fbpx

J-70 - driftssikker, sporty & smuk

Inkluder i Newsletter: Ja

J-70 er efter sigende verdens hurtigst voksende entypeklasse. Den lille sexy, amerikanske lady har en helt speciel tilblivelseshistorie, og har gjort bragende succes med omkring 500 solgte både på under et år. Men det står sløjt til med interessen, i hvert fald rent handlingsmæssigt, her i lille Dannevang. Ikke en eneste J-70 er ved redaktionens slut solgt her i landet.

DS-kandidat

Derfor tog vi på road trip til Bohuslän, nord for Gøteborg. Her, midt i skærgårdparadiset, holder Marstrand Yachts til. De har solgt 12 stk. J-70 på godt et halvt år, og tre af dem sejlede med i en distancekapsejlads i Stenungsund. Vi fik tildelt rorpinden i den ene af dem og kan derfor berette om både selve båden og det koncept, der er bygget op omkring den – som det ser ud i et miljø, hvor man i større grad ønsker udvikling velkommen.

J-70 er i øvrigt en af kandidaterne til Dansk Sejlunions nye officielle ungdoms sportsbådklasse og vi vurderer også kort fordele og ulemper ved at vælge lige netop J-70.

Læs mere om J-70 i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Er du abonnent - logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under menupunktet "Mit Bådmagasin - Artikler for abonnenter".

Køb artiklen - Læs artiklen "J-70 - driftssikker, sporty & smuk". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *