Surf
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 144 artikler | Næste side >>

Stor Kite event på Sundet

Danske kitesurfere er blandt deltagerne i stort internationalt kitesurfingstævne, som i weekenden vil pryde Sundet fra Sverige til Danmark

Sygdom slog Kornum ud

Fjerde afdeling af det tyske mesterskab blev sejlet i sidste uge. Sebastian Kornum førte stævnet men måtte træde et skridt ned på skamlen da det hele var overstået.

Sebastian gjorde rent bord i Norge

For to uger det var det den tyske windsurf-elite, der blev sat på plads af 21-årige Sebastian Kornum, og i den forgangne weekend var det nordmændenes tur.

Hvordan får man mere end 1000 unge ud og sejle ?

1000 windsurfere, én startlinje, 4 dage med racing og fester, 220 km fuld fart racing i omkring 40 knob Tramontana. Det er DEFI Wind of Gruissan og finder sted i Frankrig. Globalt set en enestående begivenhed.

Sebastian Kornum til tops på Sylt

Efter 17 hårde sejladser over fem dage, kunne Sebastian Kornum søndag lade sig hylde som vinder af det årlige "Funboard Racing Championship" på den tyske ferieø Sylt.

Surf VM: Godkendt indsats af begge drenge

Formula Windsurfing VM: Med en vindgrænse på 4 m/s blev der ikke sejlet på sidstedagen ved VM. Begge Skive-surfere slutter i pengepræmie-rækken

Fin start ved VM i surf

Surf: God dansk start til VM. De to danske Formula-surfere Sebastian Kornum og Christian Justesen kom godt fra start som samlet sekser og syver efter fire sejladser i springende vindforhold.

Kornum og Justesen klar til VM

Hele vinteren har de trænet i hver sit hjørne af verden. Christian Justesen på den kanariske ø Tenerife, og Sebastian Kornum på Hawaii-øen Maui. Nu er begge klar til VM

På stylter ned ad bakke

Det her er sejt. To af sejlsportens seneste 'påfund', foiling og dronevideo. Se surferen Laird Hamilton på stylter ned ad bakke. Det må være det tætteste man kommer på at 'stå på vandet' 

Surfer-søskende mødes på Hawaii

Rafting landshold til EM og VM i 2014

Dansk Surf & Rafting Forbund sender i år deres rafting landshold afsted til hele tre internationale konkurrencer.

... Og der blev lys

36000 watt gør noget helt specielt ved en mørk kyst sådan en råkold fredag aften i begyndelsen af marts. Ingen ville rigtig tro på, at Belysningsmesteren Tobias Juhl ville lykkes med at lyse bølgerne tilstrækkeligt op. Al tvivl blev imidlertid gjort til skamme.

Om få timer går det løs

I aften, fredag den 7. marts, når mørket har sænket sig, vil dansk surf elite samles til Super Session, mens et natmørk Cold Hawaii bades i lyset fra 36000 watt projektører. Anledningen er lanceringen af en helt ny hf-uddannelse, HF-Cold Hawaii og åbent hus arrangement på Thy-Mors HF & VUCs nye surfkollegie i Klitmøller.

Surf: Ny talentsatsning i Skive

Skive går efter den næste junior VM medalje. Et nyt talentarbejde er på vej.

Nyt kreativt co-working space for surfere i Klitmøller

Dansk søskendepar har drømmeoplevelser på Maui

Video: De vildeste surfbølger

Visionær klub vinder prisen for Årets Idrætsforening

Vild surftur under stormen

Aarhus har fået sin første SUP klub

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 144 artikler | Næste side >>
hanseboot300x50 2014
 

klikpcklikta

 
 

 

 

300

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Raymarine
Sunway Seatravel
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!