til at kigge på de mange muligheder, medlemsskabet af en sejlklub giver i de mørke vintermåneder.

Bagsiden: Mine våde drømme

Op mod 150 besætninger på startlinjen, søndag den 7. oktober til Mumm Stelton Cup er jo nærmest grænseoverskridende. Ud fra min beskedne viden er det så årets største sportslige begivenhed, efter Palby Cup blæste bort i sommers.

Bådbranchen ligger helt i top på den ufede måde

Bagsiden - når jeg ikke skriver "Bagsider", bliver jeg tit indkaldt til orienterende møder i diverse sammenhænge - oftest med et helt kor af "Kloge Åger" som talere. Sammen med den runde redaktør Hr. Øverup var vi til Nordeas lokale kvartalsmøde "Økonomisk Perspektiv" som holdes – ja, godt gættet - fire gange om året. Bådbranchen havde en hovedrolle på mødet... 

Sejlsport kan godt komme i avisen og på TV i primetime

Bagsiden - Mange "Bagsider" er gået på temaet, at sejlsportens glæder er en af de bedst velbevarede hemmeligheder i samfundet. Men det kan lykkedes at udbrede sejlsportens budskab i medierne, hvis man reelt vil det.

Vi mangler brændstof til drømmene

Bagsiden - I fodbold følger du vejen til toppen - i sejlsport skaber du den selv...Nicolai Lassen låner denne uges Bagside ud til Co Skipper på SAP Extreme: Rasmus Køstner. Læs Rasmus' overvejelser og tanker om talentudvikling, og hvordan man nemmere kommer til tops i den internationale sejlsportsverden.

Elsker, når der bliver taget gas på dansk sejlsport

Bagsiden - Når det lykkedes nogen at vride penge ud af den gamle redaktør hr. Øverup, hejser havnekaptajnen flaget på havnen foran redaktionen. For det er sgu en sjældenhed, som er lykkedes for de gode team, Trine Fabienke, Morten Peetz, og sejlmageren Mads Christensen.

Skal flere sejlerbørn komme fra den lokale folkeskole?

Bagsiden - "De forældre, der gør ingenting, er lige så slemme som de forældre, der gør alt for meget?" er vel den overordnede konklusion på den fantastiske og kvalificerede debat, der er løbet i den forgange uge har udspillet sig her på Bådmagasinet. Debatten er så god, så print den nu ud og del ud til de aktive forældre omkring jer

Forkert forældre engagement truer sejlsportens fremtid

Bagsiden - efter en dejlig lang sommer er der to ting som har slået mig undervejs. Først den ret høje gennemsnitsalder i de gæstehavne vi har besøgt, og den åbenlyse mangel på børn og unge mennesker. Kan forkert forældreengagement skade barnets lyst til at dyrke sejlsport?

OL Bagsiden: Lassen og Øverup bukker sig ydmygt overfor Natorp

En sølv og en bronze i Weymouth, sammen med forlængelsen af TORM aftalen, gør, at jeg sammen med redaktør Øverup må bøje mig ydmygt i støvet i anerkendelse overfor formand Hans Natorp og de skabte resultater.

God sommer – opfør jer ordentlig

Deres Bagside skribent skal på sommerferie. Mange jubler, inklusiv den cigarrygende redaktør i hjørnekontoret, der måske også trænger til luft! Bagsiden er elsket af mange – hadet af lige så mange, og tusind tak for det.

Bagsiden: Kære Sandeep – et personligt brev

Du - Sandeep Sander er en af de ildsjæle, som alle i dansk sejlsport skriger på. I brede kredse ved vi, hvordan du forguder dine egne sejlerbørn, og går gennem ild og vand for alle sejlerbørn, og ikke mindst din enorme energi og vilje til at få sejlsporten frem. Så egentlig burde Bagsiden være en kæmpe hyldest til dig og dit Sailing Denmark.

Bagsiden: ”- Nomina rutrum rutrum...”

Sloganet er Steen Guttknecht, aktiv sejler i det nordsjællandske med base i Hornbæk og Hornbæk Bådeklub. For Jer, der er lidt rustne i det latinske kan jeg fortælle at: "Nomina nomina rutrum...", bedst kan oversættes med: "Kald en spade en spade...". Det er Steens mantra og overskriften på ugens "Bagside", som den gode Guttknecht skal have en stor del af æren for.

Bagsiden: Når hele byen brænder

Fynboerne viser suverænt, hvordan sejlsport skal præsenteres anno 2012. Her er begrebet "ildsjæl" blevet en massebetegnelse. 3 kæmpe begivenheder, inden for kun 2 weekender, siger meget mere end mange "Bagsider" – og det er jo trods alt ikke så lidt.

Vi skal have flere søde ”nummerpiger” i dansk sejlsport

Den gamle gris og redaktør Øverup, sidder allerede og Googler efter "numsepiger", men overskriften har nu en helt reel baggrund. Den tyske boksepromotor Kalle Sauerkraut – undskyld Sauerland, lejer Parken i København, og sender en flok hårdtpumpede - voldsom tatoverede – halvnøgne herrer i organiseret slagsmål ...

Bagsiden: I dag er det min fødselsdag

I en tid med masser af bekendelseslitteratur, skal jeg gerne røbe at den gamle cigarrygende redaktør Hr. Øverup faktisk havde fødselsdag i tirsdags. Når jeg igen og igen kalder redaktøren for gammel, så er hans udmærkede bagside skribent – mig - faktisk 3 år ældre

Bagsiden: Niels Svendsen, hvor er du – vi savner dig?

Under overskriften: KDY og SKS i tættere samarbejde, var der en kort historie om, at VIP centrene hos KDY og SKS logisk set nu blev forenet igen. Det fik følelserne i kog hos udvalgte, og nu "efterlyser" vi Niels Svendsen.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 101 artikler | Næste side >>
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

YachtBroker
Yamaha Motor Denmark A/S
Hellers