Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17459 artikler | << Forrige side | Næste side >>

In Port Race - Highlight fra Cape Town

Volvo Ocean Race: Lørdag blev der sejlet In Port Race i Cape Town, hvor VOR bådene dyster på korte baner ud for havnen på Table. **Se Highlights fra In Port her**

Abu Dhabi vinder også In Port Race - Vestas Wind nr. 5

Volvo Ocean Race: Cape Town In Port race blev sejlet i dag i meget skiftende vind ud for havnen og vinden blevet meget påvirket af det 1000 m høje Table Mountain.

Bundmaling: Ny dispensation på vej

Miljøstyrelsen lægger op til yderligere tre år med brug af biocidholdige bundmalinger. Danmark afventer stadig på en EU-biocidforordning.

Jena og Katja vinder i Rio

Tre danske 49erFX top teams samt en enkelt 49er, træner - meget fornuftigt - i disse uger på den anden side af jorden, nøjagtig hvor der skal sejles OL om 1½ år – i Rio. 

Cold Hawaii kandidat til Danskernes Idrætspris

Surfparadiset Cold Hawaii i Klitmøller er netop udpeget som Midt- og Vestjyllands repræsentant til Danskernes Idrætspris. Uddeles på DR SPORT 2014 show.

Ny formand i Aarhus Sejlklub

Per Risvangs gentagne "løfter" om ikke at lade sig genopstille som formand for Aarhus Sejlklub blev indfriet på klubbens generalforsamling 13. november efter 10 år på formandsposten og 20 år i bestyrelsen.

Få en lugtfri båd: Ozon fjerner lugten.

Hvis der er en ubehagelig duft af mug, skimmelsvamp eller toilet, når man går ned om læ i båden, er det sjældent nok at udlufte med gennemtræk i hele båden. Lugten kan derimod klares med en ozon-behandling.

Højsæson for trailerkørsel

Trolling sæsonen står for døren, men der er også sejlere som er ved at 'hjemtage' deres både, som har stået på havnene rundt omkring. Begge dele skaber trailer-trafik. Husk at tjekke traileren godt efter inden du kører ud i trafikken.

'Roligt' årsmøde i ISAF

Formand Hans Natorp er netop hjemvendt fra ISAF's årsmøde. På årsmødet samles medlemmer af ISAF's arbejdsgrupper og komitéer samt delegerede fra mange af ISAF's 140 medlemsnationer. Læs rapport fra Natorp her

Kun tre danske både til World Cup Grand Finals

Når der afholdes ISAF World Cup Grand Finals i Abu Dhabi deltager der kun danske sejlere i 2 af de 10 OL-klasser. Den ellevte disciplin er Kiteboarding.

Oplev helt ny Marex på Boatshow

Når Fredericia Boatshow slår dørene op til den indendørs bådudstilling i 2015, så kan du opleve en præmiere af de helt store. Marex har verdenspræmiere på deres nye 375 på Düsseldorf, men samme båd kan du opleve få uger efter i Fredericia.

Protest - midt på Atlanten

Volvo Ocean Race: Man skulle umiddelbart mene der var plads nok til to både kunne mødes uden problemer. Men se lige her, hvordan Team Vestas Wind hiver protestflaget, og beder Mapfre om at 'snurre' - midt ude på Atlanten ...

Go-Boat nomineret til ivækst-prisen

Den nye Københavner dille, med en sejlende frokost rundt i Københavns Havn, eller blot en flydende picknik tur, har stor succes og er nomineret til årets idealist.

E-navigation - er godt på vej

E-navigation er under udvikling til handelsflåden. Men lystsejlere får også glæde af den nye virkelighed til søs, hvor alle relevante oplysninger samles i et enkelt system.

Sejlerne nedlægger 'fogedforbud' mod Hørsholm Kommune

Sejlerne i Rungsted Havn, har til retten i Helsingør mandag, afleveret et 'Midlertidigt forbud' (tidligere fogedforbud, red.) mod Hørsholm Kommunes hjemtagelsen af havnen

Klubkonference igen tæt på rekord

245 deltagere har allerede tilmeldt sig årets klub-konference. Du kan nå det endnu, frist på søndag. Slår 'vi' sidste års rekord?

Loick Peyron sætter ny ’Route du Rhum’ rekord

Route du Rhum: Franske Loick Peyron satte natten til mandag ny rekord i sin 103 fods store Maxi-trimaran 'Banque Populaire VII' – Peyron sejlede de 3.542 sømil, fra Saint-Malo i Frankrig til Guadeloupe, på 7 dage 15 timer 8 minutter og 32 sekunder - ***Se video***

Kokain smugles til Europa med lystbåde

Et internationalt samarbejde mellem flere lande resulterede i at en engelsk lystfartøj blev opbragt i Carribien med 250 kg kokain til det engelske marked.

Fire danske både krydser Atlanten med ARC

I år deltager 240 både og 1200 sejlere, inklusive 34 børn under 16 i den 29. Atlantic Rally for Cruisers fra Las Palmas, Gran Canaria.

Langtur - bag facaden: Man skal være fiks på fingrene

Palmer, delfiner og azurblåt hav. Endeløs frihed og rompunch på dæk, mens vinden kærtegner sejl og hud. Tja. Sådan er det da også, en gang imellem. Her er sandheden om vejen frem til den store tur.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 17459 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 

 

 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 

 

 
 
 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

NEILPRYDE SAILS
Gnisten Marine
Schultz Sejlmageri