Ny bog om langtursejlads

09-04-2013 08:38 Trine Søe09-04-2013 06:38 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Langturssejler Leo Schmidt, forfatter til På Poseidons blå bånd, har netop udgivet bogen Grækernes krise – fodspor fra fortiden forklarer nutiden. Bogen er underholdende sommerlæsning til dem, der holder af Grækenland og sejlads. Leo Schmidt har siden 2010 opholdt sig adskillige måneder i Grækenland, hvor han har brugt tiden på at rejse for at opleve og blive klogere på verden.

Græsk mentalitet, værdier og holdninger

Bogen er personligt skrevet og meget oplysende om Grækenland og sejlads. Sejlere og grækenlandskendere kan mindes egne oplevelser, og andre kan få oplevelser ved at læse bogen. Generelt sætter bogen fokus på græsk mentalitet, værdier og holdninger. Under samtaler med grækere udspilles hele følelsesregisteret, når de udtrykker sig om den situation, de og deres land er havnet i. Mange leder efter syndebukke og forklaringer på, hvordan det kunne gå så galt.

I en søgen efter sådanne forklaringer er læseren med på en opdagelsesrejse om bord på sejlbåden Galadriel. Rejsen går tilbage i historien og afsluttes med et ophold i munkerepublikken Athos - et område omgærdet af mystik, hvor tiden har stået næsten stille i mere end 1000 år. Bogen er på 168 sider og er illustreret med flotte farvebilleder. Fås både som hard copy og revideret e-bog.

Se mere på nord-stjernen.dk

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer