Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 16518 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Egå Sejlklub: Udtager liga bruttohold i Drabant 24

Sejlsportsliga: Egå sejlklub har udtagelsesstævne i den kommende weekend. Der udtages et bruttohold, og ud fra det sættes holdet til de fire liga weekender i løbet af sæson 2014.

Som fædre så sønner

To 'gamle' sejlere skal til kapsejlads i Frankrig. Det er der ikke den store nyhed i, hvis ikke det var fordi begge havde deres sønner med. To gange to generationer fyrer den af i Frankrig

Marselisborg vært for Prins Henrik Silver Trophy

Når Aarhus i juni lægger vand til den internationale kapsejlads Prins Henrik Silver Trophy, bliver det med royal deltagelse af både Prinsgemalen og Kronprins Frederik.

'Gilleleje-indsamlingen' netop rundet 1 million kroner

Foreningen 'SOS Gilleleje Havn' kan med stor glæde og stolthed meddele, at målet om at indsamle en million kroner til genopbygningen af lystbådehavnen inden 1. april i år nu er nået.

VM i Nacra 17 til Aarhus

Og så er det lykkedes Sailing Aarhus at få endnu et VM i en Olympisk klasse til Aarhus. Nacra 17 i '15 ...

Skovshoved klar med udbygning den 2. maj 2015

Sejlerne i Skovshoved kan nu glæde sig til udvidelsen af havnen. Kommunalbestyrelsen har vedtaget planerne om 325 ny havnepladser, bassin til kajakpolo og svømmere og nye faciliteter til vinterbadere.

World Cup set i bakspejlet

”Vores første World Cup i Nacra 17” – Annette Viborg skriver blog om, da de tog hul på kapsejladssæsonen i Palma de Mallorca. Hun sejlede årets første store stævne sammen med Nicolaj Bjørnholt.

Danske skiff sejlere i top 10 på verdensranglisten

ISAF World Sailing Rankings er opdateret efter ISAF World Cup sejladserne på Mallorca. Tre besætninger fra Sejlerlandsholdet i top 10.

Familie i kajak gennem Europa

Dansk familie - 8.000 kilometer - 15 måneder - gennem Europas floder og vandveje

Vi kan påvirke udviklingen

Dansk Sejlunions synes heller ikke at medlemstallene er op-muntrende, og de under-streger sejlsportens udfordring. Klar overvægt af ”røde tal” i klubbernes medlemsopgørelser, men indimellem også succeshistorier.

FLID mødte Erhvervsudvalget

FLID fortsætter indsatsen med at overbevise politikerne om behovet for at komme de Bodil-ødelagte havne til undsætning. I torsdag mødte FLID de ansvarlige politikere.

KDY skal have ny direktør

Det er med beklagelse, at bestyrelsen i KDY har modtaget en opsigelse fra deres direktør Anders Kristensen, da han har besluttet at søge nye spændende udfordringer.

Dansk Sejlunions medlemstal falder for sjette år i træk

Medlemstallet i DS-klubberne bliver ved at falde. Seneste år med 4,66 % og antal aktive er nu helt nede på 52.226 sejlere. Sejlsporten er ude af top 10 største DIF forbund.

Vi sejlede fra bådens VPP

Den nye lillesøster i X-Yachts cruisingserie Xc 35 er nu på vandet. Vi har været om bord og testet nyheden syd for Årøsund i et perfekt vejr til cruising. Testen kan læses i det kommende maj-nummer af Bådmagasinet.

Ny ungdomsleder i KDY

De seje Optimister har allerede været på vandet i Rungsted et par weekender, og det tegner til at blive en rigtig god sæson. KDY tager konsekvensen af det høje aktivitetsniveau og ansætter en ny ungdomsleder.

Horsens Sejlklub indvier et enestående klubhus

Lørdag den 5. april blev en ny milepæl i Horsens sejlklubs historie. Klubben indviede et nyt flot klubhus ved standerhejsningen, dét år klubbens juniorafdeling fylder 100 år.

To Skiff sølvmedaljer ved ISAF World Cup

Både 49er og 49erFX indfriede egne samt sportschefens forventninger om medaljer, og slog fast at Danmark er en ”Skiff nation”. Yderligere en flot 5.-plads i Laser Radial.

Carbon 40 RS bliver klar til sæsonen

Jann Klausens helt nye cruiser/racer Carbon 40 er nu på vandet i Mosede Havn i Køge Bugt og er blevet prøvesejlet for motor. Omkring 1. maj skulle riggen være helt klar.

Medaljer i sigte i World Cup

ISAF World Cup, Palma: Fortsat rigtig gode chancer for to medaljer i ISAF World Cup på Palma Bugten, og måske også en World Cup sejr i 49erFX. Også et lyspunkt hos RS:X mænd.

Flying Phantom som træningsbåd til Americas Cup team

Den nye Flying Phantom katamaran på foiler imponerede Oracle coach og tidligere OL-sejler Philippe Presti. Oracle overvejer den vilde to-mands katamaran som træningsbåd. Se video fra Prestis sejlads i store bølger.

 

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 16518 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 

banner300x63

 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 
 


 
 

onlineabo

 
 

printabo

 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 
 

dit link til bådbranchen

ULLMAN SAILS DENMARK
NEILPRYDE SAILS
Sejl med Søassurancen Ærø