Links

Her ses links fra vores linkssamling.
Klik på en kategori for at filtrere.

 

 
Bojsen Møller Sails
Bojsen-Møller sejl fokuserer på at levere kvalitetssejl til både kapsejlads og tursejlads. Vi anvender dug fra førende dugfabrikanter og udnytter 30 års erfaring til at fremstille hurtige og holdbare sejl. At det lykkes, vidner såvel de mange Europa- og Verdensmesterskaber, der er vundet med vores sejl, som tilbagemeldinger fra tilfredse tursejlere om.
Tempo Bådsalg
Her finder du Danmarks største "handelsplads" for brugte sejl- og motorbåde, hvor mindst én båd skifter ejer hver eneste dag. Tempo Bådsalg er også eneimportør af 3 bådnavne i særklasse: Fairline fra England, Windy fra Norge og Jeanneau fra Frankrig.
Gransegel
Velkommen til Gransejl. Vor filosofi er, at kravene man stiller til sejlene skal være den samme uanset hvad man sejler. Det spiller ingen rolle om man vil komme først på kapsejladsbanerne eller bare vil opleve følelsen af en båd som sejler i perfekt balance, med Gransegels HPC og HPR sejl er man nærmere målet. Vore produktionsfaciliteter er specielt egnet til dagens moderne sejlproduktion med membran samt lim teknik op til 30m lig længde.
Risbjerg
Vi er dig behjælpelige i alle faser med at komme ud og sejle i din første båd! Vi kan selvfølgelig finde den helt rigtige båd til at dække netop dine behov, og har rigtig mange gode begynderbåde i vort sortiment. Når båden er fundet kan vi hjælpe dig med alle andre aspekter omkring det at være bådejer: transport - forsikring - Speedbådkørekort - service -vinterkonservering - vinteropmagasinering. Når du får leveret din første båd, tager vi os god tid og søsætter den sammen med dig, inklusiv medfølgende instruktion. Vi gennemgår alle detaljer omkring betjening af båden, og sejler en tur med dig, indtil du føler dig tryg til selv at betjene båden. Vi har stor erfaring på dette område, som giver tryghed som ny bådejer. Vil du have en god oplevelse med din første båd, er Risbjerg A/S med andre ord den helt rigtige bådpartner!
Pantaenius Lystfartøjsforsikring
Vor force er blandt andet kompetent og personlig rådgivning vedrørende forsikring. Sker der en skade, står vor egen skadesafdeling til rådighed for kunden, således at skaden kan afvikles til alles tilfredshed. Pantaenius varetager kundens interesser over for vore søassurandører.
 
 

3for69 2

 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 

Find-os-paa-facebook 1

 
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Bojsen Møller Sails
Bluebay Marine
YachtBroker