Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17290 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Contender næsten nok til DM – i fremtiden

Klassemesterskaber i Contender og A-Cat sejles lørdag og søndag ud for Hellerup. Lørdagens sejladser blev afviklet i hård vind.

Meldgaard sejler finale i USA

Meget let vind har præget Womens Internnational Matchrace i Sheboygan, hvor Meldgaards erfaring i Elliott 6M har været værdifuld.

Krydstogtskibe tiltrækkes i Aalborg

VisitAalborg og Aalborg Havn har i øjeblikket stor succes med at tiltrække krydstogtskibe til byen for de kommende år. Det kulminerer i 2016 p.t. med 21 planlagte anløb.

Svensk totalforbud mod toiletudledning fra fritidsbåde

Den svenske transportstyrelse indfører forbud mod udledning af toiletaffald fra fritidsbåde fra den 1. april 2015. Dette gælder naturligvis også danske både.

Efterårets jolle-klassiker starter lørdag

Harboe Cup: Så er et at Danmarks største jollestævner meget tæt på. I dag fredag åbnede bureauerne for registrering, men allerede i går begyndte de første joller at dukke op.

Formula DM uden Kornum

Når årets sidste afdeling af den danske mesterskabsserie i Formula og Slalom windsurfing afvikles i Skælskør i weekenden, bliver det uden ranglistens klare 1'er Sebastian Kornum.

Dagen reddet – big time …

Nu plejer det at være sådan at hvis det kniber med resultaterne så tynder informationerne ud. Det vil vi her fra Cannes ændre på nu.

20 klubber klar til liga-kval

SejIsportsligaen: 20 sejlklubber skal kæmpe om fem liga-pladser til Sejlsportsligaen 2015. Kval-stævnet sejles den 25.-26. oktober i København, med Svandemølle kredsen som vært. Se om din klub er med her ...

Vingesejl til din turbåd! - kommer de nu?

Ja, vi ved at de er hurtigere. Men vingesejl kan også gøre din turbåd nemmere at håndtere. Mægtige kræfter har omsider taget ideen op. Den er faktisk både gammel – og velprøvet...

'Cats' & Contender i fælles klassemesterskab

I kommende weekend sejles der fælles klassemesterskab for Contender og A-cat i Hellerup. Danmarks hurtigste en- og to- skrogede én-mands-joller med trapez, hvor mindst en verdensmester vil være at finde på startlinjen.

Tager vi en 'Cannes-opsmøg'?

Dagen i går (onsdag, red.) bød på tre sejladser i mellemluft i bugten lige øst for Palm Beach. Vindretning omkring øst så spekulationerne gik på om man skulle op under øen med nonnerne, eller over mod fastlandet.

'Høstfest' i Aarhus

Aarhus sejlklub havde inviteret til medalje høstfest i klubben, specielt for at fejre de mange medaljer som den populære 49erFX har skrabet sammen denne sæson.

Nyt blad på gaden

Så er den seneste udgave af Bådmagasinet udkommet. Køb bladet i din kiosk eller på tankstationen. Du kan også købe det i elektronisk form, direkte her. Er du ved en computer eller tablet, ja så har du altid dit Bådmagasin lige ved hånden. 

Lotte Meldgaard godt fra start i USA

Næstsidste afdeling af Womens International Matchrace Series sejles i Elliott 6M, som også blev anvendt ved OL 2012. Team Meldgaard ligger nr. 2.

Efterårets klassikere for kølbåde på Øresund

Sæsonen er ikke slut endnu for kølbådene – de aktive kølbådssejlere kan fortsat nå at tilmelde dig til Thiele Cup, Stelton Cup og Pantaenius Autumn Regatta som afslutning på sejlsæson 2014.

Hvad er der, med den der Regattes Royal?

Dragen Blue Lady DEN 394 er i Cannes for at få det sidste ud af sæsonen. Rorsmand er Bådebygger Thomas Egeskov – Vejle Yachtservice - midtermand Philipp Skafte-Holm, og fordæk Victor Skafte-Holm. Bådmagasinet har modtaget denne dejlige fortælling ...

Gustav Wantzin vinder DM i Europe-jolle

Vedbæk Sejlklub afviklede sidste weekend DM for Europe i meget let vind. Kun DM for mænd blev officielt. Anna Munch vinder DM-stævnet.

Sejlads - lige på grænsen

Flensburger Fördewoche 2014 bliver hvert år afholdt i Flensborg Fjord's idyliske omgivelser. Sejladserne afvikles bogstaveligt talt på grænsen mellem Tyskland og Danmark. Der var 5 danske A-cat's som havde valgt at deltage.

Mange sejladser trods svære vindforhold

Det var en kold og tåget september morgen....Ja sådan startede dagen hvor Sejlklubben Neptun, Vejle skulle afholde sit efterårsstævne.

Flot VM giver løfter frem mod Rio 2016

Michaels mening: De danske sejlere har leveret imponerende resultater ved VM i Santander, og det giver håb om et flot OL i 2016. Sammenhold, erfaring og sund indbyrdes konkurrence er nogle af årsagerne til succeshistorien.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17290 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 
hanseboot300x50 2014
 
 
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 

 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
First Marine Lystfartøjsforsikring
Køge Boat Center