fbpx

Cenholt og Lübeck scorer ny sponsorpartner

Inkluder i Newsletter: Ja

Med radarproducenten Weibel Scientific i ryggen kan Nacra-sejlerne Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck sætte kursen mod VM 2018 i Aarhus og OL 2020 i Tokyo. Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck fik tirsdag i denne uge en god start på årets VM i Nacra 17 – det første VM i de nye, fuldt foilende Nacraer. Samtidig kan de glæde sig over at have underskrevet en ny personlig sponsoraftale, der løber frem til og med OL i Tokyo 2020.

Vi er virkelig glade for aftalen med Weibel. Aftalen skaber ro om økonomien for vores kampagne og betyder, at vi kan koncentrere os om det sportslige. Med mulighed for at satse dét, der skal til for at blive de bedste", siger Lin Ea Cenholt om aftalen. Christian Peter Lübeck supplerer: "En optimal kampagne forudsætter, at vi investerer i grej, så vi kan teste og i sidste ende vælge det bedste udstyr. Der følger også mange rejser med. Ikke kun til stævner, men også til træningsophold sydpå i perioder med vinter i Danmark. Alt dette får vi mulighed for at realisere takket være aftalen med Weibel. Vores helt store mål er at stå med en olympisk guldmedalje i 2020. Weibel-aftalen er et vigtigt skridt på vejen".

Weibel: Et perfekt match

Weibel Scientific arbejder med radarteknologi på højeste niveau, hvor ingen detalje er for lille i forhold til at optimere produktet. Netop den konstante jagt på perfektion er fællesnævneren mellem Weibel og Cenholt/Lübeck Sailing forklarer Thomas Øiseth Munkholm, ejer og CFO i Weibel Scientific.

Vi arbejder hver dag på at videreudvikle og forbedre vores teknologi. Både Weibel og
Cenholt/Lübeck Sailing er vant til at kæmpe om marginalerne, og det gør os til et perfekt match. Vi sponsorerer Lin og Christian Peter frem til og med OL i 2020, hvor de med deres nye, foilende Nacra 17-katamaran har mulighed for at tage sejlbådsteknologi til helt nye højder,” siger Thomas Øiseth Munkhom og uddyber: "Ligesom Weibel hver dag udfordrer fysikkens grænser, når vi producerer verdens mest avancerede Doppler-radarer, kommer Cenholt/Lübeck Sailing til at rykke grænser med OL's mest avancerede båd. Vi glæder os til at hjælpe dem med at redefinere OL-sejlads”.

Sportschef: Stort potentiale

Også Dansk Sejlunions sportschef, Thomas Jacobsen, ser et stort potentiale i samarbejdet mellem Weibel og den danske landsholds-Nacra. ”Lin og Christian Peter er et team på vej frem. Deres talent og deres målrettede og ambitiøse fokus har vi kendt længe. Nu har de også fået erfaring og et højt niveau både teknisk og taktisk. Vi begynder at se dem levere resultater blandt de bedste i verden. Derfor er aftalen en fantastisk nyhed. Det skaber ro om deres kampagne, så de kan fokusere på at udvikle sig endnu mere. Jeg ser store muligheder for dem over de kommende år".









Havne

Havnefoged søges i Sydsjælland

★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *