Sømil efter sømil, døgn efter døgn. Foto: Christian Liebergreen

Jonna syd om Australien og New Zealand

03-11-2012 13:04 Søren Øverup03-11-2012 12:04 - Øyvind Bordal
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

"Har haft nogle fine dage med en kold halvvind fra Syd, så der er blevet sejlet en del sømil.", skriver Christian Liebergreen fra sin PC ved kortbordet. "Gennemsnitsfarten hernede i Sydhavet er indtil videre 6,1 kn, så det er helt ok. Det er kold vind der blæser, hvilket gør at kahytten er fuld af kondens, især når den ikke kommer ind ret agter, som giver lidt igennem lugen. Alle udluftningsventilerne er skalket til med gaffatape, så der ikke kommer vand ned når bølgerne står indover, dette gør at inde-klimaet er ret fugtigt."

Amerikansk valgkamp

"De næste par dage bliver vi overhalet af et stort højtryk, dette giver let vind, så jeg benytter lejligheden til gå skivet igennem, lave gennemtræk og få spist noget lækkert dåsemad. Samtidig har jeg ladet mig rive med af valgkampen i USA, så er i gang med at læse "Washington Dekretet" med Jussi Adler-Olsen. Bagefter er det Barack Obamas selvbiografi der skal høres som lydbog, jojo man følger skam med."

Picture 136

Ikke så ensomt...

"Det er rart endelig at komme under Australiens kyst, ikke at jeg kommer til at se Aussierne, men det virker ikke så ensomt paa søkortet. Dernæst skal der ø-hoppes syd om Tasmanien og New Zealand, så det føles som om der er mennesker lige i nærheden."

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer