Surf
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 187 artikler | Næste side >>

Antoine Albeau slog rekorden i Namibia

Sebastian Kornums trænings- og arbejdskammerat, Antoine Albeau, slog verdensrekord med racingsejl, som de to har været med til at udvikle for Neilpryde på Maui, Hawaii. ***Se video***

Lærke Buhl-Hansen har sikret Dansk OL-plads i windsurfing

Med Lærkes placering som nr. 6 i sølvfeltet, og som 19. nation overalt, er OL nationspladsen sikret, idet de 20 bedste nationer ved dette VM får adgang til at deltage i OL i Rio i Brasilien i 2016.

Lærke Buhl godt fra start ved VM

VM i RS:X afholdes netop nu i Oman. Trods massiv varme er Lærke Buhl-Hansen kommet ok fra start - hun jagter en nationsplads til OL.

Regentparret hylder Cold Hawaii

Eventmanager Robert Sand fra World Cup'en i Cold Hawaii har fået en royal high five og skal til bal på slottet. Han er rørt og stolt over, at dronningen og prinsgemalen har fået øjet på den positive udvikling langs vestkysten i Thy.

Beretning fra Bic Techno stævne

Aarhus Sejlklub har været værter for windsurfing-stævnet Bic Techno, der som alle andre oplevede flot sensommervejr til stor nydelse for windsurferne.

Sebastian Kornum suveræn Danmarksmester

Sebastian Kornum satte punktum for en fantastisk sæson med fem prikker i de seks Formula-sejladser, som blev afviklet i frisk vind og solskin i Skive Fjord.

500 kitesurfere fra 19 lande over Femern Bælt

Femern Bælt  var søndag omdannet til et internationalt kiteboard mekka, da 500 kitesurfere fra hele verden stod over for Red Bull Coast 2 Coast - det hårdeste kitesurfing løb nogensinde.

Philip Köster var bedst i Cold Hawaii

De har ventet hele ugen på vind i Klitmøller. I går fredag kom den endelig, og så var det tid til surfing i verdensklasse i Cold Hawaii.

Det trækker op til bølger i Klitmøller

Årets World Cup i Klitmøller venter på de helt rigtige bølger og den helt rigtige vind. Tiden er knap og afgørende for, om der kan kåres en vinder.

SOS fra Kenneth Danielsen: ’Giv mig kraftig blæst fra sydvest’

Vindprognosen for Cold Hawaii ser fremragende ud for den 6. udgave af KIA Cold Hawaii PWA World Cup i bølgewindsurfing i Klitmøller. Det giver håb for savnet dansk succes.

Sebastian Kornum vinder WaterZ 2015

Hvis man ikke vidste det allerede, så blev det i weekenden slået fast, at dansk windsurfing i disse år har et talent, der rækker noget ud over det sædvanlige.

SUP Marathon - Steinfath hurtigst i ny rekord

Danmarks længste Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" blev i går, lørdag den 1. august afviklet for fjerde år i træk. Steinfath forsvarede titlen og satte ny rekord.

Kornum vinder slalom VM sølv

Den tyske ferieø Sylt har de seneste fem dage lagt vand og land til IFCA Slalom VM. Kornum tager sølv, efter en yderst stabil serie

Sebastian Fleisher på Øresund med træningsmakkere

I den uge kan man opleve flere dygtige RS:X surfere på vandet ud for Hellerup. Sebastian Fleischer og udenlandske surfere er i træningslejr.

NM Formula Surf: Danskerne snuppede medaljerne

Danskene snuppede medaljer i alle klasser, og kan uden overdrivelse kalde sig nordens bedste surfnation. Én deltager skiller sig markant ud fra feltet med fem sejre i seks sejladser. Han blev undervejs sat på noget af en styrkeprøve.

Fleischer & Buhl Hansen klar til EM

I dag starter surfernes Europamesterskab ved Mondello Beach, Palermo på Sicilien, Italien. Sebastian Fleicher og Lærke Buhl Hansen stiller op for Danmark.

14 år og et stort surftalent

Niklas Lillelund er blot 14 år gammel, og kropsvægten er beskedne 46 kilo. Det er hårde odds for en ung windsurfer, som brændende ønsker at konkurrere med de skrappe. Alligevel stillede han i maj måned ufortrødent op mod seniorfeltet i kampen om det tyske mesterskab.

Verdens længste kitesurfing race til DK

Det legendariske kitesurfing marathon Red Bull Coast 2 Coast er tilbage – to år efter løbets spektakulære debut. Den 19. september 2015 bliver Femern Bælt mellem Danmark og Tyskland igen kiteboard mekka, når kitesurfere fra hele verden står over for det hårdeste kitesurfing løb nogensinde.

Windsurfing - Ungdommen stormer frem

Der var fart over feltet, da Juelsminde Sejlklub i weekenden samlede 45 windsurfere til årets 2. afdeling af den danske mesterskabsserie i Slalom og Formula Windsurfing.

DM i Windsurfing i Juelsminde

Juelsminde bliver tætpakket med windsurfere den kommende weekend. Her surfes om anden afdeling af Danmarksmesterskabet.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 187 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Volvo Penta Europe, Office Denmark
Princess Danmark
Kronborg Marine Bådsalg