fbpx

Fairlines for millioner klar til aflevering

Inkluder i Newsletter: Ja

Fem store Fairline motoryachts for over 30 mill. kr. er med at blive klargjort hos Tempo Bådsalg til levering over hele Danmark. Derfor er der masser af liv og aktivitet ved Tempo's kajanlæg i Ishøj Havn, hvor man kan se de flotte både .

De fem store Fairline motoryachts, på op til 58 fod, er ved at få den sidste afpudsning, inden de skal leveres til kunder i Sæby, Frederikshavn, Juelsminde, Aabenraa og Tuborg Havn. Tilsammen repræsenterer de fem imponerende både en værdi på over 30 millioner kr.

Derfor er der masser af aktivitet at kigge på i Ishøj Havn, foruden den travle aktivitet på bådpladserne, hvor bådejerne er ved at gøre deres både klar til sæsonen.

Det er også nemt selv at blive bådejer, for Tempo Bådsalg er landets største forhandler af fine brugte både, med over 160 sejl- og motorbåde i alle prislag, der er klar til levering. Alle kan derfor nå at komme ud at sejle, når sæsonen for alvor starter.

Tempo Bådsalg får i øjeblikket henvendelser om brugte både fra hele verden og har for nyligt solgt både til England, Tyskland og Schweiz.

Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen

Henrik Jørgensen (th) og Stewart Moeliker-Twigg glæder sig over, at de har meget travlt i disse dage med at aflevere de mange både.

Besøg Tempos site her










★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *