fbpx

Horsens Sejlklub døber 3 nye J/70 sportsbåde

Inkluder i Newsletter: Ja

Torsdag i sidste uge kunne Horsens Sejlklub døbe klubbens tre nye J70 både. En fantastisk start på et nyt projekt, der skal styrke Horsens' deltagelse i Sejlsportsligaen. Men J70 projektet blev også søsat efter at klubbens medlemmer i en spørgeskemaundersøgelse viste en klar interesse for at sejle J/70 både.

Flot opbakning fra lokale samarbejdspartnere

Takket være en række lokale samarbejdspartnere lykkedes det hen over foråret at skaffe den nødvendige kapital til at gennemføre projektet. Efter successen med Horsens til OL kampagnen havde Horsens Sejlklub et godt momentum, som har åbnet dørene til en række nye samarbejdspartnere, heriblandt den lokale entreprenør virksomhed HM Entreprenør A/S, som har doneret en hel båd til Horsens Sejlklub.

HM1

HM Entreprenør A/S har doneret en af de tre nye J70 både til Horsens Sejlklub.

Det var en stolt Bjarne Hansen, som er formand for Horsens Sejlklub, der bød velkommen til klubmedlemmer og repræsentanter for de virksomheder, der ydet bidrag til bådene. Repræsentanter for de tre hovedsamarbejdspartnere, Insero Horsens, HM Entreprenør A/S og Familien Hede Nielsens Fond døbte de tre nye både, "Let’s Grow", "Miss HM" og "Fru Hede".

Behov for nye kapsejladsaktiviteter

"Vi har været helt klare på, at tre både var nødvendige for skabe den nødvendige fornyelse i Horsens Sejlklub, og bådene er tiltænke alle aldersgrupper fra 13 år og op. Med tre både har vi mulighed for at konkurrere uden at der bliver sejlet Matchrace. Et godt bevis på, at interessen er der fik vi, da mere end 40 sejlere mødte op til informationsmødet op til søsætningen, og lige efter båddåben var alle tre både sejle ud til aftenkapsejlads på Horsens Fjord, for anden gang i den første uge bådene er på vandet".

J70 ungdom

Her er det tre af klubbens Optimistjollesejlere, der er på vandet i en af de nye både.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *