fbpx

Quorning Boats afholdt Dragonfly Event i anledningen af firmaets 50 års jubilæum

Inkluder i Newsletter: Ja

Som en del af festlighederne i forbindelse med firmaets 50 års jubilæum, afholdt Quorning Boats den forgangne weekend, den 25. – 27. august 2017, det første ”Dragonfly Event” i skønt sensommervejr og stemningen var høj.

Arrangementet løb af stablen i Skærbæk v/Lillebælt, hvor Børge og Bent Quorning grundlagde firmaet tilbage i 1967.

Værftet ligger den dag i dag stadig i Skærbæk – og stadig i Quorning familiens kyndige hænder. Samme værft, samme koncept og samme vision som for 50 år siden, ganske imponerende.

Dragonfly-ejere fra hele 12 lande, fordelt med folk fra hele verden, var repræsenteret til dette arrangement, som bød på i alt tre sejladser lørdag og søndag.

25 trimaraner deltog i sejladserne, som desværre ikke bød på så megen vind. Til gengæld var den danske hygge i højsædet, og de mere end 120 deltagende Dragonfly entusiaster hyggede sig i den grad i hinandens selskab.

Lørdagens program blev afsluttet med en gallamiddag samt et stort fyrværkeri på havnen, som oplyste hele Skærbæk denne skønne sensommeraften. Efter endnu en sidste sejlads ”Just for Fun” søndag formiddag var det tid til at sige farvel og tak for et fantastisk arrangement.

 









Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk





Udvalgte artikler *