MED TROLDAND TIL AZORERNE DEL 2: Tilbage til fastlandet igen.

Her kan du købe og læse MED TROLDAND TIL AZORERNE DEL 2: Tilbage til fastlandet igen. . Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Efter en vellykket overfart fra Spanien til Azorerne og besøg på de tre sydvestligste øer, fortsætter Troldand og besætning mod den centrale øgruppe, hvor især Faial og Horta er kendte af sejlere. Mest betaget er besætningen af den mindre besøgte ø São Jorge, der er et sandt paradis.

São Jorge er på mange måder Terceiras diametrale modsætning. Det er naturøen, hvor man kan gå fantastiske vandreture, og hvor livet går sin stille gang i en parallelverden til den vi kender hjemmefra. Øen blev på mange måder vores favoritsted, og vi vendte tilbage til den hele tre gange under vores to måneders ophold på Azorerne.

São Jorge har knapt 10.000 indbyggere. Den er 56 km lang og 8 km bred, en smule mindre end Langeland. Dens højeste punkt er på næsten 1000 m.o.h., og langt over halvdelen af øen over 500 m.o.h. Overalt er der stejle og næsten utilgængelige kyster med kun enkelte frodige isolerede kystplateauer, de såkaldte Fajãs

Pris: 15 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 3/2015. 

15,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

MED TROLDAND TIL AZORERNE DEL 2: Tilbage til fastlandet igen.
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer