Bådmagasinets billedgalleri

Opvaske- og havehandsker til vinteren

Contendersejlerne træner flittigt om vinteren i Hellerup. Moses Løvstad følger op på Bådmagasinets afstemning med gode tips til vintertræningen.
06-10-2004 10:27 Hans Henrik06 Oct 2004 8:27 - Joakim Rechnitzer
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen
Man skal jo bare gøre som Contendersejlerne, og sejle i Hellerup Sejlklub; her er varmt vand til at tø bådene op med, stort set altid isfrit (da man kan sætte i uden for havnen) og en sauna til bagefter.

Ellers hedder tricket gummihandsker under sejlerhandskerne. Man tager et par opvaskehandsker og uden på et par have-handsker fra byggemarkedet til 16,95. Ja selv Ben Ainslie bruger dem!

Får man stadig kolde fingre har man et par skihandsker eller luffer med ud som man bruger til at få varmen med ind i mellem.

På hovedet er det bedst med en hue fra Hiko (kan købes i Kano & Kajakbutikken på Skovshoved Havn) der er lavet af såkaldt Stealth, med latex udvendig og tynd fleece indvendig. Er det rigtig "smede koldt" så er det en dykkerhætte i 4-5mm. neopren.

Man kan jo også gøre som Søren Holm og jeg gjorde i Finnjolle, at køre til Kroatien og træne. Her er varmere vand og så koster et aftensmåltid (læs - 4 big macs) kun 60,-.

Moses Løvstad
Contendersejler

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer