Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17371 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Varmen kommer indefra

Efteråret har indfundet sig, men der er stadig mulighed for at få nogle flotte dage på vandet. Sørg dog for den rette påklædning. Kapsejlere kender 'lag-på-lag' strategien, men er du tursejler kan det være svært at holde varmen - men her er et godt bud, Innerheat.

Konkurrencen er vild

Ordene er Casper Engen Peetz, som er gast hos Mads Christensen. De tre danske klubber er alle i top 10, KDY nr. 3, Hellerup nr. 6 og Kerteminde nr. 7.

5,5 mio. kr. til nyt Ungdoms Søsportscenter i Frederikssund

Kommunalbestyrelsen i Frederikssund har bevilget 5,5 miol kr. til etablering af et nyt fælles søsportscenter for sejlsporten og søspejdere på lystbådehavnen.

KDY vandt to ud af deres tre første sejladser

SAILING Champions League: Kraftigt regnvejr over København kunne ikke forhindre en god start på verdenspræmieren fredag, selvom nogen sejlere syntes det var både koldt og vådt. **Se live her lørdag fra kl. 11.45**

Ben Ainslie’s sælger OL vindersejl fra 2004, 2008 og 2012

Hvis du er Finn-jolle sejler – eller samler – så er her muligheden for at købe nogle sejl, som har vundet olympisk guld.

Bornholms største marina oplever forfald

Solskinsøens største marina og lystbådehavn Nørrekaas Baadehavn oplever et forfald, som startede med kommunesammenlægningen. Det handler naturligvis, fristes jeg til at skrive, om økonomi.

SAILING Champions Sailing League live fra kl. 14.00

Sejlerne fra de varmere himmelstrøg synes ikke det danske efterårsvejr er ideelt til sejlsport. Regn i dag, bedre vejr i weekenden for tilskuerne. Se sejladserne LIVE.

Jens Dolmer kan ikke lide fisk

Volvo Ocean Race – Dag 5 ombord på Team Brunel – Jens Dolmer ser sig rastløst omkring, noget er galt - Pludselig trækker han en kniv.

Rusland er klar til at møde verden foran ”Den Lille Havfrue”

Saint Petersburg Yacht Club og Royal Yacht Club Moscow skal møde 22 andre sejlklubber fra Europa og Mellemøsten de næste tre dage i Københavns Havn.

Vestas Wind problemer med svingkøl og mistet antenne

Volvo Ocean Race: Vi kan leve med bristede drømme, men ikke med en havareret båd ! Efter uvejret har Vestas Wind knoklet med at fikse haverier.

Team Ulrikkeholm vinder WIM Series 2014

Eneste hold på serien, som vandt to af stævnerne, blev også vinder af årets Womens International Matchrace series 2014, nemlig danske Team Ulrikkeholm.

Ulrikkeholm nr. 1 og Aschenbrenner nr. 7 på verdensranglisten

ISAF verdensranglisten: Ulrikkeholm fastholder førstepladsen og Meldgaard nr. 4. Ungdomsverdensmesteren Joachim Aschenbrenner avancerer fra nr. 13 til 7 på match race verdensranglisten.

Trine Palludan taber petit-finalen til Kjellberg, men vinder WIM-serien overalt

Team Ulrikkeholm/Palludan slutter som den samlede vinder af WIM-serien 2014 - men Trine Palludan med Team Ulrikkeholm taber dog petit-finalen i Busan 0 - 2 til svenske Anna Kjellberg. En petit-finale der skulle vise sig at være uden betydning for den samlede stilling.   

Jeanneau Leader 40 Sportop - hurtig og praktisk

Den nye Jeanneau Leader 40 er Leader-seriens nye 40 fods flagskib, der også markerer en fornyelse af det franske værfts familievenlige sportscruisere. Vi har prøvet nyheden på Middelhavet.

Lotto-fald koster idrætten millioner

Idrættens indtægter fra Lotto-overskuddet er stærkt dalende. Politikerne er klar til dialog med idrætten om problemstillingen. Dansk Sejlunion risikerer færre DIF-midler.

Update Volvo: Kom med om bord på Vestas

Tre dage er gået, og Volvo bådene er på vej mod de Kanariske Øer. Vestas i øjeblikket sidst. Se hvordan Peter Wibro's får en lur og efterfølgende 'morgenmad' - og hør hvad Nico syntes om teamet om bord

Anna Kjellberg med ryggen mod muren

WIM-serien: Et ændret format betyder at fire hold går direkte i semifinalen i Busan Cup, hvor fjerde og sidste afdeling af årets WIM serie sejles. Svenske Anna Kjellberg, der fører serien samlet ligger med stillingen 3 - 2 virkelig med ryggen mod muren. ***opdateret kl. 9.30***

Forskellige konstellationer afprøves

Ved sejlernes træningssamling på Oure denne uge, testes forskellige konstellationer, og nye sammensatte hold bliver prøvet af.

Alle verdens børn har brug for alle danske sejleres hjælp

En klub kan med din stemme toppe "charity Ranking" på søndag - og naturligvis vinde SAILING Champions League på banen. Du kan sikre 5 Euro til verdens trængende børn ved at stemme på din favoritklub her sailforchildhood.com

Sejlsporten topper hos Team Danmark

Sejlerlandsholdet og Dansk Sejlunion har vundet flest placeringspoint i Team Danmarks resultatoversigt for 2014. VM top 8 placeringer i OL-discipliner tæller.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17371 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 
 
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Bøge´s Trailer & Både - M-CENTERET i centrum af Danmark
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr