fbpx

Første båd i ny serie af arbejdsbåde

Inkluder i Newsletter: Ja

Arbejdshesten til skærgården er en ProZero 10,5 DC Archipelargo er fra Tucos nyudviklede ProZero-serie, og skrogdesignet er baseret på de velkendte og afprøvede skrog fra Tuco’s Guard-serie, som Tuco har produceret og videreudviklet siden 2002.

Det er en hurtig arbejdsbåd, specielt tilpasset maritime arbejder i Skærgårde, øer, ved havne, og andre type opgaver som indeholder logistik og stor fleksibilitet, derfor er båden indrettet med en stor stævn-lem på hele 1,6 meter i bredden så vogne og ATV´er kan køre direkte om bord, ligesom båden er udrustet med kran og kraft-spil.

 ”Det har i designprocessen været vigtigt for os at skabe en serie af både, hvis design muliggør stor fleksibilitet både i forhold til leveringstid, men i høj grad også i forhold til selve båden”, siger Jonas Pedersen, Direktør i Tuco Marine Group og fortsætter;
”Vi har derfor baseret hele serien på et modulært design, der gør det muligt at tilpasse den enkelte båd efter kundens behov og ønsker”.

”Båden her indeholder på mange måder alt det som har været vores ønske med ProZero serien” fortsætter Jonas Pedersen. ”Vi har med serien skab en meget fleksibel designplatform som kan tilpasses præcist til de behov vores kunder har. I netop Archipelago modellen her, får kunden både en specifikt tilpasset båd til deres behov, men samtidigt en hurtig (28 knop) og meget robust båd som er gennemprøvet”

”Vi er utrolig glade for og stolte af, at ProZero-linjen er blevet så positivt modtaget af vores kunder og samarbejdspartnere. Vores team har arbejdet intensivt med at optimere ProZero-serien til at kunne imødekomme klassificerings- og sikkerhedskrav til denne type af både, og at det nu betyder konkrete ordre og dermed arbejdspladser er naturligvis den ønskelige situation” slutter Jonas Pedersen.









Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL

Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen





Udvalgte artikler *