Skal samtlige nye foilende Nacra17 kaldes tilbage. Skal og kan de bygges om i svær konstruktionen, eller skal de skrottes?

Skandale konstruktion - samtlige nye foilende Nacra 17 trækkes tilbage

12-08-2017 06:49 Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Lørdagens Medal Race, ved PreWorlds i Egå for Nacra 17 bliver en fuser. Samtlige af de nye foilende både trækkes tilbage på grund af bygge-sjusk. En konstruktionsfejl i sværkisten er problemet, og bådene risikere at bryde sammen!

Det er World Sailing som sent fredag sendte meddelelsen ud om 'stop for al sejlads i Nacra 17'

På Sejlerlandsholdets FB side kan man læse:

Alle nye foilende Nacra'er TILBAGEKALDES med omgående virkning!... Det sker på grund af en alvorlig konstruktionsfejl i sværdkisten - med risiko for sammenbrud...

Meddelelsen er udsendt fra World Sailing, fredag aften - og indebærer, at det planlagte Medal Race, lørdag, ved Testeventen i Aarhus dermed IKKE gennemføres... Hvad der derudover skal ske nu i forhold til bl.a. kommende stævner, så som VM (5.-10. sept.), må afvente nærmere informationer

Dansk guld og bronze 

Efter en lang fredag ( i to ord :-) ) i Egå, hvor vinden udeblev, lykkedes det dog at gennemføre en enkelt sejlads sent fredag, hvor Lin Ea og C.P. sluttede som nummer tre og etter overalt - og uden Medal Race, ja så vinder Lin Ea Cenholt og C.P. Lübeck altså guld ved PreWorlds.  

Det bliver også til en imponerende dansk bronze. Anette Viborg og Mathias Borreskov vandt fredagens ene sejlads, og ligger nummer tre samlet. De kan derfor træde op på podiet, i deres første stævne som de har sejlet sammen i Nacra17. Det må vi vist lige sige er lovende takter de viser her. Tillykke herfra. 

 

 

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer