Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 18856 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Flot tilslutning til Laser træningslejr

23 Laser sejlere var samlet i Egå til træningslejr, hvor flere af dem sejlede i Laser 4.7. Alle sejlerne var begejstret for en veltilrettelagt weekend.

'Vi er sindsygt glade og lettede'

VM 49erFX: Sejladserne i Buernos Aires er slut, og der har været op- og nedture. For Ida og Marie endte turen med at gå op - men først i Medal Race

Dansk VM bronze til Ida Baad og Marie Thusgaard

VM 49er & 49erFX: De har ført hele ugen, i går gik det galt – lørdag sluttede alligevel med en optur for den Aarhusianske båd. Tre danske 49erFX både i top syv - mændene missede totalt!

Ny håndholdt GPS fra Garmin

Garmin præsenterer GPS 73, der er en ny håndholdt GPS til de sejlere, der ønsker en enkel, robust og pålidelig navigationsløsning til søs.

Ida og Marie med spinkel VM-føring før finaledag

Sejrskurven knækkede, men Ida Marie Baad og Marie Thusgaard er fortsat i front ved VM i Buenos Aires. Tæt topstilling, nu kun fire point ned til nummer to, før afslutning lørdag. Se video med de danske 49erFX teams - hvorfor gør de danske FX sejlere det så godt ?

Anne-Marie Rindom i front ved Laser Radial VM

Sådan ser Bavarias nye motorbåd ud

Nye detaljer og billeder er offentliggjort af Bavarias nye model, der får et navn til januar på Boot i Düsseldorf. Foreløbig er båden kendt som Projekt DA10.

Våd dag i Buenos Aires

Det blev en lang dag for de danske sejlere i Buenos Aires, hvor der sejles 49er og 49erFX VM. Sejladserne måtte vige for regn, lyn og torden.

Fem nye klubber klar til ligasejlads i 2016

To af de fem nye klubber i 2. division råder over egne J/70'ere. Sejlsportsligaen er på dagsordenen hele lørdag på Klubkonferencen.

Columbus Marine modtager Spinlock’s Golden Clutch Award

På METS modtog Henrik Nielsen på vegne af Columbus Marine den flotte pris.

Baad & Thusgaard er suveræne

Ida Marie Baad og Marie Thusgaard er særdeles godt sejlende i Buenos Aires. Seks sejre i otte sejladser, hvilket betyder, at de fører VM. De øvrige danske piger er også med fremme.

Natorp - Kurs mod flere sejlere i flere timer

Hvordan får vi flere sejlere på vandet? Og hvad skal der til for, at de sejlere, som allerede er aktive, bruger vandet i flere timer? Læs Hans Natorps tanker her.

Aarhus får endnu en vigtig begivenhed

Igen er det lykkedes Aarhus at tiltrække en stor begivenheden. Yacht Racing Forum 2017 skal afholdes i Aarhus.

Andelsbankens storhedstid

Tilbage til 80'erne. Storbådssejlads da det var bedst her til lands. Se en herlig film om hvordan Andelsbanken blev bygget - deres drabelige kampe mod rivalen Buksesnedkeren, og så er der godt nok løbet meget vand gennem åen ...

Hornbæk-Skovshoved tur/retur

Dragernes Gold Cup i 2016 skal afholdes i Danmark. Der har herkset en del ballade om, hvor og hvem der skal afholde det vigtige stævne. Nu lader det til, at der er kommet en afklaring.

Stærkt felt ved Laser Radial VM

VM for Laser Radial sejlerne står for døren. Stævnet er også første udtagelsesstævne til OL, der bliver indbyrdes kamp mellem Anne-Marie Rindom og Sarah Gunni.

Eminent start for Ida og Marie

49er & 49erFX VM: Med hele tre førstepladser kom Ida og Marie flyvende fra start på dette års VM, men Jena og Katja fulgt ganske tæt efter – udtagelsen er i gang, spændingen i top!

49er & 49erFX OL-udtagelse starter i dag

Meget står på spil for de danske sejlere, når VM starter i dag. Er formen som den burde være, og kan danskerne være med helt fremme?

Oceans of Hope slutter cirklen

17 måneder efter afrejsen fra København lagde Oceans Of Hope til kaj igen i går. Undervejs har 100 sclerose-patienter bevist at man kan tage roret i sit eget liv - på trods af svær sygdom.

Nordship Yachts udvider

Nordship Yachts overtager Nordic Cruiser og udvider samtidig med nye haller.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 18856 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Quantum Sail Design Groupe
Vestfyn Autodele & Marinecenter
Danae Yacht