Links

Her ses links fra vores linkssamling.
Klik på en kategori for at

filtrere.

 

 
Tempo Bådsalg
Her finder du Danmarks største "handelsplads" for brugte sejl- og motorbåde, hvor mindst én båd skifter ejer hver eneste dag. Tempo Bådsalg er også eneimportør af 3 bådnavne i særklasse: Fairline fra England, Windy fra Norge og Jeanneau fra Frankrig.
Køge Boat Center
Brugte både i formidling - salær fra 3% + moms
Quantum Sail Design Groupe
Kort om Quantum Sail Design Group: Quantum Sail Design Group, grundlagt i 1996, er på bemærkelsesværdig kort tid vokset til den næststørste leverandør af sejl på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv. Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. QSDG ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre. Det være sig softwareudvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, gennemarbejdet design, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst: Timer på vandet. Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicere vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl. QSDG er repræsenteret på alle kontinenter med mere end 60 sejllofter. Vi er sikre på vi kan levere det du forventer og måske en lille smule mere.
Bojsen Møller Sails
Bojsen-Møller sejl fokuserer på at levere kvalitetssejl til både kapsejlads og tursejlads. Vi anvender dug fra førende dugfabrikanter og udnytter 30 års erfaring til at fremstille hurtige og holdbare sejl. At det lykkes, vidner såvel de mange Europa- og Verdensmesterskaber, der er vundet med vores sejl, som tilbagemeldinger fra tilfredse tursejlere om.
Djurs Polstring Nyt til din båd.
Velkommen til Djurs Polstring Vi påtager os: Syning af hynder til både og campingvogne. Vi udfører møbelpolstring- vi reparer bilsæder og montere sædevarme samt reparation af kalecher og isyning af nye lynlåse. Vi fører alt i møbelstoffer og læder. Vi servicerer både private og erhvervskunder. Vi kan kontaktes på telefon: 22818174 eller e-mail: oexenholt@msn.com Ring og bestil et uforpligtende konsulentbesøg. Vi kører i hele landet.
 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Marinelec.dk – Henning Wermuth / Marine Electronic
Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde
Kronborg Marine Bådsalg