Surf
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 176 artikler | Næste side >>

SUP Marathon - Steinfath hurtigst i ny rekord

Danmarks længste Stand Up Padle (SUP) marathon "STROKES" blev i går, lørdag den 1. august afviklet for fjerde år i træk. Steinfath forsvarede titlen og satte ny rekord.

Kornum vinder slalom VM sølv

Den tyske ferieø Sylt har de seneste fem dage lagt vand og land til IFCA Slalom VM. Kornum tager sølv, efter en yderst stabil serie

Sebastian Fleisher på Øresund med træningsmakkere

I den uge kan man opleve flere dygtige RS:X surfere på vandet ud for Hellerup. Sebastian Fleischer og udenlandske surfere er i træningslejr.

NM Formula Surf: Danskerne snuppede medaljerne

Danskene snuppede medaljer i alle klasser, og kan uden overdrivelse kalde sig nordens bedste surfnation. Én deltager skiller sig markant ud fra feltet med fem sejre i seks sejladser. Han blev undervejs sat på noget af en styrkeprøve.

Fleischer & Buhl Hansen klar til EM

I dag starter surfernes Europamesterskab ved Mondello Beach, Palermo på Sicilien, Italien. Sebastian Fleicher og Lærke Buhl Hansen stiller op for Danmark.

14 år og et stort surftalent

Niklas Lillelund er blot 14 år gammel, og kropsvægten er beskedne 46 kilo. Det er hårde odds for en ung windsurfer, som brændende ønsker at konkurrere med de skrappe. Alligevel stillede han i maj måned ufortrødent op mod seniorfeltet i kampen om det tyske mesterskab.

Verdens længste kitesurfing race til DK

Det legendariske kitesurfing marathon Red Bull Coast 2 Coast er tilbage – to år efter løbets spektakulære debut. Den 19. september 2015 bliver Femern Bælt mellem Danmark og Tyskland igen kiteboard mekka, når kitesurfere fra hele verden står over for det hårdeste kitesurfing løb nogensinde.

Windsurfing - Ungdommen stormer frem

Der var fart over feltet, da Juelsminde Sejlklub i weekenden samlede 45 windsurfere til årets 2. afdeling af den danske mesterskabsserie i Slalom og Formula Windsurfing.

DM i Windsurfing i Juelsminde

Juelsminde bliver tætpakket med windsurfere den kommende weekend. Her surfes om anden afdeling af Danmarksmesterskabet.

Tør du prøve yoga på et surfboard?

Sommeren igennem har du chancen for at dyrke yoga på et surfboard, og arrangørerne lover en sjov og unik oplevelse.

Kom ud og paddle på Aarhus Å

På søndag kan du få en helt speciel oplevelse i Aarhus - en guidet tur på stand up paddle gennem byen.

Sebastian Kornum vinder Formula VM bronze

Kornum gør det igen, overrasker alt og alle med en præstation af de helt store. Vinder VM bronze i Formula klassen som den yngste nogensinde.

Sebastian Kornum indtager respektløst 2. pladsen!

Formula Windsurfing VM: Tre Formula-sejlere deler andenpladsen efter tre dages konkurrence med i alt otte sejladser, og alt kan ske på stævnets sidste dage. Se video

Stor tilslutning til surfernes påsketræning

50 surfere fra hele landet, plus en gruppe norske surfere, mødte frem til fire dages træningslejr i Skive i Påsken. Det blev til mange gode timer på vandet.

Open SUP Race Tour besøger Aarhus

Er du frisk på at prøve kræfter med Stand Up Paddling, så har du muligheden, når Open SUP Race Tour besøger Aarhus den 1. maj. Se video.

Forrygende start på Formula VM

Sebastian Kornum lægger ud med en samlet fjerde plads efter de fire første sejladser i Formula VM på Azorerne, og har blot to point til andenpladsen. Sebastian er suverænt yngste i top ti.

Lær at kitesurfe i skolernes sommerferie

Det bliver fem fede dage med fuld fart på. Massere af vind, vand, lækker mad og nye surfbuddies! Nick Jacobsen og Therese Taabel underviser og lære fra sig.

Nytænkning af Hancook Cup i Limfjorden

Et indbydende og alsidigt program ryster Limfjords-sejlerne sammen, når Maritim Center Skive lørdag den 20. juni afvikler aktiviteten Hancock Cup – sejlads for alle.

De kommer ikke sovende til det

Når man ser de professionelle surfere rundt omkring på kloden, kan man godt få den opfattelse, at de er født på et bræt. Men bare rolig. Bag kulissen er det benhårdt arbejde. Se her hvordan NielPryde slaom team træner.

Neilpryde Pro Racingcenter i Danmark

Windsurfingsportens største sejlmærke opruster med planer om racecenter i Danmark. Neilpryde vil arrangere både nationale og internationale trænings-samlinger, og støtte afvikling af stævner i Danmark.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 176 artikler | Næste side >> 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 

 
 

dit link til bådbranchen

M-center
Schultz Sejlmageri
Risbjerg