Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17561 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Act 8: Sydney i overskrifter

Extreme Sailing Series: Seriens sidste act er overstået, og det blev som forventet Alinghi der løb med den samlede sejr. Søndagen bød på en enkelt kæntring og super 'Stadium sejlads' foran den så berømte Opera - se tilbage på weekenden i Sydney

Dolmer: Det var 6000 sømil match race

Volvo Ocean Race: Afgørelsen kom kort før mål, Brunel var hurtigere til at omstille sig, da søbrisen kom, og sejlede med 1,5 knob gennem læen på Dongfeng. Bådmagasinet har talt med Jens Dolmer, læs interview. 

Team SAP slutter 8'er overalt

Extreme Sailing Series: Se søndagens og stævnets sidste dag re-live her. Team SAP startede søndag på en flot femte plads, men må tage til takke med en 7. i Sydney, og ryger en baglæns i den samlede stilling til en skuffende 8. plads overalt.

Team Brunel vinder Leg 2

Volvo Ocean Race: Team Brunel, med danske Jens Dolmer og skipper Bouwe Bekking vinder anden etape fra Cape Town til Abu Dhabi. 23 dage, 16 timer og 25 minutter var teamet om turen. Årets overraskels i VOR Dongfeng kom i mål kun 16 minutter efter.

Live fra Abu Dhabi

Volvo Ocean Race: De første både ankommer til Abu Dhabi. De seneste par døgn har været vanvittige spændende. Det ser ud til Brunel trækker det længste strå. Se med live ...

'Rindom insights' om World Cup finalen

Anne-Marie Rindom: “Stævnet i Abu Dhabi var et kæmpe selvtillids boost for mig”. Hun sluttede sæson 2014 flot af med World Cup bronze for én måned siden.

Re-live fra lørdagens sejladser i Sydney

Extreme Sailing Series: Re-live fra Sydney. Efter lørdagens fire andenpladser i dagens otte sejladser, rykker danske Team SAP op i top-4. Alinghi, der også fører den samlede stilling, er i front.

Politiet beder om hjælp

To litauiske varebiler er blevet set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan.

Verdenspremiere på Fredericia

Olsens Alu-Cat er en lidt særpræget katamaran med mange anvendelsesmuligheder får verdenspremiere, når Fredericia Boat Show slår dørene op i februar.

Vestas: 'Vores kapløb slutter ikke med Volvo Ocean Race'

"It’s Vestas’ clear mission to get Team Vestas Wind back into the Volvo Ocean Race." - meldingen fra Vestas er klar og entydig. Mon ikke de allerede er i gang med den nye båd?

Re-live fra Sydney

Så kom 8. og årets sidste act i Extreme Sailing Series igang. Denne act tæller dobbelt, så der er virkelig noget at sejle om. SAP 6'er efter de første 10 sejladser - se fredagens sejladser her.

Her er årets Internationale sejlsportsfoto

Juryen har talt. Den spanske fotograf Alfred Farré vinder Mirabaud Yacht Racing Image 2014, så her ser du årets internationale sejlsportsfoto. Se også læsernes eget valg - måske mere interessant?

Wild Oats trak det længste strå

Som omtalt her på sitet i tirsdags vandt Wild Oats XI det første møde mod deres nye udfordrer på Sydney Hobart. Dette er nu foreviggjort på video - se med her. PS: se uden lyd for ikke at blive tosset i hovedet :-)

Ny forbedret MOB kaste- og redningsline

En god julegave: Den nye kaste- og redningsline har indbygget sele, som gør det nemmere at hale den overbordfaldne hen til båden samt løfte op i båden.

'Top-tre' båd trækker sig

Extreme Sailing Series: Når series sidste afdeling sejles over de næste 4 dage, så har danske Team SAP en mindre konkurrent. Nummer tre i den samlede serie stiller ikke op i Sydney.

Danske Match Race sejlere i top 10

ISAF har netop frigivet den seneste rangliste for både damer og herrer i Match Race, og her ligger flere danskere flot placeret - et team endde nummer ét.

Fremtiden med om bord

14 humørfyldte og glade børn var lørdag på vandet i to J/80 ud for Nivå. Det kom der en skøn film ud af, nyd den her - og læg specielt mærke til vejret i slutningen af filmen - 6. december 2014. 

Den er et ’bæst’ siger Skipperen på Comanche

Skipperen på den amerikanske 100-fods racer ’Comanche’ siger, at de ikke aner om båden vil holde til rigtig hårdt vejr på Rolex Sydney Hobart Race.

Solpaneler i sejl testet over Atlanterhavet

Vil sejlbåde i fremtiden kunne producere strøm fra fleksible solpaneler i storsejlet. Gode erfaringer fra en testbåd i den netop afsluttede Route du Rhum.

Team Danmark fylder 30 år

Den 19. december 1984 blev Team Danmark stiftet. Sejlerne var meget aktive i dette arbejde, hvor Valdemar Bandolowski blandt andet var med i den arbejdsgruppe, som var med til at skabe lovgrundlaget for Team Danmark.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17561 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Kronborg Marine Bådsalg
Fribord- Udstyr til dig og din båd
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !