fbpx

Laser Radial: Det blev bestemt ikke Rindoms VM

Inkluder i Newsletter: Ja

En forfærdelig uge for Anne-Marie Rindom. Så kort kan det vel egentlig beskrives hvad OL bronzevinderen fra Rio oplevede i den forgangne uge i Medemblik Holland, hvor årets VM i Laser Radial blev afviklet.

Lad os bare afsløre med det samme - det både startede og sluttede rigtig skidt, et rigtig øv stævne for Rindom.

En kombination af meget lidt vind, og store bølger drillede Rindom i starten af ugen, hvor placeringerne 24-19-19 just ikke var den drømmestart som Rindom havde ønsket sig. Noget bedre gik det midt på uge, men så desværre fulgt op af endnu en nedtur!

Sidst i stævneugen, om fredagen, ja der måtte den danske VM- og OL-bronzevinder fra 2016 indkassere placeringer som 42 og 31 i de to første guldfelt-sejladser. Radial-landstræner, Piotr Wojewski, beskriver det på Sejlerlandsholdets Facebook side som "en svær dag med vanskelige vindforhold og nogle taktiske beslutninger, der faldt uheldigt ud og skabte problemer for hende".

Med fredagen placeringer raslede Rindom ni pladser ned af tabellen til en samlet 21. plads - gult flag kostede en udgået, og i det hele taget må Rindom bare konstatere, at det slet ikke blev hendes VM - Rindom sluttede på den førnævnte 21. plads.

Fra Bådmagasinet skal det lyde - op på hesten igen, det er nu det hårde arbejde tæller.

Det var forøvrigt Rindoms OL kombetant fra Rio, som igen løb med guldet - Marit Bouwmeester fra Holland, der efter en ringe start på stævnet, fik sejlet sig op - helt op øverst på podiet.

Link til de samlede VM Laser Radial resultater her









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf

Kapsejlads

J/70 Easter Camp i K.A.S.: Rekorddeltagelse og fokus på VM

Kort nyt

Uventet gave til sejl- og motorbådsklub





Udvalgte artikler *