Surf
Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 157 artikler | Næste side >>

Neilpryde Pro Racingcenter i Danmark

Windsurfingsportens største sejlmærke opruster med planer om racecenter i Danmark. Neilpryde vil arrangere både nationale og internationale trænings-samlinger, og støtte afvikling af stævner i Danmark.

Paradis findes - nyd denne fantastiske film

Det er ikke mindre end verdens største kite brand, 'Cabrinha' - der tager dig med på en fantastisk rejse gennem sport, natur og kultur. Nyd denne super flotte film, tag dig god tid og start dine drømme ...

Hurtigste surfer vinder en måned i en KIA

Bedste windsurfer i seniorgruppen vinder en syv personers KIA Carens 1,7 CRDi 115 hk, diesel i en måned. Denne usædvanligt flotte præmie er udbyttet af et tæt samarbejde med surferne i Middelfart Sejlklub, Autohuset Vestergaard og KIA.

Surfmulighederne sikret på Vandet Sø

En sag, som har stået på i over 10 år, har nu endelig nået sin afslutning. 

Formula DM uden Kornum

Når årets sidste afdeling af den danske mesterskabsserie i Formula og Slalom windsurfing afvikles i Skælskør i weekenden, bliver det uden ranglistens klare 1'er Sebastian Kornum.

Der blev skrevet surfhistorie ved Klitmøller

Cold Hawaii: World Cup-vinder blev først fundet i lygtetændigstiden. For første gang nogensinde blev finalen i bølgewindsurfing afviklet, efter solen var gået ned

Højspændt tidspres ved Cold Hawaii

Er der fundet en vinder af World Cuppen, når solen går ned søndag aften?

Strandet kutter skabte anderledes kulisse

Cold Hawaii, Klitmøller: Verdens bedste surfere 'dansede' om den strandede kutter som ligger få meter fra kysten - lige netop hvor surferne afvikler deres World Cup

Grundstødt kutter skaber problemer for World Cup

Cold Hawaii: En fiskekutter ligger 50 meter fra stranden i Klitmøller - lige dér, hvor verdens bedste bølgevindsurfere kl. 13 begynder årets World Cup i Cold Hawaii. Det svarer til at der ligger i kutter midt i Parken, siger eventchefen.

Vejrprognose peger på gyser-afslutning i Cold Hawaii

Vinden bliver det helt store samtaleemne i Klitmøller i næste uge, når verdens 32 bedste surfere sejler om VM-point i KIA Cold Hawaii PWA World Cup i bølgevindsurfing.

Kornum i hård kamp mod verdenseliten

Når kampen mellem verdens bedste windsurfere i bølger sætter ind på mandag i Cold Hawaii, trækker 22-årige Sebastian Kornum fra Skive i våddragten velvidende at det måske kun bliver til én tur i Vesterhavets bølger.

Kenneth Danielsen vil vaske pletten væk

Surf: For Danmarks bedste bølgewindsurfer Kenneth Danielsen handler årets KIA Cold Hawaii PWA World Cup i Klitmøller kun om en ting: At vaske sidste års skuffelse væk

Sebastian Kornum Nordisk Mester

50 Formula windsurfere fra Sverige, Norge og Danmark - plus den tyske mester Vincent Langer, blev sat godt og grundigt på plads af den nye mester.

Stor Kite event på Sundet

Danske kitesurfere er blandt deltagerne i stort internationalt kitesurfingstævne, som i weekenden vil pryde Sundet fra Sverige til Danmark

Sygdom slog Kornum ud

Fjerde afdeling af det tyske mesterskab blev sejlet i sidste uge. Sebastian Kornum førte stævnet men måtte træde et skridt ned på skamlen da det hele var overstået.

Sebastian gjorde rent bord i Norge

For to uger det var det den tyske windsurf-elite, der blev sat på plads af 21-årige Sebastian Kornum, og i den forgangne weekend var det nordmændenes tur.

Hvordan får man mere end 1000 unge ud og sejle ?

1000 windsurfere, én startlinje, 4 dage med racing og fester, 220 km fuld fart racing i omkring 40 knob Tramontana. Det er DEFI Wind of Gruissan og finder sted i Frankrig. Globalt set en enestående begivenhed.

Sebastian Kornum til tops på Sylt

Efter 17 hårde sejladser over fem dage, kunne Sebastian Kornum søndag lade sig hylde som vinder af det årlige "Funboard Racing Championship" på den tyske ferieø Sylt.

Surf VM: Godkendt indsats af begge drenge

Formula Windsurfing VM: Med en vindgrænse på 4 m/s blev der ikke sejlet på sidstedagen ved VM. Begge Skive-surfere slutter i pengepræmie-rækken

Fin start ved VM i surf

Surf: God dansk start til VM. De to danske Formula-surfere Sebastian Kornum og Christian Justesen kom godt fra start som samlet sekser og syver efter fire sejladser i springende vindforhold.

Lige nu vises artikel 1-20 af ialt 157 artikler | Næste side >>
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Djurs Polstring Nyt til din båd.
Tempo Bådsalg
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr