Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 18120 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Aschenbrenner ser frem til Match Race Germany

Joachim Achenbrenner sluttede på en sjette plads ved første stævne på World Match Racing Tour, der blev sejlet i Long Beach, Californien. Nu venter Match Racing Germany, der starter i dag.

Oxbridge dyst for 9. gang på Alssund

Når studerende fra syv danske og tyske uddannelsesinstitutioner i dag stævner ud til kapsejladsen "Oxbridge on Alssund" i Sønderborg, vil kappestriden igen blive afviklet direkte foran Alsion, hvor publikum kan sejladsen på nært hold.

Team Ulrikkeholm vil vinde VM samt WIM Series

Sidste års vinder af kvindernes Tour, Camilla Ulrikkeholm går efter at vinde både VM samt den WIM Series her i 2015. VM’et afholdes i Middelfart.

Præmie til båd nummer 300

Arrangørerne bag Palby Fyn Cup venter på, at båd nummer 300 tilmelder sig. Skal det være dig? - der er en fin præmie på højkant.

Hallberg-Rassy klub vokser

En mand, en mission - at samle så mange Hallberg-Rassy både som muligt.

Boatflex støtter sejlsporten

Flere på vandet - støt ungdommen og din sejlklub. Den målsætning og ambition er fantastisk at bakke op, og det er lige netop hvad Jonas Høgh Christensen gør med Boatflex. Det er der kommet en fin video ud af - se den her

Helly Hansen Cup - Finn VM udtagelses-stævne

Helly Hansen Cup i Rungsted den 5.-6. Juni bliver officiel Dansk Finnjolle VM udtagelsesstævne. Jonas Høgh-Christensen stiller til start.

Hellerup pigerne er nr. 2 på ISAF´s rangliste

Sejle olympisk er som at pleje et kærlighedsforhold udtaler Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen. De to piger ligger toer på ISAF's rangliste over verdens bedste 49er Fx sejlere.

Sejlsport og surf en del af ny stor Outdoor messe

København bliver i januar 2016 hjemsted for Danmarks største Outdoor messe. En to dages festival, hvor de besøgende kan opleve og tjekke alt det nyeste inden for udendørs sport og aktiviteter.

NC Sports Top Story - Jes Gram Hansen

SAP Extreme Sailing Team har fået en flot start på sæson 2015 og fører serien. Se dette interview med Jes Gram Hansen, hvor han fortæller om sin sejlsportskarriere.

Vestas Wind på vej til Lissabon

Volvo Ocean Race: Alle på Vestas Wind og Persico Boatyard var spændte til det sidste - båden er nu endelig vejet og godkendt af VOR måleren. Det lykkedes!

Riggerne Cup i godt blæsevejr

Tåsinge Rundt var målet med kapsejladsen Riggernes Cup, der blev sejlet i weekenden. En båd mistede masten og en anden gik på grund.

Tilmeldingerne strømmer ind til Palby Fyn Cup

Kapsejladsen Palby Fyn Cup er igen på ret kurs. Arrangørerne håber på at krydse den magiske grænse på 300 både.

Finn EM: Hjemmebane sejr til Gaspic

Ved EM i Finnjolle løb den lokale Ivan Gaspic med sejren efter en 'tricky' uges sejlads, hvor sejlerne har oplevet alle forhold i vejret. Split i Croatien er ofte et svært sted at sejle, så det var naturligvis en glad vinder. Se video-highlights fra ugen der gik 

Glyngøre leverede varen

Det var en ovenud tilfreds sportschef for sejlerlandsholdet Thomas Jakobsen som efter en velgennemført træningslejr samt et TORM ungdomsgrandprix kunne takke af for denne gang. Sportschefen var ikke bleg for at sammenligne Glyngøre med Rio

Bogense vinder første 2. divisions stævne

Sejlsportsligaen: For anden weekend i træk var der stor liga aktivitet i Skive. Denne weekend var det 2. division, og Bogense, Skive og Sejlklubben Sundet toppede resultatlisten.

Start i aften på hidtil korteste etape på 2800 sømil

Volvo Ocean Race: Starten på syvende etape går i aften kl. 20.00 dansk tid. Når bådene er fri af kysten venter et større lavtrykssystem, Golfstrømmen og Azorer højtrykket.

Ring båden varm

Med en app kan bådejere nu starte bådvarmen, så båden allerede er dejlig varm, når man går om bord. Her ser vi på Ebersprächers telefonbetjening og Easystart GSM app.

'Gamle' kendingen i front

Øresundsmesterskabet: Dragerne dyster lørdag søndag om Øresundsmesterskabet ud for Hellerup, og det ligner et opgør mellem de lokale Frank Berg og Jens Christensen

Mapfre på grund

Volvo Ocean Race: Det blev den spanske båd Mapfre som løb med sejren ved lørdagens In-port race i New Port RI. Vores kollegaer på Sailing Anarchy har hygget sig ved redigeringsbordet da Mapfre ramte en sten, da båden sejlede 'promenade sejlads' tæt på land. ***Se video*** 

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 18120 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 

klik-streamer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Vestfyn Autodele & Marinecenter
ShipShape
ULLMAN SAILS DENMARK
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World