Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 62 artikler | << Forrige side | Næste side >>

Good morning Weymouth – dag 6

OL: Det spidser til, og afslutningen for et par af klasserne nærmer sig. Finn og Star sejler de to sidste sejladser i dag, inden deres Medal Race Søndag. Nu handler det virkelig om at turde vinde.

Ainslie beskylder Høghen for alliance!

OL - drama ved afslutningen af dagens Finn jolle sejladser. Da anden sejlads var slut, var der hovedrysten fra Ben Ainslie over mod Jonas Høgh, der svarede igen med samme reaktion. Ainslie beskylder Jonas Høgh for lave alliance med den hollandske båd!

DR gir den gas

Hvert fjerde år rammer sejlsport den danske tv-flade, og alle sejl sættes (undskyld) for at dække når OL afvikles. Eksperter hentes ind, og tv journalisterne skal pludselig til at finde ud af alle vores sjove udtryk. Forleden hørte jeg en af de garvede studieværter spørge, kan man virkelig sejle ned af bakke?

Jonas er KLAR

Her på vej til presse centret var jeg lige et smut forbi meeting point, hvor en morgenfrisk Jonas Høgh sammen med de øvrige sejlere fik dagens vejr briefing.

Good morning Weymouth – dag 5

I dag bliver ikke bare "another day at the office" – det er dag ét efter Finn jollernes hviledag, og alle herovre taler om Jonas Høgh vs. Ben Ainslie. Har Ben fundet noget der kan ryste Høghen, eller fortsætter The Great Dane sin opvisning.

Dyr dag for de danske sejlere

OL, Weymouth: Det var resultatmæssigt en nedtur for de danske sejlere i Weymouth. 49’eren smuttede helt ned på en delt ottende plads, tre hold med 41 point, og Match Race pigerne har ryggen mod muren. Skal vinde de resterende tre hvis de skal sikre sig en plads i kvartfinalerne.

Alt er nøje planlagt

OL: Jeg mødte Kristian Kjærgaard, manden der coacher Jonas Høgh, og sørger for der bliver holdt fokus, samt at der generelt er styr på det hele.

Good morning Weymouth – dag 4

I går var den travleste dag på vandet ved dette OL stævne. Ni klasser var på vandet, og ud af de danske både, er det nu kun 470 pigerne Henriette Koch og Lene Sommer vi mangler at få i gang. I dag er det hviledag for Finn og Star. Med Team Meldgaards to sejre i går lever håbet om en kvartfinale plads, jeg følger pigerne i dag.

OL: Høgh vs Ainslie, 6-0

Og nej, det er ikke tennis vi skriver om her, men Jonas har vundet de første seks sejladser over den største favorit af alle, britiske Ben Ainslie! Er det mon set tidligere i Ainslies karriere?

Good morning Weymouth – dag 3

Efter et par dage begynder det hele at blive en smule nemmere. Man kender rytmen, området, og rutinerne begynder af være på plads. Men at nå det hele, for "én mands hæren" Øverup, er komplet umuligt. Vi har snart alle otte både i aktion, kun 470W mangler, de starter først på lørdag. Få dagens overblik her.

Jonas i vanvittigt comeback

OL: Jonas Høgh er ganske enkelt flyvende, og intet ser ud til at kunne stoppe ham. Efter dagens to sejladser ligger han nu otte point foran nummer to, som er franske Lobert med 19 point, og tredje pladsen deles af hele fire sejlere med 22 point. Ben Ainslie er noteret som tre'er!

***OPDATERET MED INTERVIEW af Ben Ainslie og Jonas Høgh***

OL: 49’eren - også bedst fra start

OL: To flotte sejladser af Allan Nørregaard og Peter Lang sikrede også den danske 49'er den allerbedste start på de olympiske sejladser. En anden og fjerde betyder samlet føring.

Good morning Weymouth – dag 2

I går havde jeg så min ilddåb som OL reporter, og sikke en dag at have debut på! Det er noget af et puslespil, og få det hele til at gå op i en højere enhed. OL er et inferno af informationer, resultater, stillinger mv. – faktisk burde jeg sidde i presse centret foran tv-skærmene, for at kunne følge det hele!

OL: Den mest perfekte start

Jonas sikrede sig med to førstepladser, den mest perfekte start på OL. To helt fantastiske starter ved læ mærke, dannede grundlaget for to flotte sejre. Læs interview fra mix-zone - opdateret med Star resultater, samt fra dagens to sejladser i Match Race.

Good morning Weymouth - dag 1

Velkommen til OL. Velkommen til den første dag med sejladser, hvor jeg kl. 12.00 lokal tid, (Kl.13.00 i DK. red.) tager med presse båden ud for at følge Finn jollerne.

Weymouth, here I come

OL: I morgen lørdag, er "stor rejsedag" for deres OL udsendte gennem de næste to uger! Lørdag eftermiddag er Bådmagasinet på plads, og når starten på den første sejlads for Finn jollerne bliver skudt i gang søndag starter "showet" for alvor.

Toppen af dansk Match Race i samarbejde op til OL

Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Gramkov skal i næste uge repræsentere
Danmark til OL i Match Race. I træningen op til legene har pigerne samarbejdet med de bedste indenfor dansk Match Race.

OL: Jonas tester repareret mast

Interview: Den Internationale Finn jolle organisation ser frem mod OL, med en række interview af sejlere fra Finn jolle feltet. Dagens store interview er med "vores egen" Jonas Høgh Christensen. Jonas har fået repareret sin mast, og testet om den holder.

Finn jollen åbner OL for sejlerne

Lige præcis om en uge starter sejladserne i Weymouth, England. Det bliver den krævende Finn jolle, der skal åbne de olympiske lege for sejlerne. Jonas Høgh Christensen er et godt bud på en dansk medalje. Kan Ben Ainslie slå Paul Elvstrøms rekord?

Jonas Høgh Christensen knækker OL masten

OL - Jonas Høgh-Christensen har fået uventet problemer, da hans ynglingsmast er knækket under træning i Weymouth, England. Jonas har dog allerede fået bestilt en ny mast, men det er ikke optimalt i forhold til, at OL starter om otte dage.

Lige nu vises artikel 21-40 af ialt 62 artikler | << Forrige side | Næste side >>
 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Sejl med Søassurancen Ærø
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring