En ny Opti-Trim-Guide til iPhone og Android er nu tilgængelig

Opti: Trimguide app til iPhone og Android.

18-04-2012 16:00 Søren Øverup18-04-2012 13:39 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Med Optimist Trim har du et håndtérbart og let forståeligt værktøj ved hånden, der lynhurtigt giver dig svar på dine spørgsmål.

Du får et overblik over de forskellige trim muligheder, deres betydning og resultatet heraf.

Med Optimist Trim-Guide kan du bl.a. læse om: spryd – bomstrop – mastehældning –bomudhal -bindsler på masten - bindsler på bommen – sværd – bom –mast - skødning

Det hele er samlet i en trimguide, der fortæller dig hvordan dit grundtrim skal være i forskellige vejrforhold. Du skal blot indtaste hvor meget det blæser, størrelse bølger og din vægt. Herefter kan du indstille, tune og trimme din båd, så den passer bedst til dig.

Det er Bjørn Jepsen og Søren Tønder der har lavet optimistjolletrim-guiden. Efter mange år som sejler og træner på nationalt og internationalt niveau, oplever vi ofte, at der på alle niveauer er spørgsmål og tvivl om, hvorledes den enkelte sejler trimmer sit sejl bedst muligt. Det er der ingen grund til længere.

Brug app'en inden du tager på vandet og efter endt sejlads. Du har mulighed for at skrive egne noter ved hver trimguide og fx sende det direkte til din træner, eller bruge det som en trim-dagbog.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer