Den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser. Foto: Ulf Wesley Johnsen

Vi tester: Marex 320 Aft Cabin Cruiser

19-03-2013 11:30 Christina19-03-2013 10:30 - Ulf Wesley Johnsen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Endelig kom den rigtige familiebåd, som vi længe har ventet på - til og med kan den anskaffes til en fornuftig pris. Med mange af de kvaliteter og løsninger, som båden er født med, har Marex født en stjerne.

Der kan gå årtier mellem de gange, man lige finder den båd, man er på udkig efter. Måske lykkes det, måske ikke, og ofte vil man ikke være i stand til at købe den, uden tegnebogen bliver drænet. Glæden var derfor stor, da det norske Marex værft sidste efterår præsenterede deres helt nye og imponerende Marex 320 Aft Cabin Cruiser.

Pladsen godt udnyttet

Med sine kun 32 fod bliver den ikke blandt de store i havnen – til gengæld overrasker den gevaldigt, når man entrerer båden fra den brede og dybe badeplatform. Man fornemmer hurtigt, hvordan hver eneste kvadratcentimeter er optimalt udnyttet. Der er nemt siddepladser til seks-otte personer i cockpittet, og en familie på seks personer vil uden problemer kunne spise samtidig. Genialt og familievenligt.

marex 32 acc ulf marex 003

Pladsen er godt udnyttet i den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser

Læs mere om Marex 320 Aft Cabin Cruiser i den seneste udgave af Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "Marex 320 Aft Cabin Cruiser: Imponerende pladsudnyttelse". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb tablet magasin - Læs Bådmagasinet på din tablet. Tablet (iPad, Android) magasinet downloades som pdf, der kan gemmes på din tablet.

Er du abonnent - men uden dit Bådmagasin lige ved hånden, ja så logger du bare ind her. Læs artiklen som ligger under vores menupunkt "Mit Bådmagasinet - "Læs artikler for abonnenter".

Ønsker du at tegne et abonnement på Bådmagasinet, så klik her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer