One Sails får nu lokaler på Helsingør Havn også. Foto: One Sails

OneSails åbner sejlloft i Helsingør

17-12-2015 14:08 Trine Søe17-12-2015 13:08 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

OneSails åbnede sejlloft i 2015 på Rungsted Havn med Sofus Pedersen og Mads Christensen som ejere. At gå fra ansat til ejer af en virksomhed kan være et stort skridt og en omvæltning, men de to sejlmagere har ikke fortrudt. "2015 har været et spændende og turbulent år for os. Vi har fået en tilværelse som selvstændige producenter og udviklere af sejl med foden under egen symaskine på sejlloftet i Rungsted Havn. I et fantastisk samarbejde med OneSails, som tilbyder noget af det bedste inden for international materialeudvikling og design af sejl. Vi har absolut ikke fortrudt, og ser frem til et endnu mere spændende år 2016", lyder det fra de to herrer.

Nye produktionslokaler i Helsingør

I september måned indtrådte Kent Kristensen i ejergruppen, hvor han også blev produktionschef. Det bevirkede, at de tre ejere blev mere modige. "Vi har sideløbende med sejlproduktionen turde bevæge os mere aktivt ind på området canvas og har eksempelvis leveret en række faconsyede, fulddækkende vinterpresenninger. Desuden planlægger vi at færdiggøre endnu flere sejl selv. Vi udvider således forretningen med større produktionsfaciliteter i den gamle bådeværftshal nærmest Kronborg på Helsingør Havn".

Planen er nu, at OneSails på Helsingør Havn slår dørene omkrings marts måned 2016. Loftet på Rungsted Havn fortsætter som serviceloft og salgskontor for OneSails.

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer