Links

Her ses links fra vores linkssamling.
Klik på en kategori for at filtrere.

 

 
Volvo Penta Europe, Office Denmark
Volvo Penta er et af de mest betydelige firmaer indenfor lystbådsmarkedet og vi producerer diesel- og benzinmotorer fra 10 til 770 hk. Et omfattende tilbehørsprogram, Volvo Penta kvalitet og et verdensomspændende servicenet gør os til sejleres foretrukne mærke over hele verden.
Nordship Yacht
Det danske værft Nordship Yachts Aps blev grundlagt i 1978 under navnet Buchwald Yachtværft. Firmaets grundlægger Lars Buchwald startede med apteringsarbejde og som underleverandør til en række velkendte danske bådværfter. Gennem årene er der opbygget en omfattende viden fra prototyper, udvikling af kapsejladsbåde samt fremstilling af one-off projekter og bygning af flere jordomsejlere.
Green Sails
Jeg laver nye Storsejl og Forsejl / Rullegenua, Spilere og Gennaker Jeg samler din nye Furlex ved siden af din mast, lige til at sætter på, uden merpris Millinium one piece sails med ubrudte tråde, størrelse ubegrænset Hvorfor købe sejl i udlandet, jeg kan matche både pris og kvalitet - Kig forbi din sejlmager og tal med mig om sejl til din kølbåd, jeg fremstiller selv sejlene i dag som jeg har gjort de sidste 49 år, med stor glæde
Baadhuset
Forhandler af Galia, Saver, Humber, Rinker og Starfisher.
Quantum Sail Design Groupe
Kort om Quantum Sail Design Group: Quantum Sail Design Group, grundlagt i 1996, er på bemærkelsesværdig kort tid vokset til den næststørste leverandør af sejl på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv. Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. QSDG ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre. Det være sig softwareudvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, gennemarbejdet design, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst: Timer på vandet. Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicere vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl. QSDG er repræsenteret på alle kontinenter med mere end 60 sejllofter. Vi er sikre på vi kan levere det du forventer og måske en lille smule mere.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Tempo Bådsalg
Pantaenius Lystfartøjsforsikring