fbpx

Ny stor model fra Dehler

Inkluder i Newsletter: Ja

Judel/Vrolijk står bag linjerne på Dehlers nyeste model, hvor tegninger og model forventes afsløret på bådudstillingen Boot i Düsseldorf, der åbner på lørdag. En del af inspirationen til den nye model er hentet fra Dehler 38, der var Dehlers store nyhed sidste år. Den første Dehler 46 forventes søsat i juli måned i år.

Dehler46-1024x662

Flere tegninger og modeller af Dehler 46 forventes offentliggjort på Boot i Düsseldorf

Læs også: Den nye Dehler 38

Cockpittet om bord på Dehler 46 er rummeligt og har en del runde linjer. Udstyret med to rat, hvor man har mulighed for at installere en plotter ved ratpiedestallerne. Hækken kan lukkes med en badeplatform, og der er mulighed for at tilføje en bænk, som også kan fungere som en landgangsbro.

Bredde kahytter

Under dæk findes tre dobbeltkahytter og to badeværelser. Owners cabin er placeret i forskibs, hvor man kan boltre sig i en rummelig kahyt, hvor den 160 cm bredde dobbeltseng kan entreres fra begge sider. Der er naturligvis også en salon om bord, hvor man finder en U-formet sofa, navigationsbord og L-formet pantry.

Reese Marin i Aabenraa er den danske forhandler af Dehler. Henrik Reese oplyser til Bådmagasinet, at Dehler i første omgang vil bliver lanceret til en speciel introduktionspris på cirka 1.800.000 kroner for en standardudgave.

Data Dehler 46

Længde: 14.40 meter

Bredde: 4.35 meter

Dybgang: 2.25 meter T-køl som standard, 2.70 meter T-køl og 1.85 meter L-køl som tilvalg.

Displacement: 10.700 kg

Vandtank: 450 liter

Brændstoftank: 220 liter

Motor: Volvo D2-55 med 39kW/53 hp









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *